Beschrijving van de paginaTitel en omschrijving

Hulda Clark Therapie

De Therapie van de Toekomst

Zapperzaterdag

Zaterdag 8 April 2023

 

De zapper (met ingebouwde zappicator) vormt samen met de verschillende kruidenkuren die door Hulda Clark zijn ontwikkeld, de basis voor het genezen van bijna elke ziekte. We zullen dan ook de oorzaken van een hele reeks ziektes behandelen en de stappen om deze te genezen. Mochten er persoonlijke problemen zijn waar u meer over wilt weten, dan kunnen we deze ook zeker tijdens deze middag bespreken.

De zapper is samen met kruiden en een aantal vitaminen, trouwens de beste bescherming die je kunt hebben tegen het coronavirus! We hebben veel proeven gedaan naar de effectiviteit van de Hulda Clarktherapie en van de zapper in het bijzonder, en hebben bijvoorbeeld kunnen zien dat 3 minuten zappen voldoende is om het herpesvirus te doden. Wel, dat geldt voor elk virus, hoe exotisch deze ook mag zijn, en het gebruik van de zapper zou wat dat betreft standaard moeten zijn in elke behandeling, van welke ziekte dan ook, maar in het bijzonder ook van het coronavirus!

Zo hebben we kunnen observeren dat bij zware griep waar ademhalen extreem moeilijk werd, de zapper bijna direct verlichting gaf, hoesten stopte en het weer mogelijk werd om in een diepe genezende slaap te komen, daar waar dat voorheen door de benauwdheid en het hoesten niet mogelijk was.

We hebben besloten om per cursus minder mensen toe te laten, maar de cursus daarom ook wat vaker te herhalen.

Dit is wat ik mijn cursisten heb laten weten:

Hoi,

Ik laat je even weten dat ik, na veel wikken en wegen, besloten heb om de zappermaakcursus gewoon door te laten gaan, maar dan op eigen risico.
Er zijn verschillende voorzorgsmaatregelen die ik in verband met het coronavirus in de cursus hanteer:

  • Een beperkt aantal deelnemers (aan een hele grote tafel, zodat voldoende afstand kan worden gehouden)
  • Een luchtzuiveringsapparaat dat virussen onschadelijk maakt (onderzoek heeft laten zien dat bij guinea pigs 100% onderlinge besmetting met griepvirussen op deze manier werd voorkomen)
  • en er wordt een (op wetenschap gebaseerde) anti-coronavirusthee geschonken (waarvan bewezen is dat het de paar duizend werknemers in een ziekenhuis in Wuhan, waar patiënten met het coronavirus werden behandeld, volledig heeft beschermd tegen het virus.)

Naast de gebruikelijke onderwerpen in de les, zal daarnaast het coronavirus ook nog besproken worden.
(Het komt er dus bijna op neer dat je beter naar een cursus kunt komen dan thuis blijven! ;-))

Een hartelijke groet en hopelijk tot gauw ,
Harm

Tijdens deze middag zullen we dieper ingaan op de oorzaken van vele ziektes, zoals deze door Hulda Clark met haar uitvinding de "synchromtere" zijn gevonden. De kracht van de Hulda Clarktherapie bestaat uit dr. Clark's enorme uitgebreide onderzoek naar de oorzaken van alle verschillende ziektes. Zij heeft als geen ander belangrijke oorzaken gevonden die de medische wereld niet kent en is daarom in staat geweest om deze (met natuurlijke middelen en de zapper) ook te genezen daar waar de medische wereld nog in het duister tast. En dit trouwens helemaal gericht op de moeder zodat deze haar gezin en zichzelf gezond zou kunnen houden!

Je leert tijdens deze dag bovendien hoe je de verschillende kruidenkuren zelf thuis kunt doen. De kuren die de basis vormen voor het genezen van kanker en de vele andere ziektes, maar ook gewoon voor je algehele gezondheid. Kortom een belangrijke cursus voor iedereen die graag gezond wil zijn en blijven!

 

Docent: Homeopaat, Hulda Clarktherapie-specialist en Acupuncturist: Harm Valentijn
Tijden: Aanvang: 12.00 - 17.00 uur
Kosten: 230 Euro (Inclusief de zapper met zappicator)
Plaats: Spijkenisse. (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld).

Om je aan te melden en je plaats te verzekeren: Stuur een mailtje naar: huldaclark@yahoo.com

Er zijn een aantal extra dingetjes die handig zijn om mee te nemen:

  • Een 9 Volt batterij (Is iets dat je veel zult gebruiken als je eenmaal de zapper hebt en daarom is het aan te raden om oplaadbare batterijen te kopen en een oplader.)
  • Natuurlijk: pen en papier
  • en een eigen lunchpakket

Hopelijk tot dan.

Met hartelijke groeten,Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.