Hulda Clark Therapie

Zappermaakcursus

Hulda Clark Therapie Workshop (van 2 dagen)

Maak je eigen Zapper!

Weekend 16 en 17 November 2019

Maak gedurende dit weekend kennis met het werk van één van de meest bijzondere wetenschapsters en genieën van onze tijd: dr. Hulda Regehr Clark. Bijzonder, door haar geniale ontdekkingen en bovendien door haar grote vrijgevigheid en menselijkheid, eigenschappen die je zelden in een wetenschapper verenigd ziet.


Tijdens dit weekend zullen we voor weinig geld (50 Euro aan onderdelen i.p.v. 500 Euro die dezelfde combinatie normaal zou kosten) onze eigen zapper met zappicator maken, de apparaatjes die in staat zijn om virussen, bacteriën en parasieten in ons lichaam en in ons voedsel te doden en een belangrijk onderdeel vormen van de kuur die het voor de Canadese wetenschapster dr. Hulda Clark mogelijk heeft gemaakt om in haar kliniek in Mexico voor het eerst in de geschiedenis 99% van haar honderden kankerpatiënten werkelijk te genezen.

Er is geen ziekte waarbij de zapper niet een belangrijke rol kan spelen in het genezingsproces. Hij maakt genezen met natuurlijke middelen zoveel effectiever en gemakkelijker! Noem het maar op...
Ziekte van Lyme, zonder zapper is deze zoveel moeilijker te genezen en de zapper is bijna een must voor het goed genezen ervan, maar dat geldt ook voor de vele auto-immuunziekten, zoals de ziekte van Crohn, Colitis, Diabetes, Hashimoto, MS en reumatische klachten.
Bij angstaanjagende ziektes als kanker en AIDS speelt de zapper ook een hele cruciale rol en zonder de zapper is het genezen ervan eigenlijk onbegonnen werk. De zapper maakt hier genezing mogelijk waar deze op bijna geen enkele andere manier mogelijk is.

Maar er zijn ook heel veel onbegrepen klachten en ziektes waarbij de zapper een belangrijke rol kan spelen. De zapper doodt namelijk niet alleen ziekteverwekkers, maar versterkt en moduleert bovendien het immuunsysteem.
Alles staat of valt bij het goed functioneren van ons immuunsysteem, dus hoe belangrijk dit is, is bijna niet genoeg te benadrukken.

De zapper is daarom een prachtig hulpmiddel voor al de ziektes waar we mee te maken kunnen krijgen, zoals ook: de ziekte van Alzheimer, Autisme, ziekte van Parkinson, Migraine, Chronische Vermoeidheid, Hoge Bloeddruk, Hart & Vaatziekte, Ontstekingen aller aard, en ga zo maar door...

Alles wat we in dit weekend behandelen is het gevolg van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en is voor een ieder direct toepasbaar. Het is niet overdreven om te zeggen dat de geniale ontdekkingen van Hulda Clark de toekomst wat genezen betreft op een revolutionaire manier zouden kunnen veranderen mits de gewone mens bereid is zich er in te verdiepen!

Tijdens de cursus is er alle ruimte om over alle aspecten van ziekte en gezondheid te praten en, puttende uit meer dan 35 jaar ervaring met natuurgeneeskunde in de breedste zin van het woord en 20 jaar met de Hulda Clark therapie, zullen we zoveel mogelijk de theorie met praktijkvoorbeelden duidelijk proberen te maken, zodat zij voor ieder eenvoudig mens begrijpelijk en toepasbaar zal zijn.

We zullen ook dieper ingaan op de oorzaken van vele ziektes, zoals deze door Hulda Clark met haar uitvinding de "synchromtere" zijn gevonden. De kracht van de Hulda Clarktherapie bestaat uit dr. Clark's enorme uitgebreide onderzoek naar de oorzaken van alle verschillende ziektes. Zij heeft als geen ander belangrijke oorzaken gevonden die de medische wereld niet kent en is daarom in staat geweest om deze (met natuurlijke middelen en de zapper) ook te genezen daar waar de medische wereld nog in het duister tast. En dit alles gericht op de moeder zodat deze haar gezin en zichzelf gezond zou kunnen houden!

Je leert tijdens dit weekend ook hoe je de verschillende kruidenkuren zelf thuis kunt doen. De kuren die de basis vormen voor het genezen van kanker en de vele andere ziektes, maar ook gewoon voor je algehele gezondheid. Kortom een belangrijke cursus voor iedereen die graag gezond wil zijn en blijven.

PS: de cursus is geschikt voor iedereen, jong en oud en je mag ook gerust twee linker handen hebben!

Docent: Natuurarts, Hulda Clarktherapie-specialist en Acupuncturist: Harm Valentijn
Tijden: Aanvang: 10.30 - 17.00 uur
Kosten: 230 Euro (Inclusief de kosten voor de onderdelen voor het maken van de zapper)
Plaats: Spijkenisse. (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld).

Om je aan te melden en je plaats te verzekeren: Stuur een mailtje naar: huldaclark@yahoo.com

Er zijn een aantal extra dingetjes die handig zijn om mee te nemen:

  • Kleine tangetjes (mocht je die toevallig hebben) en eventueel ook een kleine schaar
  • Een 9 Volt batterij (Is iets dat je veel zult gebruiken als je eenmaal de zapper hebt en daarom is het aan te raden om oplaadbare batterijen te kopen en een oplader.)
  • Natuurlijk: pen en papier
  • Eigen lunchpakket
  • Indien nodig: een leesbrilletje of loep.

Hopelijk tot dan.

Met hartelijke groeten,Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.