www.huldaclark.tk
 

Welkom bij het eerste deel van de 15de editie van onze nieuwsbrief

(omdat de nieuwsbrief erg lang is geworden heb ik hem verdeeld in twee delen. De nieuwsbrief is echter ook nog in zijn geheel te lezen. Ga daarvoor naar "Nieuwsbrieven & Artikelen").

Heb jij dat nu ook wel eens, dat je 's ochtends wakker wordt, even alles vergeten bent, totdat je ineens weer tot het besef komt: "O ja, dat is waar ook! Het coronavirus! 1 1/2 meter afstand, niet met meer dan 2 personen over straat, kijk uit voor de buren dat ze je niet verklikken!, een elleboog ipv van een heerlijke knuffel of een goeie hug, geen zoenen meer, niet een vriendschappelijke hand op de schouder (ik deed het per ongeluk in een winkel bij een man en die sprong letterlijk, als een geschrokken beest een meter opzij!), winkelen bijna als een straf en ťťn grote stress ipv gezellig aanklooien in de winkel, eindeloos op je gemak zoeken naar wat leuke kleren of andere interessante en nuttige dingen, niet meer even gezellig zitten op een terrasje en onder het genot van een kopje koffie, of een biertje genieten van het heerlijke weer...?

Had je me een paar maanden geleden gezegd dat je in de nabije toekomst nog eens een boete van 400 euro zou kunnen krijgen als je met zijn drieŽn op straat bij elkaar zou staan of lopen, of als je iemand gewoon een hand zou geven.... Ik had gezegd: "Je bent gestoord! Doe niet zo raar, wat een krankzinnig idee, dat zal nooit gebeuren!" Wel, het is gebeurd en nu een realiteit. Sterker nog, men wil er (in Nederland tenminste) een wet van maken!
En maar verklikken trouwens! NSBer mentaliteit! en voor wat...?


Is het je niet opgevallen dat je met heel veel mensen niet rustig kunt praten over de achtergronden en werkelijke feiten over het coronavirus? Men staat niet meer open voor een andere kant van het verhaal. Nee, zoals ik in de vorige nieuwsbrief heb beschreven, ze slaan je nog liever het ziekenhuis in!
Niet gewoon op een rustige volwassen manier de dingen die gebeuren kunnen bespreken dus, maar direct termen naar je hoofd geslingerd krijgen als: "complotdenker", "nepnieuws", "gevaar voor anderen", "egoÔst", anti-vaxxer, en wat al niet meer...
Vreemd genoeg heeft het hele gebeuren al heel snel scheidingen gecreŽerd tussen vrienden, buren en zelfs partners!

Hier hebben de politici en media alle schuld aan, die vanaf dag ťťn, met valse voorspellingen en valse berichtgeving (nepnieuws) een horrorbeeld hebben voorgespiegeld dat ons steeds dieper in onze angst heeft weten te brengen. Had dat niet net andersom moeten zijn? Als er echt sprake van een pandemie was geweest hadden ze ons dan niet juist gerust moeten stellen om paniek te voorkomen ipv elke dag maar weer te vertellen hoeveel mensen er dood zijn gegaan die dag?

Het is echt niet teveel gezegd als je beweert dat dit hele gebeuren psychische en psychiatrische problemen creŽert en ik ben elke keer weer geschokt als ik even boodschappen ga doen en de angstige ogen van sommige mensen zie, die bovendien soms overdreven afstand houden van wel 3 meter ipv de ons bevolen 1 1/2!

We hebben 2 jaar geleden (Amerika vorig jaar) ook een hele heftige griep gehad die in Nederland aan wel 9.444 mensen het leven heeft gekost Wat is dan het grote verschil tussen de griepgolf van toen en de coronagriep van nu?
Antwoord: de DRASTISCHE MAATREGELEN en de BERICHTGEVING VAN DE MEDIA.

Wat nu, als we nooit iets over Covid-19 hadden geweten? Alles lijkt erop dat er veel minder mensen aan dood zullen gaan dan aan de griep van twee jaar geleden (zeker als je beseft hoeveel mensen onterecht het stempel Covid-19 hebben gehad) en zoiets valt nu eenmaal niet te ontlopen, besmet raken we sowieso waarschijnlijk allemaal en is gewoon een kwestie van tijd, maar wat hebben we er niet voor op het spel gezet?
Meer dan 150.000 bedrijven in Nederland failliet gegaan en vele mensen, misschien wel een miljoen, wie zal het zeggen (in Amerika tientallen miljoenen en in Frankrijk en Engeland 50%!) werkeloos, een staatsschuld die we zo netjes hadden afbetaald nu gestegen naar ik geloof iets van 100 miljard of wellicht inmiddels al wel veel meer, maar erger nog: de miljoenen mensen in landen als India en hele continenten als Afrika en Zuid-Amerika, die dood gaan van de honger, omdat ze niet naar hun werk kunnen om hun gezin te onderhouden (met salarissen van misschien wel een dollar per dag). Hier een link naar een artikel van de NOS, die ons eerst alles door de strot heeft gedouwd, maar goed... Wordt de mensheid dan toch eindelijk wakker?
Men verwacht dat de economische crisis die het gevolg zal zijn van de "lockdowns" minstens zo erg zal zijn als die van de jaren 30, wat vele, vele doden meer als gevolg zal hebben dan deze griep ooit zou kunnen veroorzaken.
In Amerika (begin Mei 2020) is de dakloosheid al enorm gestegen en leven velen in een tentje op straat.

Maar wat is er nu allemaal waar van deze hele pandemie? Het is inmiddels namelijk niet meer de vraag of er een plan zit achter de coronacrisis, maar welk plan en zal ik, voor degenen die het interesseert, behandelen in het hoofdstuk "Het Duivelse plan achter de Coronacrisis", dat zal volgen op het hoofdstuk over een voorspellende droom over de dood van prinses Diana, die ik 1 1/2 jaar voor haar dood heb gehad en die mijn ogen heeft geopend voor de verborgen machten en krachten die de wereld besturen en waarvoor een mensenleven (zoals dat van Diana, maar ook dat van jou en mij) niet telt!
Een conspiracytheorie? Jazeker! Een helaas op keiharde feiten gebaseerde theorie, die inmiddels moeilijk te ontkennen is.

Maar om te beginnen voorbeelden van wetenschappelijke onderzoeken die bewezen hebben dat kruiden, beter dan welke ander medische behandeling dan ook, in staat zijn om Sars-gerelateerde ziektes, zoals Covid-19, goed te behandelen.

Natuurlijk ook weer informatie over een prachtig longkruid want dat is wat mist in elke berichtgeving: Natuurlijke Effectieve Alternatieven voor een medisch stelsel dat faalt!

De nieuwsbrief wil ik eindigen met een positieve visie op het geheel en met suggesties voor Bachbloesemremedies, deze fantastische remedies die zo genezend zijn voor ons innerlijk en ons gemoedsrust, hoger inzicht en kracht kunnen geven tijdens deze tijd met al zijn uitdagingen.

Ik hoop van harte dat je wat aan deze nieuwsbrief zult hebben.
Een hartelijke groet en zorg goed voor jezelf,

 


Inhoud

 
 

De resultaten van 4 maanden wetenschappelijk onderzoek

Er komt heel wat slechts uit China, maar ook heel veel goeds!
Zo zijn er op het gebied van het genezen van Covid-19 (SARS-2) met (Chinese) kruiden wetenschappelijke studies bezig op dit moment, maar ook al gedaan met de vorige virusuitbraak (SARS-1). die duidelijk laten zien dat kruiden als geen ander in staat zijn om deze ziektes zowel te voorkomen als te genezen

In de presentatie gegeven in Hotel Carlton Oasis, afgelopen 15 maart, heb ik precies dezelfde principes gebruikt en laten zien hoe je ditzelfde kunt doen met westerse kruiden (mocht je die nog niet gezien hebben en willen zien, ga dan naar de volgende pagina:
(Corona)Griep & Verkoudheid ), maar hier voorbeelden van een aantal Chinese studies.

Het eerste dat ik je wil laten zien is een onderzoek dat is gedaan naar de werking van een formule die in China al eeuwenlang gebruikt wordt voor het voorkomen van griep en verkoudheid, en wel: Yu Ping Feng San.
De formule bestaat uit maar 3 kruiden: Huang Qi (Astragali radix), Bai Zhu (Atractylodis marcrocephalae rhizoma) en Fang Feng (Saposhnikoviae radix).

              Huang Qi                                         Bai Zhu                                                        Fang Feng

Het onderzoek heeft de werking van deze kruiden bestudeerd en aangetoond dat deze formule de productie van zowel T-lymfocyten als B-cellen stimuleert. Dat wil zeggen dat de kruiden zowel de aangeboren immuniteit versterken, als de verworven immuniteit (het deel van het immuunsysteem dat onthoudt wie de indringer was en daar dan de volgende keer direct op kan reageren als hij er weer mee geconfronteerd wordt).
Aangezien SARS-1 en Covid-19 beiden juist de neiging hebben om witte bloedlichaampjes te vernietigen, is dat natuurlijk heel goed nieuws en verklaart het ook waarom dit kan helpen om ziek worden te voorkomen.

 Hier een link naar het uitreksel van het wetenschappelijk onderzoek:

De dosis is maar laag en de kruiden kunnen daarom ook over een lange periode ingenomen worden.
Het is
echter wel zo dat mensen die een orgaantransplantatie hebben gehad of mensen met een sterke auto-immuunziekte, deze formule beter niet kunnen gebruiken, want hij stimuleert juist het immuunsysteem.
Gelukkig zijn er ook alternatieven (zie daarvoor weer de presentatie van 15 maart).

Het volgende is een studie die gedaan is met de formule Kwan Du Bu Fei Dang (Cantonees)
die gegeven is aan het verplegend personeel in een groot ziekenhuis in Hong Kong tijdens de SARS uitbraak in 2003, die heel erg te vergelijken is met Covid-19 en geen van de medewerkers werd ziek. Deze studie is op dit moment herhaald voor Covid-19, alleen zijn de resultaten ervan nog niet bekend, maar er is geen rede om te geloven dat hij dit keer niet zou werken.

Hier het uitreksel van de studie:

Verder is er een interessant onderzoek gedaan naar het kruid Yu Xing Cao (Houttuynia cordata).

                                    Yu Xing Cao (Houtuynia cordata) (Heel makkelijk zelf te kweken!)

Er is in het onderzoek aangetoond dat een wateraftreksel van het kruid niet alleen het immuunsysteem versterkt, maar het ook nog eens onmogelijk maakt voor het virus om zich te vermenigvuldigen.

Nogmaals: de westerse alternatieven voor deze Chinese kruiden en kruidenformules zijn allemaal besproken tijdens de presentatie van 15 maart.

Voor degenen die de presentatie hebben bijgewoond of gezien, een kleine aanvulling:. Alle adviezen blijven goed want als je met kruiden voorkomt dat het virus de cel binnen kan en als je vervolgens met kruiden voorkomt dat het virus zich kan vermenigvuldigen en ten slotte voorkomt dat hij de cel weer kan verlaten, dan voorkom je ook de toestand die nu bekend is geworden en typerend is voor Covid-19 en dat is (in de laatste fase) het stollen van het bloed.
In de Chinese geneeskunde wordt dat "bloedstase" genoemd en is het gevolg van de Hitte die ik in het tweede deel van de presentatie heb laten zien.
"Hitte" in de Chinese geneeskunde kun je vertalen naar "ontsteking" in de westerse geneeskunde. Het virus kan namelijk (bij mensen die daar gevoelig voor zijn of door een bepaalde ziekte bloedvatproblemen hebben) de bloedvaten en bloedcellen aanvallen en ontsteking veroorzaken. Dit vormt uiteindelijk de stolsels, samen met het onvermogen van het bloed om zuurstof op te nemen.
Dit vreemde fenomeen, dat het trouwens alleen maar aannemelijker maakt dat het virus in een laboratorium is gemaakt, of beter gezegd "getraind", wil niet zeggen dat het niet met kruiden behandeld kan worden en is ook met succes gedaan in de Chinese ziekenhuizen. De behandeling met kruiden blijft effectief, zowel ter voorkoming als voor het behandelen van deze bijzondere griep.
Sterker nog: veel mensen zijn dood gegaan, juist aan de westerse behandeling met ademhalingsapparatuur, wat een volledig verkeerde behandeling is en de longen van vele patiŽnten heeft beschadigd wat in veel gevallen geleid heeft tot de dood. Zie hier een gesprek met de Nederlandse arts die het daar ook over eens is en die werd verboden om hydroxychloroquine te gebuiken bij zijn patiŽnten.
Ik ben zelf trouwens van mening dat kruiden samen met supplementen en de zapper, zoals uitgelegd in de presentatie van 15 maart, precies hetzelfde positieve effect hebben. Sterker nog, de kruiden die ik daar heb aangeraden kunnen voorkomen dat je Łberhaupt ziek wordt en laat zien dat kruidengeneeskunde in dit geval superieur is aan de medische manier van denken en werken.

Samengevat, kun je gerust stellen dat de hele "lockdown" met alle desastreuze en mensonterende maatregelen die ons op dit moment regelrecht voeren naar een dictatuur wereldwijd, absoluut onnodig is en voorkomen had kunnen worden met simpele kruiden (en de zapper).
Dat is nogal wat!
Maar ja, dat is niet wat regeringsleiders willen want er is een heel ander plan...

Terug naar begin
 

 

Hoe een voorspellende droom over de dood van Prinses Diana een hele samenzwering aan het licht bracht

Dinsdag 9 januari 1996

Ik bevind me in een huis samen met (prinses) Diana. We hebben een liefdesrelatie. Er is toevallig ook een vriendin van Diana aanwezig met donker haar en het is heel gezellig samen. Plotseling lijkt er echter iemand aan te komen en omdat ik niet gezien wil worden verstop ik me snel in een ruimte boven de ruimte waar we ons bevonden en kan zo via een kier in de planken zien en horen wat er wordt besproken.
Ik moet me heel stil houden want de planken kraken gemakkelijk.
Er is een hondje dat me echter heeft ontdekt, maar ik stel het gerust. Ik ben er immers om hen te helpen.

Het volgende moment bevind ik me in een duinachtig gebied wat lijkt op de Middellandse Zee.
Er is daar een man in zijn korte broek, een beetje een bol kopje, kalend aan de voorkant, die heel veel geld
(12 of 15 keer een heel groot bedrag) eist van een andere man met een iets getinte huidskleur. Deze man geeft het hem ook gewoon. Ik had eigenlijk niet verwacht dat de eerste man, ook al had hij het geŽist, het allemaal zou aannemen, maar dat doet hij wel.
Er vallen nog wat briefjes van op de grond die de getinte man zelf houdt.
Ik schrik want ik weet dat de man dit geld niet zomaar krijgt. Hij zou nog wel eens in de val gelokt kunnen worden. Misschien is dit zijn "doodsgeld" en zal hij dit met zijn leven moeten bekopen...
Hij rent daarna snel weg.

Dan ben ik weer ergens anders en ga weer op bezoek bij Diana, maar een bodyguard houdt me tegen. Ik zeg tegen hem:"Mais tu ne le rappelles pas?!" (Herinner je het je niet?) en praat Frans met hem.
Ik zit nu bij hem in de auto. Hij neemt me helemaal niet serieus en hij botst zomaar tegen andere auto's aan! Ik denk:"Oh, nee, niet doen!" en hij zegt:"Misschien helpt dit om het je te herinneren!"

Later zie ik Diana ook en ze doet ook al of ze me niet kent, of herkent me niet, maar ze is niet onaardig tegen me.

Er komt ergens in de droom ook een landrover voor.

Er is een Australische Aboriginal die praat met een andere man die niet helemaal te vertrouwen is en hij haalt een bandje te voorschijn, houdt het in de lucht en zegt:" Ik heb alles opgenomen. Als mij iets overkomt, dan zal het door iemand anders openbaar gemaakt worden!" (Door zijn vrouw of andere stamleden misschien.) Met andere woorden: "Je kunt me maar beter niets aandoen!" en hij stopt de band in zijn capuchon.

Ik ren nu over een pad en kom een brancard tegen. En dan zie ik Diana helemaal moederziel alleen in een bos lopen.
Wat zij echter niet kan zien en ik wel, is dat er zich achter de bomen aboriginals bevinden die zich niet laten zien, maar er wel zijn en haar beschermen.
Ik heb (in mijn droom) het gevoel dat zich zal herhalen wat eerder gebeurd is of het is alsof dit al eerder gebeurd is.

Verder doe ik nog wat Kung Fu om me te verdedigen tegen iemand die me aanvalt en sla de persoon knock out op een acupunctuurpunt en ik wordt wakker.

Analyse:

Ik heb nooit beseft dat dit een voorspellende droom was en kwam hem pas een jaar na haar dood in een droomdagboek van me tegen.
Deze droom over Diana is wel heel frappant en er is niets in de droom wat geen betekenis heeft.

Hier de verschillende elementen uit mijn droom met de daadwerkelijk gebeurde feiten op een rijtje:

Om te beginnen heb ik een liefdesrelatie met Diana in mijn droom. Ik beschreef die in mijn dagboek als vrij, alles behalve saai, avontuurlijk en bevredigend. Wel, Diana had volgens mij voor het eerst in haar leven een relatie waarin ze zich vrij en happy voelde. De gevoelens komen dus overeen met hoe zij zich gevoeld moet hebben.
(Misschien moet ik er trouwens nog even bij zeggen, dat ik me in het dagelijks leven absoluut niet met Diana bezig hield. Ik was geen specifieke fan van haar en haar leven interesseerde me weinig. Er is dus weinig sprake van beÔnvloeding in mijn droom vanuit mijn dagelijks leven.)

In mijn droom had Diana een goede vriendin met donker haar. Later heb ik begrepen dat Diana inderdaad een goede vriendin had met donker haar (Rose) en zelfs peetmoeder was van ťťn van haar dochters, een meisje met het syndroom van Down.

Voordat Diana en Dodi naar Parijs gingen, waren ze eerst aan de middellandse zee.
Ik was in de droom ook eerst op een plek die leek op de middellandse zee.

Diana op de boot van Mohammed Al-Fayed aan de Middellandse zee.

Henry Paul, de chauffeur die om het leven kwam tijdens het "ongeluk", lijkt niet alleen precies op de persoon in mijn droom die het geld aannam, maar hij bleek ook nog eens 12 bankrekeningen te hebben waar een onbekend iemand veel geld op stortte. Men denkt dat het Mohammed Al-Fayed was (de lichtgetinte man in de droom?)
De angst in mijn droom dat hij het met de dood zou moeten bekopen is ook uitgekomen.

Henry Paul

Mohammed Al-Fayed

Interessant genoeg sprak ik Frans, wat duidelijk betekent dat we ons in Frankrijk bevonden.
De Kung Fu in de droom bevestigt dat nog eens en heeft voor mij namelijk associaties met Parijs, waar mijn sportschool in die tijd was en ik regelmatig heen ging om mijn Chinese meester in de vechtkunst te ontmoeten en les van hem te hebben en te trainen.

Een auto die botst en de brancard spreken voor zich.
Er zijn verschillende scenario's die, volgens de getuigenverklaringen, de oorzaak hebben kunnen zijn van het "ongeluk".
Er zijn getuigen die een witte auto (iets als een fiat uno) hebben gezien die tegen de mercedes zou hebben gebotst.
Een andere versie is dat er een heel sterk flitslicht is gebruikt om de bestuurder te verblinden, een methode die de geheime dienst schijnt te gebruiken om ongelukken te creŽren en mensen om te brengen.
Andere getuigen, een echtpaar uit Amerika, hebben twee donkere auto's gezien bij het ongeluk, maar niemand heeft hun getuigenis willen horen en ze zijn zelfs later met de dood bedreigd voor het naar buiten brengen van deze informatie.

De Australische aboriginal kan duiden op het Australische echtpaar dat gefilmd heeft voor het Ritz hotel en waarop de witte auto is te zien die wellicht door getuigen gezien was als de auto die de mercedes aanreed voordat hij crashte.
Misschien betekent het ook wel heel wat anders, maar het is wel toevallig dat er net mensen uit AustraliŽ waren die dingen gefilmd hebben en wat later is gebruikt als bewijs.

De witte auto die misschien betrokken is geweest bij de moord, gefilmd door het Australische echtpaar.

Er komt ook nog een landrover voor in mijn droom.
Een belangrijk element in het verhaal en overlijden van Diana, is het feit dat men niet de gebruikelijke
Mercedes had gebruikt van Mohammed Al-Fayed, die veel beter beschermd was tegen ongelukken en dat de Landrover die een heel medisch equipment aan boord had en deze Mercedes normaal gesproken altijd begeleidde, ook niet aanwezig was.

De droom eindigt eigenlijk heel mooi want er wordt over Diana gewaakt.
Ik denk dat het alleen lopen in het bos haar dood symboliseerde, maar de symboliek gaat eigenlijk nog veel dieper.
Er wordt ook wel beweerd dat de hele dood van Diana ver van te voren was gepland en dat zelfs haar naam niet voor niets gekozen was. Diana was de Godin van de jacht , waar ook op gejaagd werd. Zij hield zich diep in de bossen verborgen en beschermde daar jonge vrouwen. Ik heb dat mythologische verhaal nooit gekend en kwam er een jaar geleden pas achter dat Diana in mijn droom toevallig wel in een bos loopt!

                            Diana de Godin van de jacht

Hier de snelle schetsjes die ik gemaakt had in mijn droomdagboek met:
de plek waar Diana en ik samen waren, de auto die botste, de Australische aboriginal met het bandje met bewijs dat hij in de lucht houdt, het mannetje (met zijn bolle kopje) die geld aanneemt en daarna weg rent, de brancard (rechts onder) en tot slot Diana die alleen in een bos loopt, maar, zonder dat ze dat weet, beschermd wordt door aboriginals die zich verborgen houden achter de bomen.

Snelle schetsen in mijn droomdagboek uit 1996

Wat heeft zo'n droom ons nu te vertellen?
Ik denk ten eerste, dat het laat zien dat er meer leiding is in het leven dan we beseffen.
De dingen liggen waarschijnlijk ook meer vast dan we beseffen want anders kun je zoiets niet van te voren dromen. (Dat kan een enge gedachte zijn, maar tegelijkertijd misschien ook wel een geruststellende.)
Het krijgen van een voorspellende droom is op zichzelf natuurlijk al een vorm van leiding, maar tegelijkertijd zie je ook nog eens op een prachtige manier de aboriginals in de droom die Diana op een onzichtbare manier beschermen. Een prachtig beeld. Aboriginals geloven, net als de Indianen, dat we geleid en beschermd worden door onze overleden voorouders, wat een mooie gedachte.
Dat is ook een geruststellend idee tijdens zo'n verwarrende crisis als die waar we op dit moment in leven.
Is er een hoger plan in alles wat er gebeurt in ons leven?
Wel, zo'n droom geeft mij het idee van wel.
Hoewel we natuurlijk alles moeten doen wat we kunnen om leed te voorkomen en onrecht de wereld uit te helpen, soms zullen we dingen waarschijnlijk ook gewoon moeten ondergaan als alle wegen dood blijken te lopen.
Voor Diana heeft dat blijkbaar ook gegolden want zij wist al een tijdje dat er een plan was om haar om te brengen en heeft dat ook geuit, maar ze heeft het niet weten te voorkomen.

Hier bleef ik echter wel zitten met een groot vraagstuk! Ik wilde graag weten hoe het nu allemaal in elkaar zat? Was Diana vermoord en zo ja, door wie?
Ik had niet gedacht dat ik er ooit achter zou komen, maar meerdere "toevalligheden" brachten me al heel snel naar meer informatie over de achtergronden over de moord op Diana en de groteske samenzwering tegen de mensheid.
De dood van Diana was inderdaad moord en ga ik in deze nieuwsbrief even niet verder op in, maar het valt in dezelfde categorie als de 11de september en nu Covid-19. Gebeurtenissen die als doel hebben om grote groepen mensen te shockeren en traumatiseren. Geen enkele wereldgebeurtenis gebeurt zomaar. De belangrijke vraag is echter: met welk doel en volgens welk plan?
Ik denk dat ik door mijn droom de kern van alles op het spoor gekomen ben en heel veel van de chaos en verwarring van dit moment krijgt dan duidelijke betekenis en is volledig te begrijpen en logisch.
Covid-19 is meer dan zomaar een ontsnapt virusje!
Mocht mijn zoektocht je interesseren, lees dan het hoofdstukje "Het duivelse plan achter de Coronacrisis" verderop in deze nieuwsbrief.

Terug naar beginDe Kruidenrubriek

Griekse Alant (Inula helenium)

Griekse Alant is weer zo'n fantastisch longkruid.
Om te beginnen is het een heel desinfecterend kruid en werd het vroeger zelfs gebruikt bij operaties om de huid te ontsmetten. Zelfs bij een verdunning van 1:10.000 doodt het nog bacteriŽn en in het bijzonder de tuberculosebacterie (Bascillus tuberculosis).

Het is een krampopheffend kruid en kan gebruikt worden bij astma-aanvallen of kramphoest.

Interessant genoeg heeft het een drogend effect daar waar vochtophoping is, maar kan het juist ook vocht inbrengen daar waar droogte is.

Griekse Alant bevat een olie in de wortel die zo slijmoplossend is en tegelijkertijd ook de spijsvertering stimuleert.

               Hier kun je mooi de oliedruppeltjes zien die op de doorgesneden wortel naar boven zijn gekomen

Griekse Alant maakt de hoest dieper waardoor slijm dat diep vast zit en moeilijk verwijderd kan worden (zoals bij COPD het geval is), opgehoest kan worden. Heel belangrijk bij zo'n ernstig longprobleem, want zo voorkomt het longontsteking. 

Het is ook nog eens een kruid dat parasieten doodt en de bitterstof die het bevat werkt bij verkoudheid beschermend voor de maag wanneer de scherpe vloeistof uit de neus en keel de maag binnenkomt.

Het is een versterkend kruid en kan gebruikt worden tegen hoofdpijn die door vermoeidheid en uitputting wordt veroorzaakt.

Nog een interessant gegeven is, dat het zweet kan opwekken bij bijvoorbeeld verkoudheid (in de Chinese geneeskunst noem je dat "het bevrijden van de buitenkant", waardoor de koude naar buiten wordt gedreven), maar dat het ook juist spontaan zweten door vermoeidheid juist voorkomt.

Kortom, een superkruid weer!

De gebruikt delen zijn de wortel in een tinctuur bijvoorbeeld, die in de westerse kruidengeneeskunst wordt gebruikt of de bloemen die in de Chinese geneeskunst worden gebruikt in een afkooksel of als thee.

De dosering van de tinctuur van de wortel (waar ik zelf de voorkeur aan geef) is een koffielepel 3 ŗ 4 maar daags of indien nodig vaker.
De tinctuur altijd goed schudden want de olie heeft de neiging om naar boven te drijven.
 

Terug naar begin
 

 Het duivelse plan achter de coronacrisis

Pogingen van het kwaad tot volledige werelddominantie en onderdrukking en het decimeren van de wereldbevolking.

Het was op een minicampinkje in de bergen van het Spaanse Alicante, waar we stonden met de caravan, dat we een jong echtpaar uit Amsterdam leerden kennen die net waren aangekomen met een baby'tje.
Het was zo'n kleine camping, dat het onmogelijk was om daar elkaar niet te leren kennen en op een dag zaten mijn vrouw en ik voor het huisje dat ze gehuurd hadden een kopje thee te drinken samen.
Het was zo'n 2 jaar na de dood van Diana en ik had verder nog helemaal geen nieuwe informatie over haar dood. Mijn vrouw en ik hadden al wel gezocht. We deden dat door naar internetcafťs te gaan en te googelen. We waren zodoende wel de website van Mohammed Al-Fayed tegen gekomen, waar hij vroeg of mensen die meer informatie hadden over het voorval het hem zouden willen laten weten. Hij beschuldigde het Engelse koningshuis van moord op Diana en zijn zoon. Ik dacht wel even: zal ik hem mijn droom sturen? Ik twijfelde echter want hij leek op de slechte man in mijn droom die die andere man geld gaf en ik heb het niet gedaan.
En daar zaten we dus gezellig een kopje thee te drinken.

Op de tafel, die tussen ons stond, lag echter een Engels boek en op dat boek stond schuin op de cover als bijtekst: "met achtergrondinformatie over de dood van Prinses Diana".
Zowel mijn vrouw als ik hadden het gezien, maar ja, we kenden het echtpaar nog helemaal niet, dus wat doe je? Wel, op een gegeven moment kon ik mezelf niet meer bedwingen en ik vroeg hen gewoon recht voor zijn raap: "zou ik dat boek van jullie mogen lenen?" Nu, dat was geen probleem. Zij zouden er nog wel een paar maanden verblijven en hetzelfde gold voor ons, dus zodoende kregen we het boek mee en hebben het weken lang zitten lezen. Geschokt, want wat er in stond kwam absoluut niet overeen met het rooskleurige idee dat we hadden over het leven.

Het ging over satanisme, pedofiele netwerken, verkrachtingen, moord en satanische bloedrituelen gehouden in regeringsgebouwen, kerken, e.d., waar hele bekende mensen uit regeringen, de film- en muziekindustrie, de rijksten der aarde en koningshuizen in betrokken waren!
En daar zit je dan in het heerlijke Spanje, netjes Christelijk opgevoed met jonge kinderen en het gevoel dat het leven nog voor je open staat, toch even een ellende te lezen!
Niet wetende trouwens, dat we jaren later ooit direct met zo'n netwerk in aanraking zouden komen, die van ons leven een regelrechte hel zou maken. We zouden de enorme corruptie die in het boek beschreven stond leren kennen die er is onder rechters, advocaten, psychologen, artsen, psychiaters en wat al niet meer, tot aan de koningshuizen en presidenten toe, die zich vergrijpen aan jonge kinderen en zelfs baby`s.
Hetgeen ik hieronder ga beschrijven is dan ook geen theoretische kennis. We hebben alles van heel dichtbij zelf meegemaakt. Er zijn hele slechte mensen in de wereld en de coronacrisis waar we ons op dit moment in bevinden is daar direct mee verbonden.
Het is alleen door het onbewust zijn van de gewone mens dat dit allemaal kan gebeuren en daarom wil ik graag mijn visie op het geheel met je delen.

We zitten midden in een strijd tussen goede en kwade machten, niet zozeer alleen op aarde, maar bovenal vanuit de geest geÔnspireerd, zowel door het kwaad als door het licht.
De metafysische schrijver Jozef Rulof, die zijn belangrijkste boeken tijdens de ellende van de tweede wereldoorlog schreef, had een hele mooie tekst, en wel:"Er is alleen maar groei en ontwaking".
Zijn boeken staan vol met uitspraken, ideeŽn en verhalen, waar je de rest van je leven wat aan hebt en aan vast kunt houden. Zo heeft hij in ťťn van zijn boeken dat geschreven is voor de oorlog, het hele verloop van de tweede wereldoorlog beschreven, wat ook helemaal is uitgekomen. Maar hij beschrijft ook hoe de meesters van het licht de tweede wereldoorlog zoveel mogelijk in goede banen hebben geleid en hoe ze Hitler op zo'n manier hebben geÔnspireerd of op hem in hebben gewerkt, dat hij uiteindelijk verkeerde beslissingen nam waardoor hij de oorlog heeft verloren.

Als dat in de tweede wereldoorlog zo is geweest, dan betekent dat, dat we zeker op dit moment ook geleid en geÔnspireerd worden vanaf de andere kant.
Wij zullen als volkeren der aarde tot bewustzijn moeten komen, zodat het kwaad zich niet meer uit kan leven.
Het diepe kwaad, zoals dat wat er gebeurt in de pedofiele netwerken en waarvan de pizzagate maar een lichte afspiegeling is, zal eens aan het licht moeten komen om te kunnen stoppen. Maar de mensheid is ingeslapen en leidt zichzelf af met vermaak en onzinnige dingen zoals eindeloos maar weer voetbalcompetities kijken en wat al niet meer, terwijl het kwaad zich uit kan leven.
Nu staat alles even stil en hebben we meer tijd en ruimte om over dingen na te denken.

Wat mij opvalt aan de coronacrisis, is dat het kwaad zijn gezicht zo duidelijk heeft laten zien en ik denk dat men overmoedig is geworden, iets wat psychopaten gemakkelijk doen.
We hebben nu met onze eigen ogen kunnen zien hoe al die netwerken met elkaar verbonden zijn en hoe de mainstream media, de social media en de entertainment hier een onderdeel van zijn. (Zoals nu bijvoorbeeld bekend is dat alle Nederlandse kranten bezit zijn van ťťn Belg en dat En de Mol, gefinancierd is door Bill Gates, om maar wat te noemen!)

Het is dan ook mijn overtuiging dat we beter uit de strijd zullen komen, maar er moet nog wel een strijd geleverd moeten worden voordat we als mensheid vrij zullen zijn en niet helemaal in het web van het kwaad gevangen zullen worden, waar vaccinaties en 5G onderdeel van zijn.

Daarom hier inzicht in de schaduwkant van het leven, zoals ik die begrepen heb, aanvankelijk geÔnspireerd door de voorspellende droom van de dood van prinses Diana.
Dat je je zoveel mogelijk door het licht mag laten inspireren!
Het ware licht kent geen haat, maar is ook niet onbewust en laat zich ook niet domineren door het kwaad, dat altijd onbewustzijn betekent.

Hier volgt mijn visie op de coronacrisis, die het gevolg is van bijna 20 jaar onderzoek en persoonlijke ervaring.

Het is schrikbarend hoe weinig mensen beseffen dat er een spel met hen wordt gespeeld. Een duivels spel dat heel diep inwerkt op de menselijke psyche en haar slaafs alles doet accepteren wat van hoger hand wordt aangeboden of opgelegd.
Ik heb daar in de vorige nieuwsbrief al het ťťn en ander over geschreven in het hoofdstukje
 "Het programmeren van een wereldbevolking". Het is echter een veelomvattende materie en iets dat niet zomaar even is uitgelegd en daarom wil ik hier iets dieper ingaan op de achtergrond en de onzichtbare hand die deze hele poging tot het creŽren van een werelddictatuur leidt. Want er is een plan, een plan dat gewoon wordt afgewerkt volgens draaiboeken.

Dat het een duivels plan is, mag duidelijk zijn. Al de mensen die door zelfmoord het leven al hebben verloren uit pure angst, de honderden duizenden bedrijven die wereldwijd failliet zijn gegaan en de miljoenen mensen werkeloos, de vele mensen die er angststoornissen en psychische klachten door hebben gekregen, al de mensen die alles kwijt zijn geraakt waar ze hun hele leven voor hebben gewerkt, de enorme toename van daklozen, de mensen die op dit moment sterven van de honger omdat ze niet naar hun werk hebben kunnen gaan (zoals in India, Afrika en Zuid-Amerika), de schaamteloze schending van al onze mensenrechten, recht op privacy, recht op vrijheid van meningsuiting, recht op samenscholing, recht op protesteren, recht op een thuis waar niemand zomaar binnen mag komen en je mag doen wat je wilt, recht op lichamelijke onschendbaarheid, etc. en dit alles voor een leugen? Hoe gaat de mens die hier nog helemaal niets van wist dat verwerken?

Ik zie nog steeds mensen bij winkels ijverig hun handen ontsmetten, met mondkapjes lopen (die gevaarlijk zijn voor je eigen gezondheid) en het lijkt erop dat het gros van de mens door pure angst verblind en verdoofd is en het enorme leed dat de lockdowns hebben veroorzaakt en nog zullen veroorzaken, gewoon niet ziet of niet wil zien.
Er zijn duidelijk nog veel mensen die niet kunnen geloven dat hen iets wordt voorgelogen, die denken dat onze regering het beste met ons voor heeft. Waarschijnlijk geldt dat niet voor jou die dit leest, maar vaak wel weer eventueel voor een partner of andere familieleden en vrienden, en voor hen wil ik er wat bewijzen van geven want er is gelogen en hard ook, daar is genoeg bewijs van en de politici en media hebben angst gezaaid, dat valt allemaal niet te ontkennen, maar het grote plan...?
Zal men kunnen geloven dat alles gaat volgens een reeds lang uitgedacht plan?

Het is niet gemakkelijk om precies te weten wat nu het plan is achter de zogenaamde "Covid-19 crisis" die tegenwoordig ook wel de "plandemie" wordt genoemd en in de komende hoofdstukken probeer ik daar een beeld van te vormen. Dat beeld is, zoals eerder aangegeven, het resultaat van bijna 20 jaar onderzoek, geÔnitieerd en geÔnspireerd door de voorspellende droom over de dood van Diana. Het is deze droom geweest die de deuren voor me opende naar een hele andere kijk op het leven en naar meer bewustzijn.

Veel mensen willen liever de schaduwkant van het leven niet zien en dat is ook wel te begrijpen, maar tegelijkertijd is het wel zo, dat als je het kwaad niet kent, je in het kwaad meegezogen kunt worden zonder dat je het beseft en er onbewust aan meewerkt en het in stand houdt en ik in mijn nieuwsbrief nummer 9 uit 2009 heb beschreven in het hoofdstukje "Een Moord begaan".
Want, wees eerlijk, had wat er nu gebeurt kunnen gebeuren als we hadden geweten wat er werkelijk gaande was en ons niet bang hadden laten maken voor deze zogenaamde pandemie? Hadden we de "lockdown" geaccepteerd en het ruÔneren van de economie als we geweten hadden wat de plannen waren? Had de politiek het geaccepteerd?
Ik kijk regelmatig naar de debatten in de tweede kamer en ik heb toch het idee dat veel politici gewoon niet weten wat er echt gaande is. Maar dat geldt, voor zover ik het kan beoordelen, niet voor mijnheer Rutte, mijnheer de Jonge, Grapperhaus,  en anderen, die netjes het plan uitvoeren dat hen opgedragen is. Er zijn er die wel degelijk weten waar ze mee bezig zijn en ik kan dat bewijzen ook.

Terug naar begin

 

Niet zomaar een virus
Degene die misschien wel het duidelijkste beeld heeft gegeven over de machten en krachten die de wereld besturen, is de Britse geheime (MI-6) agent dr. John Coleman geweest.

Dr. John Coleman

John Coleman is ooit onderdeel geweest van een gezamenlijke geheime missie van de Engelse en Amerikaanse geheime diensten in Sierra Leone in Afrika, waar op een missionarissenpost ver weg van de bewoonde wereld, op de lokale bevolking geŽxperimenteerd werd met het Lassa-fever virus. Een virus dat te vergelijken is met Ebola en hevige bloedingen veroorzaakt die heel snel tot de dood kunnen leiden.
Dat hele experiment liep echter totaal uit de hand want, naast mensen van de bevolking zelf, overleden er ook in een korte tijd 3 wetenschappers van het team en men kreeg opdracht van hoger af om het experiment direct te stoppen.
De boel werd daar platgebrand en het virus werd mee terug genomen naar Amerika, waar in een laboratorium van de Center of Disease Control (CDC) in Atlanta verder met het virus geŽxperimenteerd werd, maar waar weer 3 mensen overleden en men toen ook daar het laboratorium heeft moeten platbranden.

Volgens John Coleman is men toen niet verder gegaan met het onderzoeken van dit virus want het was te oncontroleerbaar. In plaats daarvan is men doorgegaan met het onderzoeken en manipuleren van het AIDS virus.
Het was de bedoeling om via vaccinatieprogramma's, via de World Health Oranisation (WHO), AIDS te verspreiden vnl onder de zwarte bevolking van Amerika, Afrika en BraziliŽ om zo de bevolking te reduceren en zo is het ook gegaan want via vaccins tegen Hepatitis B onder homoseksuelen, hoertjes, drugverslaafden en Afrikaanse Amerikanen in New York en via vaccins tegen de pokken in Afrika en BraziliŽ zijn vele mensen besmet geraakt en sterven er nog steeds miljoenen mensen in Afrika aan AIDS.

Dat er waarheid zit in dit verhaal wordt volledige bevestigd door Dr. Judy Mikovits, die behoort tot de wetenschappers die (samen met het team van de Franse wetenschapper Luc Montagnier) rond 1983 voor het eerst het AIDS virus hebben weten te isoleren. Zij kwamen erachter dat vaccins besmet waren met het AIDS virus, maar ook met andere virussen die kanker en (vnl bij vrouwen) chronische vermoeidheid veroorzaken.

Judy's verhaal gaat op dit moment "viraal" en zij vertelt hoe Anthony Fauci (zeg maar de Amerikaanse van Dissel) en Robert Gallo haar en haar mentor's ontdekkingen toen afhandig hebben gemaakt, haar gevangen hebben laten zetten, haar laboratorium hebben gesloten, haar hebben ontslagen uit haar beroep als onderzoekster en wetenschapster en haar leven hebben geruÔneerd.
Ze vertelt verder hoe ze bewust hebben verzwegen dat het HIV virus in vaccins zat en ook de test voor HIV achter hebben gehouden die ze hadden ontwikkeld, om zo een maximum aantal mensen te laten besmetten met het virus, voor roem, eer en geld. Gallo en Fauci zijn op die manier verantwoordelijk voor de miljoenen mensen die zijn gestorven aan AIDS, die in die begintijd nog goed onder controle gehouden had kunnen worden, zo vertelt Judy.
Hier een filmpje waarin ze haar verhaal vertelt. En hier een website met de Nederlandse vertaling van de tekst van de documentaire "Plandemic", die door youtube al heel snel was verwijderd.

Dr. Judy Mikovits

Volgens Judy Mikovits is er geen enkele mogelijkheid dat het Covid-19 Coronavirus op een natuurlijke manier is ontstaan en zij kan het weten want zij was een vooraanstaand specialist geweest op het gebied van het manipuleren van virussen.

Anthony Fauci is het hoofd van de "National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID)" geweest sinds 1984 en is degene die op dit moment als geen ander in Amerika bepaalt welke maatregelen er worden genomen.
Fauci en Bill Gates zijn twee handen op ťťn buik en zijn degenen die het wereldwijde programma voor verplichte vaccinaties op dit moment willen doordrukken, niet om mensen te beschermen tegen Covid-19, maar voor hun eigen duistere plannen zoals genocide, geld en (via de WHO) totale werelddominantie.

Hier Bill Gates en Anthony Fauci, de twee partners in het kwaad

Terug naar begin

 

De heersers van de aarde
Er is nog zoveel meer te zeggen over dit Covid-19 virus en er is al veel van op het internet te vinden, maar ik wil graag laten zien wat de krachten zijn achter dit alles. Ik wil graag naar de bron, naar de kern van het probleem want dat is niet het virus en dat voert me weer naar dr. John Coleman.

Door jarenlang onderzoek is dr. John Coleman er achter gekomen dat er een groep mensen bestaat, waaronder de rijksten der aarde, de bankiers, de mediamagnaten, de koninklijke families en andere zeer invloedrijke mensen, die zich de "Committee of 300" noemen of ook wel de "Olympians".
Deze groep mensen, geleid door de koningin van Engeland, kwam elk jaar samen op het schip dat de zij toen nog had "Her Majesty's Royal Yacht Brittannia", dat aangemeerd lag in VenetiŽ, de plek waar de rijkste adel van de wereld zich bevindt, de "Black Nobility" dat je  het best vertaalt als "de Duistere Adel".
(Tegenwoordig is dit schip er niet meer en vinden die bijeenkomsten, volgens sommige bronnen, ergens op een militair schip op de Atlantische oceaan plaats).

Her Majesty's Royal Yacht Brittannia

Tijdens deze (illegale) samenkomst van politici en invloedrijke mensen worden dingen besproken en plannen gemaakt en het schijnt zo te zijn dat er niets gebeurt in de wereld dat niet eerst hier besproken is, zoals bijvoorbeeld wanneer een oorlog zal beginnen en wanneer hij weer zal eindigen, wanneer een financiŽle crisis zal worden geforceerd en wanneer deze weer zal eindigen en... wanneer er een pandemie zal worden gecreŽerd en wanneer deze weer zal eindigen, of niet eindigen!

De doelen van de Committee of 300

Deze Olympians hebben 21 punten die ze willen bewerkstelligen (allemaal terug te lezen in het boek "The Committee of 300" van dr. John Coleman).Ik ken deze punten al bijna 20 jaar en heel veel ervan was 20 jaar geleden nog absoluut geen realiteit. Maar er is inmiddels al heel veel veranderd.
Het uiteindelijke doel van dit comitť is een gereduceerde wereldbevolking (naar minder dan een miljard mensen) en een wereldregering met volledige macht over de mens en de volkeren der aarde.
Maar om dat te kunnen bewerkstelligen moeten al de dingen die het bereiken van dat doel in de weg staan opgeruimd worden.
Een aantal van die dingen zijn: Religies (vnl het Christendom) want religieuze mensen zijn niet gemakkelijk te manipuleren, Stabiele gezonde gezinnen (hebben vaak ook sterke normen en waarden en zijn ook niet gemakkelijk te manipuleren, Kleine (zelfstandige) boeren (de protesten van vorig jaar hebben laten zien wat een kracht de boeren hebben. Ze zijn zelfstandig en vaak ook nog eens Christelijk), een Rijke en daarom sterke middenklasse (die niet snel hun zelfverworvene vrijheid op zullen opgeven voor een wereldregering), een Goed draaiende economie (waardoor er geen behoefte is aan iets anders), Politieke stabiliteit (die ook geen rede geeft voor verandering) en landen en volkeren met een Sterk nationalistisch gevoel
of gevoel van identiteit (wat een enorme kracht kan zijn die geen wereldregering accepteert).
Wat zijn de methoden die zij gebruiken om deze eenheden te verzwakken?
Heel benieuwd of je wat zult herkennen...

 • Religie en vnl het Christendom onpopulair maken en vervangen door een andere vorm van spiritualiteit die niet dezelfde normen en waarden kent.
  Wel, hier zijn de kerken zo'n beetje leeggestroomd dus dat is voor een deel al wel gelukt.

  Via films (de propagandamachine van de elite: Hollywood) en muziekoptredens van bepaalde "sterren" met satanische symbolen en muziek van een lagere trilling, ja en bijvoorbeeld zelfs het "naspelen" van satanische bloedrituelen (Madonna, lady Gaga, etc.), de jeugd in een lagere meer dierlijke, egoÔstische, gewelddadige en vulgaire bewustzijnstoestand brengen, regelrecht tegen de religieuze en menselijke normen en waarden in (en niet in een "liefdevol, dienstbaar Christusbewustzijn", om het zo maar te zeggen).

  Jeugd opzetten tegen de ouders en ouderlijke invloed is hier ook een onderdeel van en wordt gedaan, via film en muziek en door het creŽren van culten en trends. Iets wat trouwens begonnen is met de Beatles, de Rock & Roll en later de Rockmuziek.
  Excuses voor de Beatles-liefhebbers, maar maar weinig mensen weten dat de Beatles een CIA/MI6-experiment was en dat de liedjes met bepaalde muzikale technieken speciaal voor hen geschreven werden (niet door henzelf, maar door Theodor Adorno, wat heel duidelijk te zien is aan de "12 atonal discord technique", een zeer ingewikkelde techniek in de muziek waar de beatles zeker weten geen kennis van hadden), om er bepaalde gevoelens mee op te wekken en bepaalde delen van het brein mee te stimuleren, om op die manier de jeugd van die tijd te kunnen manipuleren (zoals hartstikke gek maken en bijvoorbeeld aan te zetten tot het gebruiken van drugs).
  De massahysterie onder de jonge meisjes (hier een voorbeeld) was werkelijk indrukwekkend en is nooit meer geŽvenaard, behalve dan misschien door Elvis Presley.
  Dat zijn effecten die krijg je niet van een mooi klassiek concert en geeft dus te denken!
  Ik ga ervan uit dat de Beatles zelf niet volledig bewust waren van het feit dat ze gebruikt werden voor een experiment, maar hier wel wat verontrustende beelden.

     
  Paul maakt het 666 teken (getal van de duivel)  en John het duivelgebaar (gehoornde baphomet)          


  Waarom deze afschuwelijke foto? Die krijgt een hele andere betekenis als je weet dat rituele kindermoorden nog steeds plaats vinden, juist in kringen zoals waar Bill Gates en de zijnen (Epstein, prins Andrew, de Clintons, Obama en ja, zelfs Trump, etc...) zich in bevinden (denk aan het netwerk waar Marc Dutroux toe behoorde en dat nog steeds bestaat, of aan de pizzagate die nu aan het licht is gekomen).


       De satanist en seriemoordenaar Aleister Crowley
                 op de cover van Seargent Pepper 


                   En hier met de lugubere Jimmy Savile
     

  Het mag duidelijk zijn dat religie met zijn Christelijke normen en waarden hier geen plaats heeft. Voor computerspelletjes geldt trouwens hetzelfde, maar sterker nog: er zijn zelfs vaccins ontwikkeld die invloed kunnen hebben op religieus fanatisme, zoals dat door degenen die dit hebben ontwikkeld in ieder geval wordt genoemd. Een vaccin dat de delen in de hersenen die worden gebruikt voor redernatie, motivatie, geloof en verlangens, kunnen doven, bij mensen die er een speciaal gen voor blijken te
  bezitten(?!). Dit in eerste instantie bedoeld om de Palestijnen mee in te enten. Zie hier het gelekte filmpje van een lezing erover in het Pentagon. Als zo'n vaccin bestaat, dan kan het natuurlijk voor iedereen gebruikt worden en niet alleen voor de Palestijnen, die trouwens genoeg rede hebben om te
  rebelleren!

 • Scheiden gemakkelijk maken en het voorkomen van het vormen van stabiele gezinnen, bijvoorbeeld door verwarring te creŽren wat betreft de seksuele identiteit door het propageren van (onnatuurlijke) homoseksualiteit (ipv de gewone natuurlijke homoseksualiteit) en het (via films) promoten van een trans-gender cult, wat trouwens ook nog eens door hormoonachtige stoffen in het milieu en voeding gestimuleerd kan worden, het niet juist aanspreken van deze trans-genders strafbaar maken (in Canada) en dan tegenwoordige ook nog eens gewoon openlijke reclame maken die je stimuleert om vreemd te gaan! Hoe gek kun je het maken?!
  Daar komt bij dat moeders gedemotiveerd worden om moeder te zijn, waardoor kleine kinderen in crashes opgroeien ipv in een veilig en gezond thuis. (Nederland staat gelukkig nog bekend als het land waar de meeste moeders nog voor hun kinderen thuis zijn.)
  Tot slot is er tegenwoordig ook nog eens een vruchtbaarheidsprobleem. Jonge echtparen hebben steeds meer moeite met het krijgen van kinderen. Spelen vaccinaties daar een rol bij? In Afrika in ieder geval wel, waar miljoenen vrouwen steriel zijn geworden door de vaccinatiecampagnes van Bill Gates.

 • Vreemde elementen een land inbrengen, zodat nationalistische identiteit verdwijnt. 20 jaar geleden nog helemaal niet duidelijk, maar sinds het "vluchtelingenbeleid" een feit geworden. En bij ons is dat ook nog eens het ons afnemen van onze tradities zoals zwarte piet!
  Ik vermoed dat het zwart maken van Islamieten ook bij dit plan hoort. De aanval op de twintowers die zogenaamd door Islamieten zou zijn gedaan, maar in werkelijkheid door Amerika zelf is gedaan om Afghanistan te kunnen aanvallen. Dan de andere aanslagen in Londen, Parijs, etc... Altijd zogenaamd door Islamieten. Er is genoeg bewijs inmiddels dat dat helemaal niet waar is, maar het creŽert wel wantrouwen naar buitenlanders en dus vijandigheid, scheiding en chaos.

 • Via smoesjes als het opwarmen van de aarde en het "stikstofprobleem" het boeren onmogelijk maken om hun bedrijf te runnen. Oftewel het vernietigen van de kleine boeren, dat nu door de lockdown alleen maar meer zal worden want heel veel boeren die afhankelijk zijn van de export, dreigen of zijn al failliet gegaan.

 • Wel, en het midden en kleinbedrijf en de economie worden op dit moment aangepakt als nooit tevoren!
  Waanzinnig veel kleine bedrijven zijn inmiddels failliet en mensen worden afhankelijk gemaakt van de staat. Alles volgens plan.

 • Contant geld afschaffen zal het volgende zijn dat ze willen proberen en betekent niet meer afhankelijk zijn van elkaar, maar volledig afhankelijk van de bank (zoals je in China al kunt zien, waar je bankrekening bevroren kan worden als je je niet gedraagt zoals de staat het wil).

 • Gezichtherkenning maakt je vervolgens altijd vindbaar.

 • En 5G betekent volledige controle en het grootste wapen ooit, in staat om de bevolking ziek te maken, onvruchtbaar, uit te roeien of in bedwang te houden.

 • Dan ontbreken alleen de gedwongen vaccinaties nog en de chip...

Is er iemand die kan ontkennen dat dit in de afgelopen jaren bijna allemaal is gerealiseerd?
Heel eng allemaal, maar maakt het niet heel veel duidelijk?
Maakt dit ook niet duidelijker dat partijen zoals D66 en Groen Links, via hun "groene beleid" direct meewerken aan het tot stand brengen van de plannen van deze committee of 300? Is het daarom misschien dat Kathalijne Buitenweg van groen links vorig jaar is uitgenodigd voor de Bilderbergconferentie?

En wie is toch die Greta Thunberg en wie zijn haar ouders? Nu geen tijd om dat te behandelen, maar je zou eens kunnen googelen...

Andere methoden die gebruikt worden om de mens te manipuleren zijn:

 • Programmatietechnieken zoals ontwikkeld door de Tavistock Institute, een instituut dat na de tweede wereldoorlog is opgezet in Engeland en Amerika (met behulp van gevluchte nazi's) waar menselijk gedrag bestudeerd en ontleed wordt, gebaseerd op de psychologie van Freud, om op die manier technieken te ontwikkelen waarmee de mens en hele bevolkingsgroepen of volkeren gemanipuleerd kunnen worden zonder dat ze dit beseffen. Technieken zoals "subliminal messaging".
  Zij kennen al onze verlangens, angsten en drijfveren en rekenen uit hoe we zullen reageren op gebeurtenissen. Wat dat betreft is wat er nu gebeurt niet alleen door hen uitgedacht, maar tevens een studie over hoe we als mensheid hierop reageren, waar zij weer van kunnen leren (om ons nog beter te kunnen manipuleren).
  Hier is meer over te lezen in de volgende boeken:


   

 • Propaganda en controle van informatie (zoals nu duidelijker dan ooit gebeurt via de mainstream media, maar ook door youtube, facebook, vimeo, google en twitter, die veel weghalen van dat wat in strijd is met het "grote plan van werelddominantie")

 • Het afluisteren van privť-gesprekken en berichten (het bespioneren van de gewone man, zoals Snowden heeft laten zien)

 • Terroristische aanslagen en nepaanslagen (denk aan de 11de september, maar ook de nep-terroristische aanslag in Parijs bij Charlie Hebdo. (Zie hier een blog erover.)

 • Moord (er is pas een wetenschapper vermoord die belangrijke ontdekkingen had gedaan wat betreft het Covid-19 virus. Zie hier een bericht erover. Het kan zijn dat het er niets mee te maken heeft, maar het is wel heel toevallig).

Deze misdadigers hebben geen enkel respect voor een mensenleven en de lockdown is dus ook niet bedoeld om mensenlevens te redden, en al zeker niet van ouderen want die zaten sowieso al in het politieke verdomhoekje. Nooit was er door bezuinigingen geld voor en nu worden er honderden miljarden uitgegeven aan het beschermen van onze ouderen? Geloof jij het? Honderden miljarden en in Amerika triljoenen!!!

Verder zijn AI (Artificial Intelligence) en robots natuurlijk de droom van de elite want dat maakt volledige controle alleen maar makkelijker (zie hier een artikel en filmpje over een robot die social distancing controleert in een park in Singapore).

Terug naar begin
 

Wie behoren er tot de Committee of 300 (of hebben ertoe behoord)?
Bill Gates. Natuurlijk! Wat een verrassing! De grote geldschieter, de "filantroop", de man die voor een groot deel het plan financiert, maar wel tegelijkertijd miljoenen de dood in jaagt en daar bovendien weer vreselijke veel winst mee maakt!
Deze man is dus onderdeel van de hele club en dus van het hele plan. Heel verhelderend. Dit verklaart veel!

Dan de koningin van Engeland, Willem Alexander (vroeger Beatrix en daarvoor Juliana), Albert II van BelgiŽ (en dat zal nu wel Filip zijn),
 Jan Peter Balkenende (ik heb helaas geen recente lijst kunnen vinden, maar neem aan dat Mark Rutte nu ook lid is), Mabel (heel interessant!), prins Constantijn, prins Friso, prins William en Prins Charles. Verder de zwarte adel van VenetiŽ, de verschillende andere koningshuizen, zoals die van Spanje, Denemarken en Noorwegen.

Ted Turner (behoort tot ťťn van de rijksten der aarde, is een genocideaanhanger en is de oprichter van CNN), Kissinger (die zie je ook, nog steeds, wanneer gaat die man nu toch eens dood, overal. Gelooft ook in de noodzaak van genocide en bevolkingsreductie en is een oorlogsmisdadiger), de Rockefellers en Rothschilds,  Al Gore (de Global Warming man), Gorbachev, George Bush, Bill Clinton en nog vele anderen... (Zie hier een lijst uit 2010)

Vanuit de Committee of 300 worden de plannen doorgespeeld naar steeds kleinere groepen, zoals The Round Table, The Royal Institue of International Affairs, de Club van Rome, de Trilateral Comission, de Bilderberggroep, de Europese Unie, de Verenigde Naties, en andere...
Van daaruit gaat het naar politici, eigenaren van de media, het bankwezen, leger, etc.
Hier een overzichtje:

Een interessant detail is dat de Committee of 300 is voortgekomen uit de Birtse en Nederlandse Verenigde Oost Indische Compagnie, die heel veel geld heeft verdiend aan het verkopen van opium aan (en in die tijd verslaafd maken van) de Chinezen.

Terug naar begin

 

Deelnemers aan de Bilderberggroepbijeenkomsten
De subgroep van de Committee of 300, de geheime Bilderberggroep, opgericht door prins Bernhard en prins Philip, is bekend geworden door de onaflaatbare jarenlange inspanningen van de Amerikaanse journalist Jim Tucker die sinds 1975 deze geheime bijeenkomsten, geholpen door een informant, heeft gevolgd en dat wat er werd besproken bekend heeft gemaakt. Het is door hem dat deze Bilderbergontmoetingen aan het licht zijn gekomen, wat later door Alex Jones, David Icke en anderen verder bekend is gemaakt.

 
           Jim Tucker van de American Free Press             Alex Jones die met een megafoon de Bilderbergers
                                                                                             toespreekt en zo het geheime ervan openbreekt

Zie over de Bilderbergbijeenkomsten bijvoorbeeld ook de filmpjes van "We are Change Rotterdam" op hun youtubekanaal, hier te zien.
Of van Daniel Estulin, hier te zien of te lezen in zijn boek "Shadow Masters".

Deelnemers van de Bilderberggroep zijn (door de jaren heen) bijvoorbeeld geweest:
Ahmed Aboutaleb (PvdA en Burgemeester van Rotterdam)(heel apart! Wat heeft die daar te zoeken? Hij is wel degene die nu mondkapjes wil verplichten!), Kathalijne Buitenweg (van Groen Links), Kajsa Ollongren (D'66), Sharon Dijksma (PvdA), Sigrid Kaag (minister van buitenlandse handel), Jessica Uhl (Royal Dutch Shell), Diederik Samson (in die tijd voorzitter van de PvdA), Edith Schippers (toen minister van volksgezondheid), Neelie Kroes-Smit (Vice-President, Europese Commissie), Jaap de Hoop Scheffer (Secretaris Generaal van de NAVO tot 2009), Klaas Knot (voorzitter van de Nederlandse bank), Beatrix (vroeger voorzitster en idem van de Club van Rome), Willem Alexander (nu de voorzitter), prins Bernard, de medeoprichter ervan samen met prins Philip, Prins Andrew, Wim Duisenberg (overleden, maar de ontwerper van de Euro), Voormalig Premier Lubbers (inmiddels overleden) en Mark Rutte (die een vaste deelnemer is elk jaar). Dit zijn voor Nederlanders allemaal bekende namen.
Zie voor de Belgische deelnemers en nog meer Nederlandse deelnemers graag wikipedia.
Wat de bekende namen uit andere landen betreft: Kissinger, Bill en Hillary Clinton, David Rockefeller (nu overleden), Paus Joseph Alois Ratzinger, Merkel(!), Macron(!), Thatcher, Blair en Cameron (hoezo Brexit?) en verder: George David (directeur Coca Cola), mensen van de Washington Post, ABC News en nog vele anderen. Ook landen als China, Japan en Rusland zijn soms vertegenwoordigd in zowel de committee of 300 als in de Bilderberggroep, wat laat zien dat deze organisaties die zoveel bepalen over wat er in de wereld gebeurt, in tegenstelling van dat wat men ons doet geloven, geen grenzen kennen.

Kathalijne Buitenweg komt aan op de (illegale) Bilderbergconferentie in 2019 in Montreux

Willem Alexander, Mark Rutte, Kajsa Ollongren en Ahmed Aboutaleb op de Bilderbergconferentie 2016 in Dresden

Wat er besproken wordt, wordt angstvallig geheim gehouden, maar dat dat wat ze bespreken een invloed heeft op wat er in de wereld gebeurt, mag duidelijk zijn! Ze komen immers niet voor niets bij elkaar.
Vergeet ook niet dat deze club met al zijn adel en andere (invloed)rijke mensen, alle belangrijke banken bezitten en verzekeringsmaatschappijen, de grote bedrijven, alle communicatie-netwerken en media, alle belangrijke grondstoffen, zoals olie, goud, diamanten, e.a.
en ga zo maar door... Je kunt je dan ook zeker afvragen of democratie wel bestaat en ooit bestaan heeft.

Worden de dingen nu misschien wat duidelijker? Kun je dan nog ooit op dezelfde manier kijken naar Mark Rutte als hij ons op zijn quasi-verantwoordelijke manier loopt te vertellen dat je 1 1/2 meter afstand moet houden en al die dingen meer. Merkel, Macron, Rutte... allemaal op dezelfde bijeenkomst geweest en allemaal zeggen ze hetzelfde... Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn (dat zei Rutte nota bene al helemaal in het begin!), de 1 1/2 meter maatschappij, wachten op de vaccinatie, etc., etc.... Afgesproken werk?
Ditzelfde wordt trouwens over de hele wereld verkondigd. Allemaal in opdracht. Vergeet niet dat de WHO ook een subgroep is van de committee of 300.Krankzinnig wat je allemaal zegt, mijnheer Rutte

Aangezien de Bilderberggroep de orders volgt van de Committee of 300, kun je nu ook begrijpen dat wat onze politici zeggen weer overeenkomt met wat Bill Gates allemaal verkondigt. Zo'n samenspel van geheime bijeenkomsten, zoals de Committee of 300 en de Bilderbergconferentie van politici, bedrijven en media, is dat dan niet een samenzwering? Wees wat dat betreft, zou ik zeggen, gerust een complotdenker en wees er trots op! want de coronacrisis heeft deze hele samenzwering als geen ander aan het licht gebracht. Wie nu nog durft te ontkennen dat er sprake is van een complot en samenzwering en dat idee belachelijk maakt, die heeft er of nog niet eerder van gehoord of die kan of wil er op ťťn of andere manier, en om wat voor rede dan ook, niet goed over nadenken en de feiten onder ogen zien.

Terug naar begin
 

Wordt vervolgd in Deel II

Naar deel II

 

www.huldaclark.tk