Hulda Clark Therapie

Zappercursus

Zappercursus

Zaterdag 7 Mei 2022

Dit is een speciale dag die, in verband met het coronavirus, tijdelijk het zappermaakweekend vervangt.


Bij uitzondering heb ik besloten het zappermaakweekend te reduceren tot 1 middag. Normaal gesproken maken we de zapper op zaterdag en vervolgens is zondag dan de dag waarop de meeste informatie wordt gegeven. In dit geval laat ik het samen maken van de zapper vervallen en maken wij hier thuis de zappers vast voor de deelnemers. Zaterdag wordt dan de dag dat we samenkomen en waarop ik uitleg zal geven over de bijzondere werking van de zapper, de zappicator en de hele basis van de therapie van Hulda Clark, zodat je daarna thuis meteen met alles aan de slag kunt.

De zapper (met ingebouwde zappicator) vormt samen met de verschillende kruidenkuren die door Hulda Clark zijn ontwikkeld, de basis voor het genezen van bijna elke ziekte. We zullen dan ook de oorzaken van een hele reeks ziektes behandelen en de stappen om deze te genezen. Mochten er persoonlijke problemen zijn waar u meer over wilt weten, dan kunnen we deze ook zeker tijdens deze middag bespreken.

De zapper is samen met kruiden en een aantal vitaminen, trouwens de beste bescherming die je kunt hebben tegen het coronavirus! We hebben veel proeven gedaan naar de effectiviteit van de Hulda Clarktherapie en van de zapper in het bijzonder, en hebben bijvoorbeeld kunnen zien dat 3 minuten zappen voldoende is om het herpesvirus te doden. Wel, dat geldt voor elk virus, hoe exotisch deze ook mag zijn, en het gebruik van de zapper zou wat dat betreft standaard moeten zijn in elke behandeling, van welke ziekte dan ook, maar in het bijzonder ook van het coronavirus!

Zo hebben we kunnen observeren dat bij zware griep waar ademhalen extreem moeilijk werd, de zapper bijna direct verlichting gaf, hoesten stopte en het weer mogelijk werd om in een diepe genezende slaap te komen, daar waar dat voorheen door de benauwdheid en het hoesten niet mogelijk was.

Tijdens deze middag zullen we dieper ingaan op de oorzaken van vele ziektes, zoals deze door Hulda Clark met haar uitvinding de "synchromter" zijn gevonden. De kracht van de Hulda Clarktherapie bestaat uit dr. Clark's enorme uitgebreide onderzoek naar de oorzaken van alle verschillende ziektes. Zij heeft als geen ander belangrijke oorzaken gevonden die de medische wereld niet kent en is daarom in staat geweest om deze (met natuurlijke middelen en de zapper) ook te genezen daar waar de medische wereld nog in het duister tast. En dit trouwens helemaal gericht op de moeder zodat deze haar gezin en zichzelf gezond zou kunnen houden!

Je leert tijdens deze dag bovendien hoe je de verschillende kruidenkuren zelf thuis kunt doen. De kuren die de basis vormen voor het genezen van kanker en de vele andere ziektes, maar ook gewoon voor je algehele gezondheid. Kortom een belangrijke cursus voor iedereen die graag gezond wil zijn en blijven!

 

Docent: Natuurarts, Homeopaat, Hulda Clarktherapie-specialist en Acupuncturist: Harm Valentijn
Tijden: Aanvang: 12.00 - 17.00 uur
Kosten: 230 Euro (Inclusief de zapper met zappicator)
Plaats: Spijkenisse. (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld).

Om je aan te melden en je plaats te verzekeren: Stuur een mailtje naar: huldaclark@yahoo.com

Er zijn een aantal extra dingetjes die handig zijn om mee te nemen:

  • Een 9 Volt batterij (Is iets dat je veel zult gebruiken als je eenmaal de zapper hebt en daarom is het aan te raden om oplaadbare batterijen te kopen en een oplader.)
  • Natuurlijk: pen en papier
  • en een eigen lunchpakket

Hopelijk tot dan.

Met hartelijke groeten,Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.