Hulda Clark Therapie

De Therapie van de Toekomst

Aandacht voor vaccinatieschade

Wat kun je met natuurlijke middelen doen om vaccinatieschade van de "Covid-jab" succesvol te behandelen?

Zaterdag 26 Maart 2022

 

Prikspijt was het winnende woord van 2021 voor de Grote Van Dalen. Wel, het einde daarvan is nog niet in zicht.
In mijn ogen is een ieder die zich heeft laten prikken tegen Covid, slachtoffer van criminaliteit en een wereldwijd beleid geleid door psychopaten en hoewel we het fijne er nog niet van weten, zitten we wel met de gebakken peren (zie: nieuwsbrief nummer 20) want hoe genezen we de schade (zichtbaar of onzichtbaar) die de prikken hebben veroorzaakt? Schade is er namelijk altijd en ik denk dat iedereen inmiddels ook wel iemand kent die schade heeft opgelopen of er zelfs aan is overleden.
Van Alzheimer door de prik tot en met verlammingen, stuiptrekkingen, hartklachten, longklachten en buiten adem zijn, chronische vermoeidheid, AIDS-achtige verschijnselen en dus een falend immuunsysteem en wat al niet meer, gelukkig is er met natuurlijke middelen (niet dennenaaldenthee trouwens), van alles aan te doen en tijdens deze middag wil ik punt voor punt de oplossingen daarvoor bespreken.
Datzelfde geldt trouwens ook voor schade door "shedding" of besmetting door gevaccineerden en ook daar zullen we het deze dag over hebben.

In onze praktijk (van Jonathan en mij: www.jonathanbreedveld.com) krijgen we steeds meer patiënten met vaccinatieklachten, maar we krijgen gelukkig mensen toch weer op de been en van hun klachten af. Deze ervaring zal ik tijdens deze middag ook met jullie delen, maar voornamelijk ook wat je zelf thuis met eenvoudige middelen kunt doen.
Mocht je nog bang zijn voor Corona en zijn varianten, ook daar zullen we het deze dag over hebben.
De uitspraak "voor elke ziekte is een kruid gewassen" is namelijk ook hier gewoon van toepassing, of het nu gaat om Corona of schade door de vaccins en de shedding. Ik zal ook uitleggen waarom dat zo is en wat de mechanismen daarvoor zijn.

Het zal weer een hele interessante en ook belangrijke workshop worden en hopelijk antwoorden geven op de vele vragen die we krijgen over symptomen die ontstaan zijn na de prik, of na het in contact te zijn geweest met mensen die gevaccineerd waren.

Tijden: van 11.00 - 17.00 uur
Prijs:
 100 Eruo
Plaats: Spijkenisse (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld)

Meenemen:

  • Eigen lunch
  • en iets om aantekeningen te maken

 

Stuur om je aan te melden een mailtje naar:   

 


Een hartelijke groet en ik hoop je daar te zien!

 

Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.