Een Wereld zonder Kanker

Hulda Clark
 

Schenkt Hulda Clark ons en onze kinderen
een wereld zonder Kanker?

 

(www.huldaclark.tk)

Het levenswerk en de ontdekkingen van Hulda Clark behoren zonder enige twijfel tot een van de meest intrigerende en veelbelovende dingen van deze tijd. Haar vindingen en oplossingen op het gebied van het genezen van Kanker in het bijzonder en andere ziektes in het algemeen, lijken ons een kans te bieden om voorgoed een eind te maken aan dit "K woord" dat bij velen, bij alleen de gedachte eraan al, direct een blinde vlek veroorzaakt omdat zij tot nu toe bijna gelijk stond aan een doodsvonnis of op zīn minst een vooruitzicht op een leven vol leed en strijd.

Kanker is niet simpelweg een ziekte zoals de vele andere ziekten, want aangezien er ongeveer 1 op de 2 mensen Kanker krijgt, moet je dus eigenlijk spreken van een epidemie; op zīn zachtst uitgedrukt een behoorlijk ernstige situatie dus!  Dat betekent dat gemiddeld van een groepje van 10 mensen er 5 kanker zouden krijgen. Oftewel: de helft van je klas, de helft van je vrienden, de helft van je gezin etc.
Maar dat is lang niet altijd zo geweest! Wat is er inīs hemels naam fout gegaan...?

Dit is een vraagstuk waar vele wetenschappers zich natuurlijk mee bezighouden en in het verleden ook mee beziggehouden hebben. Door de ontelbare proeven (veelal op dieren) weten we veel meer over Kanker, maar jammer genoeg is dat tot nu toe nog niet genoeg geweest om haar met grote zekerheid te  kunnen genezen, laat staan te voorkomen.

We hebben een medische industrie waar per jaar voor miljarden aan euroīs wordt gespendeerd en verdiend; we hebben de meest ingenieuze apparatuur en de grootste en meest geavanceerde laboratoria, maar wie had nu kunnen bevroeden dat het een heel simpel, en zelfs zelf na te maken, apparaatje zou zijn, dat in al zijn eenvoud die miljardenindustrie zou doen blozen omdat zij in staat is om op een eenvoudige en goedkope manier te doen wat deze giganten zelfs met de beste wil en al het geld van de wereld niet kunnen?

Dit apparaatje is een van de meerdere uitvindingen van dr. Hulda Clark en heeft zij de Synchrometer genoemd. Dit "geesteskind" van haar is in staat om via resonantie in slechts enkele seconden te "meten" welke stof/of welk ding zich waar in het lichaam bevindt. En niet alleen dat, het is ook in staat om te laten zien welke stoffen er bijvoorbeeld in je eten zitten; je brood, je pizza, je tomatenketchup, je biertje, je ijsje, je glas water of wat dan ook maar. (Denk aan zware metalen, astbest, oplosmiddelen, kleurstoffen, schimmels, e.d,... ja, en zelfs radioactiviteit! )

Toen Hulda Clark ontdekte dat 100% van de kankerpatiŽnten die ze met de Synchrometer onderzocht allemaal dezelfde parasiet (een platworm) in hun lichaam hadden met ook allemaal dezelfde gifstof (Isopropyl alcohol), is het balletje gaan rollen.
Dit was meer dan 20 jaar geleden.

Nu meer dan 20 jaar later, na duizenden patiŽnten te hebben onderzocht op gifstoffen en parasieten met daarbij ook hun voedsel, drinkwater en dingen uit hun omgeving, is ze tot zeer interessante conclusies gekomen. Ja zelfs tot op het niveau van de processen in de cellen en het DNA is de Synchrometer in staat te observeren wat er gebeurt. Niet gek voor een apparaatje dat je eventueel zelf kunt maken!
Is het dan zo verwonderlijk dat Hulda Clark zo diep is doorgedrongen tot de oorzaak van niet alleen Kanker maar ook van vele andere ziekten?

De medische wereld heeft haar vindingen, ook al zijn zij 100% wetenschappelijk, vreemd (?) genoeg nog niet geaccepteerd en het zal dan ook alleen door ons eigen initiatief zijn dat we onszelf en onze families en vrienden door haar ontdekkingen zullen kunnen bevrijden van de dreiging van ziekten en symptomen.
Het is daarom dat we hebben besloten om door middel van Workshops en Informatiedagen een ieder die dat wil, te onderwijzen in de basisprincipes van het genezen volgens de vindingen van Hulda Clark.

Maar wat is nu de kracht van de geneesmethode van Hulda Clark?

 • Hulda Clark heeft bewezen dat Kanker te genezen is. Hulda Clark genas meer dan 95%(!) van de mensen die werden behandeld in haar kliniek in Mexico. Dat is voor het eerst in de geschiedenis en zou elk mens die geÔnteresseerd is in het welzijn van de mensheid volledig het hart sneller moeten doen kloppen!
   

 • De kosten voor de kuur tegen Kanker, die voor het grootste gedeelte uit natuurlijke middelen en een zelf te maken elektronisch apparaatje (de bekende "Zapper") bestaat, zijn laag en zij kan gewoon thuis worden gedaan.
   

 •  De kuur kan zonder enig probleem naast eventuele behandelingen door arts of specialist gedaan worden.
   

 • Alles is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek en berust niet op toeval.
   

 • Alles is nameetbaar en herhaalbaar door iedereen die met de Synchrometer kan werken.
   

 • Haar vindingen zijn heel praktisch en gaan van remedies tegen bepaalde klachten of ernstige ziekte, tot zelfgemaakte gifvrije shampoo, tandpasta of wasmiddel; maar ook recepten voor lekkere maaltijden en meer...
   

 • In tegenstelling tot de ongeveer 300 andere natuurlijke therapieŽn en diŽten die er tegen Kanker bestaan en die natuurlijk allemaal hun waarde hebben, ligt de kracht van de methode van Hulda Clark in het feit dat het effect van wat je dan ook maar doet voor je gezondheid, direct meetbaar en te controleren is.
   

 • En misschien wel het belangrijkste van alles: De kennis van Hulda Clark stelt je in staat om Kanker (en andere ziektes) te voorkomen of in een heel vroeg stadium te ontdekken en zo direct te lijf te gaan.

De kennis is er en de middelen zijn ons nu geschonken, maar... zullen we dan binnenkort ook een wereld hebben zonder Kanker?
Waarschijnlijk hangt dat van onszelf af.
De uitvindingen om een auto op water te laten lopen (niet waterstof, maar eenvoudig water en zelfs zeewater of wat je dan ook maar voor handen hebt) is er ook al sinds een aantal jaar. De uitvinder ervan (Stanley Meyer) is echter vlak voor het beginnen met de productie van het apparaatje, dat je makkelijk in elke auto had kunnen inbouwen, vermoord.

Hulda Clark is in Amerika enorm tegengewerkt (vnl door de (achteraf bewezen) criminele Amerikaanse vereniging tegen kwakzalverij) en heeft uiteindelijk naar Mexico moeten uitwijken wat het enige land was waar ze zonder problemen haar werk en onderzoek kon blijven voortzetten.
Zij heeft, in tegenstelling tot andere uitvinders, nooit een patent aangevraagd op haar uitvindingen en ze gewoon in haar boeken gepubliceerd zodat iedereen ze zelf kan namaken. Een hele vrijgevige en intelligente daad waardoor ze de macht bij ons als mensheid zelf heeft gelegd en heeft voorkomen dat anderen deze informatie zouden kunnen onderdrukken. (Of haar er voor vermoorden!)

Er zijn genoeg mensen, bedrijven, machthebbers en politici die niet blij zijn met de uitvindingen van Hulda Clark op dezelfde manier dat men niet wil dat we allemaal bijna gratis zonder enige vervuiling te veroorzaken auto zouden kunnen rijden. Een rare en trieste waarheid die voor een goed en welwillend mens moeilijk te begrijpen is. Als je echter beseft dat de farmaceutische industrie een van de grootste bedrijven is van de wereld met een omzet van miljarden euroīs per jaar en je weet dat er gemiddeld aan een kankerpatiŽnt 300.000 euro (!) wordt verdiend, (terwijl die vaak niet eens geneest) en je weet dan ook dat met zeer weinig kosten en eenvoudige middelen (zoals de schepper van dit universum beslist heeft bedoeld) Hulda Clark haar patiŽnten wťl genas, dan wordt het plaatje een stuk duidelijker.

- Het is de hebzucht van de mens en haar obsessie naar het hebben van geld en macht, die de mensheid gevangen en ziek houdt. -

Dankzij Hulda Clark ligt de macht nu echter bij ons, maar die moeten we dan wel gebruiken! Hulp verwachten van alleen instanties is volgens mij een grote fout en het is de hoogste tijd dat we onszelf en onze kinderen onderwijzen. Het gaat om ons eigen lichaam en onze eigen gezondheid en die van al diegenen die ons lief zijn. Dat is toch wel alle moeite waard.
Ik hoop dan ook van harte dat deze informatie je enthousiast zal maken om meer te willen leren over het werk van  Hulda Clark.


We geven in de periodes dat we in Nederland zijn, voor degenen die daar geÔnteresseerd in zijn, doorlopend cursussen die gaan van weekenden voor totale beginners tot weekenden die langzamerhand steeds verder gevorderd zijn.

In deze verschillende weekenden leer je bijvoorbeeld:

 • Je eigen zapper met zappicator maken (zie de rubriek: "De uitvindingen van dr. Clark) en hoe deze te gebruiken (hier zijn ook gevorderde weekenden in).

 • Hoe je de kuren, die de basis vormen van de Hulda Clarktherapie, thuis zelf kunt doen en hoe je deze kunt toepassen voor verschillende klachten en ziektes.

 • Hoe de verschillende ziektes ontstaan en vervolgens te behandelen zijn.

 • Hoe kanker ontstaat en hoe deze met de Hulda Clarktherapie te behandelen is.

 • Hoe je een noodplan kunt volgen in het geval van kanker.

 • Welke invloed voeding heeft op verschillende ziektes, maar bovenal kanker.

 • Hoe je je eigen Synchrometer kunt maken en er mee kunt leren werken .

 • Hoe kruiden elk genezingsproces kunnen ondersteunen.

 • Verder zullen soms andere middelen en therapieŽn behandeld worden zoals: colloÔdaal zilver, de magpulser, Ayurveda, Chinese geneeskunst en meer...


  Voor meer informatie over de cursussen die er gegeven worden, klik hier: "Workshops & Cursussen".


Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk medische hulp altijd te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiŽle informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten, in tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Zie voor onze meer uitgebreide en alternatieve disclaimer graag de rubriek "De Nieuwe Revolutie" in de menubalk.