De Hulda Clark Revolutie begint steeds meer voet in Nederlandse en Belgische aarde te krijgen.

Het geeft een enorme voldoening om te zien dat, sinds we met de cursussen in Nederland zijn begonnen, de Hulda Clark therapie steeds meer een begrip is geworden. Het grootste bewijs daarvan is misschien wel het feit dat ons door de Nederlandse Kanker Stichting gevraagd is om een stukje over de Hulda Clark therapie te schrijven voor hun website. Een zeer welkome verrassing die hoop geeft.

De Hulda Clark Therapie is inmiddels bekend bij vriend en vijand, zo ontdekten we, want al surfend over het internet zagen we pas geleden dat de vereniging tegen kwakzalverij, (zoals blijkbaar hun gewoonte is), zich erg negatief uitliet over het gebruik van abrikozenpitten. Tot mijn verbazing vond ik in het artikel een foto terug die ik zelf in Spanje heb gemaakt van een bakje met typisch Spaans design van een goede vriendin van ons. Ik heb dat gevuld met abrikozenpitten en er een foto van gemaakt voor ons artikel "het abrikozenpittenproject". Het schaaltje, dat voor mij herinneringen van vriendschap oproept en dus vriendschap symboliseert, terug te vinden op de website van wat waarschijnlijk beschouwd moet worden als een vijand, is wel heel merkwaardig. Het is natuurlijk een copyrightschending en laat jammer genoeg zien dat ethiek niet hun sterkste kant is. Ik weet niet precies wat deze mensen drijft, maar de Hulda Clark therapie zal bij hen ook wel bovenaan de zwarte lijst staan en dat is jammer.
Tegelijkertijd echter, zijn de reacties die we krijgen van cursisten, als ook van veel therapeuten die bij ons de cursussen hebben gevolgd, erg positief, wat niet echt als een verrassing komt natuurlijk, maar toch altijd goed doet om te horen.
We hebben daarom besloten om een extra pagina aan onze website toe te voegen die ruimte geeft voor zulke reacties. Reacties die anderen hopelijk zullen stimuleren om zich ook in de Hulda Clark therapie te verdiepen en haar indien nodig toe te passen.

Daarom onze vraag: Heb je goede ervaringen met het toepassen van de therapie bij jezelf of bij anderen en vind je het niet erg om die op onze website te plaatsen, laat het ons dan graag even weten!


Het Spaanse bakje:
"Symbool voor Vriendschap"


Nieuwe ruimtes gezocht voor het geven van cursussen en lezingen.

Met heel veel plezier denk ik terug aan de prachtige cursussen die we de laatste tijd hebben kunnen gegeven en de leuke en interessante mensen die we daardoor zowel uit Nederland als BelgiŽ hebben leren kennen. Jullie zijn in feite de pioniers die het erfgoed van Hulda Clark verder het land en de wereld inbrengen en je mag het vanzelfsprekend vinden, maar persoonlijk vind ik het altijd weer een wonder om zoveel positieve pioniersgeesten in een cursus bij elkaar te zien.

Om de cursussen meer toegankelijk te maken, ook voor mensen uit andere delen van Nederland (en BelgiŽ), zijn we op zoek naar nieuwe plekken.
Liefst zo goedkoop mogelijk, zodat we de cursussen ook goedkoop kunnen houden of eventueel zelfs bij mensen thuis (zoals we het in Spanje doen). Voor een cursus zijn in feite alleen maar een ruimte met een tafel en wat stoelen nodig en minimaal 5 cursisten. Dat is alles.

Mocht je een geschikte ruimte weten of een groepje vrienden of kennissen hebben die in een cursus zijn geÔnteresseerd, laat het ons ook graag weer even weten!
Stuur daarvoor dan een emailtje naar:

Alvast bedankt!

 

Europa verbiedt de vrije verkoop van kruiden

Het ene schandaal (de nep-pandemie, die bijna gedwongen vaccinaties als gevolg had),  is nog niet voorbij of het volgende kondigt zich al weer aan!

Het Europese parlement staat op het punt om een zeer duistere stap te nemen die onze geliefde kruiden, die nu onder de voedingsmiddelenwet vallen, onderbrengt onder de medicijnenwet. Het lijkt een onbelangrijk verschil, maar dit heeft verstrekkende gevolgen.

Wat is er toch in Gods naam in de wereld gaande?! Brengt deze stap duidelijker dan ooit aan het licht dat onze regeringen, via Europese Wetgeving, meewerken aan systematische volkerenmoord? Een absurd idee?  Lees graag verder.

Terug naar begin


 

Gered door een Engel, maar hoe zal het verder gaan?

Het is nog maar pas geleden dat we te maken hadden met de neppandemie die tot Europese wetten heeft geleid die een verplichte inenting mogelijk hadden gemaakt. Inentingen die uiteindelijk besmet bleken met het echte virus, wat bij inspuiting (wat geen natuurlijke vorm van besmetting is en waar je dus niet dezelfde afweer tegen hebt) duizenden (verplichte) doden tot gevolg had kunnen hebben!

Het is dankzij de Oostenrijkse journaliste Jane BŁrgemeister dat dit allemaal aan het licht is gekomen en terwijl het ANP nieuws over de ware gang van zake zweeg, heeft zij met haar acties toch een ramp weten te voorkomen. Zij heeft uiteindelijk zowel de Wereldgezondheids-organisatie als de Verenigde Naties, Baxter het bedrijf dat de vaccins maakt, en zelfs president Obama, aangeklaagd.
Met als beschuldiging...? Bewuste plannen tot volkerenmoord!

Een aanklacht waar trouwens, ondanks alle bewijzen die ze heeft, tot op de dag van vandaag geen gehoor aan is gegeven, maar waar wel op is gereageerd. Ze is door haar actie, per direct, haar baan kwijt geraakt en heeft zelf voor de rechtbank moeten verschijnen. Zij werd ervan beschuldigd een "conspiracy-theorist" te zijn en een gevaar voor anderen en haarzelf.
Men heeft haar geprobeerd op te zetten met behulp van een mailtje dat door een onbekend iemand naar haar gestuurd was, vergezeld door beschuldigingen van een corrupte rechter. God zij dank heeft zij zichzelf, als een kleine David tegenover een grote reus, groter nog dan Goliath, gewapend met het nodige bewijsmateriaal en de nodige drang tot rechtvaardigheid, goed weten te verdedigen, wat er toe heeft geleid dat de rechter, die volgens haar eigen zeggen, haar verhaal niet eens wilde horen en als enige doel had haar het zwijgen op te leggen, daar niet mee weg heeft kunnen komen.
De anti-terroristenwet die na de 11de Septemberleugen in het leven is geroepen, bewijst het kwaad al goede diensten, want zij maakt het mogelijk om, onder het mom van alleen al verdenking van betrokkenheid bij terrorisme, elke persoon, of het nu waar is of niet, zonder pardon en ook zonder bewijs, zomaar op te pakken. Het is deze nieuwe wet die men tegen Jane heeft gebruikt en was zij niet al in de hele wereld bekend geweest, dan had het wel eens heel anders kunnen aflopen.

We zijn, wat een mogelijke ramp betreft, de dans dus net ontsprongen en wil je het van de positieve kant bekijken, dan zou je ook kunnen zeggen dat dat wat er is gebeurd, laat zien dat er, ondanks alles, toch over ons wordt gewaakt en dat Engelen nog bestaan, ook al is dat dit keer in de vorm van een eenvoudige maar wel zeer moedige journaliste!
 

Terug naar begin


Ode aan onze kruiden

Sinds mensenheugenis hebben we te maken gehad met ziektes en fysieke ongemakken en al even lang heeft de mens in kruiden een bondgenoot gevonden en een genezer en verzachter van zijn leed. Duizenden en duizenden jaren zijn de mens en zijn kruiden hand in hand dezelfde weg gegaan en duidelijk heeft onze schepper het zo bedoeld. Blijkbaar heeft hij ons deze kleine vrienden als trouwe metgezellen meegestuurd op onze levensreis om ons van dienst te zijn telkens wanneer we ons lichamelijk of geestelijk zouden verwonden.

Als je het nog poŽtischer zou willen brengen dan zou je kruiden zelfs kunnen zien als een verpersoonlijking van, of een herinnering aan, een God van Liefde, want ondanks onze tekortkomingen en fouten, zijn zij toch altijd in staat en bereid om de gevolgen daarvan "liefdevol" op te vangen. Dat zij daar toe in staat zijn, beginnen we in het westen steeds meer te ontdekken en het gezegde "voor elke ziekte is een kruid gewassen" is al lang niet meer zomaar een oud gezegde, maar wordt ook wetenschappelijk steeds meer onderkend en bewezen.

Kruiden zijn tot onnoemelijk veel dingen in staat.

 • Zo zijn er kruiden die in staat zijn om wonden te genezen

 • Kruiden die het genezingproces van gebroken botten enorm versnellen en de tijd ervan halveren

 • Kruiden die kalmeren en ontspannen, (zonder je duf en slaperig te maken)

 • Kruiden die de kwaliteit van je slaap verbeteren

 • Kruiden die je betere dromen geven en je bevrijden van nachtmerries

 • Kruiden die je energie geven en vermoeidheid tegengaan

 • Kruiden die je spijsvertering stimuleren

 • Kruiden tegen griep (ook varkensgriep!)

 • Kruiden die allerlei bacteriŽn en virussen doden in het lichaam

 • Kruiden die je een groter uithoudingsvermogen geven en je sportsprestaties verbeteren

 • Kruiden die je spierkracht doen toenemen

 • Kruiden die je botten versterken

 • Kruiden die de vorming van tumoren tegengaan en kanker helpen genezen.

 • Kruiden die je bloedsomloop schoonmaken en verbeteren en dus hart en vaat ziekten genezen

 • Kruiden die, in het geval van een hartaanval, ter plaatse je leven kunnen redden

 • Kruiden die tijdelijk je pijn wegnemen

 • Kruiden die langdurig pijn wegnemen door de oorzaak ervan weg te halen

 • Kruiden die je doen plassen en bijvoorbeeld het vocht uit je benen halen als die opgezwollen zijn

 • Kruiden die je hartspier versterken en de slagen krachtiger en effectiever maken

 • Kruiden die het ritme van het hart herstellen als deze slagen overslaat of op hol gaat

 • Kruiden die je bloeddruk uitbalanceren en als het nodig is deze verhogen of verlagen

 • Kruiden die het lichaam ontgiften en zelfs in staat zijn om zware metalen en radioactiviteit te verwijderen

 • Kruiden die je seksleven verbeteren

 • Kruiden die je vruchtbaarheid herstellen in het geval van onvruchtbaarheid

 • Er zijn zelfs kruiden die je intelligenter en wakkerder maken door je hersenen beter te laten functioneren!

 • En zo kun je nog wel even doorgaan...

Overal waar wij en/of ons lichaam te kort schieten, zijn kruiden in staat om die tekortkomingen te herstellen.
We beginnen wat dat betreft, in tegenstelling tot het oosten, die kracht van kruiden hier in het westen nog maar net te ontdekken en het is te hopen dat ons de vrijheid om deze manier van genezen ook hier toe te passen en uit te breiden ons niet, nog voordat we er echt vertrouwd mee zijn, zal worden ontnomen.Absint alsem
(het kruid dat in, combinatie met andere kruiden, in staat is kanker te genezen)

Terug naar begin


De strijd tussen Goed en Kwaad

 Sint MichaŽl verslaat de duivel - Eugen-Delacroix (1798-1863)

Jammer genoeg, zolang de mens nog onbewust is, wordt licht vaak vergezeld door duisternis en dat onbewustzijn maakt van de mens al snel de verpersoonlijking van een duivel. Een duivel die meestal op slinkse wijze er op uit is om alles te vernietigen wat mooi is en goed en die gaat over lijken.

De vrije toegang tot onze kruiden loopt op dit moment in gevaar, maar dat is niet voor het eerst in de geschiedenis.
In de middeleeuwen heeft de katholieke kerk zich, als geen ander, laten zien als een duivel en heeft zij door middel van de inquisitie naar lieve lust gemoord en gebrand zoals men het in de hel niet kan!
Ook toen moesten de kruiden het ontgelden en werden veel van diegenen die erom bekend stonden met kruiden te genezen, als heks verbrand.

Nog veel recenter, tijdens de Engelse overheersing in India, waren het ook weer de kruidenkenners die in gevaar kwamen. India heeft, net als China trouwens, een traditie van meer dan 5000 jaar oud, wat het genezen met kruiden betreft. Een traditie die zorgvuldig, generaties lang, van vader op zoon en moeder op dochter is overgedragen en "Ayurveda" wordt genoemd, oftewel de "Kunst van het Leven".
Hun kennis over de werking van kruiden was enorm en er waren maar weinig symptomen of ziektes waar men geen raad mee wist. En dat, zonder ooit iets onder een microscoop te hebben bekeken!
Toen de Engelsen echter in India kwamen werd deze meesters in de geneeskunst verboden hun werk te doen en wie toch uit liefde voor zijn medemens deze met kruiden behandelde en gesnapt werd, werd daarvoor zwaar gestraft! Dat heeft bijna geleid tot de teloorgang van deze duizenden jaren zorgvuldig overgedragen traditie, zij het niet dat sommigen in het geheim door zijn gegaan met doorgeven van hun kennis.

Wie denkt dat dat allemaal verledentijd is, heeft het bij het verkeerde eind, want er staat ons een nieuwe uitdaging te wachten. Hoe kan het ook anders? Er zijn sinds de middeleeuwen immers nog maar net een paar eeuwen voorbij.
De duivel, om het zo maar te zeggen, vindt altijd wel zo zijn mannetjes (en vrouwtjes). Is het niet gekleed in paarse gewaden met mijters op, dan is het wel in nette pakken met stropdassen aan (oh, wat zien we er verantwoordelijk uit!) Maar de middelen die ze tot hun beschikking hebben zijn al lang niet meer middeleeuws! Met computer, chips en de honderden camera's over het land verspreid, is elke "ketter" tegenwoordig, mocht het nodig zijn, zo in kaart gebracht. 

  Ik vraag me wel eens af: Wat drijft de mens toch om altijd de baas over anderen te spelen? Ik dacht dat ik als vrij mens geboren was, als een kind van God? Maar sinds mijn geboorte ben ik:
tegen mijn wil in zomaar (onnodig weet ik inmiddels) geprikt; kreeg ik Liga(!) met sinaasappelsap te eten omdat het zo gezond voor kinderen was (wie zou dat ooit verzonnen hebben en waarom werd dat via artsen van het consultatiebureau gepropageerd?); heb ik jarenlang op een houten stoeltje stil moeten zitten en werd praten mij verboden of slechts nu en dan toegestaan als ik mijn vinger opstak (Ik ben gek op leren, maar had dat niet anders gekund?); heb ik, in plaats van te leren denken en mentaal creatief te zijn, bovendien allerlei dingen verplicht in mijn hoofd moeten stampen waar ik nooit om gevraagd had; kreeg ik sinas met chips en koekjes en snoep; kreeg ik vervolgens gaatjes die gevuld werden met het zeer giftige kwik (en 20 andere zware metalen plus het superradioactieve uranium(!) volgens de metingen van dr. Hulda Clark. Hoe is dat daarin gekomen?!); kreeg ik meer prikken; kreeg ik het rattengif Fluor in mijn tandpasta en in het buitenland zelfs in mijn drinkwater; kreeg ik water te drinken met het giftige chloor dat, ook weer volgens het onderzoek van dr. Clark, wereldwijd (!) vervuild was met een hele reeks zware gifstoffen waaronder het radioactieve Polonium, (heb het over volkerenmoord!) (Hulda Clark vond trouwens als bron voor alle vervuilde chloor in de wereld maar 1 fabriek en wel in Amerika!); kreeg ik een chronisch vitamine A, D en K tekort door de schandalige cholesterolleugen (waar nog steeds iedereen in gelooft en die trouwens onvruchtbaarheid kan veroorzaken, waar veel jongeren tegenwoordig mee te maken hebben.); kreeg ik het zenuwgif Aspartaam in mijn frisdrank en honderden andere producten; werd ik geconfronteerd met, voor biologische oorlogsvoering bedoelde, door de mens zelf gefabriceerde virussen en bacteriŽn zoals: Aids, Ebola en Lyme (Oehoe! Waar/wie is de vijand?!); en werd ik sinds kort bovendien nog eens gebombardeerd met straling van zendmasten, wat ik maar machteloos moet toezien, voor de gadgets van de jeugd, die al mobiel internettend hun genetische code verzieken en daarbij die van anderen en ga zo maar door...

Inmiddels leven we in een wereld waarin 1 op de 2 sterft aan een hartaanval, 1 op de 2 ŗ 3 kanker krijgt en de rest kreupel door het leven gaat als gevolg van ťťn of andere chronische ziekte.
Steeds meer kinderen hebben al Diabetes, Astma, AllergieŽn, Angsten en FobieŽn, Autisme, Kanker, Agressief gedrag, Concentratieproblemen, Overspanningverschijnselen en lopen rond met (vind je het gek!) ZelfmoordideeŽn.
Iets klopt er toch niet! Is hier opzet in het spel?
Wel, iedereen die wat van onze geschiedenis weet, of gelooft in God en Duivel, zal begrijpen dat het heel naÔef zou zijn om die mogelijkheid uit te sluiten.

Het is nu steeds algemener bekend dat er een groep mensen in "hoge" kringen al jarenlang bewust actief is om de bevolking te reduceren, van wat nu 6 miljard is, naar 500 miljoen (zie ook de vorige nieuwsbrief). Een waanzinnig idee van een stelletje psychopaten die je leugen na leugen vertellen en absoluut geen respect hebben voor de levens en het geluk van de "gewone" mens.
En mocht je denken dat de oorlog voorbij is en de inquisitie iets uit een ver verleden? Hķn inquisitie is waarschijnlijk al jaren in volle gang! En hun ketters? Dat zijn wij!

De namen van de mensen die openlijk voor hun verlangen om de bevolking te "reduceren" uitkomen en geen enkel middel daarvoor schuwen, zijn onder andere:

 • Henry Kissinger.

  Een man met veel invloed die vreemd genoeg al jarenlang belangrijke rollen in de politiek en achter de schermen heeft vervuld, ongeacht welke president er aan de macht is. Hij is een massamoordenaar en oorlogscrimineel verantwoordelijk voor het moedwillig en zonder enige rede afslachten van duizenden onschuldige mensen in Cambodja en er nooit voor gestraft.

 • David Rockenfeller (en familie).

  Eťn van de rijkste en meest invloedrijke personen in de wereld.
  Heeft een enorme invloed op de politiek in zowel Amerika als de rest van de wereld. Bezit universiteiten (daar gaat je onafhankelijk onderzoek) en heel veel meer... Het hele bankwezen in is in feite in handen van de Rockenfeller- en Rotschildfamilies.

   

 • Ted Turner. Ook ťťn van de rijkste mensen in de wereld.

 • Bill Gates. Nog zo'n rondlopend dollarbiljet, die zich tijdens een toespraak, (ze doen zelfs hun best om ons ervan te overtuigen dat bevolkingsreductie belangrijk is en goed), versprak waaruit blijkt dat men vaccineren gebruikt of wil gebruiken om de bevolking te reduceren.

 • Prins Philip van Engeland. (Ik neem aan dat zijn vrouw, de koningin, zijn mening deelt). Niet bepaald mensen zonder veel invloed! Er zijn mensen die beweren dat de koningin van Engeland nog steeds Amerika "bezit" en dat zij het hoofd is van de Comittee of 300, het groepje mensen dat vanaf haar luxe jacht in de Middellandse zee, volgens John Coleman (ex Britse geheime agent) alles wat er in de wereld gebeurt, bepaalt, van oorlogen tot en met economische crisissen en van pandemie tot en met inentingscampagnes. Koningin Juliana was trouwens ook een hele belangrijke figuur in de Comittee of 300 zoals nu ook Beatrix met als haar opvolger Willem Alexander.

 • John P. Holdren.  De hoofdadviseur voor de wetenschap, van President Obama.
  Holdren heeft een boek geschreven waarin hij verschillende methoden behandelt die gebruikt zouden kunnen worden om de bevolking te reduceren. Eťn ervan was wereldwijde verplichte sterilisatie van mannen, met behulp van een wereldpolitiemacht om dit te bewerkstelligen, een ander: medicijnen toevoegen aan het drinkwater. Medicijnen die alleen de mens zouden steriliseren en niet het vee. Weer een ander: een soort zakje of doosje met medicijn dat je verplicht op je huid moet dragen en je onvruchtbaar houdt. Alleen met toestemming zou het eraf gehaald mogen worden om een kind te kunnen krijgen. Verder had hij het nog over verplichte abortus en nog allerlei afschuwelijke en mensonterende ideeŽn meer. Een zeer geestelijk zieke man dus met op dit moment, via Obama, vreselijk veel invloed in de Amerikaanse en wereldpolitiek.
   Prince Philip
die beweerde dat wanneer hij in een volgend leven terug zou komen,
dat in de vorm van een dodelijk virus zou zijn!

Je ziet, dit zijn mensen met onnoemelijk veel macht, die openlijke voorstanders zijn van bevolkingsreductie.
Denk je dat zij, met de macht die ze hebben, ondertussen niet hun vreemde passie in daden omzetten? Is volkerenmoord dan zo vergezocht? De geschiedenis herhaalt zich toch gewoon? Vroeger waren het de ketters, daarvoor waren het de eerste Christenen, daarna weer de Joden en Zigeuners en nu zijn we het gewoon zelf.
Deze mensen zijn obsessief en psychopathisch en delen de (overdreven) gedachte dat er teveel mensen op aarde leven. Ze spelen wat dat betreft voor God en denken het recht te hebben over de levens en het geluk van anderen te beslissen.

Brandstapels, leeuwenkuilen en gaskamers hebben wat dat betreft plaats gemaakt voor sluimerend gif in ons eten en drinken, stress, vreemde virussen, schadelijke vaccinaties en straling. Terwijl onze jeugd bovendien nog eens gek gemaakt wordt door middel van, drugs, computer en TV.
Een afschuwelijke en deprimerende realiteit waar jammer genoeg niemand aan ontkomt.

Hoe lang zal het duren voordat de mens wat dat betreft wakker wordt en eindelijk eens zal reageren? Hoe lang laten we het nog toe dat de levens van ons en onze kinderen en later de kinderen van onze kinderen, verziekt worden, door wie en om wat voor rede dan ook?


Waar maken deze rijksten der aarde met hun grote huizen en landgoederen, zich Łberhaupt druk om? Zij hebben zoveel geld met elkaar, dat ze met een beetje creativiteit, alle armoede en honger in de wereld samen zouden kunnen stoppen!
Hebben deze mensen wat dat betreft een ziekelijk geestesconflict?

Is overbevolking werkelijk een probleem?
Gandhi zag het in ieder geval anders.

Er is ruim voldoende op aarde om de mens te voorzien in al zijn behoefte, maar niet in al zijn hebzucht.

Mahatma Gandhi


 

Een gezonde samenleving met opgewekte gezonde mensen zou heel veel meer kunnen hebben, maar het zijn vreemde tijden waarin we leven. Zo zijn er aanwijzingen dat we als mensheid bewust ziek worden gehouden en wees eerlijk, er wordt er aan ziekte tegenwoordig werkelijk goud verdient!  Als Aids- of KankerpatiŽnt, ik noem maar wat, ben je gemiddeld bijvoorbeeld 300.000 Euro waard aan inkomsten!
Een operatiekamer, heb ik eens gehoord, kost per dag zo onnoemelijk veel geld, dat hij gevuld moet worden om geen verlies te draaien!
Dat wat er gebruikt wordt om te "genezen" bestaat in feite uit patenten, weer geld dus, maar wat nog veel erger is, ook ziekteverwekkers zijn goede business en door de technische ontwikkelingen is het tegenwoordig mogelijk om gemanipuleerde ziekteverwekkers te creŽren, zoals de recente varkensgriep, waarmee, door angstcampagnes, aan vaccinaties nog eens niet miljoenen, maar miljarden Euro's en Dollars wordt verdiend!
Voor de spirocheet (een spiraalvormige bacterie) die de ziekte van Lyme veroorzaakt, bestaan ook meerdere patenten! (Wat wijst op menselijke manipulatie en "design"). Hoe komt het dat dit oorspronkelijke biologische wapen nu dreigt de grootste stille pandemie te worden aller tijden? Per ongeluk uit een laboratorium ontsnapt? Geloof jij het? 
(Stil, trouwens, omdat hij vaak niet goed gediagnosticeerd wordt en er veel meer mensen met Lyme rondlopen dan onderkend wordt).

Een benarde situatie dus. Is er wat dat betreft nog hoop...?
 

Terug naar begin


Redders in nood

Zo af en toe wordt er temidden van de chaos wel eens iemand geboren voor een taak. Mensen die wat licht brengen in de duisternis en voor ons zijn als een oase in de woestijn of een lieflijk bloemetje dat ondanks alles toch weet door te dringen door een schijnbaar ondoordringbare laag asfalt.


Wel, dr. Hulda Clark is zonder enige twijfel ťťn van deze mensen.
Dat wat zij in haar eentje in ťťn leven heeft weten te bewerkstelligen is werkelijk ongelooflijk.
Niet alleen vond zij de oorzaak van Kanker en vele andere ziektes, maar bovendien vond zij voor dit alles ook de kuur.
In haar kliniek in Mexico, het enige land waar zij vrij haar werk kon doen, genas meer dan 95% van al haar kankerpatiŽnten, iets dat nog nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen!
Een ander bijzonder aspect van haar leven en werk is, dat zij genezen toegankelijk heeft gemaakt voor iedereen, voor elke moeder of vader, voor de gewone mens. Ze heeft ons de zeer praktische middelen gegeven om ons los te rukken uit de ketenen van een systeem dat ons maar al te graag gevangen houdt. Een systeem dat, hoewel er ook heel veel goedwillende mensen in werken, in zijn wortels al lang niet meer gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde, zoals vroeger in kloosterziekenhuizen nog wel het geval was, maar op macht en geld, heel veel geld!De rustige en wellicht genezende sfeer in de kruidentuin van een oud klooster.


Het is wat dat betreft niet zo gek dat Hulda Clark in haar leven zo ongelooflijk is tegengewerkt en dat men er nog steeds van alles aan doet om haar werk en therapie in diskrediet te brengen?

Maar het goede nieuws van de ontdekkingen van Hulda Clark gaat via het internet nog steeds als een lopend vuurtje de wereld rond en al heel veel mensen hebben inmiddels, door de adviezen van Hulda Clark in hun leven toe te passen, zich weten te genezen daar waar artsen de moed hadden opgegeven.

Een mooi voorbeeld daarvan is trouwens de ziekte van Lyme, die vlak na de infectie, door middel van bijvoorbeeld een tekenbeet, met antibiotica nog goed te behandelen is, maar waarbij in het geval van behandeling met antibiotica in een gevorderd stadium, meer kwaad wordt aangericht dan goed.
Lyme is een ziekte waar artsen dus in een gevorderd stadium machteloos tegenover staan. (Waar heb ik dat meer gehoord?)
Wel, verschillende mensen hebben ons laten weten dat ze door het gebruik van de Zapper van Hulda Clark hun symptomen volledig onder controle hebben.

Maar ook in de wereld van de alternatieve geneeskunst zit men niet stil. Zo hebben onze moderne kruidenspecialisten (dank je Matthew Wood) ook verschillende kruiden gevonden die zeer werkzaam zijn gebleken voor het genezen van de ziekte van Lyme. Een grote zegen voor de mensheid want de gevolgen van een besmetting met Lyme kunnen zeer ernstige zijn, van artritisachtige symptomen tot en met zenuwbeschadiging, slechtziendheid, hartziekte en verlamming.

Goed nieuws dus voor ons allemaal en een vooruitzicht op een leven waarin ziekte niet zonder meer noodlottig hoeft te zijn.De Kaardenbol
(ťťn van de kruiden die de ziekte van Lyme geneest)

Je zou zeggen dat al zulke ontdekkingen door iedereen met open armen ontvangen zouden moeten worden, maar helaas, in plaats van ons alle ruimte en vrijheid te geven zodat we vrij kunnen experimenteren (ons geboorterecht zou ik zeggen) met al die dingen die ons zoveel goed zouden kunnen doen, wacht ons een onverwachte en hele merkwaardige tegenslag: Het aan banden leggen van de vrije verkoop van kruiden via een wel hele slimme zet, namelijk het onderbrengen van kruiden (en vitaminen) onder de medicijnenwet.
Als je dan beseft dat kruiden een hele belangrijke rol spelen in de kuren van Hulda Clark en er met kruiden vele ziektes zouden kunnen worden genezen en dat ze wat dat betreft zonder meer kunnen concurreren met de vele malen duurdere chemische medicijnen, dan komt zo'n beslissing meteen in een ander daglicht te staan!

Link naar een studie over de effectiviteit van het kruid Artemisia annua voor het genezen van Malaria

Terug naar begin

Wat zijn nu de gevolgen van het onderbrengen van onze kruiden onder de medicijnenwet?

Wel, het gevolg is dat kruiden dan zullen worden gezien en behandeld als medicijnen.
Je zou kunnen zeggen: "Fantastisch, want dat zijn ze toch ook?! Wat goed dat ze eindelijk de status krijgen die ze verdienen!"
Jammer genoeg is de werkelijkheid echter anders.

Om toestemming te krijgen om een medicijn op de markt te brengen en te verkopen, moet zo'n medicijn grondig getest worden. Voor medicijnen is dat heel belangrijk want chemische medicijnen zijn per definitie giftig en ze zouden je ernstige schade kunnen toebrengen.
Schade toebrengen doen ze bijna altijd en het is ook verplicht dat te vermelden. Dat is de lijst met bijwerkingen die je altijd als bijsluiter bij het medicijn kunt vinden.
De tests moeten voorkomen dat je bijvoorbeeld aan het gebruik van het medicijn zou kunnen overlijden of er ernstige letsel aan zou overhouden. Heel belangrijk dus!

Er is alleen een groot nadeel en dat is dat de kosten voor zo'n test in de honderden duizenden en zelfs miljoenen Euro's kan lopen, wat er op neer komt dat alleen multinationals, bedrijven die veel geld hebben en er ook veel geld mee willen verdienen, in staat zijn om zulke tests te betalen.
Het is dus een gesloten systeem waar je als buitenstaander niet zomaar in komt en zeker niet als je geen geld hebt en er ook helemaal niet op uit bent om, kost wat het kost, veel geld eraan te verdienen.

Het effect van het onderbrengen van kruiden onder de medicijnenwet kun je het beste vergelijken met wat we de afgelopen jaren hebben meegemaakt met ons geliefde steviaplantje.


Stevia is een onschuldig plantje oorspronkelijk afkomstig uit Zuid Amerika, dat heerlijk zoet is. Zo zoet, dat ťťn of twee gedroogde blaadjes ervan op een liter thee, deze al zo'n aangename smaak geeft, dat suiker of welke andere zoetstof toevoegen dan ook, volledig overbodig wordt.
Stevia bevat geen calorieŽn en is bovendien goed door mensen met Diabetes te gebruiken want er is absoluut geen insuline voor nodig om het te verteren. Sterker nog, het staat er sinds duizenden jaren om bekend Diabetes juist te helpen genezen!
Een heerlijk plantje dus, dat vooral voor diegenen die waarde hechten aan hun gezondheid (en hun lijn), een enorme uitkomst biedt, zij het niet dat de verkoop ervan sinds 2000 werd verboden.

Het verhaal gaat ongeveer als volgt:
Er was eens... een Belg, het had net zo goed een Nederlander kunnen zijn natuurlijk, maar het was een Belg, die op een goede dag , net als vele anderen trouwens, dit magische wonderplantje Stevia leerde kennen. Het was een buitengewoon slimme man, tenminste dat dacht hij, en zelfs professor!
Hij moet gedacht hebben: Als dit nu werkelijk zo'n wonderplantje is, waarom zou ik er dan niet wat geld mee verdienen? En al snel was hij in zijn laboratorium aan de slag om het plantje zijn geheimen te ontfutselen.
Op een goede dag, dacht hij de oplossing te hebben gevonden. Stevioside, dat moest het geheim zijn van de plant! En al gauw was hij onderweg naar de Europese Commissie om toestemming te vragen om het te mogen verkopen. Een grote fout, waar hij snel genoeg achter kwam, want niet al te lang daarna werd daarop de verkoop van het hele plantje in Europa verboden.
Het argument: Onvoldoende bewijs dat het kruid geen schade zou toebrengen aan de gezondheid.
Natuurlijk weten we allemaal dat de suiker- of aspartaamindustrie, niet blij geweest zal zijn met de aanvraag van de professor en dat, omdat het in die kringen sowieso allemaal gaat om geld, macht en vriendjespolitiek, zo'n beslissing dan snel is genomen.
We hebben het met z'n allen geweten ook en het verbod op de verkoop van Stevia heeft interessant genoeg, geleid tot vele, naar maatschappelijke begrippen, illegale praktijken. Zo ontstonden er verschillende geheime plantages en werd Stevia stiekem in het geheim verkocht. Veel mensen namen zelfs (ook al weer stiekem) het stevia-extract, dat alleen voor uitwendig gebruik bedoeld en te koop was, toch in.
De mens liet het wat dat betreft niet op zich zitten en overtrad de wet, alsof het om drugs ging, om dit wonderplantje toch op een of andere manier te bemachtigen! Stel je voor: Criminelen voor een meest onschuldig, lief, zoet plantje!
Hoe ver kan het gaan?!

Dit was nota bene allemaal nog in de tijd dat kruiden nog gewoon vielen onder de voedingsmiddelenwet. Wat staat ons nu te wachten als zij onder de medicijnenwet komen te vallen? De gevolgen zijn dan in feite niet meer te overzien!

Het is trouwens uiteindelijk door de Multinational Coca Cola (waarvan de directrice een regelmatige gast is op de Bilderbergconferentie) dat de verkoop van Stevia weer is toegestaan, maar dat komt omdat zij een gemanipuleerde en gepatenteerde vorm van de zoete moleculen in Stevia in hun drank willen gaan verwerken. Het mag je nu inmiddels duidelijk zijn hoe alles dus in zijn werk gaat.

Voor vitaminen geldt eigenlijk hetzelfde verhaal.
Vitaminen zijn belangrijke stoffen voor ons, want ze zijn noodzakelijk voor alle levensprocessen in het lichaam en normaal gesproken heb je ze nodig in kleine hoeveelheden.
Vitaminen kunnen echter soms in hoge dosis (megadosis) ook werken als medicijn. Ook over vitaminen zijn echter leugens verteld, zoals het feit dat de vetoplosbare vitamines (K, A , D en E) in hoge dosis giftig zouden zijn. Wel , het is gebleken dat bijvoorbeeld (natuurlijke) vitamine D in hoge dosis juist een enorme hulp is voor je immuunsysteem en dat het zelfs ťťn van de beste middelen is tegen infectieziekten zoals bijvoorbeeld de vogelgriep, varkensgriep en al die grappen meer. Dosis die veel hoger zijn dan de door de overheid ingestelde maximale dagelijks toelaatbare hoeveelheid. (Neem wel altijd vitamine A en D samen in en in natuurlijke vorm (D3 en niet D2, zoals aan de melk en sojamelk wordt toegevoegd).
Een goede bron is bijvoorbeeld de oude vertrouwde levertraan. Een koffielepel per dag. (Capsules zijn veel moeilijker te verteren).
Ook van vitamine C heeft men veel meer nodig om een therapeutisch effect te bereiken dan door de regering als veilig wordt gezien en de therapeutische dosis kan oplopen tot wel 8 gram (8000 mg) per dag of meer. Het enige nadeel ervan is dat het de ontlasting wat dunner kan maken en mocht dat het geval zijn dan kun je de dosis gewoon wat verlagen.

Als vitamine C intraveneus wordt ingespoten kunnen de dosis zonder enig probleem zelfs nog vele malen worden opgevoerd zonder enige bijwerkingen te veroorzaken.
Het aan banden leggen van de verkoop of veel te duur maken van deze hoge dosis, betekent dat we weer een hulpmiddel minder hebben tegen de ziektes waar men ons mee belaagt en je kunt je trouwens gerust afvragen of hier ook weer niet opzet in het spel is.

 

Terug naar begin


Is het nodig kruiden onder te brengen onder de medicijnenwet?

Nee, want kruiden zijn niet per definitie giftig en hebben ook zelden bijwerkingen.
Giftige kruiden zijn in de kruidenwereld  bovendien algemeen bekend, wat ook altijd in de literatuur duidelijk wordt aangegeven.

Het is zelfs zo dat moderne onderzoeken die er gedaan zijn naar de giftigheid van kruiden heel twijfelachtig zijn. Veel van die onderzoeken worden op muizen en ratten gedaan en als er bij zo'n muisje door een kruid een giftige werking is geconstateerd, wordt er soms klakkeloos vanuit gegaan dat dit bij de mens ook zo zal zijn.

Verschillende van de moderne doorgewinterde kruidenkenners, die de oude tradities volgen, hebben door toepassing op zichzelf, gesteund door de wetenschap dat deze kruiden eeuwenlang zonder problemen zijn gebruikt, sommige van deze (moderne) beweringen ook weten te weerleggen en je kunt je ook hier weer afvragen of men soms niet ook opzettelijk geruchten verspreidt en het gebruik van kruiden op die manier in diskrediet heeft willen brengen.

Moderne onderzoeken zijn interessant en we hebben daardoor veel geleerd over de werkzame bestanddelen van planten, maar toch zijn ze altijd beperkt. Een plant is namelijk toch altijd meer dan een optelsommetje van deze gevonden werkzame bestanddelen. Zo kan een kruid bijvoorbeeld een bestanddeel hebben dat in geÔsoleerde vorm giftig is, maar dat bij het gebruik van de hele plant alleen maar een gunstige werking heeft.

David Hofmann, de schrijver van "Medical Herbalism", laat dit op een mooie manier zien, door onze vertrouwde venkel als voorbeeld te nemen.
Je kunt het filmpje waarin hij de volledig foute manier waarop de wetenschap en dus de wetgevers met kruiden omgaan, aan het einde van de nieuwsbrief zien.


De wetenschap blijft door z'n analyserende karakter, heel beperkt. Dit in tegenstelling tot de meer holistische vorm van wetenschap en denken waarin men probeert het kleine in verband te brengen met het geheel.
De holistisch denkende en levende mens is in de regel ook niet bang om toe te geven slechts een klein en nederig onderdeel te zijn van het grote geheel. Hij maakt zich op die manier ook niet groter dan hij is.
De moderne wetenschap heeft daarentegen wat dat betreft (sorry dat ik het zeg) soms neiging tot tunnelvisie/microscoopvisie eerder), met alle gevolgen van dien.

Dat de huidige medische wetenschap nog lang niet feilloos is, weten we inmiddels allemaal.
Wat dat betreft is het misschien interessant om de volgende cijfers eens te bestuderen. Ze zijn weliswaar van studies in Amerika want van Nederland en BelgiŽ ken ik ze jammer genoeg niet, maar je mag aannemen dat ze procentgewijs in dezelfde trant liggen.

Doden per jaar veroorzaakt door:

 • Medische fouten in het ziekenhuis - 39.000

 • Infecties in het ziekenhuis              - 80.000

 • Het innemen van medicijnen die op de juiste manier waren voorgeschreven en ook op de "juiste" manier ingenomen.            - 106.000 (in Engeland zijn dat er 10.000)

 • Dat is in Amerika dus totaal door medische fouten en correct medicijngebruik 225.000 doden per jaar!

 • Vermoedelijke, maar lang niet bewezen, doden door vitaminegebruik (synthetische vitamine) is in 23 jaar slechts 10! (Voor kruiden is niet bekend.)

 • Voor 23 jaar zouden dat in Amerika alleen al twee en een half Miljoen (2.438.000) mensen zijn door medisch ingrijpen tegenover 10  (niet eens bewezen) door vitaminegebruik!


Ook interessant om te vermelden is dat er per jaar wereldwijd een half Triljoen dollars wordt verdiend aan de gezondheidsindustrie.
Wel, waar geld is, is maffia, dus hoe zou dat zitten in Nederland en BelgiŽ?

(Het is trouwens niet mijn bedoeling om je te ontmoedigen om van het huidige medische stelsel gebruik te maken, zelfs integendeel, want zij heeft grote waarde en het zou zeer dom daar geen gebruik van te maken! Maar ik neem aan dat je dat wel begrijpt.)

Hoewel je giftige kruiden natuurlijk liever mijdt, kunnen interessant genoeg, sommige giftige kruiden juist ook heel nuttig zijn en zo heeft de Chinese geneeskunst voor zulke kruiden speciale methoden om de giftigheid ervan te neutraliseren terwijl de nuttige werking ervan behouden blijft.

Een klein voorbeeld hiervan is de zeer giftige Monnikskap (Yang Zi Shi) die 6 maanden lang behandelt wordt alvorens hem als medicijn te gebruiken.
Men weekt het kruid daarvoor een maand lang in azijn in en vervolgens een maand in zout water. Nadat deze behandeling 3 keer herhaald is, is het geworden tot ťťn van de werkzaamste en meest gebruikte kruiden in de Chinese kruidengeneeskunst.
Het zo bereide "medicijn", dat dan in het Chinees "Fu Zi" wordt genoemd, is werkelijk een weldaad. Het is in gevallen van zwakte zeer versterkend en onder andere een fantastisch middel om de vruchtbaarheid bij vrouwen te herstellen. Zelfs mensen die op sterven na dood zijn kun je met dit kruid soms weer tot leven wekken!
Het moeten bewijzen dat Fu Zi geen schade aanbrengt , na de eeuwenlange ervaring die men ermee heeft, zou werkelijk belachelijk zijn en de EU moet zich wat dat betreft van zulke middelen afblijven! Je hoeft immers het wiel niet nog een keer uit te vinden?
Typische westerse arrogantie trouwens, want terwijl wij leerden dat de boekdrukkunst hier in het westen was uitgevonden, schreven en lazen de Chinezen al duizenden jaren. Om het over de uitvinding van het wiel, het buskruit en de vele, vele andere Chinese uitvindingen maar niet te spreken!

(Let wel: Chinese kruiden alleen nemen op voorschrift van een kundig therapeut!)

Als men zich dan zo graag druk maakt om giftigheid, laat men dan eerst maar eens beter kijken naar de gifstoffen en de genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen die we gewoon via het eten binnenkrijgen. Hoe het met het toestaan zit van alle gifstoffen zoals pesticiden, natriummonoglutamaat (Knorr), Aspartaam, vaccinaties en de vele e-nummers, alsook de met chemische middelen behandelde voorgewassen en gesneden sla en de kunstwas, waar benzeen in zit, gespoten op groente en fruit enz. enz., is me namelijk een groot raadsel!

Dit laat al duidelijk zien dat het helemaal niet om onze gezondheid gaat. Waarom gaat het dan wel? Wat is hun doel, wat is hun agenda...?
 
Kruiden die al lange tijd een onderdeel zijn van onze samenleving zullen trouwens gewoon beschikbaar blijven. Het zullen voornamelijk de bijzondere, maar daardoor juist belangrijkere kruiden zijn, die verboden zullen worden. Denk aan de kruiden voor de het genezen van Kanker, Ziekte van Lyme, Chinese Kruiden, Ayurveda Kruiden, Kruiden tegen Malaria (waar miljoenen mensen aan lijden) en nog vele andere ziektes meer...)

Het aantal mensen dat door deze daad dus bewust of onbewust ziek wordt gehouden of van zijn leven wordt beroofd, omdat zij geen vrije toegang zullen hebben tot dat wat hen genezing kan brengen, is onnoemelijk groot en dus mag je gerust stellen dat het hier toch gaat om, zij het in een indirecte vorm, volkerenmoord.

We leven in een democratie nietwaar?

Wel, laat de EU ons alsjeblieft bewijzen dat dat zo is en niet in een door de farmaceutische maffia bepaalde dictatuur!

Ik heb gezegd!(Zie voor links en filmpjes over de tegen de mensheid gerichte samenzwering, het einde van de nieuwsbrief.)


Wat kunnen we zelf doen om deze tegenslag op te vangen?
Mijn advies. Verdiep je in de werking van kruiden en als het kan:
Kweek ze zelf!

Terug naar begin


 


Volg ons bij de aanleg van een Hulda Clark Kruidentuin
Sinds kort kun je ons volgen bij de aanleg van onze Hulda Clark Kruidentuin, via zowel onze website als ons nieuwe Blog: http://huldaclarktuin.wordpress.com/

Elk nadeel heeft zijn voordeel

Heeft Cruijf niet ooit eens gezegd: "Elk nadeel heb zijn voordeel?" Wel, h
et aanleggen van een eigen kruidentuin heeft, in de tijd waarin we leven, in ieder geval ineens een hele andere betekenis gekregen, maar misschien heeft dat ook wel hele positieve kanten?

Misschien helpt het ons om onszelf terug te voeren naar de natuur in plaats van naar de winkel? Misschien stimuleert het onze creativiteit en helpt het ons om weer meer voor elkaar open te staan en meer dingen met elkaar te delen? Want wees eerlijk, ook van natuurlijke middelen en kruiden heeft men een business gemaakt wat ons, naast het feit dat de prijzen van veel natuurlijke middelen en vitaminen schrikbarend hoog zijn (veel te hoog!), bovendien enigszins lui heeft gemaakt.

Misschien dwingt het ons om ons meer in de werking van kruiden te verdiepen en om weer thuis onze eigen medicijnen te maken zoals men vroeger gewend was? Misschien maakt het van ons als opa's en oma's weer de wijze steun en toeverlaat waar je, als je jong bent, met je problemen en pijntjes terecht kunt?
Misschien kunnen er (zwarte?) markten of verenigingen ontstaan waar we zelfgemaakte medicijnen met elkaar kunnen delen en informatie uitwisselen en goede raad? Wie weet wat er allemaal nog voor goeds kan ontstaan? Misschien eisen we tegelijkertijd wel ons recht op om met z'n allen over onze eigen aarde en haar rijkdommen te kunnen beschikken en maken we voorgoed een einde aan de mogelijkheid tot machtsmisbruik en gierigheid van enkelingen ten koste van ons allemaal.

In ieder geval zijn er, sinds onze eerste cursussen en nieuwsbrieven, al verschillende zwarte walnootbomen in verschillende delen van Nederland geplant en ik hoop van harte dat die trend
zich nog zal voortzetten. Eťn enkele boom kan op zich al een groot aantal mensen voor een jaar van tinctuur voorzien, wat genezing kan betekenen voor de ťťn en het voorkomen van ziekte voor alle anderen.

We zijn op dit moment volop bezig met het klaarmaken van de grond op een kleine moestuin, die we hopen om te toveren in een kruidenparadijsje.
Geen idee of het ons zal gaan lukken, maar je kunt het in ieder geval allemaal volgen op ons blog.
Tevens hoop ik er af en toe een bijzonder kruid te behandelen of andere, naar mijns inziens, belangrijke informatie.
Het leuke van een blog is dat er de mogelijkheid is om een reactie te plaatsen en je bent dan ook vrij en zeer welkom om dat te doen!
Heb je zelf nog interessante informatie of goede raad, dan horen we dat ook graag!

We hopen dus van harte je te kunnen begroeten in onze kruidentuin(blog)!

Terug naar begin


 

De Kookhoek

Een ander nieuw project dat we pas gestart zijn is de "Kookhoek", oftewel "koken volgens Hulda Clark".

Veel mensen horen we klagen dat eten volgens de richtlijnen van Hulda Clark zo moeilijk is en daarom hebben we besloten om in deze kookhoek recepten met je te delen, om je te laten zien dat koken volgens de adviezen van Hulda Clark niet alleen goed te doen is, maar bovendien ook vreselijk lekker kan zijn.
We zijn de kookhoek nog aan het voorbereiden en recepten aan het uitproberen (we eten daardoor thuis tegenwoordig buitengewoon lekker!) en zodra we tijd hebben, hopen we de eerste recepten met je te delen.
Op dit moment kun je op de website in ieder geval al wat geruststellende berichten lezen over Cholesterol en ons eerste "recept" thuis uitproberen, dat we de "doekjessoep" hebben genoemd. Niet wat je zult verwachten waarschijnlijk, maar dat zul je daar wel zien.
Bezoek voor dit alles dus graag de kookhoek op onze website. (www.huldaclark.tk)

Dat was het voor nu. Ik hoop van harte dat je wat aan de nieuwsbrief hebt gehad, ook al is niet alles wat erin beschreven staat, rozengeur en maneschijn.

Voor degenen die zich daarin interesseren volgen hier nog wat linken die meer inzicht geven in de Conspiracy waar we vandaag de dag mee te maken hebben.
Mijn advies is echter om je er niet door te laten deprimeren, maar je ogen er ook niet voor te sluiten.

Als je gevoelig bent dan kun je je vanzelfsprekend onveilig gaan voelen in de wereld zoals hij is, wat zelfs als een tegenreactie, kan leiden tot een obsessie of anderzijds, onrealistische fantasieŽn, zoals dat we niet van deze planeet zouden zijn en uiteindelijk door UFO's in 2012 wel zullen worden opgehaald. Het zijn beide ongelukkige, maar natuurlijke reacties van de psyche om zich te beschermen tegen een angst waar moeilijk mee te leven valt.
Het is wat dat betreft, denk ik, belangrijk om met je beide benen op de grond te blijven en te beseffen dat, ook al voel je je misschien machteloos en ook al heb je te maken met tegenslagen in je persoonlijke leven of in de wereld, dat dit niet betekent dat je niet toch nog heel veel goeds kunt doen voor jezelf en voor anderen.
 
Het is mijn persoonlijke overtuiging dat er wel degelijk over ons wordt gewaakt en dat als we de lessen van dit alles hebben geleerd, de tijden vanzelf zullen veranderen.
Het creŽren van schoonheid en harmonie in je eigen leven, zal een directe invloed hebben op je directe omgeving en uiteindelijk op de wereld. Daar is het toch waar alles moet beginnen en  is, mijns inziens, de enige verantwoordelijkheid die we in het leven hebben.

Je zou je leven en je innerlijk wat dat betreft kunnen zien als een tuin met een vijvertje met een mooi spiegelend wateroppervlak. Alles rustig en in harmonie.
Soms gebeuren er echter dingen in je leven die zijn als een steen die in dat vijvertje wordt gegooid en die deze harmonie verstoort. Soms zijn het kleine stenen, soms bakstenen! Maar als je de tijd neemt om in alle vertrouwen die dingen en uitdagingen die op je weg komen, te verwerken ipv ze te ontkennen of je erdoor te laten obsederen, dan rimpelen deze vanzelf weer uit en vind je uiteindelijk, een stukje wijzer inmiddels, weer de vrede en rust in jezelf waar alles om draait. Het wateroppervlak is weer tot rust gekomen en chaos heeft plaats gemaakt voor helderheid.

Hartelijke groeten,


Terug naar beginLinks en filmpje

Filmpje van David Hofmann over VenkelMocht het filmpje om een of andere rede niet te zien zijn, klik dan op de volgende link:
http://youtu.be/RjKTAYdJ4_A

 

Websites over het verbod op de verkoop van kruiden en de Codex Alimentarius:

http://www.davidicke.com/articles/medicalhealth-mainmenu-37/39390-big-pharma-scores-big-win-medicinal-herbs-will-disappear-in-eu

http://gaia-health.com/articles301/000301-big-pharma-scores-big-win-medicinal-herbs-disappear-eu.shtml

Teken de petitie!

http://www.grammasintl.com/html/products/campaigns.asp

 

Mocht je meer willen weten over de samenzwering tegen de mensheid klik dan hier om naar onze website te gaan (als je niet al op onze website zit). Daar kun je op de pagina "nieuwsbrieven en Artikelen" een link vinden naar een pagina met wat filmpjes en links. Ook wat achtergrondinformatie over de Tsunami in Japan en informatie over de Codex Alimentarius, waar ik het in deze nieuwbrief over heb gehad.