Stop 5G!

Informatiepagina

5G
De grootste bedreiging voor de volksgezondheid en inbreuk op privacy aller tijden!


Een korte samenvatting door Natuurarts, Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist Harm Valentijn


Het doel van mijn website en mijn levenswerk is mensen helpen genezen en zo gelukkig mogelijk proberen te maken.
Ik heb daar gelukkig veel succes mee, maar we worden nu met een gevaar voor onze gezonheid geconfronteerd dat zo groot is, dat ik het gevoel heb dat het in de toeksomt bijna geen zin meer heeft om therapeut te zijn, omdat hier niet tegenop te werken is!
Dat gevaar is 5G en daarom hier een korte samenvatting van wat ik begrepen heb van wat 5G is en waarom ik er zo bang voor ben!

Eén van de kenmerken van ons aardse bestaan is misschien wel de constante strijd tussen goed en kwaad, al zolang we als mensheid op aarde leven en het is vandaag de dag natuurlijk ook niet anders.
Het kwaad vindt altijd wel weer nieuwe wegen om ons erin mee te trekken. Er is immers geen oorlog gevoerd zonder deze beïnvloeding van het gedrag en dus de overtuigingen van de gewone mens die, vechtend voor één of ander ingeplant "hoger doel" bereid was, of is, om de oorlog in te gaan en in feite zijn ziel te verliezen door de wreedheden begaan tegen zijn medemens.

Het bespelen van de menselijke geest is een belangrijk wapen van het kwaad en zolang we onbewust en slapend zijn hebben we hier geen weerstand tegen. De tweede wereldoorlog is daar natuurlijk wel het grootste voorbeeld van geweest en is veel van te leren.

Wel, we leven in andere tijden en wat Hitler zeker graag aan techniek had gehad in zijn tijd, voor het volledig controleren van de mens, hebben we nu volledig tot "onze" beschikking. Het enige verschil is dat er nu andere mensen zijn die de touwtjes in handen hebben.

Al jaren is men via films en op scholen bezig met het bespelen van onze geest en niet alleen ons bewustzijn, maar bovenal ook ons onderbewustzijn en "Extinction Rebellion" is een mooi voorbeeld van tot wat dat kan leiden.
Al decennia lang is er immers op ons schuldgevoel en onze angsten ingespeeld om ons bang te maken voor een tekort en recentelijk ook voor een zogenaamd door de mens veroorzaakte "Global Warming".
Maar terwijl velen zich nog bezorgd maken over de ijsberen (waar het heel goed mee schijnt te gaan) en het stijgen van de zeespiegel (waar we nog weinig van gezien hebben sinds Al Gore's horror story), is er een veel groter gevaar dat door velen niet wordt gezien.

Bizar genoeg is nu bekend dat de grondleggers van "extinction rebellion", die actie van de regeringen wil afdwingen om sneller maatregelen te nemen tegen de CO2 uitstoot, gefinancieerd worden, juist door dit veel grotere gevaar dat werkelijk tot extinction (uitsterving) kan leiden en dat zijn de telecommunicatiebedrijven met hun 5G.
Zie voor meer informatie hierover de volgende documentaire "The Truth about Extinction Rebellion"

(Klik op het plaatje om naar de video te gaan)

Door de documentaire "The Global Warming Swindle" (Hier te zien: The Great Global Warming Swindle) en de verhalen van inmiddels steeds meer wetenschappers die het niet eens zijn met het idee dat wij verantwoordelijk zouden zijn voor een opwarming van de aarde, geloof ik daar ook niet meer in. De dreiging van 5G ben ik daarentegen gaan zien als een veel groter gevaar, (iets wat vreemd genoeg nauwelijks in het nieuws komt!)

Hier daarom een korte samenvatting van wat ik er in ieder geval van begrepen heb:

 • De straling van 5G is zeer schadelijk voor onze gezondheid (vele, vele malen meer dan de 4G die onze mobiele telefoons nu gebruiken).
  De schade die het kan aanbrengen is werkelijk niet te overzien en gaat ver voorbij alleen maar kanker of leukemie veroorzaken!
  Hulda Clark heeft laten zien dat je parasieten, bacteriën en virussen kunt doden met frequentie en heeft getwijfeld of ze die informatie wel naar buiten moest brengen want ze was bang dat haar ontdekking ook gebruikt zou kunnen worden om de mens te schaden/doden.
  Volgens haar zou dat echter met een hele hoge frequentie moeten zijn en met een enorme kracht, iets waarvan ze vanuit ging dat zoiets erg moeilijk zou zijn. Wel, 5G heeft beide componenten: een hoge frequentie en een enorme kracht.
 • Het kan onvruchtbaarheid veroorzaken bij meisjes en vrouwen (al bij het ongeboren kind in de baarmoeder). Zie daarvoor de documentaire "5G Apocalypse - The extinciont event" 5G Apocalypse
  Koren op de molen voor de "Eugenics" mensen (waaronder Prins Phillip, Bill Gates, Kissinger en andere zeer invloedrijke personen) die geloven dat de wereldbevolking gereduceerd moet naar 500 miljoen. (Zie Ted Talk van Bill Gates: Wipe out Humans - Bill Gates: Viccines are best).
 • Het doodt bijen en andere insecten, die nodig zijn voor de teelt van ons voedsel.
 • Het heeft vogels gedood in Den haag Holland Spoor. (En geloof wat dat betreft niet Lubach op zondag die over vele zaken bewust misinformatie geeft!)
 • Het is de grootste bedreiging aller tijden voor onze privacy want het stelt in staat om, zelfs in je eigen huis, precies te zien wat je allemaal doet.
 • En, alsof het andere al niet erg genoeg is, het kan bovendien als een wapen tegen ons gebruikt worden (nu al gebruikt voor "crowd control" door het Amerikaanse leger). Zie het youtbefilmpje " 5G Cell Phone Towers vs Crowd Control Weapons"
 • Eenmaal geïnstalleerd kan het op vele manieren tegen ons gebruikt worden.
 • Het kan massaal een hele subtiele stress geven, met alle gevolgen van dien, zoals depressie, agressiviteit en/of andere psychologische en psychiatrische symptomen
 • Het kan je stemmen doen laten horen. Dit wordt de "voice of God" technologie genoemd en is hier een filmpje over te zien: Voice of God Technology , en: Voice of God, Thelepathy, MK-Ultra
  (Ik had een filmpje waar ze het heel duidelijk demonstreerden hoe dat werkt, maar kan dat helaas niet zo snel vinden.)
 • Maar het kan je ook gewoon knettergek maken omdat de straling niet te verdragen is. (Dit is met koeien gebeurd in Groningen, die tijdens een test volledig de weg kwijt raakten. Zie filmpje: Wat is er aan de hand met de koeien van Stitswerd?
  Dieren zijn gevoeliger dan wij. Zou dit ook bij ons kunnen gebeuren als iemand het volume omhoog draait (eventueel gedaan door een hacker of een regering met hackers)?
 • Ook planten en bomen kunnen niet tegen de straling van 5G.
 • Er wordt gezegd dat het niet door materie heen kan, maar daar hebben ze een slimme oplossing voor gevonden en dat is door apparatuur (waaronder de slimme meter) en lampen, je telefoon, koelkast, e.d. in je huis, ja en zelfs je eigen lichaam, als antenne te gebruiken voor het versterken van het signaal.

Er is nog zoveel meer informatie over te vinden (zowel over de klimaatveranderingleugen als over 5G), maar hier in ieder geval nog een prachtige Nederlandstalige documentaire gemaakt door "We Are Change Rotterdam": DIGITROPOLIS; The Dark Side of AI, 5G & IoT

(Klik op het plaatje om naar de video te gaan)

In Nederland is 5G nog niet uitgerold.
Misschien kunnen we het nog tegen houden!

Voor meer informatie, bezoek: (Klik op het plaatje)

Groeten,
Harm