Ervaringen en reacties

www.huldaclark.tk

 

"Ervaring is Weten-schap"
                        
Harm Valentijn

De afgelopen 20 jaar hebben we heel wat ervaring opgedaan met de Hulda Clark Therapie en vele "wonderbaarlijke" genezingen meegemaakt bij zowel mens als dier en bij de meest uiteenlopende ziektes.
In vele gevallen zijn het te verwachten resultaten geweest zoals bij de behandeling van kanker, maar soms zijn het ook resultaten geweest bij ziektes waarvan we niet verwacht hadden dat de therapie iets zou kunnen doen, zoals in het geval van een Zuid-Amerikaanse jonge vrouw met Sikkelanemie, een erfelijke en in feite ongeneeslijke ziekte.

Bij deze vrouw vormden zich, na het regelmatig gebruiken van de zapper, weer goed gevormde rode bloedlichaampjes ipv de misvormde halve maans-achtige (vandaar de naam sikkel), die niet in staat zijn om hun werk goed te doen, waardoor de persoon toch een vorm van bloedarmoede krijgt, ondanks het feit dat er wel genoeg rode bloedlichaampjes aanwezig zijn.
Dat deze sikkelanemie met het gebruik van de zapper bij deze vrouw genezen is, is een wonder en verdient het om beter onderzocht te worden.

We hebben door vallen en opstaan geleerd dat een juiste zapper letterlijk van levensbelang kan zijn en dat het hebben van een verkeerde zapper de therapie totaal kan doen falen, met alle trieste gevolgen van dien.
We hebben in het begin jammer genoeg vertrouwd op zappers die te koop waren en er mooier uitzagen dan de eerste zapper die ik zelf had gemaakt op een eenvoudig kaasdoosje uit de supermarkt. Dit totdat Hulda Clark deze gekochte zappers persoonlijk afkeurde. We wisten toen nog niet waarom, maar vanaf dat moment hebben we besloten om alleen nog maar zelf zappers te maken en mensen te leren maken, volledig trouw aan het schema en de adviezen van Hulda Clark.
Inmiddels zijn er alweer jaren voorbij en hebben we van Hulda Clark ook geleerd waar je bij een zapper op moet letten en het resultaat daarvan kun je zien in de Youtubefilmpjes "De Zappertest"

Hulda Clark's advies was wat dat betreft: hoe eenvoudiger de zapper, hoe beter! Haar voorkeur ging er trouwens naar uit dat je er zelf een zou leren maken en dat je zou leren hoe er goed mee om te gaan en dat is ook precies het doel van onze cursussen. Een eenvoudige en 100% zeker goede zapper + de belangrijke praktische en juiste informatie over hoe hem te gebruiken. Die informatie over wat je met de zapper allemaal kunt doen en hoe je hem moet gebruiken, is in feite net zo belangrijk als het hebben van de zapper zelf!

Wat het zappen betreft hebben we heel veel goede resultaten bij de ziekte van Lyme, een ziekte waar steeds meer mensen aan lijden en die in veel gevallen zeer moeilijk te genezen is, ondanks het gebruik van antibiotica.
Het gebruik van de zapper in combinatie met de Hulda Clarktherapie + speciale strategieŽn om de bacterie (die zich in je cellen verstopt) uit z'n tent te lokken zodat hij grondig vernietigd kan worden, aangevuld met  speciale kruiden, geeft waarschijnlijk betere resultaten bij deze vervelende en potentieel gevaarlijke ziekte dan welke andere therapie ook! Veel mensen hebben al goede resultaten en houden hun Lyme onder controle met alleen zappen, maar zelf ben ik voor de completere aanpak zoals ik hierboven heb beschreven.

Veel mensen met suikerziekte kunnen hun insuline al binnen korte tijd na het doen van de parasietenkuur en het zappen verminderen en soms geneest de suikerziekte tegelijk met de kanker of andere ziekte waarvoor de kuren en het zappen zijn gebruikt.
Diabetes bij kinderen is in in de regel het gemakkelijkst te genezen.

Het zien verdwijnen van tumoren is en blijft indrukwekkend, maar is vaak het resultaat van het volgen van het hele protocol.

Reumatische klachten, vermoeidheid, ontstekingen, infectieziekten... Je kunt het zo gek niet verzinnen of de therapie heeft er wel een gunstige effect op. Het mag duidelijk zijn dat elke ziekte op een andere manier benaderd moet worden, maar toch is het protocol voor de meeste ziekten en klachten in zijn kern hetzelfde.

Op de volgende pagina kun je meer verhalen lezen over ervaringen met het gebruik van de zapper en het doen van de Hulda Clark Therapie. Ik hoop er af en toe (als de tijd het toelaat) een nieuw verhaal aan toe te voegen. Mocht je zelf positieve ervaringen hebben, laat het ons graag weten want dan kunnen we je verhaal er ook aan toevoegen.
 

klik hier voor meer verhalen over de resultaten met de Hulda Clark Therapie en de Zapper

Klik hier voor een indrukwekkend patiŽntenverslag van Hulda Clark zelf: De meester aan het werk!

www.huldaclark.tk