(www.huldaclark.tk)

Het uitzonderlijke vermogen van de Synchrometer om te kunnen meten wat zich waar in het lichaam bevindt heeft het, voor het eerst in de geschiedenis, mogelijk gemaakt om op een goedkope, makkelijke en heel gedetailleerde manier te kunnen zien wat voor effect bepaalde stoffen en voedingsmiddelen op ons hebben.

Er zijn van die gezegdes die van generatie op generatie doorgegeven worden zoals het Engelse: "An apple a day keeps the doctor away". En wees eerlijk, ik denk dat niemand erin zal geloven dat een appeltje eten slecht zou zijn voor je gezondheid, niet waar?
De Synchrometer laat echter heel iets anders zien en het is dan ook alleen door de komst van de Synchrometer dat we nu zo makkelijk in staat zijn om te zien wat bepaalde voedingsmiddelen voor effect op ons en onze gezondheid hebben.

Ons vertrouwde appeltje is volgens de Synchrometer niet zo onschuldig als we altijd hebben geloofd en misschien is het wel helemaal niet toevallig dat in het sprookje, Sneeuwwitje juist een appeltje werd voorgehouden om in te bijten! Wie zal het zeggen?

 

 

Zo bevinden zich in meer voedingsmiddelen van nature stoffen die de basis kunnen vormen voor onze ziektes.
De Synchrometerģ laat ze allemaal zien! Op die manier geeft zij ons de mogelijkheid om, gewapend met die nieuwe kennis, onze ziektes te voorkomen.

In het geval van Kanker gaat het o.a. om 3 stoffen: Chlorogenic Acid, Phloridzin en Gallic Acid.
Deze, behalve de Gallic Acid, bevinden zich van nature in verschillende soorten groenten, fruit en andere voedingsmiddelen.
Deze 3 stoffen vormen, als er ook nog aan andere voorwaarden wordt voldaan, het begin van elke Kanker!!!
De meeste van deze stoffen kunnen door koken onschadelijk worden gemaakt (in de vorm van appelmoes bijvoorbeeld) en andere moet je zien te vermijden wil je Kanker voorkomen. Geen al te moeilijke klus, maar je moet wel net even weten hoe en wat.

Een klein voorbeeldje om te laten zien hoe weinig we weten over de gevaren die schuilen in onze eenvoudige maaltijden van elke dag.
Het is namelijk niet alleen de "levensgenieter" die gevaar loopt en die het allemaal niet zo nauw neemt, nee ook de gezondheidsfanaat die zeer kritisch alleen maar dat eet wat biologisch en "gezond" is, loopt, zonder het te weten, toch even groot gevaar.

Stel dus even het dieet van deze twee tegenpolen voor.

De levensgenieter/genietster begint zijn of haar dag misschien met een lekker bakje koffie (Chlorogenic Acid), eet een boterhammetje met ham (Gallic Acid + Phloridzin) houdt wel van een patatje of chips (Chlorogenic Acid, Phloridzin en schimmels), drinkt z'n biertje (Gallic acid), eet elke dag een lekker stuk vlees (Varkensvlees bijvoorbeeld: Phloridzin), neemt wat frisdrank (Oplosmiddelen en Aspartaam) en een lekker toetje gemaakt van melkproducten (Chlorogenic Acid + Gallic Acid).
In ťťn zoīn dag zijn de 3 basisingrediŽnten die het begin van elke Kanker vormen, in ieder geval vast ruim aanwezig.

De gezondheidsfriek doet het natuurlijk heel anders. Hij of zij is misschien vegetariŽr, begint de dag met zwarte thee (Chlorogenic Acid) in plaats van koffie of beter nog: een glas verse melk (Chlorogenic Acid + Gallic Acid), uit gezondheidsoverwegingen eet hij of zij, in tegenstelling tot de levensgenieter, sojaproducten zoals Sojamelk en Tofu (Phloridzin, naast andere stoffen trouwens die in het Engels "Anti-Nutrients" worden genoemd). Natuurlijk eet hij of zij elke dag een gezond appeltje (Phloridzin) en sowieso veel fruit (wat af en toe misschien niet helemaal rijp is): Phloridzin. Hij of zij gebruikt in de keuken koudgeperste oliŽn (Gallic Acid) en eet af een toe een ei (Gallic Acid). In plaats van koekjes uit de supermarkt komen er biologische koekjes op tafel (Gallic Acid + Schimmels). Kortom, ook hier weer alle ingrediŽnten voor het begin van elke Kanker!

(Het mag wel duidelijk zijn dat biologische producten veel minder gifstoffen bevatten zoals zware metalen e.d. en dat deze zeker de moeite waard zijn om te kopen!)

Ik hoop dat deze informatie je zal stimuleren!

Het is trouwens niet zo dat je per definitie kanker krijgt van het eten van dingen waar deze drie stoffen in zitten, daar is meer voor nodig en tijdens onze cursus "De kunst van het Zappen" leg ik tot in detail uit hoe dat allemaal in zīn werk gaat, welke voedingsmiddelen je dus moet vermijden, hoe je de bereidingswijze van je eten op een eenvoudige manier kunt veranderen en wat je zodoende kunt doen om dit begin van elke kanker te voorkomen, of als je al kanker hebt, om uitzaaiingen te vermijden.

Het is niet teveel gezegd als je beweert dat deze nieuwe wetenschap gebaseerd op de vondsten van de Synchrometer de toekomst wat genezen betreft zal veranderen.
De uitvinding van de Synchrometer is zonder enige twijfel een van de belangrijkste geweest van de afgelopen eeuw, want zonder haar was het onmogelijk geweest om dieper in de oorzaken van ziekte door te dringen!

Voor meer informatie over informatiedagen en cursussen, klik hier: Workshops & Cursussen.