www.huldaclark.tk

 

Welkom bij het tweede deel van de 15de editie van onze nieuwsbrief

(omdat de nieuwsbrief erg lang is geworden heb ik hem verdeeld in twee delen. De nieuwsbrief is echter ook nog in zijn geheel te lezen. Ga daarvoor naar "Nieuwsbrieven & Artikelen").


Inhoud

Wie gelooft er nog in toeval? Het grote plan ontmaskerd?

Olympische spelen, het spel van de "Olympians".

Heeft de opening van de Olympische spelen in Engeland in 2012  de Covid-19 crisis voorspeld?
Dit noemen ze wel: "voorspellend programmeren". Hier is er een goed filmpje over.

De Elite, soms ook wel de Illuminati of in dit geval de olympians genoemd, laat altijd symbolen achter bij aanslagen of andere gebeurtenissen die een grote invloed hebben op de mensheid.
Hier de schokkende beelden van de opening van de olympische spelen, met meer dan toevallige gelijkenis met onze huidige coronacrisis.


Overzichtsplaatje van het begin van de ceremonie (er is het plaatje van een virus
overheen gelegd om de gelijkenis ervan te laten zien)

 
                      Massaal ziekenhuisbedden                                                               5G mast?

 
      Asiatische vrouw en een gevangeniskooi (lockdown?)               Rondvliegende monsters (coronavirussen?)

 
             Meer rondvliegende coronavirussen                                       Monsters (het is een nachtmerrie)

 
                 Figuur uit Harry Potter?                                              Geen hand meer geven maar een elleboog

 
                                  Het geheim niet verklappen (pedofiele netwerk/samenzwering)


    In slaap sussen, geen zelfstandigheid/verzorginsstaat          5G Zendmast(?) op 20 pound biljet en in de show


                                   Demonisch                                              Nachtmerrie voor het kleine meisje op een bed


De boeken van Harry Potter geschreven met speciale hypnosetechnieken om diep in te werken op het onderbewustzijn van kinderen.

 
           De fakkel, symbool van de Olympians/Illuminati             De fakkel bovenop de tunnel waar Diana overleed

Hier nog wat toevallige overeenkomsten:


    Meisje uit de Hitler Jugend         het meisje van de openingsceremonie                       Greta Thungberg

Terug naar begin
 

Vreemde voorspellingen in films

Meer frappante voorspellende programmering vind je in de film "The Dead Zone Plague" en kun je hier zien.
Echt krankzinnig! In de film gaat het over de uitbraak van een virus, een lockdown, mondkapjes, besmetting via dieren, het testen met wattenstaafjes, hoge koorts en ademhalingsproblemen, China, coronavirus, tot en met Chloroquine!

De film "Contagion" is nog een film die precies hetzelfde scenario laat zien. In deze film doen ze je inderdaad geloven dat het virus van een vleermuis komt. De nadruk in deze film ligt hier op "Social distancing".
Men heeft het hier over het geneesmiddel "Forsythia". Het zaad van Forsythia is inderdaad een Chinese kruid dat, meestal gecombineerd wordt met de bloemetjes van de kamperfoelie, gebruikt wordt  tegen verkoudheid. Kamperfoelie was in dit geval een betere keuze geweest of de combinatie ervan, maar toch grappig dat het wordt vermeld.

Symbolen en getallen

Interessant genoeg heeft de maker van het filmpje over "The Dead Zone Plague", ook verwijzingen laten zien naar getallen.
De Illuminati/elite geloven in magie en de kracht van ceremonies en getallen.
Een te groot onderwerp om hier op in te gaan, maar enkele voorbeelden zijn de getallen 13 (of omgedraaid: 31), 9 ,
11
(de twee pilaren in de tempel van de vrijmetselaars), 33 (de 33ste graad vrijmetselaars), 322 (Skull & Bones), 7, etc...
Symbolen als: de vlam/fakkel (de Olympians), de Pyramide, de Egyptische Naald, de Zon, etc...

 • Diana is overleden op de 31 augustus, de auto is gebotst op de 13de pilaar en er staat een fakkel op de tunnel waar het ongeluk plaats vond.

 • Op koninginnedag met de zogenaamde aanslag op de koningin, is de auto afgereden op een Egyptische naald.

  Koninginnedag was vroeger trouwens op 31 augustus (omgekeerde 13) en later op 30 april, de dag vlak voor de Walpurgisnacht, een satanisch feest waarbij boze geesten vrij spel hebben. (zie wikipedia). Het kan toeval zijn natuurlijk...

 • De "twin towers" vormen het getal 11 en de aanslag is geweest op de 11de van de 9de.

 • De bomaanslag in de trein in Madrid was 911 dagen na de 11de september op 11 maart en er waren (volgens wikipedia) 191 mensen overleden.

 • De aanslag in London was op 7 juli 2005 (juli is de 7de maand en 2005 is opgeteld ook weer 7 is). 777 dus.

 • Bill Gates heeft Microsoft verlaten op 13 maart (2020)...
   

 • Er zijn ook speciale handgebaren die betekenis hebben.
   

 •         
  Fauci vlak voor de persconferentie over het coronavirus met de "hidden hand" het vrijmetselaarteken voor het bewaren van het geheim, met daarnaast een afbeelding uit het boek "De Codex Magica" van Texe Marrs, waarin hij de betekenis van al deze symbolen en gebaren uitlegt. En nee, Fauci haalde niets uit zijn binnenzak! Ik heb het filmpje namelijk gezien.
   


 • Hier Fauci met nog een ander handgebaar (dat moeilijk spontaan te
  maken is, heb ik net uitgeprobeerd) en dat overeenkomt met het
  handgebaar van Baphomet, ťťn van de "goden" die door de
  vrijmetselaars en satanisten wordt aanbeden, of ook wel de duivel
  symboliseert.

Ik zou hier nog uren over door kunnen gaan, maar mijn doel is om te laten zien dat er geen toevalligheden zijn wat betreft dat wat er allemaal op dit moment gebeurt.

Terug naar beginHet draaiboek voor de Coronacrisis

Het meest schokkende is misschien nog wel het bewijs dat er gewoon een draaiboek wordt gevolgd dat in 2010 al door de Rockefeller Foundation is geschreven.
De Rockefeller Foundation is van de Rockefellerfamilie. Deze familie is vreselijk rijk geworden door de aardolie (Standard Oil).

Interessant genoeg was de grootvader van David Rockefellers, William Rockefeller, een charlatan die van dorp naar dorp ging en een mengseltje van een laxeermiddel met`petroleum verkocht als medicijn tegen kanker voor een bedrag dat gelijk staat aan zo'n 8000 euro per flesje. Nog voordat men erachter kwam dat men bedrogen was, was hij al weer vertrokken.

 
                            William Rockefeller

De Rockefeller foundation is geen liefdadigheidsinstelling. Zo heeft het gruwelijk, mensonterend "biologisch onderzoek" gefinancierd in Duitsland tijdens de tweede wereldoorlog met als doel een zuiver ras te creŽren en diegenen te vermoorden of steriliseren die werden gezien als onzuiver, zwak en minderwaardig (denk niet alleen aan de Joden, maar ook aan de zigeuners, de geestelijk en lichamelijk gehandicapten en de psychiatrische patiŽnten).
Ook heeft Rockefeller's Standard Oil brandstof verkocht aan de vijand (de Duitse luchtmacht) tijdens de tweede wereldoorlog en zo de Duitsers geholpen (trouwens net zoals prins Bernard die via Dutch Shell brandstof gratis aan de Duitsers leverde!).
We leven in een maatschappij waarvan olie zo'n beetje de basis is geworden. Olie voor brandstof, voor plastic, voor de fabricatie van medicijnen, voor het maken van pesticiden, etc., etc. Alles winst voor de Rockefellers.
Het zijn de Rockefellers die zowel de United Nations als de World Health Oranisation hebben gesticht (de organisatie die nu voor ons bepaalt wat we wel en niet mogen doen).
Daarnaast financieren zij, via hun foundation, universiteiten (met in ruil medezeggenschap in het beleid), zijn de grondleggers van de farmaceutische industrie, financieren al jaren virusonderzoek(!), hebben het Tavistock Institute helpen oprichten en vele dingen meer.
Het is deze familie die ook alle ontwikkelingen op het gebied van natuurlijk genezen tegengehouden en onderdrukken.

David Rockefeller was, tot zijn dood in 2017, een vast lid van zowel de Committee of 300 als de Bilderberggroep en heeft er geen geheim van gemaakt dat hij een wereldorde met een wereldregering wilde en heeft ooit gezegd: "als het niet door onze vrienden van de Washington Post en de New York Times was geweest, dan was onze "nieuwe wereldordedroom " allang in duigen gevallen". Wat weer een duidelijke samenwerking/samenzwering laat zien met de media.

De Rockefellerfamilie (net als de Rotschildfamilie trouwens) is een familie van psychopaten die niet terugschrikt voor het experimenteren op mensen, het vermoorden van mensen, alles voor een zogenaamd goed doel.
Hun draaiboek dat nu netjes door de regeringsleiders wordt gevolgd is daar het grote voorbeeld van want de ellende en het aantal doden die dit als gevolg zal hebben, is niet te overzien.
Een ander detail is dat Bill Gates ook van de Rockefellerfamilie afstamt. Wat een toeval!

Hier volgen een aantal punten uit dit document dat duidelijk als draaiboek wordt gehanteerd:

 • Eťn van de doelen: het wereldwijd op ťťn lijn brengen van politiek en economie (wereldorde)

 • Eťn van de hoofdstukken (blz. 18) is: LOCK STEP - Een wereld met een strakker van bovenaf gecontroleerde regeringen, meer autoritair leiderschap, gelimiteerde innovatie en het verzet van de burger.

  De vertaling van Lock Step is in het Engels: "a standard method or procedure that is mindlessly adhered to or that minimizes individuality". (Merriam-Webster woordenboek)
  Misschien te vertalen als:" een standaard methode of procedure die gedachteloos gevolgd wordt of die individualiteit minimaliseert".
   

 • Hoewel het geschreven is in de verledentijd alsof het allemaal al heeft plaats gevonden, wordt er een toekomstig scenario geschetst (dat binnen 15 ŗ 20 jaar zou plaatsvinden. Het document is in 2010 geschreven)
  Het gaat over een pandemie die zelfs de landen die het beste voorbereid zouden zijn voor een pandemie, zou overweldigen. Het zou ook dodelijk zijn voor de economie, het zou de mobiliteit van mensen en goederen tussen landen tot stilstand brengen, industrieŽn, zoals toerisme verzwakken, wereldwijde aanlevering van goederen stopzetten. Zelfs lokaal zouden winkels en kantoren maandenlang leeg staan, zonder klanten en zonder werknemers. Ontwikkelingslanden zouden zwaar getroffen worden, maar toch ook de ontwikkelde landen, zoals Amerika. Sommige landen zou het beter vergaan, zoals China (die inderdaad al weer een tijd uit de lockdown is), door een snelle geforceerde aanpak met het sluiten van de grenzen, verplichte quarantaine voor alle burgers, (is hun versie).

  Dit is wel zoals het nu gegaan is, maar je ziet dat het een soort fantasiebeeld is want het is niet door de strenge maatregelen dat het virus onder controle is gebracht in China, maar grotendeels door het gebruik in bijna alle ziekenhuizen van kruiden uit de Traditionele Chinese Geneeskunde! Daar had men dan even niet aan gedacht! China heeft meteen 4000 traditionele artsen naar Wuhan gehaald.
  Wetenschappers hebben laten zien dat een lockdown het domste is wat je kunt doen want daardoor duurt het veel langer voordat een volk immuun wordt voor het virus, terwijl een het enorm veel schade aanbrengt op enorm veel vlakken.

  Je ziet echter, het draaiboek wordt helemaal gevolgd!
   

 • Ze vervolgen met het verhaal dat andere landen ook extreme maatregelen zouden nemen om hun burgers te beschermen. Gedurende de pandemie zouden leiders hun autoriteit gebruiken en zouden strakke regels en beperkingen opleggen, van het verplicht dragen van mondkapjes tot het meten van de lichaamstemperatuur voor het binnengaan van publieke plaatsen, treinstations en supermarkten. (Dit is in veel landen en zeker in China allemaal gebeurd).
  Ze gaan verder met te beschrijven dat ook na het verdwijnen van de pandemie deze meer autoritaire controle en in de gaten houden van de burger zou blijven en zelfs toenemen. Leiders over de hele wereld zouden een sterkere greep en meer macht krijgen.

  Om te beginnen zou de bevolking de maatregelen accepteren en goedkeuren. Burgers zouden bereid zijn om hun vrijheden en privacy op te geven (in ruil voor veiligheid).
  Ze zouden ook een "biometrische" identiteitskaart krijgen.

  Dat is wat Bill Gates verkondigt! Dat we niet meer naar het normale terug kunnen, naar sportevenementen, concerten en bijeenkomsten, voordat we met zijn allen zijn gevaccineerd en een vaccinpaspoort hebben! (Of een tatoo met onzichtbare inkt, die door apparatuur gescand kan worden).


  Op een gegeven moment zouden mensen gaan protesteren tegen zoveel van bovenaf opgelegde restricties en beslissingen die voor hen gemaakt worden en daar waar nationale belangen botsen met individuele belangen, zou conflict ontstaan. Sporadisch protest zou steeds meer georganiseerd en gecoŲrdineerd worden, met verzet door burgers als gevolg. In Nigeria zou, volgens het verhaal, de regering zelfs omver geworpen worden.
  Zelfs de mensen die normaal gesproken van stabiliteit houden zouden zich oncomfortabel en gedwongen voelen door zoveel beperkende maatregelen. Dit zou onvermijdelijk de nette orde die de wereldregeringen met zoveel moeite hadden weten te bewerkstelligen omver werpen.
  Dit is natuurlijk belachelijk want het zijn juist zij die met al hun maatregelen de hele maatschappij hebben ontwricht, waardoor chaos is ontstaan, maar de protesten worden inderdaad steeds heviger.
   

 • Het document heeft het over quarantaine en het beperken van persoonlijke contacten.
  (de 1 1/2 meter maatschappij, niet met meerdere mensen over straat, niet meer dan 4 mensen op bezoek, niet op bezoek in verpleeghuizen of inrichtingen, etc.)
  .
   

 • Een ander hoofdstuk is: "TECHNOLOGIE IN LOCK STEP"
  Technologie zal gebruikt worden door regeringen om nationale veiligheid en gezondheid te waarborgen.
  (Dat kan betekenen dat als je het vaccin van Bill Gates weigert, dit gezien kan worden als een gevaar voor de nationale veiligheid! Net als in andere landen het dragen van een mondkapje of bij ons in het openbaar vervoer en als je dat niet doet dan ben je een gevaar voor anderen.)

  Hier geeft men de suggestie dat er apparatuur zal zijn (ze hebben het over fMRI, maar dat lijkt me sterk) die, bijvoorbeeld bij vliegvelden en andere publieke plaatsen, je gedrag kan scannen en je anti-sociale intenties!
  Wel, die techniek is er al want camera's met gezichtsherkenning kunnen tegenwoordig ook al micro-expressies in je gezicht detecteren en interpreteren, waardoor inderdaad je karakter en intenties afgelezen kunnen worden. (Wow!)
  Gaat gelukkig alleen niet werken met een mondkapje! Toch nog een voordeel van zo'n ding!

  5G zijn ze in dit document blijkbaar vergeten, maar zal hen alleen maar goed uitkomen.
  Hier wat plaatjes van het clubje dat ons met geweld, boetes en sluwheid dicteert en onder controle houdt.


 
       Zal ons plannetje slagen? Ja, toch!       Tja, waar zullen we het eens over hebben? Vaccins? Lockdowntje..?


               Kun je een geheimpje bewaren?                                                          


                                                              I love you!


                                                                    
                                                         

Dit zijn de mensen die voor ons de dingen bepalen, zonodig met geweld.
Merkel heeft vandaag (14 mei) laten weten dat er geen verplicht vaccin zal komen, maar dat deze wel verplicht wordt als je naar school wilt of naar de crŤche, met het openbaar vervoer, bij grote bijeenkomsten, en zelfs naar de supermarkt en al die dingen meer.... Met andere woorden: je hoeft je niet te laten vaccineren als je thuis in quarantaine blijft!
Kortom, het plannetje van Bill Gates!

Het zijn gewaagde woorden en ik hoor je zeggen:"dat zal nooit gebeuren!" Mijn vraag is echter:"wat kunnen we er tegen doen?" Wat is ons plan en wanneer komen wij bij elkaar om te bespreken hoe we onze toekomst willen doen verlopen?

Het vaccin is niet alleen zinloos voor infectieziekten waarvan de virussen zich constant muteren, maar het is zelfs gevaarlijk.
Je moet niet vergeten dat het in het lichaam wordt ingespoten en daardoor het immuunsysteem dat normaal gesproken geactiveerd wordt en het virus onthoudt, overslaat. Tegelijkertijd heeft Judy Mikovits laten zien dat zulke (en ook gewone) griepvaccins, je juist gevoeliger maken voor coronavirussen omdat het immuunsysteem dan bij besmetting zal overreageren, wat al heel snel tot de dood kan leiden. (Met kruiden overigens te voorkomen!)
Dan zitten er ook nog eens allerlei gifstoffen in zoals kwikverbindingen, aluminium, formaldehyde en wat al niet meer...
Het is allang aangetoond dat vaccinaties bij kinderen autisme kunnen veroorzaken, auto-immuunziektes, zenuwziekten en meer...
Hulda Clark heeft bovendien laten zien dat alles wat ingespoten wordt nooit je lichaam meer echt verlaat. Dat is heel goed te zien bij AIDS-patiŽnten die, omdat het immuunsysteem totaal verzwakt is, ziektes kunnen krijgen waar ze ooit juist tegen gevaccineerd waren.
Daar komt nog eens bij dat we niet zullen weten wat er verder in zal zitten. Wordt het een vaccin tegen religieus fanatisme, of een chip...? Het klinkt allemaal futuristisch, maar het bestaat echt al en behoort tot ťťn van de krankzinnige fantasieŽn van Bill Gates.

Terug naar begin
 

De invloed van China in de wereld

De bedoelingen van China moeten niet onderschat worden. Ook de Chinese top behoort tot de Eugenics- beweging die vindt dat de bevolking moet reduceren, ook al zou dat van hun eigen volk zijn.
Miljoenen hebben al de dood gevonden door de CCP, de communistische partij van China, denk alleen al aan de miljoenen kinderen die geaborteerd zijn in de voorbijgegane jaren.

Er is ooit een geheime toespraak geweest van generaal Chi Hao Tian, die aangaf dat vechten met wapens geen zin had in deze tijd want dat zou met kernwapens een groot deel van China vernietigen. Het was beter om de vijand te verslaan zonder te vechten (een tekst uit de "Kunst van het Oorlogvoeren" een Chinees boek geschreven in de 5de eeuw voor Christus). Generaal Chi doelde hier op biologische wapens, die de vijand verslaan, maar land en materie in tact laten.

Zou de elite zo gek zijn geweest om dit virus bewust los te laten met meerdere doelen tegelijk voor ogen?
Zowel het uitroeien van de bevolking en tegelijkertijd het beginnen van een werelddictatuur? Xi Jinping heeft openlijk gezegd dat hij wel de leider wilde zijn van een wereldregering!

Hoe het ook zij, China koopt op dit moment heel wat bezit op in het westen en in de wereld, legt wegen aan in Afrika waardoor Afrikaanse landen in de schulden raken en China daarna controle krijgt over het betreffende land en wees eerlijk, de hele wereld heeft China nagedaan wat betreft de agressieve lockdowns, maar vervolgens met het aanleggen van 5G, het installeren van camera's met gezichtsherkenning, etc., etc....

Terug naar begin
 

Het hoe, wat, wie en waar van de WHO

Er wordt beweerd dat China ook een grote invloed heeft op de World Health Organisation.
En als het niet China is, dan is het wel Bill Gates, die na Amerika de grootste geldschieter is en nu Amerika zich heeft teruggetrokken, de grootste.
Het is dus alles behalve een onafhankelijke beweging en hieronder zie je een tabelletje daarvan.
Heeft China werkelijk invloed op de WHO?


Terug naar begin

Feiten voor de sceptici nog even op een rijtje:

 • Het virus is door de mens gemanipuleerd om ons ziek te kunnen maken. Het komt weliswaar voor 98% overeen met het vleermuisvirus, maar kan niet zonder manipulatie de mens ziek maken. Vleermuisvirussen zijn geen mensenvirussen en het zou minstens 800 jaar duren voordat het dat, zonder manipulatie in een laboratorium, zou kunnen worden, volgens Judy Mikovits.
  Er is aangetoond dat delen van het genetisch materiaal van het virus overeenkomen met Sars, met Mers en met het HIV virus. Dit wijst dus op een biowapen en poging tot moord.
  Het virus komt met vrij grote zekerheid uit het laboratorium in Wuhan, dat echter op een illegale manier gefinancierd is door Anthony Fauci. Het laboratorium is daarbij ook nog eens opgezet door Frankrijk.
  Wat is hier gaande?

 • Er vinden elk jaar ontmoetingen plaats, zoals de Bilderbergconferentie, tussen invloedrijke mensen, waaronder politici die wij gekozen hebben en in dienst van ons werken, maar wat er besproken wordt mogen wij niet weten en wordt geheim gehouden. Dit betekent: ondemocratisch en illegaal (politici horen verantwoording af te leggen tegenover de kamer en het volk) en is dus wel degelijk een vorm van samenzwering.

 • We zijn meer bang gemaakt dan nodig want de uitbraak en de effecten van Covid-19 zijn te vergelijken met een gewone, zij het heftige, griep. Dat wil zeggen: manipulatie van de publieke opinie.

 • Er is ons meteen al gezegd door mijnheer Rutte, dat het leven nooit meer terug zal keren naar het normale. Dit betekent: voorkennis.

 • Artsen hebben wereldwijd brieven gekregen waarin werd geopperd om ook mensen die dood gingen, maar waarbij het niet zeker was dat ze Covid-19 hadden, deze toch als Covid-19 doden op te geven, of mensen die positief testen voor het virus, maar waarbij het niet de directe doodsoorzaak was daar ook bij te tellen, waardoor de cijfers veel hoger uit zijn gekomen. (Wat meer angst geeft en waardoor strenge maatregelen gerechtvaardigd lijken.) Gesjoemel met cijfers dus. Dit heet "corruptie".

 • En wat dacht je van alle leugens, zoals de zogenaamde massagraven in New York (een begraafplaats voor zwervers zonder familie, die niets met het coronavirus te maken hebben), massagraven in BraziliŽ (die totaal leeg zijn en alleen gegraven om de indruk te wekken dat er heel veel mensen dood gingen, zie hier het filmpje), zogenaamde beelden in een ziekenhuis in New York, wat beelden uit ItaliŽ blijken te zijn en de vele, vele leugens meer...

 • De voorspellingen van de grafieken zijn op geen enkele manier uitgekomen. Dat betekent dat je nooit meer op zulke dingen mag vertrouwen want ze zijn een gevaar voor de mensheid.

 • Men heeft er in de tweede kamer voor gekozen om zich niet door meer specialisten te laten informeren dan die van het RIVM, die een andere kijk op de zaak hadden kunnen geven. Totaal onverantwoordelijk!

 • De media hebben consistent wereldwijd alleen maar angst gezaaid en systematisch alternatieven in diskrediet gebracht. Dat betekent propaganda en belangenverstrengeling en het uitschakelen van de concurrent. Vergeet hierbij niet de de media in het bezit zijn van maar een paar mensen. Datzelfde geldt ook voor Nederland. (Zie hier een artikel erover op Earth-Matters.nl)

 • Het is artsen verboden om therapieŽn zoals die met hydroxychloroquine, te gebruiken,
  die veel werkzamer zijn gebleken dan het beademen van patiŽnten, wat juist veel mensen het leven heeft gekost door het beschadigen van de longen. (Door een arts uit New York aan het licht gebracht).
  Het zeer informatieve filmpje van de Nederlandse arts die vertelt hoe het hem door de inspectie verboden is om hydroxychloroquine te gebruiken bij zijn patiŽnten en heeft laten zien hoe gemakkelijk het is om Covid-19 ermee te genezen in combinatie met zink en een antibioticum is gisteren weer verwijderd van youtube, zag ik. Zijn ervaring was dat het binnen 4 dagen genezen was bij zijn patiŽnten en hij liet ook zien dat al de patiŽnten die hij naar het ziekenhuis had doorverwezen waren overleden. Iets wat hij niet kon begrijpen. Dit is moord! (Er gaan hier immers mensen onnodig door dood!)

 • Youtube, facebook, vimeo en andere sociale media hebben systematisch alle berichten en filmpjes verwijderd die andere gezichtspunten hebben laten zien. Ook op medische feiten gebaseerde en goed onderbouwde ideeŽn. Daarbij vnl ook nog eens alles wat de corruptie die plaats vindt aan het licht heeft gebracht. Dit is een schending van vrijheid van meningsuiting en doe je alleen als je dingen wilt verbergen. Het is ook wel degelijk een vorm van samenzwering.

 • Elke vorm van zelfhulp is ontmoedigd, zoals het versterken van het immuunsysteem met vitamine C, D zink of eenvoudige kruiden, e.d.  Alles ook weer verwijderd door de sociale media. Dit riekt naar corruptie, maar kan ook weer mensenlevens kosten en is dus ook weer indirect moord.

 • De staat bepaalt. Bijna alle grondrechtelijke vrijheden zijn ons ontnomen. Dit heet dictatuur!

 • Vaccinaties moeten de oplossing geven en het feit dat vaccins geen bescherming bieden voor snel muterende infectieziekten, maar erger nog, de grote gevaren van vaccineren mogen niet besproken worden. Dit is openlijke censuur en crimineel want vaccinaties kunnen lichamelijke en geestelijke schade toebrengen.
  In Engeland wil men zelfs een wet die het verbiedt om iets kritisch over vaccins te publiceren, ik geloof zelfs met gevangenisstraf. Dit is ook weer dictatuur.
  Wat dat betreft is Brexsit een schijnvoorstelling. Engeland doet net zo hard mee met wat de rest van de wereld doet.

 • Bill Gates heeft toegegeven dat hij 10 miljard in vaccins heeft geÔnvesteerd en er 200 miljard winst mee maakt. Hij is degene die steeds maar heeft verkondigt dat er een pandemie aan zou komen. Hij is degene die heeft gezegd dat we nooit meer naar het normale terug zullen keren. Hij is degene die ons een vaccinpaspoort wil geven en je niet meer deel wil laten nemen aan evenementen, sport, school, werk, reizen, etc. als je niet gevaccineerd bent. Dit zijn maffiapraktijken en weer tekenen van een dictatuur.

 • Merkel heeft dat idee al overgenomen en ook mijnheer Rutte heeft het erover. Een slimme versie van een dictatuur.

 • Zelfs al zou dit allemaal een foutje en dommigheid zijn geweest van onze politici, dan nog laat het zeer onverantwoordelijk gedrag zien want de problemen en doden die uit al de beperkende beslissingen die zijn genomen voort zijn gekomen en nog zullen komen zijn niet te overzien! Dit zou tot direct ontslag moeten leiden!
  Ik zie het echter als een onbetwist hoogverraad.

Wie nog denkt dat dit allemaal normaal is...? Hoeveel duidelijker wil je het dan nog hebben?

Terug naar begin

Kunnen politici niet googelen?

Hoe kan het dat wij, gewone burgers, meer weten dan de kamerleden en de ministers over wat er gaande is in  de wereld?! Googelen zij nooit? Zijn hun beslissingen die leiden tot onze wetten, gebaseerd op gebrekkige informatie? Wordt het niet eens tijd dat zij zich meer gaan verdiepen een de waarheden en bewezen feiten van de complottheorieŽn?

Terug naar begin
 

Ware politici die de waarheid zien en opkomen voor het volk!

Hier een voorbeeld van echte politici! (klik op de plaatjes om naar de filmpjes te gaan)

 
Herbert Kickl in het Oostenrijkse parlement met een fantastisch betoog!


Vittorio Sgarbi in april in het Italiaanse parlement woedend omdat
96,3% van de zogenaamde Covid-19 doden gestorven zijn aan
andere ziektes en een volledig verkeerd beeld wordt gegeven aan
de wereld over ItaliŽ omdat er keihard gelogen wordt!Sara Cunia, 15 mei in het Italiaanse parlement zegt het allemaal!
Ze beschuldigt Bill Gates van moord en de regering van dictatuur.
Het beste betoog van allemaal! (Nederlandse ondertiteling)

En dit terwijl onze politiek is ingeslapen.

Terug naar begin
 

President van Madagaskar geeft kruidenmengsel aan zijn bevolking

Er is ook ander interessant nieuws.
Zo heeft de president van Madagaskar besloten om een kruidenmengsel te gebruiken tegen Covid-19, heeft zich teruggetrokken uit de WHO en zet andere Afrikaanse landen aan om hetzelfde te doen.

 
                                                                      President Andry Rajoelina

Het kruidenmiddel bevat Artemisia annua, het kruid dat fantastisch werkt tegen malaria.
Er is in Madagaskar, met een bevolking van zo'n 26 miljoen mensen, op het moment dat ik dit schrijf (18 mei) nog niemand dood gegaan aan Covid-19.

Interessant genoeg meent Judy Mikovits, dat alleen mensen dood gaan aan het coronavirus, die gevaccineerd zijn tegen de griep, en/of die onderliggende fysieke ziektes hebben en parasieten.
Daarom werken volgens haar de middelen als hydroxychloroquine en ivermectine ook bij het genezen van Covid-19 want het zijn parasietdodende medicijnen.
Dat is weer interessant want dit bevestigt Hulda Clark's bewering dat er een groot verband is tussen het krijgen van een griep en parasieten (zoals uitgelegd in de presentatie van 15 maart).
Ik hoop van harte dat het kruidenmengsel van Andry Rajoelina werkt. Wisten zijn adviseurs maar meer over wat de kruidenartsen in China doen en hebben gedaan en waarmee ze zovele levens hebben gered, of alle westerse alternatieven daarvoor die we zo gemakkelijk tot onze beschikking hebben!
De strijd aangaan met de WHO is immers niet zomaar wat.
 

Bachbloesems: genezers van de Ziel

Tot slot wat informatie over de Bachbloesemtherapie, deze fantastische therapie die als geen ander in staat is om onze geest, emoties en gemoedstoestand te genezen. Covid-19 heeft nogal wat invloed gehad op ons gevoelsleven, wat uiteindelijk ook fysieke gevolgen kan hebben en daarom is het helemaal geen slecht idee om daar meer aandacht aan te besteden.
Wel, de Bachbloesems zijn in de meeste reformzaken wel te koop, dus geen rede om ze niet te gebruiken!
Dat Bachbloesemremedies heel effectief kunnen zijn beschrijf ik hier in een stukje dat ik een aantal jaar geleden hierover heb geschreven met een prachtig voorbeeld hiervan. In het stuk staat ook meer informatie over wat de Bachbloesems nu eigenlijk zijn en hoe dr. Bach, een vooraanstaand Engelse arts in die tijd, ze heeft ontdekt.

Hier een paar suggesties voor bloesems die in deze tijd van coronacrisis van toepassing zouden kunnen zijn:

Mimulus.
Mimulus is het bloemetje tegen angsten, zoals angst voor ziekte, angst voor de dood, angst voor armoede en angst voor de angst! Hoe toepasselijk. Had dit door de straten gespoten in plaats van gif en de verschillende landen! En had onze kamerleden, mijnheer van Dissel en de IC-man (even zijn naam kwijt) er ook wat van gegeven. Misschien waren ze dan tot andere beslissingen gekomen...
Mimulus maakt je energie sterk en daarom ook je immuunsysteem, waardoor ziekte minder kans heeft om vat op je te krijgen.


Het bloemetje Mimulus tegen angst

Rock Rose
Ook een bloemetje tegen angst, maar meer voor noodsituaties en paniek (zoals bij ademnood en opname in het ziekenhuis)
Deze bloem is onderdeel van Rescue Remedy, het mengsel van bloemetjes voor noodsituaties en shock en paniek, wat beter zal werken dan deze bloem alleen.
Voor nachtmerries is dit trouwens ook een fantastisch middel.


           Rock Rose het bloemetje tegen nachtmerries en paniek

Crab Apple
Dit is de grote schoonmaker. Dit is samen met Mimulus bij uitstek geschikt tegen smetvrees.
Crab apple-mensen gaan op in de details en kunnen het grotere plaatje niet meer zien.


                        Bloesem van de wilde appel (Crab Apple), de grote schoonmaker

Willow
De bloesem van de wilg is voor diegenen die het spelletje van de wereldleiders doorzien en er boos en verbitterd door zijn geraakt. De wilgentakken zijn heel flexibel en als je de wilg knot, dan zal hij gewoon weer aangroeien. De wilg heeft een enorme wil om te groeien. Zet je er bijvoorbeeld een tak van in de grond (zoals ik eens als bonenstaken heb gedaan), dan groeit er gewoon weer een nieuwe boom uit (wat als bonenstaak niet zo handig is!).


De wilg, het toonbeeld van de onweerstaanbare wil om te overleven en te groeien.

Impatiens
Impatiens is toevallig genoeg het bloemetje tegen impatience, aftewel ongeduld.
Ongeduld en geÔrriteerdheid bijvoorbeeld door al die mensen die zo langzaam van begrip zijn en nog steeds in de leugens wat betreft het coronavirus geloven, met mondkapjes lopen, in de rij gaan staan voor het vaccin, en al die dingen meer...
Impatiens zal je wat dat betreft helpen om meer geduld te hebben met en begrip voor de medemens die nog niet zover is.


Impatiens glandilufera (Springbalsemien)


Hier een plaatje van zaden die bij aanraking wegspringen en die het explosieve/impulsieve
karakter laten zien van de impatienstoestand.

Gorse
Hier nog het bloemetje voor diegenen die er vanuit gaan dat het toch allemaal niet meer goed gaat komen en ook niets zullen doen wat zou kunnen helpen om het goed te laten komen. Het zijn degenen die ervan uitgaan dat de strijd toch al verloren is.
Dat is een dieper niveau van ontmoediging dan die van Gentian (Gentiaan). Gentiaan raakt ontmoedigd door tegenslagen, maar Gorse heeft een soort aangeboren negatieve kijk op het leven, terwijl dit bij Gentiaan niet het geval is. Gentiaan kan ontmoedigd raken door tegenslagen in het leven en daardoor depressief.


                                                Gorse                                                                               Gentian

Sweet Chestnut
Gorse en Rock Rose zijn bloemetjes voor wanhoop, maar de "next-level" wanhoop is eigenlijk wel die van Sweet Chestnut, de tamme kastanje.
Sweet Chesnut heeft het gevoel dat er alleen nog maar destructie is en wordt wel "de duistere nacht van de Ziel" genoemd, waarbij al het licht is uitgegaan.
Gevoelens van extreme wanhoop, hopeloosheid, verlatenheid en het ervaren van eenzaamheid tot in de kern, zijn de gemoedtoestand die deze bloem kan genezen. Dit kan trouwens ook gepaard gaan met een diepe (ziele)angst.
Sweet Chestnut geeft wat dat betreft werkelijk licht in de duisternis!


De bloesem van de Tamme Kastanje (Sweet Chestnut)


Het klaarmaken van de remedie is trouwens heel simpel.
Je neemt van het flesje dat je in de winkel koopt (stockbottle. Zie plaatje), 2 druppels en die doe je in een druppelflesje van 30ml dat je gevuld hebt met water en een beetje brandy om het geheel goed te conserveren.
Van dit klaargemaakte flesje neem je 4 druppel, 4x per dag of elk moment dat je denkt er behoefte aan te hebben.


                 Stock bottles van het juiste merk

Rescue Remedy
Ten slot nog Rescue Remedy het mengseltje van 5 bloesems en de remedie die je kunt gebruiken in noodgevallen en bij paniek en shock.
In tegenstelling tot de andere remedies doe je hiervan 4 druppels in een flesje van 30ml water met wat brandy.
Rescue kun je nemen wanneer het maar nodig is of je denkt dat het nodig is.

Laat je niet verlijden om al klaargemaakte flesjes te kopen want het is zonde van je geld. De stock bottles kun je letterlijk tientallen jaren lang bewaren en blijven goed, wat er dan ook maar als houdbaarheidsdatum op mag staan.

Ik hoop dat je met al deze informatie de crisis goed mag door komen en dat hij ook snel over mag zijn!

Een hartelijke groet en hopelijk tot ziens, horens of schrijvens,

 

www.huldaclark.tk
 

Terug naar begin