www.huldaclark.tk
 

Welkom bij de 20ste editie van de nieuwsbrief.

 

Voor een printbare versie, klik
hier:


Inhoud

 

·         Voorwoord

·         Meer dan 40 mechanismen waarop de “Covid-vaccins” schade veroorzaken

·         Het grootste medische schandaal uit de geschiedenis

·         Inoud van de vaccins een groot mysterie!

o   Vreemd materiaal gevonden in vaccins in de universiteit van Almería/Spanje

o   Vreemd materiaal gevonden in vaccins in de universiteit van Tübingen/Duitsland

o   Vreemd materiaal gevonden in vaccins in Oostenrijk

o   Bizarre Amerikaanse ontdekkingen van voorwerpen in de vaccins

o   Bizarre ontdekkingen in de vaccins in Zuid-Afrika

·         Resultaat van bloedonderzoek van gevaccineerden

o   Duits onderzoek (Universiteit van Tübingen, dr. Ghitalla, dr. Krenn en Selbstdenker)

o   Zuid-Afrikaans onderzoek (dr. Zandre Botha)

o   Indonesisch onderzoek (dr. Peggy)

o   Engels onderzoek (dr. Philippe van Welbergen)

·         De schokkende resultaten van lijkschouwingen en pathologisch onderzoek

o   Duits onderzoek (pathologisch instituut in Reutlingen)

o   Amerikaans onderzoek (Dr. Ryan Cole)

o   Canadese arts ontdekt sluimerende long- en hartschade in 62% van zijn gevaccineerde patiënten

·         Epiloog

·        Bronnenvermelding

 

 

Er komt binnenkort een cursusdag waarin de volgende onderwerpen behandeld zullen worden:

·         Welke tests kan ik laten doen?

o   D-Dimeertest voor het vaststellen van recente bloedstolsels

o   Lymfocyten onderzoeken op schade

o   Controle op hartschade door de BNP test en NT-proBNP test

o   Levend bloedanalyse

·         Prikspijt? Wat kun je doen?

o   Atnibody-dependent enhancement: ernstige ziekte en overlijden voorkomen

o   Onderdrukking en schade aan het immuunsysteem genezen

o   Jezelf beschermen tegen de spike-eiwitten

o   Ontgiften van in het bloed gespoten grafeenoxide en andere metalen en vreemde stoffen

o   “Turbokanker” voorkomen

o   Hartschade behandelen

o   Bloedstolsels voorkomen en genezen

o   Auto-immuunziektes behandelen

o   Onvruchtbaarheid remediëren

o   DNA repareren

 

Voorwoord

Een kennis van me heeft zich in de zomer laten vaccineren en bijna van de ene op de andere dag ontwikkelde hij Alzheimerachtige symptomen en kon bijvoorbeeld ineens de namen van zijn kleinkinderen niet meer herinneren.
Een andere kennis, een Surinaamse vrouw, had de prik gehaald omdat haar man als de dood  is voor Corona en ze het huis anders niet meer in komt of conflicten krijgt met haar kinderen, waarvan er bovendien een arts is. Wel, ik heb een testje bij haar mogen doen en de plek waar ze geprikt was, was daadwerkelijk magnetisch geworden en ik kon er zo een magneet aan hangen! Hoewel ze al op leeftijd is, is ze een gezond en krachtig mens, waar menigeen van haar leeftijd jaloers op kan zijn, maar sinds de prik klaagde ze van hevige hoofdpijnen die maar niet weg gingen en waar pijnstillers niet tegen bleken te werken.

Een Hongaarse man bij ons op het volkstuinencomplex raakte verlamd aan zijn been na de prik.
De tante van een vriend van me werd helemaal blauw en overleed vrij snel daarna. Andere mensen die ik ken en die de prikken hebben gehad hebben last van verkoudheden die maar niet overgaan en weer andere hebben hartklachten en zo kan ik nog wel even door gaan… Ik heb nog veel meer voorbeelden, maar zijn deze dingen gemeld? Nee, de mens draagt zijn eigen leed vaak gewoon zelf in stilte en gaat er niet mee naar een arts en al ga je ermee naar een arts, je wordt meestal toch niet geloofd. En dan, in het positieve geval: als de arts het wel gelooft, meldt hij dit dan? Nee, in hoogste waarschijnlijkheid niet.

Hoeveel schade hebben de Covid-prikken dan wel niet veroorzaakt?! We zullen het nooit weten, maar het kan inderdaad wel het honderdvoudige zijn van wat er aan officiële cijfers wordt vrijgegeven, precies zoals een Harvard studie heeft laten zien.
Dan zijn er ook mensen die nergens last van hebben. Hebben die dan geen schade opgelopen? Als je verderop in de nieuwsbrief ziet hoe de covid-prik schade toebrengt en wat er allemaal in de prik zit of kan zitten, dan zal de tijd ons dat moeten leren want wat er eenmaal in het lichaam zit, komt er maar zo niet uit.

Het zijn wat dat betreft verwarrende tijden waar we in leven, maar heeft Göbbels niet ooit gezegd: “Hoe groter de leugen, hoe sneller hij geloofd zal worden”? Wel, leven we wellicht in een leugen die we zijn gaan geloven omdat hij te groot is om te bevatten?

Deze nieuwsbrief is geschreven met als doel om mensen (voor de zoveelste keer eigenlijk) te waarschuwen voor de prik (die technisch gezien geen vaccin genoemd mag worden omdat deze prik heel anders is dan elk ander vaccin dat eerder is geproduceerd en er genetische manipulatie plaats vindt). Vele waarschuwingen waren ten spijt, maar er is nu al weer zoveel meer bekend dat ik het als mijn plicht voel om nu de bewijzen op tafel te leggen van dat wat we een jaar geleden al voorspelden, maar waar bijna niemand naar heeft willen luisteren.

Vandaag (21 december) wordt er in de Telegraaf gesproken over 1000 personen oversterfte per week! En dit terwijl er vorig jaar, ondanks de zogenaamde pandemie (rekening gehouden met de vergrijzing), helemaal geen oversterfte is geweest.
Het gemene is dat er niet bij vermeld wordt dat deze oversterfte komt door het vaccin (ik noem het voor het gemak soms toch maar even het “vaccin”), maar dat “Omicron” de schuld krijgt en daarom de “boosterprik” zo belangrijk is… Wie wakker is weet echter wel beter. Deze oversterfte is namelijk wat wetenschappers al meer dan een jaar geleden hebben voorspeld en de mechanismen voor deze overlijdens kun je lezen in het hoofdstukje “Meer dan 40 manieren waarop de “Covid-vaccins” schade veroorzaken”.
De rest van de nieuwsbrief geeft hier dan bovendien heel visueel de bewijzen voor. Eindelijk! Lijkschouwingen waren om één of andere duistere rede niet toegestaan sinds Corona, maar nu is het toch gedaan, zowel in Duitsland als in Amerika en de resultaten zijn meer dan schokkend!

De wakkere wappies en complotdenkers krijgen gelijk. Onder hen bevinden zich trouwens de meest gerenomeerde wetenschappers van de wereld, die heel wat meer credenties hebben dan onze OMT-leden (waarvan nu trouwens aangetoond is dat sommige belangenverstrengelingen hebben) en de dierenartsen Marion Koopmans en Ab Osterhaus, waarvan al jarenlang (sinds 2009 tijdens de “Mexiaanse griep”) bewijs is dat ze belangenverstrengelingen hebben en die nu rijk worden van zowel de frauduleuze tests als van de vaccins.

Al vanaf het begin van de coronacrisis was er de krankzinnige “complottheorie” dat er microchips zouden komen te zitten in de vaccins die zouden komen en dat 5G gebruikt zou worden om ons allemaal te manipuleren en tevens dat de vaccins biowapens zouden zijn die gebruikt zouden worden om mensen om te brengen en op die manier de wereldbevolking te reduceren.
Hoe konden mensen zo dom zijn om zoiets te geloven?!

Wel, er zijn nu voldoende aanwijzingen die van die theorie gewoon een feit maken.
Er is nu bewijs van grafeenoxide in de vaccins, een stof die van ons zenders en ontvangers kan maken voor electromagnetische straling zoals die van 5G, en er is zelfs bewijs van daadwerkelijk microchips in de vaccins. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er zelfs levende wezentjes in de vaccins gevonden en is nu bekend dat het mRNA ons allerlei ziektes kan geven, waarvan sommige direct dodelijk zijn en andere zorgen voor een langzame dood, terwijl datzelfde mRNA tot onvruchtbaarheid kan leiden, zowel bij meisjes als bij jongens. Genocide? Wel nee joh wappie!

Er zijn overduidelijk eenvoudige, maar hele werkzame psychologische tactieken gebruikt om de geest van de mens te beïnvloeden om de prik te gaan halen en heb je de prik gehaald, dan is het goed om bij jezelf eens na te gaan wat voor jou de motivatie is geweest? We hebben allemaal een geweten dat ons waarschuwt voor gevaar en in dit geval zeker weten ook voor de prik, maar waarom hebben zoveel mensen niet naar dat geweten geluisterd?  In nieuwsbrief nummer 18 (die nog niet af is, maar die ik al wel heb aangekondigd) hoop ik meer in te gaan op de psychologie achter het hele corona-gebeuren.

Ook al is het me niet gelukt om sommige dierbaren te beschermen tegen de prik, nu zijn dus alle bewijzen van schade wetenschappelijk aangetoond en het is mijn hoop dat het nog iemand mag overtuigen om niet de booster te halen en vooral ouders mag overtuigen om onder geen enkel beding hun kinderen te laten prikken! Er is helemaal geen sprake van een pandemie en die leugen komt eens aan het licht, maar laat het achteraf niet te laat zijn geweest voor onze kinderen en kleinkinderen die nog een heel leven voor zich hebben en de toekomst zijn voor het leven op onze planeet.

Wat er nu gebeurt komt eens in de geschiedenisboeken te staan en men zal zich afvragen hoe het ooit mogelijk is geweest dat zoiets heeft kunnen gebeuren?

Deel dit graag met wie het ook maar wil horen, of misschien ook wel juist met diegenen die het niet willen horen, maar waarvoor deze informatie zo belangrijk is!

Een hartelijke groet, een fijne kerst en vast een goed en bevrijdend 2022 toegewenst!
Harm
 

Terug naar het begin

 

Meer dan 40 manieren waarop Covid-19 injecties schade veroorzaken
Hier een aantal daarvan onderverdeeld in 4 categorieën
(naar dr. Sherry Tenpenny):

      Directe dood

a.       45.000 mensen die binnen 3 dagen overleden (Amerika)

b.      Meer dan 50.000 ouderen die binnen 2 weken overleden (Amerika)

                                                               i.      Door hartaanval

                                                             ii.      Beroerte

                                                            iii.      Bloedstolsel in de longen

                                                           iv.      Anafylactische shock

2.       Schade door het spike-eiwit (direct of in de toekomst)

a.       Het kan gaten maken in je bloed-brein-barrière

b.      Het kan gaten maken in bloedvaten omdat het het endothelium beschadigt (denk ook aan de vele gevallen van myocarditis die nu zelfs bij jongeren en kinderen die gevaccineerd zijn wel 18-voudig zijn toegenomen en de meer dan 150 topatleten die sinds de vaccinatiecampagnes tijdens of na wedstrijden een hartaanval hebben gekregen)

c.       Het kan verschillende vormen van dementie veroorzaken en hersendisfunctie

d.      Het kan directe schade aan het hart veroorzaken (zelfs het scheuren van het hart in jongeren!)

e.      Het kan directe longschade veroorzaken

f.        Het kan meerdere organen beschadigen en doen ontsteken (lever, nieren, pancreas…) dit kan leiden tot leverfalen, nierfalen en diabetes

g.       Het kan onvruchtbaarheid veroorzaken (door ontsteking van de eierstokken en sperma)

h.      Het kan huiduitslag geven

3.       Schade door het anti-lichaam dat gevormd wordt tegen het spike-eiwit (direct of in de toekomst)

a.       Het anti-lichaam kan reactie geven in minstens 28 verschillende weefseltypen (waaronder je mitochondriën, longweefsel, etc.) in het lichaam en het kan auto-immuunziektes veroorzaken door “moleculair mimicry” (door mononucleotide antibodies). Dit is de rede waarom vervolgvaccins, zoals de “boostershot” zo gevaarlijk kunnen zijn. Er zijn immers al antistoffen door de eerdere prik(ken) in het lichaam, die direct zullen reageren op de nieuwe prik, met alle ernstige gevolgen van dien.

4.       Andere auto-immuunreacties en het mechanisme dat kanker kan veroorzaken

a.       Niet-homologe eindverbinding DNA reparatie is onderdrukt door het mRNA die de celkern binnendringt.
Zonder DNA reparatie kan leven niet blijven bestaan.
Als UV-zonlicht het DNA van huidcellen beschadigt, dan worden die gerepareerd door o.a. NHEj (non homologous end joining dna repair), Toll-like receptoren zorgen voor cytokinen en ruimen virussen en bacteriën op, etc. Deze processen worden door de covid-prikken onderdrukt.
Er gaat elke dag DNA kapot, wat tot kanker kan leiden, maar als dit gerepareerd wordt dan is er niets aan de hand.

b.      CD-8 cellen (killer T-cellen) houden kanker onder controle (als een deksel op een pan met kokend water. De vaccins halen de CD-8 cellen weg en Boem!, tumoren die onder controle waren of heel langzaam groeiden, krijgen ineens een groeiexplosie en gaan uitzaaien (tegenwoordig “turbokanker” genoemd).

c.       Immuundeficiëntie syndroom door overstimulatie, enorme toename TNFα (tumornecrosefactor alfa, een cytokine die ontstekingen stimuleert). Gevaccineerden die voortdurend verkouden blijven bijvoorbeeld.

d.      Inmiddels is ook bekend dat CD-4 cellen worden vernietigd door de vaccins en dat er AIDS-achtige situaties ontstaan en dus het falen van het immuunysteem. Hierdoor kunnen allerlei latent aanwezige dingen opspelen , zoals allerlei virusinfecties waaronder: herpes/gordelroos, het HPV-virus, Epstein Barr-virus (ziekte van Pfeifer), etc. Maar ook schimmels en andere vormen van ontsteking krijgen vrij spel, net zoals dat bij AIDS-patiënten het geval is.

 

Terug naar het begin

 

Het grootste medische schandaal uit de geschiedenis

De vaccinatieschade die we nu zien is begin 2020 al voorspeld door wetenschappers en specialisten, maar hun video’s werden van youtube afgehaald, hun linkedin en twitteraccounts verwijderd, hun facebookpagina’s geblokkeerd en toegang tot de media ontzegd. Alles onder het mom van “nepnieuws”. Inmiddels weten we dat factcheckers betaald worden door bedrijven als Pfizer en dus ook dat sommige OMT-leden belangenverstrengelingen hebben (en wat het kabinet en de kamer weigeren om te laten onderzoeken).  Waarom? Omdat het helemaal niet om het virus gaat.

Wereldwijd wordt er aan, wat men noemt: “The Great Reset” gewerkt. Een plan van “The World Economis Forum”. Vele regeringsleiders van verschillende landen zijn er lid van, maar ook meerdere van onze kamerleden, zoals o.a.:  Wopke Hoekstra, Sharon Dijksma, Mark Rutte, Lilianne Ploumen,Sigrid  Kaag, Jesse Klaver, Hugo de Jonge, maar ook: Femke Halsema en Dirk-Jan Omtzigt (broer van Pieter Omtzigt). Ook Macron, Merkel en, Willem Alexander en Maxima. Bovendien wordt het meeste van wat er nu in de wereld gaande is gefinancierd door iemand die erom bekend staat de bevolking met vaccins te willen reduceren (dit waren zijn eigen woorden) met 10 á 15%.

Dat is Bill Gates, één van de rijkste mensen van de wereld en grootste geldschieter van de WHO. Hij heeft zwaar geïnvesteerd in de vaccinindustrie en zijn tentakels zijn overal in de maatschappij te zien. Zelfs de Picinic wagentjes die je tegenwoordig overal ziet rijden zijn door hem gefinancierd. In Afrika zijn een aantal jaar geleden 1 miljoen vrouwen onvruchtbaar geworden door zijn vaccins en in India zijn nog eens tienduizenden kinderen verlamd geraakt, ook door zijn vaccins. Vaccins waar hij, onder het mom van liefdadigheid, miljarden aan verdient en die nu de hele wereld letterlijk in hun greep houden.

 

Bill Gates met Mark Rutte 2014

Covid-vaccins richten een schade aan die niet is te overzien en er zijn artsen, wetenschappers en specialisten wereldwijd die proberen aan de bel te trekken. Zo hebben Duitse pathologen in samenwerking met wetenshappers en artsen onderzoek gedaan naar wat er nu eigenlijk in de vaccins zit en wat er in de weefsels van organen is terug te vinden van mensen die na het krijgen van het vaccin zijn overleden en de resultaten zijn schokkend!  Zij hebben hierover twee persconferenties gegeven die hier te zien zijn: https://www.pathologie-konferenz.de  (en hier een Engelse versie: https://www.bitchute.com/video/NcKFt6SJL3Zb/).
Ik heb deze link ook naar de politiek gestuurd want gebaseerd op dat wat men er in laat zien, zou elke vaccinatiecampagne per direct moeten stoppen! Ik weet echter dat men hier niet op zal reageren want men heeft immers andere plannen en de zogenaamde pandemie is daarvoor hun onmisbare hulpmiddel.
Hier de link naar een video van dr. Bhakdi die begin 2020 al waarschuwde voor het vaccin: https://www.bitchute.com/video/t6SpipQpHy31/
Hier de link naar een filmpje van een ex-medewerker van Pfizer: 
https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/

 

Terug naar het begin
 

Vreemd materiaal gevonden in vaccins in de universiteit van Almería


 

Terug naar het begin
 

Vreemd materiaal gevonden in vaccins in de universiteit van Tübingen
en het pathologisch instituut van Reutlingen (Duitsland)

Terug naar het begin

 

Vreemd materiaal gevonden in vaccins in Oostenrijk
(Door dr. Maria Hubmer-Mogg (huisarts) in samenwerking met artsen, internisten en microbiologen)

 

Terug naar het begin

 

Bizarre Amerikaanse ontdekkingen van voorwerpen in de vaccins
(Zoals door dr. Carrie Madej in haar kliniek gevonden)

 

Terug naar het begin

 

Bizarre ontdekkingen in de vaccins in Zuid-Afrika
(Door Dr. Zandré Botha (Ph.D Alt. Med))

 

Terug naar het begin

 

Resultaat van bloedonderzoek van gevaccineerden

Duits onderzoek

 

Terug naar het begin

 

Terug naar het begin

 

Terug naar het begin

 

Indonesisch onderzoek (dr. Peggy)

 

Terug naar het begin

 

Engels onderzoek (dr. Philippe van Welbergen)

 

Terug naar het begin

 

De schokkende resultaten van lijkschouwingen en pathologisch onderzoek

Duits onderzoek

(Door Prof. Dr. Arne Burkhardt,  Prof. Dr. Walter Lang en Prof. Dr. Peter Schirmacher)

Onderzoek met o.a. immuunhistologie, biochemie en electronenmicroscopie

Er zijn 10 gevallen onderzocht waarvan men vermoedde dat het overlijden direct verbonden was met het “Covid-19 vaccin”.

 

Terug naar het begin

 

Amerikaans onderzoek

 

Terug naar het begin

 

Canadese arts ontdekt sluimerende hartschade bij gevaccineerde patiënten

Dr. Charles Hoffe

Dr. Hoffe legt uit dat we nu weten dat maar 25% van het vaccin in je arm blijft. De overige 75% komt via het lymfesysteem in je bloedbaan en gaat vervolgens door je hele lichaam.
Per prik krijg je 1 triljoen mNRA deeltjes binnen! Deze worden opgenomen door de cellen van je bloedvatwand, die vervolgens spike-eiwitten beginnen te maken die dan uit de vaatwand steken. Het immuunsysteem reageert daarop door de cellen aan te vallen. Het is dan onvermijdelijk dat bloed gaat stollen en wel om te beginnen in de duizenden kleine haarvaten van bijvoorbeeld de longen.

Deze bloedstolsels zijn niet op scans te zien omdat ze te klein zijn en om dit te testen heeft dr. Hoffe een speciale test gebruikt, de d-dimeer, die recent gevormde bloedstolsels kan testen en hij vond bloedstolsels in meer dan de helft (62%) van zijn patiënten!

Zijn patiënten, die de prik hadden gehad en voorheen redelijk fit waren, raakten ineens buiten adem van weinig inspanning.
Omdat het bloed niet goed meer door de longen kan stromen gaat het hart harder pompen en ontstaat er, wat je noemt: “pulmonaire hypertensie”, oftewel hoge bloeddruk in de longen.
Dat is heel problematisch want de rechterkant van het hart vergroot op den duur omdat het moeite heeft om het bloed goed door de longen te krijgen en de meeste mensen leven dan niet langer dan 3 jaar.

Longen, hersenen, ruggenmerg en hart zijn organen die als ze beschadigd zijn niet meer herstellen en dat is dus nogal wat!
Je bent gezond, je wordt bang gemaakt voor een griep die niet erger blijkt dan de normale griep, malafide wetenschappers (met belangenverstrengelingen), je regering (met een andere agenda), en de media (in handen van maar 2 mensen) blazen het verhaal echter op en doen je geloven dat inenten met een experimenteel en nog niet goedgekeurd vaccin de enige oplossing is en zo wordt je kostbare gezondheid met een prikje zomaar vernield!
Het ergste is dat kinderen, die geen enkel gevaar lopen wat betreft Corona, nu worden ingeënt met iets wat nooit het lichaam meer uit komt en hen chronisch ziek en onvruchtbaar kan maken of hen kan doen overlijden (wat dus ook al gebeurt).
Dit is zonder enige twijfel de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis!

 

Terug naar het begin

 

Epiloog

Er is al heel veel leed geschied en het is onzinnig om met getallen als wapens om de waarheid te moeten vechten want elk geval van schade en elk overlijden door de prik, en dus door de mens veroorzaakt, is er één te veel. En toch weten we nu dat er wereldwijd al duizenden mensen zijn overleden vrij snel na het krijgen van de prik en dat er miljoenen mensen ernstige bijwerkingen hebben en ook nog zullen krijgen want de vaccins hebben met grote waarschijnlijkheid ook effect op de lange termijn. Effecten die trouwens niet meer gerelateerd zullen worden aan de prik.
Toch wil ik eindigen op een positieve noot.

De Grote Ontwaking

Er wordt ook wel gesproken over “De Grote Ontwaking” (The Great Awakening) en ik denk dat het goed is om wat er gebeurt inderdaad te zien als een enorme mogelijkheid voor groei en bewustwording, hoe pijnlijk de dingen ook zijn.
Ook ben ik er van overtuigd dat er hogere leiding is in het geheel. We staan op het punt dat de techniek volledige controle kan hebben over alle aspecten van ons leven, maar zolang het kwaad regeert kan dit in de verkeerde handen leiden tot volledige tirannie en onderdrukking.
Ik denk daarom dat deze hele crisis ten goede gebruikt kan worden om veel erger leed (het volledig tot slaaf maken van de mens) te voorkomen, door het kwaad aan het licht te brengen.
Wel, en dat web van kwaad, want dat is het, is nooit eerder zo duidelijk zichtbaar geworden!

Wat vroeger complottheorieën waren zijn nu bewijsbare feiten geworden, alleen het grote gros van de mensheid moet er nog voor ontwaken en dat is wat er langzamerhand gebeurt.
Gooi de zweep er nog maar een keer overheen. Een groen vinkje voor twee prikken?
Ben je gek, je loopt achter! Een derde prik, ja en zelfs de vierde komt eraan! Lekker skieën in Oostenrijk? Vergeet het maar!
Eerst opgesloten zitten in een quarantainevoorziening en dan nog een dagje skieën misschien…
Dit kan nog eindeloos doorgaan.

Ik wil eindigen met een prachtige uitspraak van Jozef Rulof die alles weer in zijn perspectief brengt.

 

”Er is alleen groei en ontwaking”

 

Mijn jongste zoon zei pas:” Dit zou een goed moment zijn voor Jezus om terug te komen!”.
Ik heb hem geantwoord:”Ik vraag het me af want er zou niemand naar hem luisteren, zijn  youtubekanaal zou verwijderd worden, zijn twitteraccount geblokkeerd, zijn facebook gecensureerd … Hij zou beter even kunnen wachten denk ik”.

 

Terug naar het begin

 

Bronnen

·         De persconferenties van Duitse wetenschappers:

Duitse versie: https://www.pathologie-konferenz.de

Engelse versie: https://www.bitchute.com/video/NcKFt6SJL3Zb/

·         Waarschuwing door een wetenschapper en ex-vice-president van allergie- en luchtwegsziektesonderzoek van Pfizer, dr. Michael Yeadon: https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/

·         Waarschuwing door microbioloog dr. Bhakdi: https://www.bitchute.com/video/t6SpipQpHy31/

·         Telegraaf: “Onrust over hoge oversterfte: Duizend extra doden per week, dat vraagt om onderzoek”: https://www.telegraaf.nl/nieuws/100155613/onrust-om-hoge-oversterfte-duizend-extra-doden-per-week-dat-vraagt-om-onderzoek

·          Interview van Mike Adams met Dr. Tenpenny over de mechanismen van schade door de Covid-prik: Brighteon

·         Patholoog dr. Ryan Cole tijdens de White Coat Summit: https://www.bitchute.com/video/Sjl0KqNIdNO2/

·         "HUMAN 2.0"? A WAKE-UP CALL TO THE WORLD. | DR. CARRIE MADEJ: https://www.bitchute.com/video/0j5B3qkMwfvi/

·         Bloedonderzoek van Dr. Philippe van Welbergen (voor zolang youtube het filmpje niet weghaalt): https://www.youtube.com/watch?v=-SQRWlI3o_Y

·         Dr. Carrie Madej: First U.S. Lab Examines "Vaccine" Vials, HORRIFIC Findings Revealed: https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html

·         Never Before Seen: Blood Doctor Reveals HORRIFIC Findings After Examining Vials: https://rumble.com/vnbgal-never-before-seen-blood-doctor-reveals-horrific-findings-after-examining-vi.html

·         Vaccinated vs unvaccinated blood live with doctor Peggy: https://www.bitchute.com/video/Y8eAifDYJNji/

·         Dr. Hoffe: Majority of tested patients have new onset clotting after vaccine: https://www.bitchute.com/video/mZHA2u71pBwk/

·         Who is Bill Gates?, deel 1 Corbet Report (NL subs): https://www.bitchute.com/video/HrpwAwQWHqV1/
 

Een hartelijke groet en blijf gezond!

 

Terug naar het begin

 

www.huldaclark.tk