Hulda Clark Therapie

de therapie van de toekomst

Een Gezond Hart & Veerkrachtige Bloedvaten

+

Het behandelen van Diabetes 1 en 2
met Natuurlijke Middelen

Workshop

- Zaterdag 23 April 2022 -

(In Spijkenisse bij Rotterdam)

Met Natuurarts, Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist Harm Valentijn


Hart & vaatziekte

"Je bent zo oud als je bloedvaten" is een oud gezegde en misschien zit daar wel veel waarheid in want op dit moment krijgt nog steeds 1 op de 2 mensen te maken met een hartaanval of beroerte. Maar is dat werkelijk nodig? En hoe effectief is dat wat artsen ons voorschrijven en aanraden?
Is cholesterol bijvoorbeeld echt de boosdoener en moeten we met zijn allen aan de margarine, om maar wat te noemen?

Wel, inmiddels hebben wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat cholesterol helemaal niet de boosdoener is en dat een laag cholesterolgehalte eerder schadelijk is dan goed. En toch blijven artsen er nog steeds in geloven. Het is een onwaarheid geworden die zo bij iedereen in het bewustzijn en onderbewustzijn is ingesleten, dat hij er bijna niet meer uit te krijgen is, maar wel met als gevolg dat er veel meer mensen lijden en over-lijden, dan nodig is want medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines, geven ernstige bijwerkingen die erin sluipen zonder dat de mens het zelf beseft en het verband legt.
Moeilijk kunnen lopen, evenwichtstoornissen, nierziekte, nierfalen, cognitieve achteruitgang en diabetes zijn maar een paar voorbeelden.

Tijdens deze middag hoop ik u een diepgaand, volledig wetenschappelijke verantwoord beeld te geven van de ware oorzaak van hart & vaatziekte, maar bovenal van wat we zelf met natuurlijke middelen en leefstijl kunnen doen om onszelf en onze bloedvaten weer in topconditie te krijgen, hoge bloeddruk te doen zakken en dingen als een hartaanval of beroerte te voorkomen!

Diabetes 1 & 2

Deze themamiddag is dit keer gecombineerd met het Behandelen en Genezen van Diabetes 1 en 2 met Natuurlijk Middelen.
Steeds meer mensen en ook jongeren krijgen tegenwoordig diabetes. Tijdens deze middag zullen we onderzoeken wat hier de oorzaken van kunnen zijn en hoe we dit proces weer kunnen omdraaien.
Diabetes kan als gevolg problemen geven in hart en bloedvaten en daarom is het goed om deze twee onderwerpen tijdens deze middag te combineren.

Voorlopers van diabets 2 zijn hypoglycemie en insuline-resistentie. Heel veel mensen weten helemaal niet dat ze daar last van hebben, maar deze kunnen heel veel fysieke problemen geven, zoals bijvoorbeeld overgewicht, hoge bloeddruk en hart & vaatziekte. Het wordt "pre-diabetes" genoemd en we zullen het erover hebben hoe je deze kunt herkennen en vervolgens kunt verhelpen.

Leer daarom tijdens de middag:

 • Eenvoudige kruiden kennen die gemakkelijk te verkrijgen en te gebruiken zijn voor het verbeteren van hart & bloedsomloop.
 • Leer over speciale voedingsmiddelen die de aderen helpen sterk en gezond te worden en te blijven.
 • Leer over de unieke visie van Hulda Clark op hart & vaatziekte die een oorzaak laat zien (en gelukkig ook een oplossing) waar verder nieuamd ooit aan heeft gedacht!
 • Leer hoe je deze oorzaak kunt wegnemen om je op die manier voor veel ellende te beschermen
 • Leer meer over de oorzaken van hoge bloeddruk en hoe je deze op een natuurlijke manier te lijf kunt gaan
 • Leer over de oorzaken van een beroerte en de tekenen die op een komende hersenbloeding kunnen duiden
 • Leer wat je zelf kunt doen om een beroerte te voorkomen.
 • Leer over de laatste wetenschappelijk ontdekkingen wat betreft hart & vaatziekte, ontdekkingen die verrassend zijn en bij de meeste artsen onbekend, waardoor in feite verkeerde adviezen worden gegeven en ook verkeerde medicijnen voorgeschreven.
 • Leer over de relatie tussen hart & vaatziekte en dementie en leer hoe je kunt herkennen of je gevaar loopt
 • Leer welke (onschadelijke) alternatieven er zijn voor statines, bloedverdunners en beta-blokkers.
 • Leer tevens de mogelijke oorzaken kennen van diabetes
 • Leer over kruiden die kunnen helpen de pancreas te genezen
 • Leer over insulineresistentie en hypoglycemie en wat je daar tegen kunt doen
 • en leer over voeding en nuttige supplementen
 • Dit en veel meer...

Ook zal ik praktijkvoorbeelden geven van mensen die dichtgeslibde aderen met natuurlijke middelen weer volledig hebben weten schoon te maken, en van gevallen van diabetes die genezen of verbeterd zijn door middel van de Hulda Clarktherapie en kruiden en supplementen.

Kortom: weer een zeer interessante en belangrijke informatiemiddag!

Tijden: 11.00 - 17.00 uur
Prijs: 80 Euro
Plaats: 
Spijkenisse. De daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt tijdig medegedeeld na inschrijving.

Meenemen: Iets om te schrijven en eventueel iets om als lunch te eten.

 

Stuur om je aan te melden een mailtje naar:  huldaclark@yahoo.com  


Een Hartelijke groet en tot dan!

 

 

Disclaimer: deze middag is alleen bedoeld om een ruimer beeld te geven over hart & vaatziekte en diabetes en op geen enkele manier om de hulp van uw arts buiten te sluiten, in tegendeel! Bij ernstige problemen raden we u aan om daar eerst mee naar uw arts te gaan.

 

Mocht je geen mailtjes meer willen ontvangen, stuur dan graag een mailtje met de titel:"Graag uitschrijven van de mailinglijst".