www.huldaclark.tk
 

Welkom bij de 17de editie van onze nieuwsbrief.


Inhoud

 
 

De eeuw van informatie-oorlogen

We handelen allemaal naar wat we weten, maar wat van wat we weten is nu werkelijk waar?
Het hele idee van een platte aarde was een schok voor me toen ik er voor het eerst informatie over op het internet voorbij zag komen? Interessant genoeg dwingt zoiets je toch om er over na te denken, want wie ben jij om te zeggen dat het niet waar is? Waar baseer je je overtuigingen op?
En waar baseer je al het andere wat je gelooft op?
Dat de aarde rond is, is zo vanzelfsprekend, maar is het inderdaad wel zo en wie heeft het me ooit verteld?


En dus ben ik het gaan onderzoeken en uiteindelijk ben ik (het heeft even geduurd), na legio filmpjes te hebben gezien en dingen te hebben onderzocht, eindeloos aan het strand te hebben gestaan om met een verrekijker te zien hoe schepen niet achter de horizon verdwijnen, maar steeds kleiner worden tot je ze niet meer kunt zien (ik moet toegeven, daar moest ik wel even over nadenken!), toch tot de conclusie gekomen dat de aarde rond is. Sterker nog, ik ben dat rond zijn van de aarde en het al draaiend rondvliegen door het universum, met  het wonder van het opkomen en ondergaan van de zon en het veranderen van de jaargetijden, bewuster gaan beleven en ben er de enorme schoonheid van gaan inzien!

Goed, in ieder geval had ik voor mezelf dat vraagstuk opgelost, maar is de mens ooit op de maan geweest?
Ik was toen het gebeurde bij mijn oma op de Veluwe op vakantie en heb het toch met mijn eigen ogen gezien!
Hoe opgelucht waren we allemaal toen de astronauten weer veilig en wel met de shuttle in zee waren geland en, na quarantaine, als helden werden onthaald.


Maar is de mens werkelijk op de maan geweest..?

We hebben allemaal kunnen zien hoe terroristen in Parijs de werknemers van Charlie Hebdo om het leven hebben gebracht, plus de agent op straat, maar... heeft het echt plaats gevonden? Is daar werkelijk iemand dood gegaan?

En zo kan ik nog wel even doorgaan... De Bataclan, de school shootings in Amerika, de Boston marathon bombing, de twin towers aangevallen door Bin Laden, massa vernietigingswapens in Irak, de terroristische aanslag in Londen, een andere in Zweden, weer een andere in Australië,  global warming, etc., etc.

Nu zit de hele wereld op slot en gaat een hele wereldeconomie naar de knoppen door een paar filmpjes die we hebben gezien uit China, maar kan iemand me vertellen wat daar werkelijk is gebeurd?

We hebben ziekenauto's op en af zien rijden in Italië, maar waren die ook gevuld?

Het punt dat ik wil maken is dat we blijkbaar niet meer als onbewusten door het leven kunnen gaan en alles lekker lui vanaf de bank klakkeloos aan kunnen nemen wat ons via de media wordt gezegd want daar wordt grof misbruik van gemaakt en er wordt dagelijks een aanval gedaan op ons brein, op ons denken en voelen en dat gebeurt al jaren!
 

  

Wel, de ziekenauto's waren niet gevuld, weten we nu van de Italiaans top-viruloge Maria Rita Gismondo die dit naar buiten heeft gebracht! Ziekenauto's hebben toen simpelweg de opdracht gekregen om met zwaailicht en sirene aan heen en weer door de stad te rijden en ook de legervoertuigen waarvan beweerd werd dat er lijken mee vervoerd werden, waren leeg. (zie: Het Duitse filmpje op youtube). (Het filmpje is, zoals zoveel verhelderende filmpjes, door youtube verwijderd, hier een artikel waarin haar verhaal wordt verteld: Ziekenauto's moesten leeg met zwaailicht aan door de stad heen en weer rijden)
Met de man in China die zomaar voorover viel, moet iets anders aan de hand zijn geweest want zomaar omvallen behoort niet tot het ziektebeeld van Covid-19. Wat weten wij over die man en wat weten wij over degene die het filmpje heeft rondgestuurd? Misschien moest deze man voor zijn beroep wel heel lang staan? Het is bekend dat bij militaire parades soldaten die heel lang moeten staan, regelmatig flauw vallen. Denk aan de Royal Guards van de koningin van Engeland. (Zie hier een filmpje daarover:
Documentaire over de Royal Guards van koningin Elisabeth.

De agent op straat is niet doodgeschoten weet ik uit eigen onderzoek. (bezoek: Loving Truth & Truly Loving)
Vele andere zogenaamde terroristische aanslagen waren idem dito in scène gezet.
Massavernietigingswapens zijn er nooit geweest
en weten we inmiddels allemaal.
Global warming door de mens veroorzaakt...?
Wel, deze zomer, terwijl wij zaten te puffen van de hitte, heeft het hevig gesneeuwd in China en Amerika had pas de koudste winter ooit gemeten!
En de mens naar de maan...? Voor meer informatie daarover, kijk bijvoorbeeld de fantastische documentaire: "A funny thing happened on the way to the moon".

Maar het grote probleem: mijn buren weten dat allemaal niet! Die zitten elke avond achter de buis, lezen de krant en geloven het nieuws op de radio. Dat hebben ze hun hele leve al gedaan, dus waarom zouden ze dat veranderen? Zij durven echter nauwelijks naar buiten te gaan want ze behoren tot de "risicogroep", ze maken beslist ijverig het winkelkarretje schoon bij het boodschappen doen en ontsmetten hun handen en kom ik ze tegen dan houden ze een veilige afstand. En dat is naar mijn idee, precies waar onze regeringsleiders op vertrouwen: de door de media geprogrammeerde mens die van hen hebben geleerd dat complottheorieën "nepnieuws" zijn van"gekkies" die dingen zien die er niet zijn en die Rutte op handen dragen, als een held die ons land door zulke moeilijke tijden heeft geloodst, Beslist dat zij ook nog zullen denken, als eenmaal zichtbaar en voelbaar wordt dat de economie is ingestort, dat het een offer was dat nu eenmaal gebracht moest worden.

Kan er trouwens op deze manier ooit sprake zijn van een democratie, als de media voor het grote gros van de mens bepalen wat waar is en wat niet en haar als makke schapen daarheen leiden waar men maar wil?
Informatie beheersen is zonder enige twijfel de moderne manier van oorlog voeren en hoe dat werkt hebben we de laatste tijd kunnen zien als nooit tevoren door alle leugens in de krant en op tv en radio en alle filmpjes die niet passen in wat men de massa wil doen geloven die van youtube, vimeo en instagram worden gehaald en zelfs hele accounts die worden gesloten op facebook, twitter en instagram!

Het vreemde is dat er met veel mensen gewoon niet te praten is over wat er werkelijk gebeurt. Wel, dat is een teken van conditionering en "programmatie".
Ik moet wel zeggen dat ik dat niet heel vreemd vind hoor want het vraagt om een bepaalde moed om de waarheid onder ogen te zien en misschien ben je net als ik ook door die fases heen gegaan van ongeloof en shock toen je voor het eerst hoorde of las over de gruwelijkheden die in het geheim door de elite (en ja, ook onze regeringsleiders en koningshuizen) worden begaan.

De Nazi's waren trouwens meesters in het maken van propaganda en het is door die propaganda geweest dat men de oorlog heeft kunnen beginnen, maar is het nu bij ons en in de wereld zoveel anders? Leven we misschien in een derde wereldoorlog zonder wapens?

       Göbbels en Hitler: Vrienden in het kwaad

In mijn volgende nieuwsbrief hoop ik meer te schrijven over de psychologie achter wat er nu allemaal gebeurt, maar nu eerst onze buren!
Er wordt wel eens gezegd dat iemand 7x iets gehoord moet hebben voordat hij of zij het gelooft.
Mijn idee, want mijn buren googelen niet en kijken geen youtubefilmpjes, etc., is om een A4tje op te stellen en je te vragen dat, zeg zo'n 100x of meer, uit te printen en gewoon in je naaste omgeving bij je buren in de bus te doen. Als je het namelijk mij vraagt, moeten we terug naar andere manieren van nieuwsverspreiding.
Hoe gaan we anders de strijd winnen als het grootste deel van de bevolking nog slaapt?

Terug naar de oude manier van nieuws verspreiden

Waar is de tijd gebleven van stenciltjes uitdraaien en verspreiden, van brieven sturen zonder gecensureerd te kunnen worden... De techniek heeft vele voordelen, maar er komt steeds meer internetpolitie en steeds meer censuur en de media, heeft de coronacrisis wel laten zien, zijn sowieso niet meer te vertrouwen.
Waarom daarom niet terug naar oude vormen van nieuws verspreiden?

Ik heb 3 prototypes gemaakt van blaadjes met beknopte informatie over Covid-19 die je vrij kunt gebruiken. Het is een uitdaging om iets te schrijven voor mensen die nog nergens van weten want je wilt niet dat ze dat wat je hebt geschreven direct in de prullenbak gooien door iets wat er in staat dat direct een programmatie in werking stelt met "triggerwoorden" als "nepnieuws", "complottheorie", e.d. en dus hup de prullenbak in! Willen we met zijn allen door deze politieke aanval op ons als mensheid heen willen komen, dan moeten we meer mensen zien te bereiken en daarom deze A4tjes met het verzoek om er één of twee van uit te printen en er liefst minstens 100 van te verspreiden door ze bij je buren en de mensen in je straat of wijk in de bus te doen. Het ene blaadje is meer bedoeld om mensen te informeren over de zin en onzin van mondkapjes en de andere twee zijn een poging om zo kort en krachtig mogelijk vragen op te roepen. Je kunt één van deze twee kiezen zou ik zeggen.
Zelf heb ik altijd het blaadje over de mondkapjes bij me en geef die aan mensen die ik met een mondkapje zie lopen. Ik heb nog een ander blaadje over de onderzoeken die hebben laten zien dat besmetting niet via voorwerpen plaats kan vinden en die heb ik bij alle winkels afgegeven in de buurt.
Let wel, dat wil je op straat gaan staan om blaadjes te verspreiden, dat je eerst bij de gemeente een vergunning moet aanvragen. Af en toe een blaadje geven aan iemand is natuurlijk geen probleem en bij bedrijven, winkels, artsenpraktijken, fysiotherapeut, e.d. binnenstappen en vragen of je een stapeltjes in de wachtkamer kunt leggen, is natuurlijk helemaal een goed idee! Verspreiden door bij mensen in de brievenbus te doen is natuurlijk ook geen probleem en alleen maar goed.

Hier zijn de links naar de prototypen:

 

Een hartelijke groet,


 

 

 

 

 

   

 

www.huldaclark.tk