Enthousiaste reacties uit BelgiŽ en Nederland verrassend.
De vele positieve reacties op de Hulda Clark website van de afgelopen maanden waren werkelijk fantastisch! Het was wel even schrikken om, gewend aan een matige belangstelling, plotseling 1000 hits per dag op onze website te hebben.
Dit was de schuld van Menno, een vriend van ons, die (zonder dat we dit wisten) wat paginaīs van onze website op de Niburu website had gezet. Bedankt Menno, namens een ieder die daar op een of andere manier profijt van zal hebben.
Zullen BelgiŽ en Nederland een inhaalmanoeuvre gaan maken in vergelijking met andere landen in de wereld? Want eerlijk is eerlijk: we liepen wat de Hulda Clark therapie betreft behoorlijk achter. We hopen het van harte en we zullen er van onze kant (met de 10 jaar ervaring die we ermee hebben) ook alles aan doen om dat mogelijk te maken.

Hulp gevraagd!

Wie, waar, wat en wanneer? - Cursussen in Nederland.

Dat is de vraag die ons het meest gesteld is en waar we graag al een antwoord op hadden gehad, maar helaas nog niet hebben. Om te beginnen zouden daarom graag van degenen die naar een cursus willen komen, willen weten:

 • Waar je vandaan komt (ongeveer de plaats en/of provincie)
 • Welke weekenden je niet kunt in de maanden Juni, Juli, Augustus en eventueel September
 • Of je suggesties hebt wat betreft plekken en ruimtes al dan niet met mogelijkheid tot overnachting?
   
We zijn nog steeds op zoek naar geschikte ruimtes op centraal gelegen locaties.
(Voor de maanden Juni, Juli en Augustus 2009)
Niet te duur, tafels en stoelen aanwezig en makkelijk bereikbaar.

Of mocht je zelf een plek hebben die je beschikbaar wilt stellen dan staan we daar ook zeker voor open! Hoe goedkoper de plekken (of hoe meer mensen per plek natuurlijk), hoe goedkoper we de cursussen kunnen maken.

Ook zouden we graag willen weten of er mensen zijn die geÔnteresseerd zijn in een heel weekend met overnachtingen in plaats van losse dagen. Zowel voor het maken van de zapper met toebehoren als voor het maken van en leren werken met de syncrometer zou een weekend voor ieder ideaal zijn.

 

Stuur ons graag een (kort en krachtig) e-mailtje naar:  

  

 
Plant een boom, begin een "Hulda Clark kruidentuin"
 en red mensenlevens!

 

Er zijn steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat eenvoudige planten en bloemen soms wonderbaarlijke geneeskrachtige eigenschappen in zich dragen. In het westen zijn velen echter het gevoel voor die natuurkrachten en eenvoud kwijtgeraakt.
Wat dat betreft kunnen we nog veel leren van landen als China en India, waar veel van deze oude wijsheid duizenden jaren lang van vader op zoon (en moeder op dochter) is doorgegeven. Dit soms met groot risico, want zo stond er bijvoorbeeld in India tijdens de Engelse overheersing, een streng verbod op het beoefenen en onderwijzen van de Ayurveda, de eeuwenoude Indiase manier van  genezen met kruiden en andere natuurlijke methoden. De straf? Het afhakken van een hand!
Gelukkig zijn er altijd wel mensen die zich niet aan de regels houden, (en in dit geval ondanks dat hun handen behouden hebben), want de Ayurveda heeft uiteindelijk de Engelse overheersing overleefd en krijgt nog steeds met de dag wereldwijd meer bekendheid.

In China is het tegenwoordig zo dat er in ziekenhuizen zowel met Kruiden, Massage, Chi Kung (een Chinese vorm van handoplegging), Acupunctuur als met Allopatische geneesmiddelen wordt genezen. Voor het afhalen van je geneesmiddelen zijn er dan 2 loketten: ťťn voor de kruidengeneesmiddelen en de ander voor de chemische.
China is trouwens het land van de wereld waar de minste mensen aan kanker overlijden.

Hier foto's van een hartoperatie in China waarbij als enige vorm van verdoving "acupunctuur" wordt gebruikt terwijl de patiŽnt volledig bewust de operatie beleeft (en overleeft!).

Stel je eens voor hoe het zou zijn als de uitvindingen van Hulda Clark gecombineerd zouden worden met al deze prachtige oude technieken, die al duizenden jaren hun nut hebben bewezen?
Hoe meer je de mens als een geheel kunt behandelen, des te beter natuurlijk. Hoe minder je daar voor nodig hebt: nog beter!
Het belangrijkste blijft echter: de werkelijke oorzaak op te sporen van elk probleem en ziekte te voorkomen in plaats van te moeten genezen.
De Syncrometer is daarvoor een van de beste en meest geavanceerde hulpmiddelen. De Syncrometer laat namelijk zien dat gifstoffen zoals zware metalen, astbest, oplosmiddelen en zelfs radioactiviteit, die we gewoon via ons drinkwater en voedsel binnen krijgen, de basis vormen voor al onze ziektes. Verwijder je de gifstoffen, dan geneest de patiŽnt bijna als vanzelf, spontaan. Dat is wat de Syncrometer laat zien. Virussen en bacteriŽn blijken bovendien, volgens de Syncrometer, niet te kunnen overleven in ons lichaam, zonder hun specifieke zware metaal.
Stel je de strekking is eens voor van deze grote ontdekking!
Men zegt wel dat het Romeinse Rijk ten onder is gegaan aan loodvergiftiging door het drinken uit loden bekers en het eten van loden borden. Sinds duizenden jaren hebben metalen een belangrijke rol gespeeld in ons bestaan en ironische genoeg is het duurste en meest geliefde metaal van allemaal volgens de Syncrometer misschien wel de gevaarlijkste, namelijk: Goud.

Malaria, de ziekte die jaarlijks miljoenen mensen het leven kost, kan volgens de Syncrometer ons alleen kwaad doen als er goud in ons aanwezig is.
Zou het waar kunnen zijn dat we al die duizenden jaren geteisterd zijn door ziektes door onze grote verliefdheid op dit metaal en metalen in het algemeen?
Op zīn minst een interessante gedachte.
Vreemd genoeg vindt de Syncrometer tegenwoordig ook goud in ons eten. Zo schijnt het voor te komen in brood en in sommige soorten honing en ook in pannen met een anti-aanbaklaag. (Het zit in de regel niet in zelfgebakken brood.)
Diabetes en Candida zijn andere ziektes waar goud een belangrijke rol in speelt.
Maar ook het HIV virus en de vogelgriep kunnen zonder goud niet in het lichaam bestaan.

Dit vraagt nog om meer studie en hopelijk zullen we met zijn allen, wanneer er steeds meer mensen met de Syncrometer hebben leren werken, door eigen onderzoek, meer verheldering kunnen brengen in de tot nu toe mysterieuze dingen die al die tijd in staat zijn geweest om ons zoveel leed en problemen te bezorgen.

 

De "Hulda Clark Kruidentuin"

Beschik je over een stukje grond of een tuin, dan zou je kunnen besluiten om een deel daarvan in te richten voor het kweken van een aantal eenvoudige planten die in staat zijn, geloof het of niet, om mensenlevens te redden.

Dankzij Hulda Clark's grootste uitvinding, de Syncrometer, is het nu mogelijk om de werking van kruiden regelrecht in het lichaam te observeren. Niet in weken maanden of jaren, maar in minuten en soms zelfs seconden!
Het is interessant dat Hulda Clark, bevooroordeeld als zij was door haar wetenschappelijke opleiding, om te beginnen helemaal niets van natuurlijk therapieŽn en kruiden moest hebben.
Gelukkig heeft zij echter altijd de ware wetenschappers-eigenschappen en geest gehad, wat wil zeggen dat zij bereid was om alles te onderzoeken en nooit iets uit te sluiten, hoe gek iets ook leek. Oprechte en moedige eigenschappen die elke wetenschapper zou horen te hebben, wat helaas niet altijd het geval is.

Het is door deze instelling en door haar grote uitvinding de Syncrometer dat Hulda Clark de kracht van de kruiden (op een wetenschappelijke manier dus) heeft (her)ontdekt en je zou kunnen zeggen dat ze ons, via de wetenschap, nu heeft terug gegeven wat de wetenschap ons eerder heeft ontnomen.
Het is zelfs nu zo dat zij beweert dat kruiden het grootste geschenk zijn dat ons op aarde gegeven is. Niet vanuit een emotioneel of romantisch idee, maar als een conclusie van haar jarenlange wetenschappelijke onderzoek.
Honderden zo niet duizenden mensen hebben al van deze herontdekking profijt gehad, en hebben hun leven daar zelfs aan te danken en in de toekomst zal dat aantal alleen maar toenemen.

Maar hoe lang zullen de kruidenbedrijven kunnen blijven aanvoeren wat er gevraagd wordt, als de therapie van Hulda Clark meer bekendheid zal krijgen? En hoe zuiver (en goedkoop) zal alles blijven?
Niemand zal kunnen inschatten wat voor vormen het zal gaan aannemen als de massa zal gaan inzien dat bijvoorbeeld kanker met natuurlijke middelen te genezen is.

Er is in wezen al een strijd aan de gang tussen de giganten van de farmaceutische industrie en elkeen die denkt het wel zonder chemische medicijnen te kunnen stellen. Het absurde verbod op de verkoop van eenvoudige kruiden die al eeuwenlang hun dienst hebben bewezen, is daar een voorbeeld van. (Stevia, is een van die kruiden en zal hieronder verder worden beschreven.)

Hulda Clark is een intelligente vrouw en in haar nieuwste boeken probeert ze ons te motiveren om, daar waar dat mogelijk is, zelf onze kruiden te kweken. Wie weet kunnen eventuele problemen zo voorkomen worden en blijft de macht over ons eigen leven en onze eigen gezondheid op die manier ook voor een groot gedeelte in onze eigen handen.

Wees eerlijk, we zijn de laatste decennia meer en meer als mens tot slaven geworden van een politiek systeem dat beheerst wordt door de commercie en dus door hebzucht in plaats van hoge idealen en liefde.

Hun wapen? Kennis over onze geest en over onze gevoelens, verlangens, behoeften en angsten. Dagelijks worden we via radio, tv., krant en computer op slinkse wijze, ongemerkt, in ons denken en voelen beÔnvloed door diegenen die een studie hebben gemaakt van ons menselijk gedrag. (Lees voor meer informatie over dit duistere onderwerp artikelen op het internet over de Tavistock Institute.)

We zijn geprogrammeerd/geconditioneerd te geloven dat we niet in staat zijn om onszelf met eenvoudige middelen te genezen en dat ons medisch (miljarden)systeem de enige is die de kennis, vaardigheid en bevoegdheid heeft om ons in tijden van ziekte tot hulp te zijn.
Je tegen het medische systeem verzetten is inmiddels zelfs via de wet een strafbaar feit geworden en zelfs alleen maar te beweren dat kanker met natuurlijke middelen te genezen is, kan je duur komen te staan! Wie heeft daar voordeel aan dat we zů domgehouden worden?

We zijn nog net geen melkkoeien maar worden wel uitgemolken en dat al eeuwen lang! We hebben geleerd dat er geen geldboompjes bestaan, maar beseffen niet dat wij zelf die geldboompjes zijn. Maar voor wie? Wie plukt ons leeg? Wie maakt zich rijk, letterlijk ten koste van onze levens en geluk?

Zelfs scholen, de plekken waar onze intelligentie tot grote hoogtes gevoerd zou moeten worden en waar onze creativiteit vrij spel zou moeten hebben zodat we later in ons leven haar op een creatieve manier invulling kunnen geven en ook op een creatieve manier onze problemen het hoofd kunnen bieden...
De plek ook waar we zouden moeten leren hoe op een harmonieuze intelligente manier met elkaar om te gaan.

De plek waar we zouden moeten leren hoe in ons leven, door middel van eenvoudige middelen, gezond te blijven.
Zelfs die plek, die de rol van de ouders als opvoeders op een verplichte manier heeft overgenomen, is geworden tot een bedrijf, een handel met directeuren die inmiddels (terecht) bedrijfsleiders worden genoemd.
Is het dan verwonderlijk dat schoolboeken inmiddels vol met propaganda staan en je een beeld van de samenleving en het leven geven dat sterk gekleurd is?  Gekleurd met als bedoeling de kinderen te conditioneren en de belangrijke levensvragen voor de kinderen al in te vullen in plaats van hen aan te moedigen om zelf zelfstandig en kritisch te leren nadenken?

Is het bovendien verwonderlijk dat een groot deel van onze huidige jeugd ongelukkig is en een hekel heeft gekregen aan deze wereld en het leven zelf?
Is het verwonderlijk dat het aantal pogingen tot zelfmoord onder jongeren schrikbarend hoog is? Dat jongeren steeds meer agressief gedrag vertonen? Dat jongeren aan de alcohol en de drugs gaan? Dat jongeren en zelfs jonge kinderen al symptomen hebben van stress, burn out en depressie?
Hebben zij daar zelf schuld aan? Is dat allemaal nodig?

Ik dwaal misschien een beetje af, maar cijfers laten zien dat we in een vrij ongelukkige en zieke wereld leven, waar inmiddels 1 op de 2 Š 3 mensen sterft aan kanker. Wat zegt dat over onszelf?
Hoe vrij zijn wij zelf van dezelfde hebzucht waar onze politiek door wordt beheerst? Hoeveel zijn wij zelf bereid om in te leveren voor het welzijn van onze medemens?
Zijn wij zelf nog therapeuten die, zoals Hulda Clark dat zegt, onze patiŽnten gegijzeld houden en afhankelijk van onze hulp?
Je ziet het overal om je heen weer gebeuren, nu ook met de ontdekkingen van Hulda Clark.
Mensen die eenvoudige apparaten maken, zoals de zapper, en deze duur verkopen.
Mensen die er een bedrijfje of een praktijkje mee willen beginnen...
Het wordt tijd dat we als mensen leren samenwerken, niet om er persoonlijk rijker van te worden maar wel met zijn allen gelukkiger!

Naar mijns inziens is de therapie van Hulda Clark geen therapie voor therapeuten, maar de therapie van het gewone volk! Want het is gebaseerd op het besef dat de mens alleen kan genezen wanneer zij bereid is om zich daarin te laten onderrichten.

Je zou kunnen zeggen dat de Hulda Clark therapie een levensstijl is. Een intelligente levensstijl gebaseerd op de vindingen van de Syncrometer. Niet dus, zoals je misschien gewend bent: de dokter of de therapeut schrijft je een receptje voor en daar is de kous mee af. De Hulda Clark-therapie vraagt om eigen inzet, zoals het doen van de verschillende kuren, het aanpassen van het dieet, het behandelen en schoonmaken van het eten op bepaalde manieren (zoals bijvoorbeeld het zappicaten van alle drank en voedsel) en zelfs, indien je dat zelf wilt en leuk vindt, het maken van je eigen medicijnen.
Het is misschien niet wat je gewend was en het is ook niet erg moeilijk, maar je moet het wel leren.
En dat is nu precies waarom we besloten hebben om nu, na bijna 30 jaar lang met patiŽnten te hebben gewerkt, in plaats van patiŽnten te blijven behandelen, cursussen te geven aan wie het dan ook maar wil leren!
Cursussen waarin je trouwens een zapper met zappicator en allerlei andere toepassingsmogelijkheden zelf maakt voor maar 50 Euro in plaats van de 500 Euro die je er tegenwoordig bij bedrijven voor moet betalen! Daar komt ook nog eens bij dat "onze zapper"  de enige zapper ter wereld is waar alles ineen zit, met bovendien als primeur: een belangrijk extra testknopje waarmee je kunt zien of de zappicator het wel doet. Kijk, daar hebben wij nu plezier in.

We zijn als mensheid al te lang slachtoffer geweest van diegenen die van onze gebrek aan kennis hebben willen profiteren.

Ik heb gezegd!

 

De belangrijkste kruiden die door Hulda Clark gebruikt worden (en dus de syncrometertest hebben doorstaan), kun je verdelen in 3 groepen:

 • Kruiden die parasieten doden

 • Kruiden die de detox-symptomen verwijderen die het gevolg zijn van het doden van de parasieten. (Deze zijn het gevolg van bacteriŽn, virussen, prionen en gisten en schimmels, die uit de dode parasieten vrijkomen en/of zich met de dode parasiet voeden. Detox-symptomen lijken op een griepje en zijn eigenlijk een fantastische bewijs dat je iets goeds hebt gedaan in je lichaam.  Gelukkig kunnen ze echter met succes met kruiden worden tegengegaan.)

 • Orgaangerichte kruiden zoals nierkruiden, leverkruiden, darmkruiden etc.

Hoe kan een plant in staat zijn om mensenlevens te redden?
Wel, de studies van Hulda Clark hebben aangetoond dat de kwaadaardigheid van kanker altijd wordt begeleid door de darmparasiet Fasciolopsis.
Dood je de Fasciolopsis, dan stopt de kwaadaardigheid.
Dat is wat de Syncrometer altijd weer laat zien in 100% van de gevallen.
Je kunt dus begrijpen dat het doden van dit beestje prioriteit heeft boven alles!

De methoden die Hulda Clark heeft ontwikkeld om de Fasciolopsis te doden zijn zappen en kruiden.
Aangezien de stroom van de zapper echter niet in alle delen van het lichaam kan komen (zoals het binnenste van de darminhoud of de oogbal), zijn kruiden van allergrootste belang als aanvulling op het zappen.
Dat niet alleen, soms zijn ze in staat om op zichzelf de monstertjes de nek om te draaien.

De belangrijkste kruiden voor het doden van de Fasciolopsis zijn: 

 • De Zwarte Walnoot (Juglans Nigra). De tinctuur gemaakt van de groene bolster is in staat om vele parasieten te doden maar bovenal de volwassen platwormen waar de Fasciolopsis toe behoort.
     

 • Kruidnagel, die de parasieteneieren doodt.

 • Absint Alsem, die andere levensfasen van de parasiet doodt en in staat is om de parasieten te doden die voornamelijk leven in het zenuwstelsel.   

 • Een aanvullend "kruid" is de (verse) abrikozenpit, die gebruikt wordt in het "6 pitten recept".
  Dit 6 pittenrecept is in staat om, samen met de Zwarte Walnoot, niet alleen de Fasciolopsis te doden, maar ook nog eens de tumornucleus. (In de cursussen hopen we meer over deze krachtige combinatie te vertellen.)
   

   

Nu zul je misschien begrijpen wat een zegen het voor jezelf en anderen kan zijn als je in het bezit bent van een zwarte walnoot of abrikozenboom. Ons advies dus:

Plant een boom en red een mensenleven!

(Mocht je een zwarte walnootboom gaan kopen en wil je snel vruchten, zorg dan dat je een boom koopt die al enkele jaren oud is. Waarschijnlijk is 3 jaar voldoende, het beste kun je dat even bij je hovenier navragen.)

 

 

Voor het tegengaan van de detox-symptomen kun je een heel scala van kruiden gebruiken.

Vele van deze kruiden zijn bekende anti-griep kruiden. Sommige zijn makkelijk te kweken, sommige wat moeilijker en andere zijn alleen te vinden in subtropische of tropische gebieden. Van sommige kruiden is het zeker de moeite waard ze zelf te kweken en andere kun je beter kopen omdat ze te bewerkelijk zijn.
Hier volgt een lijst van de belangrijkste kruiden die je zelf kunt kweken:

  Eupatorium perfoliatum

Antigriepkruid

(kruid alleen gebruiken in zijn gedroogde vorm, in Nederland en BelgiŽ makkelijk te kweken)
  Chrysanthemum morifolium - Antibacterieel Chinees kruid (Ju Hua), waarvan de bloemen gegeten kunnen worden. Het is tegen allerlei ontstekingen en tegen hoesten.  Het heeft zelfs een antitumor werking en is ook nuttig tegen de ontstekingen waar aids slachtoffers aan kunnen leiden. Het zijn de gedroogde bloemen die voor hun genezende werking worden gebruikt.
  Kattekruid (Nepeta cataria)
Tegen griep en verkoudheid, ontspannend, spijsverteringbevorderend, verkoelend en de katten zijn er dol op (worden er dol van). Makkelijker te kweken door te stekken dan uit zaad. Bijvoorbeeld plantjes bij dierenwinkels te koop? (geen siervariŽteiten kopen en niet gebruiken tijdens de zwangerschap)
  Griekse Alant (Inula helenium)

Goed tegen griepsymptomen, bronchitis, astma en longontsteking. Spijsverteringversterkend en verzachtend (slijmvormend).
Gebruikt worden de gedroogde wortels van de 2 jarige plant.
Makkelijk te kweken in BelgiŽ en Nederland.
  Pepermunt (Mentha piperita)

Pepermunt is natuurlijk geen onbekende. Te gebruiken bij griep en verkoudheidssymptomen. (Zo is pepermuntolie ideaal voor het openen van een dichte neus.) Verder is hij goed tegen maag en darmkrampen en kan een kleine lepel pepermuntthee de darmkrampjes van babyīs verlichten.

  Schapezuring (Rumex acetocella)
Ontstekingsremmend, immuunsysteemversterkend en wormdrijvend. Een van de kruiden uit de beroemde "Essiac kruidenformule" vormen. (In hoge dosis giftig.)


 
Moederkruid (Tanacetum parthenium)

Koortswerend, spijsverteringbevorderend, migrainevoorkomend (indien veroorzaakt door vaatkrampen), ontstekingsremmend, verlichtend bij reuma en artritis.
(Heel gemakkelijk uit zaad te kweken)
 
  Stevia (Stevia rebaudiana)
Bacteriedodend en schimmelwerend
Heerlijk zoet! 300 x zoeter dan suiker, beweert men.
Geen enkele invloed op de suikerspiegel en zelfs bekend als een kruid dat in staat is Diabetes te genezen.
Een betere suikervervanger kun je je niet wensen!
Verkoop in Nederland en BelgiŽ verboden en dus zeker aan te raden om zelf te kweken. (Voor meer informatie over der "steviahetze", kijk op het internet)
 
Welriekende Ganzenvoet
(Chenopodium ambrosioides)

Ook wel "Mexicaanse thee" genoemd.
Een kruid dat in Mexico gebruikt wordt in bonenrecepten.
De Syncrometer laat zien dat het in staat is verschillende bacteriŽn en virussen te doden waaronder het "adenovirus" (griepvirus), Influenza A en B, het vogelgriepvirus, staphylococcus en andere...

 

  Koriander (Coriandrum sativum)

Spijsverteringsbevorderend, koortsverlagend, tegen hevige menstruele bloedingen en per toeval ontdekt in staat te zijn zware metalen te binden en uit te scheiden.
  Thijm (Thymus vulgaris)

Antisceptisch, darmstimulerend en ontspannend. Van oudsher in hoestsiropen. Onderdeel van zalven tegen spier en gewrichtspijnen.  
De zigeuners zweerden bij een bad met thijmthee tegen vermoeidheid en uitputting.
  Hortensia (Hydrangea Arborescens)

Het is de wortel van deze "wilde hortensia" die door de Noord Indiaanse Indianen gebruikt werd voor het schoonmaken van de nieren. Zij is in staat om nierstenen te doen oplossen en vormt een vast onderdeel in de nierkuur van Hulda Clark.

 

  Heemst (Althea officinalis)

Verachtend en helend. In de kruidengeneeskunst door z'n verzachtende werking gebruikt bij droge hoest.
Tegen maag en darmzweren en ook bij urineweginfecties en niersten.
Alle delen van de plant zijn geneeskrachtig en de wortel vormt, net als de Hortensia, een onderdeel van Hulda Clark's Nierkuur.

Zij houdt van een vochtige grond en is in Nederland en BelgiŽ gemakkelijk te telen.

Vroeger werden er wel snoepjes van gemaakt tegen keel en longproblemen door een aftrekstel van de wortel te mengen met suiker, Arabische gom en opgeklopt eiwit.

 

  Mahonia (Mahonia aquifolium)

Een op de hulst lijkende plant waarvan de wortel wordt gebruikt als een antibioticum. Het is tegen overmatige verslijming van de luchtwegen en wordt gebruikt bij bijvoorbeeld Bronchitis.
Het is tevens een leverstimulerend kruid en wordt veel gebruikt tegen huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.
Het is in staat om verschillende microben te doden.

Dit zijn een aantal van de kruiden die door Hulda Clark worden aangeraden. In de cursussen zullen we meer informatie geven over het gebruik ervan en van de verschillende kruidenformules. Het hierboven vermelde is niet bedoeld als volledige informatie, maar eerder om je te stimuleren om, mocht je die mogelijkheid hebben, wat van deze "geschenken der natuur" zelf te kweken.

Jammer genoeg kennen we in Nederland of Europa geen bedrijven waar je makkelijk aan het zaad van al de bovengenoemde planten kunt komen, maar hieronder heb je de website-adressen van een aantal postorderbedrijven in het buitenland:
(Update: onderaan het lijstje staan 2 goede zaadbedrijven in Nederland)

(Mocht je wel bedrijven kennen in Europa, dan horen we dat graag.)


Ik hoop van harte dat je wat aan de informatie in deze nieuwsbrief zult hebben.
Nogmaals, indien je naar een cursus wilt komen, geef dan graag even kort en krachtig antwoord op de 4 vragen.

 • Waar kom je ongeveer vandaan?

 • Welke weekenden in Juni, Juli en Augustus kun je beslist niet?

 • Heb je suggesties wat goede/leuke plekken betreft om de cursussen te kunnen geven of heb je zelf een geschikte plek?

 • En zou je geÔnteresseerd zijn in het doen van een heel weekend (eventueel met overnachting)? (Ook al zou dat dan iets duurder zijn.)

Dan nog even het website adres van de meest betrouwbare en voor zover ik weet goedkoopste leverancier van Hulda Clark producten: www.drclarkstore.eu 
En een adres waar je het Nederlandse boek "Handboek Zelfgenezing" van Hulda Clark kunt bestellen:
http://www.merlijnboekhandel.nl/book_detail.lasso?id=7441&l=nl&t=Handboek zelf genezing

Ik geloof dat dit het wel zo'n beetje was.

Ik hoop gauw wat van je te horen en vervolgens de data en plaatsen voor de cursussen bekend te maken.
Voor nu in ieder geval weer de hartelijke groeten,

Harm.