De uitvindingen van Hulda Clark

(De apparaten die we je voor weinig geld in onze cursussen leren maken!)

www.huldaclark.tk
 


 


 

De Zapper

Een voorbeeldje van één van onze zelfgemaakte zappers

De Zapper is een eenvoudig apparaatje dat in staat is om virussen, bacteriën en parasieten in het lichaam te doden door een specifieke frequentie door het lichaam te sturen. Dit gebeurt heel eenvoudig door de 2 handvaten van de Zapper vast te houden.
Op wonderbaarlijke wijze doodt dit niet alleen dat wat niet in ons lichaam hoort, maar versterkt het tegelijkertijd onze eigen energie en immuunsysteem.
De zapper is wat dat betreft één van de meest nuttige apparaten die je in huis kunt hebben wat betreft het voorkomen van en behandelen van kwaaltjes en zelfs ernstige ziektes.

Zappers zijn tegenwoordig overal te koop, maar we raden iedereen sterk aan om de zapper zelf te leren maken. Ten eerste omdat niet elke zapper die verkocht wordt ook per definitie goed is (Kijk de zappertest op youtube) en ten tweede omdat het goed leren gebruiken ervan minstens zo belangrijk is als er één in huis te hebben. De gebruiksmogelijkheden zijn heel uitgebreid en we weten uit ervaring dat veel mensen de zapper niet op de juiste manier gebruiken en er dus ook weinig profijt van zullen hebben. Een kwalijke zaak als je op de werking van de zapper vertrouwt en je leven er van af hangt!
In de cursussen die we geven leggen we deze dingen tot in alle finesses uit.

De Zappicator

De Zappicator is in staat om bacteriën, virussen en ook parasieteneitjes in eten of drinken te doden. Maar dat niet alleen, het maakt alles wat je erop zet ook nog eens "Magnetisch Noord".

Eten dat je eet of drinken dat je drinkt dat magnetisch noord is, maakt de organen ook magnetische noord, wat de natuurlijk gezonde staat voor hen is. In veel gevallen zijn onze organen echter magnetisch zuid geraakt vnl door zware metalen die we binnen krijgen. Vroeger of later zal één of andere ziekte daar het gevolg van zijn (tumoren zijn bijvoorbeeld ook altijd magnetisch zuid) en wat dat betreft kan het eten en drinken van gezappicate voedsel dus veel problemen helpen voorkómen.

Maar de Zappicator is tot nog meer in staat! Het geeft een trilling/frequentie aan het voedsel waardoor chemische giftige stoffen zoals het zeer giftige benzeen dat tegenwoordig in veel voedingsmiddelen in de winkel is terug vinden, van vorm verandert en op die manier onschadelijk wordt gemaakt! In het geval van benzeen, verandert het eerst in Fenol, dan in Methanol, vervolgens in Formaldehyde, Mierenzuur, om tot slot als onschadelijk Natrium- en Kaliumformaat via de urine het lichaam te verlaten

En alsof dit allemaal nog niet genoeg is:
Veel voedsel dat we eten is zo gedenatureerd of "oud" dat het meer een belasting voor ons lichaam is om het te eten dan een hulp.
Aminozuren (de bouwstenen van onze eiwitten) veranderen dan in een d-vorm (d van dood) in plaats van de l-vorm ("l" van leven).

De Zappicator is in staat om het voedsel weer zijn natuurlijke en gezonde staat terug te geven (l-vorm wat aminozuren betreft) waardoor het eten geen belasting meer voor het lichaam zal zijn maar ons werkelijk voedt en van energie voorziet.

De werking ervan is ook zonder enige twijfel door iedereen te proeven. We doen regelmatig "blinde" tests en nog nooit heeft iemand gefaald om de verandering in bijvoorbeeld een glas "gezappicate" water te proeven. Met je ogen dicht is het proeven van zulk water een hele interessante en bijzondere ervaring!
Ook een gezappicate toetje bijvoorbeeld, is vele malen lekkerder (en gezonder).

Gezappicate water proeven. (We wachten allemaal in spanning op de reactie!)
 

Plate zapper

De Platezapper is een aanpassing van de zapper en is in feite een hele nieuwe technologie.
Het is door de platezapper dat nu een bepaald orgaan heel doelgericht gezapped kan worden of zelfs een bepaald deel van
dat orgaan, wat het zappen vele malen effectiever maakt en er voor gezorgd heeft dat 99% van de behandelde kankerpatiënten  in Hulda Clark's kliniek in Mexico genas. (In plaats van de 95% daarvoor.) (alsof dat weinig was!)
Bovendien maakt de Platezapper een ander fenomeen mogelijk en dat is het elektronisch kopiëren, wat ze Homeography heeft genoemd, iets wat we ook tijdens de vervolgcursus "De Kunst van het Zappen" zullen doen en waar we in die cursus alles over zullen uitleggen.

Dan nog een interessant gegeven:
Ons design van deze hele combinatie (alles in één) is de enige in de hele wereld
! En we hebben ook nog eens als wereldprimeur een knopje waarmee je kunt testen of de zappicator het wel doet!
We maken deze in de cursus voor de prijs van de onderdelen (ongeveer 50 Euro).
Koop je alles apart dan ben je tegenwoordig 500 Euro kwijt of meer. (en dan kun je niet eens testen of de zappicator het wel doet.)
Kijk, daar hebben wij nu lol in!
Natuurlijk betaal je ook de cursus zelf, maar naast het maken van de zapper voorzien we je in de cursus van veel en bovendien de meest recente informatie wat Hulda Clark betreft. Informatie die trouwens minstens zo belangrijk is als het hebben van een zapper/zappicator zelf.

 

De Synchrometer

Synchrometer

De Synchrometer

De Synchrometer is verreweg de belangrijkste uitvinding van Hulda Clark. Hij vormt de ruggengraat van de hele Hulda Clarktherapie want het is door de Synchrometer dat ze diep heeft kunnen doordringen tot de oorzaken van ziekte en dat is waar het allemaal om gaat! Wil je een ziekte kunnen genezen, dan moet je weten wat haar oorzaak is. Haal je die oorzaak weg, dan herstelt het lichaam in de regel gewoon zichzelf en laat de ziekte zelfs geen sporen achter.

Het idee achter de Synchrometer is dat alles wat bestaat een specifieke radiogolf uitzendt. Die specifieke frequenties kan de Synchrometer hoorbaar en dus herkenbaar maken.

De mogelijkheden met de Synchrometer zijn wat dat betreft bijna onbeperkt want alles is op die manier te herkennen en je kunt bijvoorbeeld niet alleen zware metalen in je lichaam opsporen, maar er ook achter komen of een bepaalde bacterie, virus of parasiet de oorzaak is van een klacht of ziekte die je hebt.

Ja zelfs tot diep in je cellen en DNA kun je doordringen met de Synchrometer.
Weet je eenmaal de oorzaak dan kun je daarvoor een passende oplossing zoeken, want het unieke van Hulda Clark is, dat ze voor elk probleem vaak ook een oplossing heeft gevonden! 

Synchrometer-weekenden en de "Synchrometer en gezondheids-midweek"
 

Synchrometer en Gezondheids Midweek
 

Tijdens de Synchrometerweekenden maakt een ieder voor zichzelf een Synchrometer en leert ermee werken. (Ook weer tegen de kostprijs van de onderdelen, die dit keer op rond de 60 à 70 Euro komen, in plaats van 400 Euro die een Synchrometer tegenwoordig kost.) Onze zelfgemaakte Synchrometer is echter beter (gevoeliger en afstelbaar), dan de "professionele" gekochte. Interessant genoeg gebruikte Hulda Clark zelf ook de Synchrometer precies zoals we die in de cursus maken. Leuk toch?!

Leer tijdens de cursus bijvoorbeeld hoe je met de Synchrometer de oorzaak van je hoofdpijn kunt vinden, of die van je chronische vermoeidheid of pijn in je spieren en gewrichten of welke andere fysiek probleem dan ook. Met de Synchrometer kun je ook het verloop van je ziekte volgen en bijvoorbeeld weten of de kuur die je doet ook werkelijk aanslaat. In het geval van ernstige ziektes zoals kanker of aids kun je zelfs binnen de bekende 2 1/2 seconden zien of je de oorzaak al hebt weggenomen of niet en is dat niet het geval dan kun je meteen stappen ondernemen zodat dat snel wel het geval is, (hetgeen vervolgens dan weer direct nameetbaar is). Klinkt te eenvoudig? Wel, de enige manier om dat voor jezelf te bepalen is zelf leren meten!

We zijn de enigen in Europa die op deze (goedkope) manier zulke cursussen geven en dat is omdat we, helemaal in lijn met wat Hulda Clark altijd heeft gewild, iedereen ermee willen bereiken en niet alleen therapeuten. 
(Natuurlijk zijn therapeuten trouwens ook van harte welkom en het is eigenlijk onnodig om nog te zeggen dat de opgedane kennis in de cursussen het succesgehalte van behandelingen enorm kan doen verhogen)

Onze overtuiging is en blijft echter dat gezondheid moet beginnen bij de gewone mens!
 


of hond...!

  

Mocht je deze pagina los van de website hebben gelezen, klik dan hier om naar de website te gaan:

www.huldaclark.tk