www.huldaclark.tk
 

Welkom bij de aanvulling op de 17de editie van onze nieuwsbrief.

Met de spoedwet heel dichtbij, hier een verbeterde versie van de informatie over mondkapjes en een verklaring van staatsgeleerden om uit te kunnen printen.
Ik heb er twee pdfjes van gemaakt zodat je gemakkelijk meerdere kopieŽn aan beide kanten kunt uitprinten en dit kunt verspreiden onder vrienden, buren, bekenden en minder bekenden. Zo deel ik ze zelf overal uit waar ik maar kan, zoals in alle winkels in de buurt, af en toe op straat als ik iemand met een mondkapje zie (voor flyeren heb je een vergunning nodig) en gisteren bijvoorbeeld ook op het politiebureau waar ik even moest zijn en ze me wilden verplichten om een mondkapje te dragen. Gelukkig moest ik alleen maar wat afgeven en ben zo de dans ontsprongen, maar heb ze meteen een kopietje geven! Ik weet dat er onder politie ook meerdere mensen zijn die niet in de mondkapjes geloven en ik hoop dat deze informatie toch diegenen die er nog wel in geloven de ogen kan openen.

Er is geen enkele twijfel, zoals je, als je de vorige nieuwsbrieven hebt gelezen, inmiddels al weet, dat we worden belogen en bedrogen en dat de rede voor de lockdowns, de 1 1/2 meter en de mondkapjes wereldwijd, niets met een virus te maken heeft, maar met hele andere (duistere) plannen.
Zolang de meerderheid van de mensen echter gelooft in "het" virus, zal men daarmee door kunnen gaan en ons steeds meer in de richting brengen van een dictatuur en een verwoeste economie met veel armoede en totale afhankelijkheid als gevolg.

Dit is maar een kleine bijdrage, maar misschien toch een goed begin om mensen in ieder geval wakker te maken wat betreft de onzin van het dragen van mondkapjes.

Klik op de plaatjes om naar de pdfjes te gaan die dan kunt downloaden (rechter muisknop en dan "opslaan als") zodat je hem dan gemakkelijk kunt printen.

(Om pdfs te kunnen lezen heb je adobe acrobat reader nodig. Heb je dezen nog niet, dan kun je die hier heel gemakkelijk downloaden:
https://get.adobe.com/reader/)

Een hartelijke groet en succes ermee,

Er gaat altijd maar een beperkte hoeveelheid informatie op een A4tje, maar er zijn nog meer nadelen aan het mondmasker.
Hier een lijstje dat ik op facebook vond.
In de nieuwsbrief nummer 17, die nog in de maak is, zal ik tzt meer links zetten naar filmpjes, e.d.

1. Niet-medische wegwerpmaskers bevatten papiervezels, plastic en soms zelfs glasvezels. Deze ademt een gebruiker dus in gedurende 4 uur dat een masker gedragen mag worden. Bij een nieuw masker ademt de gebruiker opnieuw alle loszittende vezels en microplastics in. Dergelijke vezels zijn kankerverwekkend.
2. De maskers komen van de Chinese markt en hebben geen enkel keurmerk, iets dat andere ademhalingsmaskers tot nu toe op de Nederlandse markt wel hebben en aan moeten voldoen: EN 14387, A1, AS/NZS 1716, etc.
Het gevaar van inferieur materiaal is bij Li-Ion accus zichtbaar: ze vliegen in brand of ontploffen. Met mondmaskers krijg je echter een situatie vergelijkbaar met verontreinigde paracetamol. Je merkt het pas veel later.
3. De prijzen van de mondkapjes staan in geen verhouding tot de kwaliteit van het materiaal. Er ontstaat een markt voor iets dat je kwakzalverij kan noemen. Mensen gaan ze echt niet na 4 uur weggooien en ze hergebruiken, waardoor het besmettingsrisico omhoog gaat. Zeker mensen met een kleine beurs lopen dan meer risico.
4. Er ontstaat een enorme afvalberg die de verbrandingsoven in gaat en ook extra CO2 uitstoot veroorzaakt; de reden dat we nu 100 km/uur rijden op snelwegen.
5. Je geeft het signaal af dat mensen met klachten niet meer thuis hoeven blijven, omdat de kapjes alleen nut hebben als iemand met symptomatische klachten ze draagt. Het ophopen van aerosolen door mensen met asymptomatische klachten wordt door een mondkapje op geen enkele manier minder.
6. Mondkapjes beschermen de drager niet tegen het virus, maar geven deze een vals gevoel van veiligheid, waardoor deze na een periode van gewenning zich onvoorzichtiger gaat gedragen.
7. Communicatie tussen mensen bestaat uit een verbaal en non-verbaal component. Bij het weghalen van een daarvan ontstaat miscommunicatie, zeer gevaarlijk in bepaalde omgevingen. Maar ook in het dagelijks leven krijg je geen feedback meer of je opmerking verkeerd is gevallen.

 

www.huldaclark.tk