Synchrometer "Come Back" dag

Hulda Clark Therapie

Synchrometer "Come Back" oefendag

Zondag 28 Januari 2024

(In Spijkenisse bij Rotterdam)
Met Homeopaat, Acupuncturist en Kruiden-, Natuurgeneeskunde- en Hulda Clarktherapie-specialist Harm Valentijn

Heb je ooit een Synchrometercursus gevolgd en vind je het leuk om het Synchrometeren meer te oefenen en nog beter onder de knie te krijgen? Kom dan naar deze oefendag!

Oefendagen zijn interessante dagen waarop je volop onder begeleiding kunt oefenen, je leuke (spannende) testjes krijgt (en gerust fouten mag maken trouwens!) en waarop we gezamelijk onze vaardigheden verbeteren.
Op jezelf leren synchrometeren is bijna onmogelijk en daarom zijn deze dagen erg waardevol.

De Synchrometer is zonder enige twijfel één van de belangrijkste medische uitvinding van de vorige eeuw geweest, een uitvinding die de toekomst zal bepalen en zonder meer de belangrijkste vorm van diagnose maken zal worden, waardoor niet alleen heel veel tot nu toe onverklaarbare ziektes beter gegrepen zullen worden, maar ook zullen genezen!

Tijdens deze dag verplaatsen we ons even in de rol van Hulda Clark, lopen we even mee in haar voetsporen en bewandelen we samen het pad dat zij gegaan is. Een prachtige ervaring!

 

De volgende dingen hoop ik met jullie te doen:

 • De theorie over het testen met de synchrometer herhalen en verder uitdiepen
 • Allerlei dingen testen, zoals voedingsmiddelen en water
 • Met de synchrometer testen of je voor een bepaald voedingsmiddel allergisch of overgevoelig bent (één van de belangrijkste tests die je kunt doen voor je gezondheid!
 • Ik zal laten zien hoe je de frequentie van de Fasciolopsis (of elke andere parasiet) kunt vinden met de Synchrometer in combinatie met een frequentiegenerator (en we bewijzen daarmee in feite de "echtheid" van Hulda Clark's uitvindingen en ontdekkingen)
 • We zullen dieper ingaan op de oorzaken van ziekte en mocht de mogelijkheid zich voordoen dan is soms ook het effect van de zapper met de synchrometer direct "waar te nemen"! Altijd indrukwekkend om mee te maken.
 • Verder kunnen we nog allerlei andere interessante tests doen en kan er ook nog van alles besproken worden dat met ziekte en gezondheid te maken heeft (afhankelijk van de eventuele behoefte)

Kortom een interessante, leerzame, creatieve en gezellige dag.

Tijden: 11.00 - 17.00 uur
Prijs: 100 Euro
Plaats: 
Spijkenisse. De daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt tijdig medegedeeld na inschrijving.

Meenemen;

 • Graag je zapper (als het kan met volle batterij) en Synchrometer
 • Indien mogelijk de gekopiëerde flesjes van parasieten en organen
 • Eventueel water en/of voedingsmiddelen die je regelmatig nuttigt en die je graag zou testen
 • Eigen lunch
 • en natuurlijk iets om te schrijven!

 

Stuur om je aan te melden een mailtje naar:  huldaclark@yahoo.com  


Een Hartelijke groet en tot dan!

 

 

Disclaimer: deze middag is alleen bedoeld om een ruimer beeld te geven over hart & vaatziekte en op geen enkele manier om de hulp van uw arts buiten te sluiten, in tegendeel! Bij ernstige problemen raden we u aan om daar eerst mee naar uw arts te gaan.