De grote samenzwering tegen de mensheid

We leven in roerige tijden en ik denk dat het goed is voor iedereen die waarde hecht aan zijn of haar gezondheid en aan het geluk van zichzelf en anderen, om meer te weten over het kwaad dat probeert dit alles te vernietigen. Daarom op deze pagina een paar belangrijke links en filmpjes.
Het is is misschien goed om te beseffen, als je dit allemaal ziet, dat het kwaad alleen maar macht heeft omdat wij er ons niet van bewust zijn en dat het beste tegengif voor zowel het kwaad in onszelf als in de wereld eenvoudig kan liggen in het doen van goede dingen en het ondersteunen van goede projecten.

Guylaine Lanctot, de Canadese arts en schrijfster van "The Medical Maffia", gaf het volgende beeld:
Bij één muis en één kat, is het duidelijk dat de kat de muis achterna gaat en dat de muis het slachtoffer is. Maak je het beeld echter anders en stel je je één kat voor met 1000 muizen, dan zijn de rollen echter omgedraaid en zal de kat beslist de benen nemen!
Hoe meer mensen zich van de samenzwering tegen de mensheid bewust worden en stoppen te geloven in de leugens die ons verteld worden, des te sneller we met zijn allen een eind kunnen maken aan de tirannie waar we, soms zonder het te weten, met z'n allen onder lijden.
 

De volgende websites en filmpjes zijn alleen voor diegenen bedoeld die iets meer willen weten over de samenzwering tegen de mensheid. Er zijn een aantal schokkende filmpjes bij die het beeld dat je van de wereld hebt misschien drastisch kunnen veranderen. Kies je daar niet voor, lees en kijk dan alsjeblieft niet verder.

Filmpjes over de Codex Alimentarius:

 

 

Blog en interviews met Jane Bürgemeister

Blog:
http://birdflu666.wordpress.com/

Interview met Jane Bürgemeister voor Project Camelot:

 <>

Meer filmpjes met Jane:
Terwijl ik deze nieuwsbrief zit te schrijven komen de berichten binnen over de Tsunami in Japan.
In het vorige filmpje kon je Jane zien in Polen waar het vliegtuig neerstortte met daarin de president van Polen, hoge functionarissen van het Poolse leger en een belangrijke man van het Poolse Bankwezen.

Er zijn twee factoren die een rede zouden kunnen zijn voor de overduidelijke moord op dit gezelschap.
Ten eerste is Polen het enige land in Europa geweest dat zich openlijk en nadrukkelijk heeft verzet tegen het vaccinatieprogramma na de zogenaamde varkensgrieppandemie.
Iedereen die meer weet over conspiracy zal het met me eens zijn dat dat heel gewaagd was en ik vroeg me toen dat gebeurde dan ook af of niet iemand dat met zijn of haar leven zou moeten bekopen.
Het vliegtuigongeluk kwam voor mij dus niet als een verrassing, maar eerder als een bevestiging.

Ten tweede, heeft Polen ook geen geld willen lenen van de Internationale bank (IMF), waar zo'n beetje ieder land in de wereld schulden bij heeft.
(Dit is de schuld in de schatkist waar onze regering het altijd over heeft en die we met zijn allen met zoveel moeite moeten terugbetalen en die ook de hoofdoorzaak is van al onze bezuinigingen!)
Het is wonderlijk dat niemand zich ooit afvraagt hoe het kan dat wij als één van de rijkste landen ter wereld, toch nog schulden hebben? Ook vraagt nooit iemand zich af bij wie? Of waarom we dat niet snel even afbetalen, zodat we vrij en onafhankelijk kunnen zijn?
Als ik Koning was geweest of leider van een volk, dan had ik in ieder geval gezegd: Wie is de directeur van deze bank?! Weg ermee! Opsluiten die handel!

Ik zal een link toevoegen over een serie filmpjes die meer inzicht geven in dit vreemde fenomeen. (Zie het filmpje: "New World Order - The Devil in the Vatican".)
Ik kan je al wel vertellen dat landen die zich van die "leningen" willen bevrijden altijd op één of andere manier worden gestraft.
Argentinië is daar een voorbeeld van. Argentinië heeft zich, door kerncentrales te bouwen, onafhankelijk geprobeerd te maken van de internationale bank en schuld. Niet lang daarna werd het getroffen door de grootste crisis in haar geschiedenis.
Toevallig hebben zowel Polen als Japan ook zo'n lening geweigerd en gestreefd naar financiële onafhankelijkheid. Zijn ze hiervoor gestraft?

Bewijs dat de Japanse Tsunami veroorzaakt is door HAARP:
http://www.pakalertpress.com/2011/03/11/videos-japan-earthquake-and-tsunami-caused-by-haarp-evidence/


WikiLeaks: HAARP veroorzaakt aardbeving in China
New World Order - The Devil in the Vatican
Het eerste filmpje van een hele serie over de macht van het Vaticaan en het bankwezen dat uit de Bank van het Vaticaan is ontstaan. De Knights Templars (Catholieke kruidvaarders) waren trouwens de eerste bankiers.
Jammer dat de maker van het filmpje zo'n lage dunk heeft van andere godsdiensten en culturen, maar voor de rest is het een hele verhelderende serie filmpjes!

 
(Klik op het filmpje om deze te openen in Youtube, waar je alle andere delen ervan kunt vinden.)

Filmpjes over de Bilderberggroep

 

 

Kijk uit voor Obama!

 

 

Reclame in de jaren 70 voor de vaccinatie tegen...

 

Meer filmpjes over de Codex Alimentarius en de macht van de Farmaceutische Industrie:

Codex Alimentarius Lecture by Ian R. Crane:

 

(Klik op het filmpje om deze te openen in Youtube, waar je alle andere delen ervan kunt vinden.)