Hulda Clark Therapie

de therapie van de toekomst

Informatiemiddag

Kanker voorkomen en genezen
met beproefde natuurlijke middelen

Nieuwe datum nog niet bekend

www.huldaclark.tk

Dit is een belangrijke informatiedag en eingelijk een "must" voor iedereen (ziek of niet ziek ) die zich wil verdiepen in de kracht en het nut van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het voorkomen en/of behandelen van kanker met natuurlijke middelen.

(Ook geschikt voor diegenen die al een medische behandeling ondergaan en de effectiviteit ervan willen vergroten)

 

Leer tijdens deze dag:

  • Wat kanker eigenlijk is en hoe deze ontstaat
  • Welke stappen je kunt nemen om kanker te voorkomen
  • Welke effectieve natuurlijke therapieën en middelen er zijn om kanker te behandelen en genezen en die hebben bewezen effectief te zijn
  • Wat je kunt doen om bijwerkingen van chemo en/of bestraling te verminderen met kruiden en voeding
  • Over de vraag of kanker genetisch bepaald is
  • Over anti-kanker kruiden die ook wetenschappelijk onderzocht zijn en waar je waarschijnlijk toch niets van weet
  • Wat je met dieet kunt doen om de natuurlijke therapieën (en/of medische behandeling) te ondersteunen
  • Wat de invloed is van onze gedachten en gevoelens op het genezingsproces en of dit wel of niet van belang is voor de genezing

Deze workshop is het gevolg van meer dan 25 jaar ervaring met het genezen van kanker met de Hulda Clarktherapie en andere natuurlijke middelen en is in mijn ogen erg belangrijk omdat ik probeer te laten zien wat de ervaring heeft geleerd van wat wel en wat niet werkt van al de natuurlijke therapieën die er zoal zijn en die zo veelbelovend lijken, maar het soms niet zijn (en dat geldt trouwens ook voor een eerlijke beschouwing van de reguliere behandeling).

Er is nogal wat verwarring over wat nu wel en niet goed voor je is als je kanker hebt.
Vele jaren en triljoenen euro's/dollars zijn er al besteed aan het onderzoeken van kanker en ondanks dat en de hele ingrijpende en agressieve therapieën die de medici gebruiken, overleeft een hoog percentage van de kankerpatiënten niet. Zou het zo kunnen zijn dat men wat over het hoofd ziet?

De Canadese wetenschapster Hulda Clark heeft ooit gezegd dat het de biologen zullen zijn die de oplossingen voor kanker zullen vinden omdat zij niet ziekte, maar het leven bestuderen.en zij was daar natuurlijk zelf het grootste voorbeeld van! Wel, wat ik tijdens deze workshop wil laten zien is wat de nieuwste (praktisch en zelf toepasbare) ontwikkelingen zijn wat betreft natuurlijke alternatieven voor het genezen en voorkomen van kanker en hoe deze ons kunnen helpen in onze strijd tegen kanker.

Er komen verschillende therapieën aan de orde. Van natuurlijke therapiën die in het verleden heel succesvol zijn geweest voor het genezen van kanker, maar die grotendeels vergeten zijn, tot en met de nieuwste ontwikkeling in de huidige wetenschap.
Daarnaast zal ik ook interessante en praktische inzichten van Hulda Clark belichten, die ik in de de andere cursussen door tijdgebrek nooit kan besrpeken.

Magnolia, een anti-kankerkruid dat in een wetenschappelijk
onderzoek in staat was om prostaatkenker te remmen

Verder ook de visie van de Chinese geneeskunde op het voorkomen en genezen van kanker met interessante bruikbare informatie en voorbeelden van genezingen. Bovendien ook extra aandacht voor bijzondere dingen die men in het ziekenhuis in Tel Aviv op de afdeling oncologie doet om kankerpatiënten te behandelen met Chinese kruiden en andere alternatieve therapieën.

Bovendien nog informatie, voor diegenen die chemo en/of bestraling ondergaan, over hoe je met kruiden de bijwerkingen daarvan zoveel mogelijk kunt tegengaan, terwijl tegelijkertijd de therapie effectiever wordt gemaakt.

En tot slot zullen we ook de psychische en emotionele kanten belichten die een rol spelen in het genezingsproces.

Kortom: een super-interessante en belangrijke dag waarin je leert wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van het voorkomen en genezen van kanker met allerlei natuurlijke methodes en middelen, prachtige en zeer effectieve kruiden, maar ook meer informatie over dieet en eenvoudige voedingsmiddelen die je gemakkelijk aan je dieet kunt toevoegen.

Huang Qin - Scutellaria baicalensis - Eén van de anti-kankerkruiden in onze kruidentuin

 

Docent: Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist - Harm Valentijn -
Plaats: Spijkenisse. (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld)
Tijden: 11.00 - 17.00 uur
Kosten: 125 Euro

Stuur om je aan te melden een mailtje naar:  huldaclark@yahoo.com  

Hartelijke groeten en tot dan!Disclaimer: Deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel. Heb je kanker, dan is het erg belangrijk om gebruik te blijven maken van alle hulp en vnl ook controles die de reguliere geneeskunde te bieden heeft. Samen sta je altijd sterker!