Maak je eigen Zapper!

De wonder-uitvinding van Hulda Clark

      

www.huldaclark.tk

De zapper (met ingebouwde zappicator), is na de Synchrometer, de grootste uitvinding van Hulda Clark geweest.
Hij speelt een enorme grote rol in het genezingsproces van welke ziekte dan ook.
Het leuke is dat je hem zelf kunt maken. wat verreweg de voorkeur heeft, ten eerste omdat er zo veel slechte zappers op de markt zijn, maar ook omdat je tijdens zo'n weekend er zoveel belangrijke dingen bij leert.

Elke maand hebben we wel een zappermaakweekend.
Deze Zappermaakweekenden zijn gezellige dagen waarop je niet alleen samen je eigen zapper maakt en daarmee leert werken als een fantastisch hulpmiddel om jezelf en eventueel anderen mee te genezen, maar waarop ook diepgaand ingegaan kan worden op in feite het wonder van ons mens-zijn, het ontstaan van ziekte en het genezen ervan gezien door de ogen van Hulda Clark, maar omdat Harm een hele brede achtergrond heeft op het gebied van genezen, ook vanuit vele andere gezichtspunten.

Zappermaakweekenden zijn daarom altijd hele leerzame weekenden, ook trouwens door de vele praktijkvoorbeelden die tijdens zo'n weekend worden behandeld en alle  ruimte die er is om vragen te stellen.

 

 

 

Naar de dokter gaan (wat zeker belangrijk is!) en verwachten dat deze je wel even geneest, is in deze tijd echt niet voldoende.

Gezond worden en blijven is iets wat je moet leren en dat is precies wat we tijdens deze cursussen doen!

De mens is een groot wonder en het menselijk lichaam streeft altijd naar balans, groei en genezing. De zapper, samen met de kruidenkuren, dieet en andere adviezen zijn belangrijke hulpmiddelen om die balans weer te herstellen.Wil je graag met een Zappermaakweekend meedoen ga dan naar "Agenda". Daar vind je meer informatie over wanneer de eerstvolgende workshops plaats zal vinden.


Mocht je deze pagina los van de website hebben gelezen, dan kun je hier klikken om alsnog naar de website te gaan:

www.huldaclark.tk