Disclaimer: Het is en blijft belangrijk medische hulp altijd te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiŽle informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten, in tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!Misschien kun je het beter vergelijken met voeding. Je bepaalt immers zelf wat je eet (of niet eet) en wanneer en waar. Geen arts kan en mag zich daar, buiten het geven van adviezen, mee bemoeien.

De adviezen van Hulda Clark zijn bedoeld om je voldoende kennis te geven over de oorzaak van de ziekte waar je mee worstelt, zodat je, vanaf het moment dat je weet wat je kanker, of elke willekeurige andere ziekte, in je heeft veroorzaakt,  je zelf, als je wilt, het initiatief kunt nemen om die oorzaken uit je leven te bannen zodat het genezingsproces in werking kan treden.
Het lichaam is een
wonderbaarlijk mechanisme dat, mits het niet gehinderd wordt, zichzelf altijd weer op ingenieuze en zeer effectieve wijze regenereert. DŠt is wat de Synchrometer laat zien en waar, welke therapie dan ook, natuurlijk of regulier, op gebaseerd zou moeten zijn.
De Hulda Clark therapie is heel goed te doen naast de behandelingen van arts of specialist. Het medische stelsel is een fantastisch stelsel en het zou dom zijn om daar geen gebruik van te maken.

Het is echter wel onze ervaring, dat hoe sneller er met de kuren en het protocol van Hulda Clark wordt begonnen, des te groter de kans is op herstel. We maken absoluut geen claims, maar dat is onze ervaring. We zijn als mensheid zo gewend geraakt aan het idee dat bijvoorbeeld kanker bijna altijd fataal is, of niet te overleven zonder het weghalen van het betreffende lichaamsdeel, dat het bijna een wonder lijkt wanneer een tumor zomaar weer verdwijnt. Toch is dat vaak het geval na het doen van de kuren en het gebruik van de zapper.
Het gaat hier echter niet om een wonder en ook niet om spontane regressie, maar om een
te verwachten resultaat dat het logische gevolg is van het volgen van een protocol dat op jarenlang intensief wetenschappelijk onderzoek gebaseerd is.

www.huldaclark.tk