Zappermaakcursus

29 en 30 Juli 2017

in Spijkenisse (bij Rotterdam)

www.huldaclark.tk


Maak gedurende dit weekend
kennis met het werk van ťťn van de meest bijzondere wetenschapsters en genieŽn van onze tijd: dr. Hulda Regehr Clark.
Bijzonder, door haar geniale ontdekkingen en bovendien door haar grote vrijgevigheid en menselijkheid,
eigenschappen die je zelden in een wetenschapper verenigd ziet.

 

Is het werkelijk mogelijk om zelf jezelf en je familieleden met natuurlijke middelen te genezen van ernstige ziektes zoals kanker, aids, malaria, maar ook: diabetes, chronische vermoeidheid, allergieŽn, Ziekte van Lyme (de nieuwe epidemie) en vele andere ziektes? En is kanker waar inmiddels 1 op de 2 Š 3 personen mee te maken krijgt en die vrij binnenkort zelfs doodsoorzaak nummer 1 dreigt te worden, te voorkůmen met behulp van het volgen van eenvoudige dieetaanwijzingen? Dat zijn de boeiende vragen die we gedurende dit weekend zullen behandelen.

Maar dat niet alleen. We zullen voor weinig geld (50 Euro aan onderdelen i.p.v. 500 Euro die dezelfde combinatie normaal zou kosten) onze eigen zapper met zappicator maken, de apparaatjes die in staat zijn om virussen, bacteriŽn en parasieten in ons lichaam en in ons voedsel te doden en een belangrijk onderdeel vormen van de kuur die het voor de Canadese wetenschapster dr. Hulda Clark mogelijk heeft gemaakt om in haar kliniek in Mexico voor het eerst in de geschiedenis 99% van haar honderden kankerpatiŽnten werkelijk te genezen.

Alles wat we in dit weekend behandelen is het gevolg van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en is voor een ieder direct toepasbaar. Het is niet overdreven om te zeggen dat de geniale ontdekkingen van Hulda Clark de toekomst wat genezen betreft op een revolutionaire manier zouden kunnen veranderen mits de gewone mens bereid is zich er in te verdiepen!

Tijdens de cursus is er alle ruimte om over alle aspecten van ziekte en gezondheid te praten en, puttende uit 30 jaar ervaring met natuurgeneeskunde in de breedste zin van het woord en meer dan 10 jaar met de Hulda Clark therapie, zullen we zoveel mogelijk de theorie met praktijkvoorbeelden duidelijk proberen te maken, zodat zij voor ieder eenvoudig mens begrijpelijk en toepasbaar zal zijn. Kortom een belangrijke cursus voor iedereen die graag gezond wil zijn en blijven.

PS: de cursus is geschikt voor iedereen; ook voor mensen op leeftijd en je mag ook gerust twee linker handen hebben!


Docent
: Harm Valentijn
Aanvang: 10.30 - 17.00 uur

Kosten:
225 Euro
(Inclusief de kosten voor de onderdelen voor het maken van de zapper)

Om je aan te melden en je plaats te verzekeren: Stuur een mailtje naar: huldaclark@yahoo.com

Plaats: Spijkenisse (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld)

Er zijn een aantal extra dingetjes die handig zijn om mee te nemen:

 1. Kleine tangetjes (mocht je die toevallig hebben) en eventueel ook
  een kleine schaar

 2. Een 9 Volt batterij (Is iets dat je veel zult gebruiken als je
  eenmaal de zapper hebt en daarom is het aan te raden om oplaadbare
  batterijen te kopen en een oplader.)

 3. Natuurlijk: pen en papier

 4. Eigen lunchpakket

 5. Indien nodig: een leesbrilletje of loep.

Tot dan.

Met hartelijke groeten,