www.huldaclark.tk
 

Welkom bij de 16de editie van onze nieuwsbrief.


Inhoud

 
 

De nooit vertelde en stilgehouden geschiedenis van slavernij

Wat is het beeld dat bij je opkomt als je het woordje slavernij hoort?
Wel, voor mij zijn dat schepen vol Afrikanen die met de zweep erover eventueel al roeiend en met een trommelaar naar Amerika varen... zoals ook Afrikanen die op de plantages werken en als bedienden in huis.  Ik weet niet hoe dat bij jou is, maar bij mij zijn dat in feite allemaal beelden van films die ik ooit heb gezien.  
Ja, als ik er goed over nadenk zijn het allemaal beelden uit Hollywoodfilms en het kleine beetje dat we er ooit in de les geschiedenis over hebben geleerd die mijn beelden hebben gevormd.

Ook moet ik direct denken aan het hele zwarte Pietengedoe, George Floyd en "black lives matter". Ik zie beelden voor me van voetballers en honkballers op ťťn knie uit solidariteit.


 

Het lijkt erop dat ons schuldgevoelens worden aangepraat en mijn grote vraag is dan ook: moet ik me schuldig voelen? Moet ik me schuldig voelen dat Nederlandse handelaren ooit slaven hebben verkocht aan Amerika? Moet ik me schuldig voelen dat we een traditie hebben met Sinterklaas en Zwarte Piet?

Moet ik me schuldig voelen dat een agent in Amerika een zwarte man heeft vermoord? (Terwijl er statistisch gezien in Amerika trouwens meer blanken door politie zijn doodgeschoten de laatste jaren dan mensen met een donkere huidskleur).
Moet ik me schuldig voelen voor het feit dat ik (in dit leven tenminste) blank ben? Is dat wat men ons wil doen geloven? Omdat blanken ooit slaven hebben gehad en erin hebben gehandeld?
Wel, dan wordt het tijd om wat meer over onze geschiedenis te weten! Denk je namelijk dat er veel zwarte slaven zijn geweest? Blanke slaven waren er vele vele malen meer!
Nederlandse slaven...??? Ja, ook Nederlandse slaven. Dat is ons nooit geleerd!

Slaven hebben is waarschijnlijk al zo oud als de mensheid zelf, maar daar werd in Amerika in 1865 een einde aan gemaakt, tenminste, dat zou je denken. De handel in blanke slaven ging namelijk gewoon door en is pas in 1926 afgeschaft!

Op school hebben we geleerd dat de piramides door slaven zijn gebouwd, maar uit de meest recente opgravingen die er gedaan zijn, blijkt dat er voor de bouw van de piramides nooit slaven zijn gebruikt. Interessant genoeg beschreef de metafysische schrijven Jozef Rulof dat al in zijn boeken in de jaren '40 ver voordat dit allemaal bekend is geworden. Hij liet zien dat heel Egypte vrijwillig heeft meegewerkt aan de bouw van deze bovennatuurlijke constructies. (Dat wil echter niet zeggen dat Egyptenaren geen slaven hadden hoor, want die hadden ze wel.)

De Romeinen hadden slaven, dat hebben we geloof ik op school wel geleerd, maar dat dat voornamelijk Christenen waren, dat wist ik niet. Christenen zijn door de eeuwen heen steeds de klos geweest.
Zo hadden de Romijnen, Arabieren, de Joden en ook de Moren meestal Christenen als slaven.
De moren (veelal Berbers uit Algerije, TunesiŽ, MauritaniŽ en Marokko) plunderden, zowel via land als via zee (als piraten) hele dorpen leeg van IJsland en Engeland tot Spanje en van ItaliŽ en Malta t/m Nederland. De bevolking van hele dorpen (zoals gezegd: veelal Christenen) werd gevangen genomen en als slaaf meegenomen en verkocht in Islamitische landen.

              De verkoop van slaven in Rome                                         Slavenhandel in Islamitische landen


De Amerikanen hebben, met een speciale vloot die ze voor dat doel gebouwd hebben, daar uiteindelijk samen met Groot-BrittanniŽ en Nederland in 1815 een eind aan gemaakt tijdens de tweede Barbarijse oorlog.
Dit was trouwens vnl omdat de piraten de Amerikanen dwongen geld te betalen als ze met hun schepen in hun wateren kwamen.

Het in vlammen opgaan van de Amerikaanse Philadelphia


De Christenen in Spanje (oftewel het Iberische schiereiland) hadden de Moslimse Moren al in 1491 verslagen tijdens de slag om Granada. Iets wat nog jaarlijks gevierd wordt tijdens het feest "Moros y Cristianos". Toch werden dorpen aan de Middellandse zee daarna ook nog wel aangevallen door de Piraten.

Zo heeft men in 1538 in Villajoyosa de piraten nog verslagen, iets wat, behalve dit jaar dan, elk jaar nog wordt gevierd.


                    
                  Het jaarlijke feest van het verslaan van de piraten in Villajoyosa (Spanje)

Maar niet alleen de Moren maakten en verkochten slaven.
In Groot-BrittanniŽ werden mensen gewoon van de straat geplukt en met schepen als slaven naar Amerika verscheept en verkocht. Onder hen waren bijvoorbeeld mensen die, door de honger gedreven, iets te eten voor hun gezin hadden gestolen en daarom als criminelen waren opgepakt. Maar ook zwervers en zwerfkinderen moesten het ontgelden en zo ook diegenen die net wat teveel op hadden en 's avonds laat nog over straat zwierden, konden zonder pardoes gewoon opgepakt en meegenomen worden om hun vaderland nooit meer terug te zien.
 Deze slaven leefden in veel erbarmelijker toestanden dan de Afrikaanse slaven want met de laatsten werd veel meer geld verdiend, dus die hield men graag in leven. Van de blanke slaven, waaronder dus veel kinderen, stierf daarentegen onderweg wel zo'n 50%.

Zwerfkinderen die broederlijk samen slapen op straat


Het gaat hier om het onder dwang verschepen naar Amerika van zeker 10.000 blanke slaven per jaar en dat wel zo'n 100 jaar lang!
Er bestond in Groot-BrittanniŽ sinds 1603 zelfs een wet die het toestond om de armen, zwervers en "criminelen" af te voeren en te verkopen als slaaf in Amerika.

Dan een detail dat je waarschijnlijk ook niet kent: Vrije zwarten die plantages bezaten in Amerika hadden ook slaven en het is zelfs een zwarte man geweest die er in 1619 via een rechtszitting voor gezorgd heeft dat hij van een werknemer op zijn tabakplantage een levenslange slaaf kon maken. Hij wordt gezien als de vader van de slavernij. Een zwarte man!
Zijn naam was Anthony Johnson.


Hier een document uit de bibliotheek van Virginia.
Uit het document blijkt ook dat Afrikanen vrijwillig naar Amerika kwamen en op plantages werkten om de overtocht naar Amerika terug te betalen en om daarna zelf land te kunnen bezitten. Er werd dan van te voren afgesproken hoe lang iemand zou komen werken om het afbetaald te hebben en meestal was dat zo'n 7 jaar. Na die tijd kreeg zo iemand dan zelf een stuk land.
Wel, John Casar was zo'n man die op de  plantage werkte van Anthony Johnson.
Toen hij erover klaagde dat hij onder dwang langer werd vastgehouden dan afgesproken, begon hij een rechtszaak, maar verloor deze. Dat was het begin van legaal vastgelegd recht op slavernij (onder zwarten want die onder blanken bestond deze al, omdat blanke slaven waren betiteld als criminelen die voor straf moesten werken). De legaal toegestane slavernij en slavenhandel, zoals die wij geleerd hebben, is pas later ontstaan.

Blanke kinderen werken op het land

Nog een detail dat weinigen kennen is dat Indianen soms ook slaven hadden!
Dit is een gegeven dat door de historicus Tiya Miles naar voren is gebracht en laat de volgende foto zien:

Officieel is er in 1926 een einde gemaakt aan de slavernij door middel van de  Internationale Slavernij-Conventie. Maar is dat ook werkelijk het einde van de slavernij geworden?
Wel, slavernij bestaat in zekere zin nog steeds (vooral in Afrika onder de zwarte bevolking zelf), en naar schatting zijn er in de wereld nog zo'n 40 miljoen mensen die slaafse arbeid doen.

Kinderarbeid in India

Kort samengevat zou je kunnen zeggen dat er altijd een elite is geweest die zich boven het gewone volk heeft gesteld en deze graag tot slaven heeft gemaakt. Blank of zwart, westers of oosters, het maakt allemaal niet uit. Maar hoe zit dat dan met ons?
Lees daarover het hoofdstukje "De ware betekenis van mondkapjes" na de kruidenrubriek.

Terug naar het begin

De Kruidenrubriek

Gember (zingiber officinalis)

Gember is een heel veelzijdig kruid dat, zoals in de online cursus over Covid-19 in meer detail en diepte is uitgelegd, in staat is om besmetting met het coronavirus tegen te gaan, maar daarnaast bij eventuele besmetting en symptomen, in samenwerking met andere kruiden (en de zapper), ook in staat is om Covid-19 te genezen. (Yes we can!)

Gember is heel stimulerend en verwarmend en is daarom tegen allerlei vormen van verkramping door wat de Chinezen "koude" noemen. Dit kan bijvoorbeeld menstruatiekramp zijn, maar bijvoorbeeld ook pijn door artritis.

Gember is ook heel stimulerend voor de spijsvertering en kun je heel gemakkelijke verwerken door verse (geschilde) stukken gember in het eten mee te koken, zoals bijvoorbeeld ook in in de soep.
Verder kun je natuurlijk gedroogde gember als poeder aan het eten toevoegen.

Gember is ook zweetopwekkend en dat is precies wat je wilt bij een opkomende verkoudheid: de ziekte eruit drijven!
Drink dan een goed warme thee van gember die je maakt door stukken geschilde gember 10 minuten in water te koken, dit te zeven en met honing te zoeten. Het warm drinken ervan helpt voor het opwekken van het zweten. Dek jezelf eventueel toe onder de dekens en zweet de ellende eruit!

Ben je niet bang voor een beetje gember, dan zou je ook gesuikerde gemberstukjes kunnen kopen, deze afspoelen onder de kraan om zoveel mogelijk van de suiker ervan te verwijderen en deze op te eten.
Dat is iets wat ik zelf vaak doe bij een opkomende verkoudheid of griep. Ik eet dan de hele dag door gember. Soms versuikerd en soms ook gewoon stukken rauw. Het heeft bij mij altijd goed gewerkt en verder verkouden worden voorkomen en dat heeft ook een rede.

Gesuikerde gembersnoepjes

In gember zitten namelijk gingerolen.
Gingerolen reduceren leukotriŽnen en prostaglandinen (stoffen in het lichaam die ontstekingen stimuleren). LeukotriŽnen veroorzaken een verlate allergische reactive en prostaglandinen zijn hormoonachtige stoffen die betrokken zijn bij ontstekingsreacties.
Gember is dus ontstekingsremmend en haalt veel van de misŤre weg bij verkoudheid en griep.
Maar dat niet alleen.
Gember is ook slijmoplossend en voorkomt bovendien het samenklonteren van bloedplaatjes met als gevolg gestagneerd bloed, iets dat soms voorkomt bij Covid-19. Dus ook op die manier helpt het de symptomen van het coronavirus die juist zo gevaarlijk zijn en soms tot de dood leiden te voorkomen!

Dit zijn een aantal van de toepassingen van gember. Wil je veel meer weten, dan zou je kunnen overwegen om de korte kruidenopleiding te volgen die ieder jaar in januari van start gaat. Een interessante cursus waarin je enorm veel leert over de kracht van eenvoudige kruiden!

Terug naar het begin

De ware betekenis van mondkapjes

Tja, de mondkapjes... In grote delen van de wereld overal verplicht en bij ons tot nu toe alleen nog maar in het openbaar vervoer (en de bijenkorf?). Maar hoe lang nog?
In Berlijn zijn er zondag meer dan een miljoen mensen tegen verplichte mondkapjes en de maatregelen de straat op gegaan!

Protest in Berlijn

Inmiddels zul je (in ieder geval als je mijn vorige nieuwsbrieven hebt gelezen), weten dat het helemaal niet om het virus gaat. Er is veel meer aan de hand en de vraag is: wie is op dit moment de elite en wie zijn hun dienaren en/of slaven?

Het eerste gebruik van mondkapjes gaat niet terug naar SARS, zelfs niet terug naar de Spaanse griep, nee het gaat helemaal terug naar de slaventijd. Daar waren mondkapjes soms verplicht!

                       

Mondkapjes gedragen vroeger door slaven

Staat een mondkapje daarom symbool voor het tot slaaf en monddood gemaakt zijn?
Het RIVM heeft aangegeven dat mondkapjes geen enkele bescherming bieden maar dat ze gebruikt zouden kunnen worden om ons eraan te herinneren dat we 1 1/2 meter afstand moeten houden, is de meest recente informatie.
Het mondkapje dus als symbool, symbool voor het slaafs volgzaam moeten zijn en alles wat men met ons wil doen maar gewoon accepteren.

Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrieven al heb laten zien, worden we gedwongen om mee te doen aan door de elite verzonnen rituelen, die gaan van:

 • 1 1/2 meter afstand houden,

 • groeten met een elleboog ipv een eerlijke hand, een zoen op je wang of een heerlijke hug,

 • eindeloos handen wassen en steriliseren,

 • ťťnrichtingverkeer volgen op straat en in winkels,

 • winkelwagentjes ontsmetten,

 • pakjes bij de deur zetten ipv van afgeven,

 • elektronisch betalen ipv contant geld geven

 • en dus ook mondkapjes dragen.

Dit zijn rituelen, zoals die door satanisten en sekten worden gebruikt,  die op een gegeven moment gaan inwerken op je onderbewustzijn en je programmeren.
Je programmeren om bang te zijn. Bang voor een virus en bang voor elkaar. Bang om gewoon heerlijke frisse lucht in te ademen. Bang om samen in eenzelfde ruimte te zijn, zoals bus, trein of metro...
Kleine kinderen leren op school al liedjes over de 1 1/2 meter en kinderen zijn ook al ingezet om volwassenen in sommige steden er op straat op te wijzen dat ze 1 1/2 meter afstand moeten houden!
Mondkapjes maken het geheel helemaal af en zo wordt de angst, of je wilt of niet, in het onderbewustzijn geplant.

Met een mondkapje dragen bevestig je je slavenstatus. Slaaf van het kwaad dat op dit moment de wereld regeert.
Niet dat ik je wil aanzetten tot het niet dragen ervan als je daarvoor een boete kunt krijgen natuurlijk. Ik wil alleen maar laten zien waarin we met zijn allen beland zijn.
De vraag is echter: wie zijn onze meesters?
Bill Gates die heeft toegegeven dat hij miljarden gaat verdienen met het vaccin?
Fauci, de Amerikaanse van Dissel, idem dito?
Onze Ab Osterhaus, (ook met aandelen)?
De farmaceutische industrie?
Of zijn er nog meer machten en krachten in het spel?

In mijn volgende nieuwsbrief meer daarover... Met nieuwe details!


 

Hoe veilig zijn mondkapjes?

Onderzoeken hebben al laten zien dat handen, karretjes en geld, e.d. ontsmetten absoluut geen zin heeft want het coronavirus verspreid zich niet via grote druppels maar via de veel kleinere aerosolen. Dit zijn microscopisch kleine deeltjes die alleen door de lucht verspreid worden en niet via voorwerpen.

Het dragen van mondkapjes brengt echter grote gevaren met zich mee en kunnen juist tot ziekte leiden!

 • Om te beginnen hebben tests aangetoond dat mondkapjes de hoeveelheid zuurstof die je inademt tot gevaarlijke lage waarden voert. Er zijn door het dragen, door zuurstofgebrek ook verschillende mensen al overleden, waaronder twee kinderen tijdens verplichte sportles in China en een vrouw in Amerika die door zuurstofgebrek of te hoog co2-gehalte, bewusteloos is geraakt tijdens het autorijden en daardoor op een boom is gebotst en overleden.


   

 • Tegelijkertijd neemt de concentratie Co2 (kooldioxide) toe.
  Co2 is zuur en hoe hoger het Co2 gehalte in het bloed, des te zuurder het lichaam wordt.
  Het is bekend dat verzuring leidt tot ziekte. Zo gedijt kanker het beste in een zure en zuurstofarme omgeving en op die manier kan een mondmasker dus bijdragen tot kankervorming en andere ziektes.
  (Vergeet niet dat kanker veel meer een pandemie is dan Covid-19 ooit zal kunnen zijn!)
   

 • Ten derde hopen zich virussen en bacteriŽn, die we altijd bij ons dragen, maar ons niet ziek maken, zich op in het masker en worden daardoor gevaarlijk want je ademt ze in en zo komen ze gemakkelijk zowel in je longen als ook in je hersenen want je neus is in directe verbinding met je hersenen. Dat is ook de rede waarom in de Chinese geneeskunde, maar vooral ook de Ayurveda medicijnen (kruiden) via de neus worden gegeven als het gaat om het genezen van ziektes van de hersenen en/of het zenuwstelsel.
  Een heel klein beetje virussen maakt je niet ziek, maar wel een heleboel, opgehoopt in je mondkapje, en al helemaal als je die ook nog eens inademt wat met een mondkapje gebeurt.

       
 

 • Ten vierde voorkomen mondkapjes afkoeling bij sporten en als het warm is.
  Er zijn verschillende manieren waarop het lichaam oververhitting voorkomt en naast zweten is dat ook door middel van het uitademen van warme lucht.
  Tekenen van oververhitting kun zijn: plotselinge vermoeidheid, sneller ademhalen en een hogere hartslag. Mocht oververhitting het geval zijn, doe je masker af en ga even rustig zitten en zorg er ook voor dat je genoeg water drinkt.
   

 • En alsof dat nog niet voldoende is, er ontstaat ook al heel snel (binnen een uur) schimmelvorming want schimmels gedijen goed in een warme en vochtige omgeving. De gifstoffen gemaakt door de schimmels (mycotoxinen) behoren tot de gevaarlijkste gifstoffen die we hebben op aarde en vormen volgens Hulda Clark een directe bedreiging voor ons immuunsysteem en onze gezondheid. Zo heeft zij aangetoond dat mycotoxinen de lever voor weken en zelf maande plat kan leggen en dat verkoudheden nooit ontstaan als er geen sprake is van schimmels die je op ťťn of andere manier binnen krijgt.
  Dit geldt met grote zekerheid ook voor Covid-19.
  Het feit dat er acnť kan ontstaan door het dragen van een mondkapje bewijst wat een enorme belasting het is voor in dit geval ook de huid.

Wie kan je nu nog dwingen een mondkapje te dragen?!
Ten eerste geven ze jezelf geen bescherming en ten tweede kunnen ze je direct en indirect ziek maken.
Hier een filmpje waar de hoeveelheid zuurstof wordt gemeten met en zonder mondkapje op.
Hier een filmpje waar de opgebouwde hoeveelheid Co2 wordt getest.
Er zijn allerlei filmpjes die met een oxymeter laten zien dat er geen gebrek aan zuurstof in het bloed ontstaat, maar er zijn ook weer filmpjes die laten zien van wel.

Er is een tekort aan zuurstof in het masker, daar is geen enkele twijfel over en het lichaam zal compenseren door je sneller te laten ademhalen en je hartslag omhoog te voeren. Op die manier zal het lichaam proberen om de hoeveelheid zuurstof in het bloed constant en hoog te houden. Dit betekent echter onnodige stress en ook meer productie van cortisol. Een langdurige verhoging van cortisol zal direct het immuunsysteem verzwakken. Juist dus dat wat je niet wilt!

Alle punten zijn rede genoeg om geen mondkapje te willen dragen en is het niet het ene punt dan zijn het altijd nog de andere punten die je in de problemen kunnen brengen

Dan wat betreft het besmetten van andere personen.
Als je daar bang voor bent dan zul je de rest van je leven altijd een masker moeten dragen. Tijdens de incubatietijd zul je namelijk zelf geen symptomen hebben, maar wel besmettelijk zijn en zul je dus ook niet weten of je een ander zult kunnen besmetten.
"Ben je ziek, blijf thuis" is te laat! Maar... waarom dit hele gedoe als er goede medicijnen bestaan om het te behandelen? Dat is de grote vraag!!!
Zoals je waarschijnlijk al wel weet, Covid-19 is met Hydroxychloroquine in combinatie met zink, heel goed te behandelen. Daarom is het niet te begrijpen dat het gebruik ervan voor artsen is verboden. Het is een middel dat al sinds 1905 bestaat en al minstens 70 jaar lang algemeen wordt gebruikt tegen malaria en reumatische klachten en het is vreselijk goedkoop. Dat het gebruik ervan bij Covid-19 verboden is, is onbegrijpelijk en laat zien dat men niet wil dat je zomaar geneest.

Kruiden zijn ook heel goed in staat om Covid-19 te voorkomen en te genezen en zeker als dit ook nog eens in combinatie is met de zapper. Er is daarom geen enkele rede voor paniek, ook niet voor het besmetten van ouderen.
Iets daarvan zeggen op het internet wordt echter meteen afgestraft door filmpjes erover te verwijderen op youtube en vimeo of berichten erover op facebook te blokkeren en zelfs je account zelf.

Geef ouderen in het griepseizoen voldoende vitamine C, D en zink en laat ze dagelijks zappen.
Er zijn trouwens verschillende mensen van over de honderd in ItaliŽ, Iran, Amerika, Spanje, Engeland, China, IJsland, Ierland en Nederland die Covid-19 hebben gehad en deze hebben overleefd.

               Onze Nederlandse Cornelia Ras van 107                            en de Spaanse Maria Branyas van 113

Covid-19, ook wel Covid-911 genoemd, is geen pandemie, is deze ook nooit geweest en zal dat ook nooit worden. Het dient een hele andere agenda en daarom zijn we er voorlopig ook niet van af. Men zal doen wat men kan om ons in de angst te houden om verschillende redenen, waaronder het (van ons geld) reeds bestelde vaccin aan ons te slijten.
Er zijn echter al zeker 5 proefpersonen aan het vaccin overleden en het heeft dan ook de fase met proeven op dieren overgeslagen(!), omdat er haast is, want komen ze er niet op tijd mee, dan is het feest voorbij, dan zijn we niet angstig genoeg meer en gelooft niemand meer in de noodzaak van een vaccin.

Je mag me ouderwets vinden, maar ik geloof in het bestaan van een duivel en demonen en van machthebbers (maar ook gewone mensen) die in handen kunnen vallen van het kwaad. Ik zal dan ook nooit buigen voor de corrupte elite die in handen is van het kwaad en het kwaad vertegenwoordigt.
"Kinderen van de duivel", noemde Jozef Rulof sommige politici eens. Een prachtige uitspraak die zeker van toepassing is op een aantal politici nu.
In mijn vorige nieuwsbrieven heb ik het zijdelings gehad over Rutte, Wilders, Donner, Soros, Friso en Mabel die allemaal gezien zijn bij een satanische rituele moord in Hattemerbroek. Voor een gewoon mens niet voor te stellen dat er Łberhaupt zoiets bestaat! Maar de getuigenis ervan is heel serieus en betrouwbaar.
(Hier nog even de link naar de getuigenis van de advocate Anne Marie van Blijenburg. )
Wel, als dat allemaal waar is, wat kunnen we dan van deze mensen verwachten?!
Het mag duidelijk zijn dat ik er alles aan zal doen om een mondkapje, dat voor mij dus onderdanigheid aan het kwaad symboliseert, nooit te hoeven dragen, laat staan het nemen van het vaccin, waar ik het ook in de volgende nieuwsbrief over hoop te hebben!

Er is een oorlog aan de gang, maar een hele andere dan we gewend zijn.
Men is bezig ons tot slaaf te maken en ons al onze vrijheiden en onafhankelijkheid te ontnemen. Zo hoor ik toevallig net, terwijl ik dit aan het schrijven ben, dat Frankrijk vakantiegangers met caravan wil gaan verbieden! Om maar wat te noemen. Alles wat je een beetje vrijheid en genot geeft....
Vergeet trouwens ook niet dat als je elektronisch betaalt in winkels, ipv met contant geld te betalen, je in feite meewerkt aan het hele systeem van controle en onderdrukking. Misschien ook nog eens een onderwerp voor een volgende nieuwsbrief.

Maar om terug te komen op het kwaad. Kwaad betekent altijd onbewustzijn en bewuste liefde is uiteindelijk veel krachtiger en kan het kwaad nooit tegenop omdat dat nu eenmaal onbewustzijn betekent.
Hoe meer mensen er daarom bewust zijn, hoe beter, en ook daar hoop ik het in de volgende nieuwsbrief over te hebben. Hoe bereiken we de gewone man en vrouw die alles gelooft van wat men op tv, de radio en in de krant verkondigt? Ook hoop ik het te hebben over de psychologische tactieken die gebruikt worden om de massa te bespelen. Een interessant onderwerp.

Voor nu wens ik je veel gezondheid, bewustwording en ook wat strijdlust toe want die hebben we nodig om goed door dit alles heen te komen!

Een harte(lijke) groet,

Terug naar het begin
  

Gebruikte informatiebronnen:

Christian Slaves, Muslim Masters White Slavery in the Mediterranean, the Barbary Coast, and Italy, 1500-1800 by Robert C. Davis (z-lib.org)
They Were White and They Were Slaves The Untold History of the Enslavement of Whites in Early America by Michael A. Hoffman II (z-lib.org)
White cargo the forgotten history of Britains White slaves in America by Walsh, Michael Jordan, Don (z-lib.org)
"The privilege they erased from history". Het prachtige filmpje op youtube van Dana Ashley.
De fantastische filmpjes van het youtubekanaal "History debunked": The White Slave Trade of Africa
"Investigating White Slavery" op youtube
en de boeken "Het ontstaan van het heelal" en "Tussen leven en dood" van Jozef Rulof

 

www.huldaclark.tk