www.huldaclark.tk
 

Welkom bij de 19de editie van onze nieuwsbrief.

 

Voor een printbare en ietwat aangepaste versie die je met jongeren kunt delen, klik hier:


Inhoud

"Hoe groter de leugen, des te sneller hij geloofd zal worden" - Joseph Goebbels

Inleiding

Het zijn vreemde tijden en we gaan een zeer onzekere toekomst tegemoet, niet zozeer wat een pandemie betreft want die is er nooit geweest, maar wat de economie en de effecten van het "vaccin" betreft, wat helemaal geen vaccin blijkt te zijn, maar pure genetische manipulatie.
Veel mensen zijn al aan de prik dood gegaan, anderen zijn voor de rest van hun leven gehandicapt en grote specialisten op het gebied van vaccins en immuniteit verwachten de komende jaren zelfs nog vele, vele doden en zieken meer door de effecten van de prik, maar regeringen en de media houden zich daarover heel stil!

Dit is het tijdperk van de grootste massamanipulatie ooit en is zeer beangstigend want het blijkt zo gemakkelijk om het denken en voelen van miljoenen, ja zelfs miljarden mensen, volledig te manipuleren en ze in (gevaarlijke) sprookjes te doen geloven.

Er gebeuren ook vreemde dingen, zoals magneetjes en zelfs scharen, muntjes, pollepels en hele smartphones die op de plek van waar men de prik heeft gehad blijven hangen en de vraag is wat er nu precies aan de hand is en hoe dit in hemels naam mogelijk is. Daarom heb ik besloten om het uit te zoeken en het resultaat heb ik in deze nieuwsbrief beschreven.

(Deze zomer hoop ik een cursus te geven en een nieuwe nieuwsbrief te schrijven over hoe je, mocht je al gevaccineerd zijn, met natuurlijk middelen dood door de Covid-19 injectie in de toekomst kunt voorkomen. In ieder geval is dat niet met dennennaaldenthee, zoals berichten vermelden die nu over het internet gaan.)

Maar... voorkomen is beter dan genezen en daarom deze nieuwsbrief in de hoop dat we nog iets kunnen doen om te voorkomen dat jongeren, kinderen en zwangere vrouwen zich zullen laten inenten want de gevolgen daarvan zijn niet te overzien. Zij hebben hun hele leven nog voor zich, maar zal dat zijn op een manier die, om het zo maar te zeggen, God bedoeld heeft, of voor de rest van je leven genetisch gemanipuleerd, zoals corrupte regeringen nu willen?

De grote kans op miskramen en onvruchtbaarheid door de inenting zijn al bewezen en zou desastreus zijn voor het voortbestaan van een groot deel van de mensheid.
Allemaal volgens plan? Ja, allemaal volgens plan en degene die dat niet gelooft heeft het gewoon niet goed genoeg onderzocht. Slechte mensen bestaan en het reduceren van de wereldbevolking is nu eenmaal deel van de ideologie die deze (megarijke) mensen die op dit moment de scepter zwaaien op coronagebied, hebben (zoals Bill Gates en anderen).
Maar dat is het probleem, daar kunnen veel mensen al niet meer over nadenken. Het normale redelijke verstand stagneert want de leugen is te groot om te kunnen bevatten.
Goebbels heeft nu voor de tweede keer gelijk gekregen. Zijn uitspraak "Hoe groter de leugen, des te sneller hij geloofd zal worden" is in het verleden de basis geweest voor het beginnen van de tweede wereldoorlog, maar is nu de basis voor
de massamoord en het ontnemen van al onze vrijheden.

"Wir haben es nicht gewusst" is ooit het antwoord geweest van het Duitse volk na het enorme leed en de ravage die de tweede wereldoorlog had veroorzaakt. Een deel van de Duitsers heeft namelijk niet doorgehad wat de plannen van Hitler waren en kwam er pas achter toen het te laat was. Hitler leek het beste voor te hebben met het Duitse volk, maar dat hij oorlogszuchtig was en een wereldoorlog zou ontketenen, dat hebben vele Duitsers niet aan zien komen.


De "zo aardige" Hitler bezoekt een ziekenhuis in Essen in 1939

Velen hebben dat onbegrijpelijk gevonden. Hoe kon het Duitse volk zo dom zijn geweest en hoe hebben ze ooit kunnen zeggen "We hebben het niet geweten"? Wel, nu zal het het antwoord zijn van velen die slachtoffer zijn geworden van de gemene en slinkse manier waarop men ons met bangmakerij en bedrog heeft doen geloven in een pandemie, die nooit een pandemie is geweest.

Nu zal het ook het antwoord zijn van diegenen die uit angst het vaccin hebben genomen zonder te beseffen dat het helemaal geen vaccin is, maar genetische manipulatie en waarvan men helemaal niet weet wat de gevolgen zullen zijn op de lange termijn. Een vaccin dat nooit is goedgekeurd voor het gebruik op mensen, ja, alleen omdat er sprake is van een zogenaamde "noodtoestand", die dus helemaal geen noodtoestand blijkt te zijn.

Ook zal het het antwoord zijn van degene die overleden is door het vaccin of er levenslang gehandicapt of onvruchtbaar door is geraakt.

"We hebben het niet geweten" wordt het algemene antwoord van degene die geen kant meer uit kan, die gevangen zit in een maatschappij waar grondrechten geen betekenis meer hebben, eerlijke rechtspraak niet meer bestaat, cryptocurrency het volledige machtsmiddel is geworden, met gezichtsherkenningscamera's op elke hoek van de straat en verder nog eens volledige controle door 5G. Wie niet gelooft dat dit bestaat moet maar eens naar China gaan want daar is het op veel plekken al een feit.

Dat is waar de mens aan meewerkt die de "Wappies" bekritiseert, maar zelf in de val is gelopen en precies doet wat de regering wil. Het is onze eigen dommigheid en zwakte van karakter die de werelddictatuur waar we nu al gedeeltelijk in zitten en die alleen nog maar erger zal worden, mogelijk maakt.
Kunnen we dit tij nog keren...?

Terug naar het begin
 

Samen uit, samen thuis?

Hier scheiden onze wegen

Wat er op dit moment in de wereld gaande is grenst aan het ongelooflijke.
Door dik en dun, samen uit, samen thuis, tot de dood ons scheidt... Wat is er van dit alles overgebleven in deze wereld vol volledig geprogrammeerde en gehypnotiseerde mensen, die zich als makke schapen, als in een trance, naar het slachthuis laten leiden zonder enig verzet?Ben jij wakker en zeg je er wat van...?
"Van mij mag de ME op die wappies losrammen tijdens zo'n demonstratie", zei een moeder waar haar dochter, die regelmatig naar demonstraties gaat, bij was.
"Als jij je niet laat vaccineren, dan kom je het huis niet meer in!", zei een man tegen zijn vrouw en de vrouw is het vaccin gaan halen.
Onder vrienden, onder collega's en zelfs in families en gezinnen ontstaan onoverkomelijke kloven, die niet te overbruggen blijken.
Komt je misschien bekend voor?

Er zijn denk ik weinig mensen op deze planeet die niet iets soortgelijks hebben meegemaakt in hun familie of vriendenkring. Wat er nu gaande is heeft scheiding gebracht als nooit tevoren.
Wat voor duistere macht is in staat om zoiets te bewerkstelligen en hoe doorbreken we de toverspreuk die dit heeft veroorzaakt?
Je kunt zeggen wat je wilt en ook al kom je met alle bewijzen van de wereld, maar de ander wil het zelfs gewoon niet horen!
Het meest schokkende vond ik nog wel een vriend van me die al meer dan 35 jaar een natuurvoedingswinkel heeft, z'n kinderen altijd op de antroposofische school heeft gehad, en ze, zoals antroposofen doen, pas laat in hun leven heeft laten vaccineren en al helemaal niet met vaccins als BMR, e.d. Heel milieubewust heeft hij zonnecollectoren op het dak en rijdt hij met eigen opgewekte stroom in een elektrische bestelbus.

Alles biologisch, geen e-nummers, geen spuitmiddelen, niets wat niet goed is voor je gezondheid, maar... hij, zijn vrouw, hun kinderen en zelfs zwangere schoondochters laten zich allemaal vaccineren! Onbegrijpelijk! Hij weet zelfs over de enorme corruptie, het "Comité van 300", de Bilderberggroep (zie mijn vorige nieuwsbrieven) en criminelen als Soros en Bill Gates, maar er is niet meer met hem te praten en hij wil niets horen over het vaccin, niet over de e-nummers die erin zitten (en waarvan bijvoorbeeld bekend is dat zij kanker kunnen veroorzaken) en ook niet van al de andere troep, laat staan dat je er dood van kunt neervallen of ernstig ziek van kunt worden, zoals blind, verlamd en wat al niet meer.
Dit is onbegrijpelijk en voor mij het bewijs van wat je noemt "Trauma-based Mind Control", oftewel: door trauma veroorzaakte hersenspoeling, wat erop neer komt dat als je iemand maar genoeg traumatiseert en bang maakt met in dit geval allemaal beelden van mensen die dood op straat liggen door de "zo gevaarlijke griep" en door dagelijks bij elke nieuwsuitzending te vermelden hoeveel mensen er die dag dood zijn gegaan aan deze zogenaamde griep, 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar, je alles met die persoon kunt doen wat je maar wilt als hij of zij denkt om op die manier weer van zijn of haar angst en trauma af te komen.

Angst schakelt die delen van het brein uit die te maken hebben met rationaliseren en gezond verstand want in een vecht- en vluchtsituatie (zeg, je wordt door een leeuw aangevallen) heeft rustig nadenken over de situatie weinig zin en hebben andere delen van het brein voorrang, zoals het "reptielenbrein" dat we allemaal bezitten en ons miljoenen jaren, levend tussen roofdieren, heeft helpen overleven, maar, indien geactiveerd, ons hoger bewustzijn uitschakelt, waardoor we niet meer denken en alleen nog maar gedachteloos reageren
.

Al heel wat mensen zijn om die rede hun prikje gaan halen en al heel wat mensen zijn zo al slapend de dood in gelopen zonder ooit te weten, of willen weten, wat er nu in dat prikje zat (hieronder de harde cijfers hierover).
Anderen zijn voor de rest van hun leven gehandicapt en kunnen zichzelf wel voor hun kop slaan dat ze ooit het prikje zijn gaan halen.
Hoe triest is dit en misschien heb jij net zo machteloos als ik moeten toezien hoe je tevergeefs probeerde die persoon op andere gedachten te brengen.
Hier een voorbeeld van de mogelijke (directe) bijwerkingen van de Covid-19 injecties:

 • blindheid
 • verlammingen
 • voortdurende convulsies (epilepsie-achtige verschijnselen die niet stoppen)
 • bloedstollingen
 • hevige bloedingen
 • auto-immuunziekten
 • miskramen
 • gedragsverandering en depressie
 • ontstekingen van hart, longen, nieren, hersenen, huid, ogen, maag & darmen
 • onvruchtbaarheid voor de rest van je leven
 • de gekke koeienziekte
 • artritis
 • en nog veel ellende meer... (let wel, dit geldt ook voor jonge mensen die de injectie hebben gehad, zoals in Amerika op dit moment te zien is!)
 • O ja, en ik zou het helemaal vergeten...: De Dood!

Dit zijn de korte termijn bijwerkingen.
Niemand weet wat de lange termijneffecten zullen zijn want dit is voor het eerst dat dit soort injecties gegeven worden en dit mag alleen omdat er de zogenaamde "noodsituatie" is.  Er is nooit onderzoek gedaan naar de effecten van deze spuit, niet op dieren en maar op een klein groepje mensen, maar nooit op de lange termijn. Normaal duurt dit proces van goedkeuring wel 10 jaar en wat er nu gebeurt zou volledig illegaal en misdadig zijn als we niet in een "noodsituatie" hadden gezeten. Iedereen die nu de spuit neemt is geworden tot het proefkonijn en, zoals ik al eerder schreef, velen hebben dat al met de dood moeten bekopen of zijn er voor de rest van hun leven gehandicapt door geraakt.
Waarom krijgen we dat niet in het nieuws te horen?!
De langdurige gevolgen van de injecties kunnen heel uiteenlopend zijn, maar verwacht wordt dat het een enorme toename zal geven van auto-immuunziekten, kanker. ALS, MS, Ziekte van Alzheimer, Ziekte van Parkinson en vele ander chronische ziekten meer, maar, en dat is helemaal het bizarre, ook: overgevoeligheid voor coronavirussen, wat kan leiden tot ernstige ziekte en de dood, zodra je met een coronavirus in aanraking komt (wat jaarlijks rond oktober, november, december en januari het geval is).


Een zogenaamde dode door Corona, maar in werkelijkheid iemand overleden aan heel iets anders

Nu weten we dat de beelden van dode mensen op straat helemaal niets met de Covid-griep te maken hadden, maar zelfs dat kun je veel mensen niet meer wijs maken want, en hoe slim is dat, je wordt meteen uitgemaakt voor "complotdenker".
Dit is echter een complot en een complot dat zijn weerga niet kent want de hele mensheid is erin betrokken! In mijn vorige nieuwsbrieven heb je kunnen lezen door wie de wereld werkelijk wordt geregeerd en wat hun doelen zijn, en in een andere nieuwsbrief zal ik uitleggen welke psychologische tactieken worden gebruikt om wat er nu gebeurt voor elkaar te krijgen. De rede voor het schrijven van deze nieuwsbrief is echter om erger te voorkomen want binnenkort zijn de jongeren aan de beurt in Nederland en zelfs de zwangere vrouwen en kleine kinderen (in België weet ik niet precies hoe het er voor staat). En dat, terwijl kinderen en jongeren absoluut geen risico lopen wat betreft het krijgen van of sterven aan Covid-19.
Al zou ik maar één persoon met mijn nieuwsbrief kunnen overtuigen en op die manier kunnen beschermen...
Willen we voorkomen dat er miljoenen jongeren onvruchtbaar gaan worden of erger, dan zullen we nu in actie moeten komen want dit is geen fictie, maar een door wetenschappers voorspelde harde realiteit, die ook steeds zichtbaarder wordt!
Nu zijn het niet alleen maar de miljoenen Afrikaanse meisjes die onvruchtbaar of duizenden arme kinderen  in India die verlamd zijn geraakt door de vaccinatiecampagnes van Bill Gates (zie mijn nieuwsbrief nummer 14), maar zijn wij aan de beurt. Maar dat zouden onze politieke leiders ons toch nooit aandoen.. Wel...?

Terug naar het begin
 

Feiten zijn feiten, zijn feiten, zijn feiten...

Ik werd van de week, toen ik het berichtje over de plakkende magneetjes rondstuurde, nog door iemand beschuldigd van "nepnieuws". Was het maar waar, ik kwam er zelfs achter dat mijn getallen veel te laag waren! Maar hier zijn daarom wat harde cijfers van de EMA, zeg maar het RIVM van Europa.

Dit zijn de officieel geregistreerde bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinatie vanaf januari.
Je kunt er vanuit gaan dat deze cijfers zwaar onder de werkelijke cijfers liggen want zelfs al val je dood neer een kwartier nadat je het vaccin hebt gehad terwijl je terug loopt naar je auto, zoals nog niet zo lang geleden in Nederland het geval was, dan nog wordt er beweerd dat de injectie niet de oorzaak was! Je hebt dit zelf op het nieuws kunnen horen.
Harvard University heeft onlangs echter een studie gedaan waaruit bleek dat maar 1% van bijwerkingen (en doden) als gevolg van vaccins daadwerkelijk gemeld en geregistreerd wordt! Dat is bijna niet voor te stellen want dat zou betekenen dat er miljoenen mensen bijwerkingen hebben van de Covid-19 injectie en niet maar 420.000 in Europa, zoals hieronder vermeld.
(Nabericht: op 31 juli 2021 is officieel door de EMA vastgesteld dat er 1,9 miljoen mensen ernstige bijwerkingen hebben van de injecties tegen Covid.
De Buitenparlementaire onderzoekscommissie (BOPC2020) heeft (tot augustus) voor Nederland meer dan 1200 meldingen binnengekregen van overlijdens vlak na het vaccin.)

Hier zijn in ieder geval de officiële cijfers van 18 mei, die al schokkend genoeg zijn:

Hier het aantal gevallen van bijwerkingen (van een eerdere datum):

Wat opvalt zijn de enorme hoeveelheid ernstige zenuwziekten, spierziekten, bloedvatziekten, ademhalingsziekten, maar ook psychiatrische ziektes. Inmiddels zijn het totaal aantal bijwerkingen (op 18 mei 2021) dus al verdubbeld!
Het aantal miskramen staat hier niet bij vermeld, maar is in 14 weken tijd met 2000% toegenomen!
(Zie hier voor een link naar het artikel)

Door een (paar dagen geleden) gelekt onderzoek van Pfizer weten we nu ook dat het vaccin zich, van alle organen die we hebben, het meeste ophoopt in de eierstokken. Is dit het teken van bewuste genocide en het onvruchtbaar maken van onze kinderen en kleinkinderen, de grote droom van Bill Gates?
Zie hieronder het bewijs van het onderzoek:Stel je voor dat je als natuurarts iets zou doen, een kruid voorschrijven bijvoorbeeld, waardoor er één iemand zou overlijden of gehandicapt raakt of onvruchtbaar... De hel zou losbarsten!!!
Maar hier? Hier doet men of het de normaalste zaak van de wereld is.
"Ja, dat valt nu eenmaal te verwachten dat er wat mensen zullen sterven aan het vaccin, maar de voordelen wegen toch wel op tegen de nadelen hoor. We hebben al zoveel levens kunnen redden met het vaccin..."
Wat?!
Dood door een vaccin had wereldnieuws moeten zijn, maar nee hoor, alles wordt stilletjes verzwegen.

Maar hoe zit het nu met de oversterfte waar iedereen het altijd over heeft?
Oversterfte is het aantal mensen dat meer overleden is in een bepaald jaar vergeleken met het gemiddelde van voorgaande jaren.
Er zijn heel veel factoren die oversterfte (of ondersterfte) kunnen veroorzaken. Als je in een vorig jaar bijvoorbeeld een heel mild griepseizoen hebt gehad (zoals in 2019), dan zul je het jaar daarop per definitie oversterfte hebben ten opzichte van dat jaar.
Oversterfte heeft trouwens niets te maken met het aantal mensen dat dood is gegaan aan corona, dat kan aan van alles zijn.
Aangezien de "babyboomers" nu allemaal in een kwetsbare fase van hun leven komen, zal er door deze vergrijzing zeker oversterfte ontstaan.
Volgens de website van Maurice de Hond was de oversterfte in 2020 (het coronajaar) niet meer dan normaal gesproken verwacht (zonder pandemie).
Kortom de voorspelling van miljoenen mensen die dood zouden gaan aan corona is helemaal niet uitgekomen en er is zelfs geen sprake van overdreven en onverwachte oversterfte, maar het is wel aan de hand van die voorspelling dat mensen (ikzelf in het begin inbegrepen) in de angst zijn geschoten.
Veel mensen zijn echter nooit meer uit die angst verlost door de constante bangmakerij in de media en zijn nu slachtoffer van het kleine groepje mensen dat (bewust of onbewust) misbruik maakt van de situatie, door iedereen min of meer te verplichten mee te doen aan een test- & injectiesamenleving waar grondrechten en eerlijke rechtspraak niet meer bestaan.
In een vorige nieuwsbrief heb ik laten zien (met een geval in Catalonië) dat er enorm is gefraudeerd met de cijfers van sterfgevallen door corona en dat is te begrijpen want je kunt er veel geld mee verdienen. Zo krijgen ziekenhuizen voor elke "corona-dode" 30.000 euro zomaar in de pocket, krijgen artsen extra geld voor coronapatiënten wat voor een praktijk wel op kan lopen tot 20.000 euro, en ga zo maar door.

Terug naar het begin
 

De frauduleuze PCR-test

Dan is er nog de enorme fraude wat de corona-test betreft.
Kreeg je eerst nog elke dag het aantal doden op het nieuws te horen door Covid-19, wat volledig belachelijk is want zou men dat doen voor de gewone griep, dan zouden die getallen bijna identiek zijn en zou je je ook de ... (een hoedje) zijn geschrokken! Op een gegeven moment bleven de doden echter achterwege en werden het besmettingen.
Bepaald door wat? Wel, door de PCR-test.

De uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, die daar de Nobelprijs voor heeft gekregen, heeft ooit gezegd dat deze niet geschikt is om infectieuze ziektes mee te diagnosticeren. Volgens hem was hij alleen maar bedoeld om een door de arts vastgestelde diagnose te bevestigen (wat bij AIDS bijvoorbeeld gedaan wordt en heel nuttig is).
Dat betekent dat het testen van iemand die geen klachten heeft volledig zinloos is.
Dit staat ook gewoon in de bijsluiter van de test (zie hieronder).

Wat je met de PCR-test meet is de aanwezigheid van kleine stukjes van DNA-deeltjes, niet "levende" virussen, om het zo maar te zeggen. Het zegt dus absoluut niets over of je ziek bent, het virus bij je draagt en dus ook niet of je besmettelijk bent of niet.

Er zijn nog meer technische details, waar ik je niet mee zal vermoeien, maar het is bekend dat de test ook nog eens volledig verkeerd wordt gedaan, met teveel cycli, waardoor alles zo'n beetje positief test.

Deze bijsluiter van de PCR-test laat duidelijk zien dat hij niet op zichzelf gebruikt mag worden
om infectie vast te stellen, maar altijd gerelateerd moet zijn aan de medische diagnose van de arts.

Bovendien zegt hij niets over de hoeveelheid virussen die je bij je hebt, maar wat men is vergeten erbij te vermelden is dat het niet eens laat zien of je het virus überhaupt bij je draagt want het gaat alleen maar over kleine stukjes DNA die van het virus zouden kunnen zijn en het feit dat je niet kunt monitoren of de behandeling tegen Covid werkt, zegt al genoeg: deze test is volledig waardeloos voor het vaststellen van de ziekte Covid-19!
Hier is door wetenschappers een retractiepaper over geschreven (zie: BREAKING: PCR Test van de baan!) en dit wordt ook door alle specialisten op dit gebied toegegeven, maar wie luistert daar naar? Niemand!
Vind je het gek? Er wordt veel te veel verdiend aan het in stand houden van het Corona-sprookjes!

De sneltesten zijn nog onbetrouwbaarder en bloedonderzoek is veel te kostbaar en tijdrovend, dus wat blijft er over? NIETS. Ja, als je ziek op bed ligt met last van je longen, dan kan er sprake zijn van een griep en het maakt niet uit of dat door het influenzavirus of een coronavirus is, ze zijn beiden goed te behandelen met (goedkope en onschadelijke) medicijnen zoals bijvoorbeeld Ivermectine, Hydroxychloroquine met zink en andere...! Onderzoeken in verschillende landen, maar als eerste Frankrijk, hebben aangetoond dat 80% van de ziekenhuisopnames met deze middelen te voorkomen is. 80%!!!, maar het gebruik ervan door artsen is door de inspectie verboden. Verboden? Ja, verboden. Waarom? Ja, dat is de vraag want deze middelen worden al zo'n 70 jaar aan heel veel mensen (zoals reumapatiënten) voorgeschreven zonder enig probleem.
Men wil blijkbaar niet dat Covid-19 gemakkelijk genezen kan. Waarom niet? Tja, samenzwering...? Het zou zo maar eens kunnen!

(Mocht je willen weten hoe griep en Covid-19 (Sars-Cov-2) met kruiden gemakkelijk te behandelen zijn, dan zou je eventueel de online cursus daarover hier kunnen bestellen).

Goed, maar als je denkt dat dat alles is? Het is allemaal nog onbegrijpelijker en luguberder dan dat!

Terug naar het begin
 

Het grote mysterie achter de Covid-19 injecties

De Covid-19 injecties worden vaccins genoemd, maar dat zijn het niet, want de definitie van een vaccin is: een gemodificeerd en verzwakt virus of bepaalde bacterie met als doel de gevaccineerde persoon immuun te maken voor dit virus of voor die bacterie.
De Covid-19 injectie is heel wat anders (hij wordt trouwens in Amerika de "Frankinshot" genoemd), maar wat is het dan
wel?

Om heel eerlijk te zijn, niemand weet het precies.
Het is als een misdaad die nog opgelost moet worden en we moeten het doen met wat er aan aanwijzingen is, wat de ervaringen zijn van mensen en wat specialisten erover weten te zeggen.
De makers ervan zelf zeggen in ieder geval dat het niet beschermt tegen een volgende besmetting, zoals bijvoorbeeld een tetanusvaccin dat wel doet. Wel, zoals ik eerder al zei, zowel medicijnen als kruiden zijn goed in staat om Covid-19 te behandelen, dus waarom al dat gedoe over de injecties?

Er zijn verschillende injecties op de markt op dit moment en er zijn nog minstens 200 die op de markt willen komen.
Zonder er al te diep op in te gaan, de belangrijkste zijn op dit moment:

 • Pfizer en Moderna en beiden maken gebruik van (corona-)mRNA ingepakt in een nanolipid/Hydrogel, die de cellen van het lichaam aansporen om spike-eiwitten te maken van het oorspronkelijke virus, waar het lichaam op zal reageren door antistoffen te maken (in ieder geval dat is het idee).
 • AstraZeneca is ook een zogenoemde vector-gebaseerde injectie. Het bevat een bestaand verkoudheidsvirus (een adenovirus van apen) waar een klein stukje van de genetische code van het coronavirus aan is toegevoegd. Het is een DNA-injectie, maar uiteindelijk wordt het ook omgezet in mRNA en spoort het de cellen ook aan om de beruchte spike-eiwitten te maken.
 • Jansen (Johnson & Johnson) is te vergelijken met de AstraZeneca-injectie.

Waar gaat het nu fout?
Het gaat in ieder geval al fout bij het spike-eiwit (ongeacht welk vaccin wordt gebruikt).
Zodra het spike-eiwit in contact komt met de bloedvaten en het bloed, reageren bloedplaatjes direct waardoor het bloed begint te stollen. Hierdoor kunnen bloedstollingen ontstaan waar dan ook maar in het lichaam en op de meest vreemde plekken. Zo kunnen zelfs hele bloedvaten verstopt raken, zoals in de hersenen(!), zelfs bij hele jonge mensen, maar verder ook in alle ander organen en delen van het lichaam.                             Gevolgen van de Covid-19 injectie

Vergeet niet dat de injecties de cellen van het lichaam opdracht geven om deze spike-eiwitten te maken, in feite tot in het oneindige!
Het volgende probleem is dat bloedplaatjes op raken en enorme bloedingen kunnen ontstaan, ook weer op de meest vreemde plekken, maar in het bijzonder bij vrouwen en hun menstruatie.
Vrouwen die al lang in de menopauze zijn beginnen ineens weer te vloeien, jonge vrouwen krijgen heftige menstruaties, soms wel 4x per maand! In sommige gevallen kwam de hele binnenkant van de baarmoeder naar buiten! Blauwe plekken overal is een ander verschijnsel en een hoofdpijn waar geen pijnstillers tegen werken. Wel, en de rest kun je raden: hartinfarct, herseninfarct en hersenbloeding, longembolie, etc., etc.
Opvallend zijn ook alle ernstige zenuwproblemen die kunnen ontstaan en prionenziekte (de gekke koeienziekte).
Ook zijn heel wat moeders hun kind kwijtgeraakt door een miskraam na het nemen van de prik (zie hier) en zijn zelfs baby's gestorven door de borstvoeding te drinken van de moeder die gevaccineerd was.

Hoewel dit al oorzaken zijn van vele trieste overlijdens, bleef het daar maar bij!
Er zijn nog veel vreemdere dingen aan de hand.
 

Gevaccineerden worden een gevaar voor de samenleving!

Degenen die niet ingeënt zijn kunnen besmet worden door in de buurt te komen van mensen die wel (net) ingeënt zijn en veel van dezelfde symptomen kunnen ontstaan (zie hier een website met getuigenissen daarvan). Het idee van de anderhalve meter, waar ik me al een jaar zo tegen verzet heb, heeft voor mij ineens een hele andere betekenis gekregen!!! (Niet dat het veel zal helpen, maar ik heb de neiging om ouderen, waarvan de meesten inmiddels zijn ingeënt, te mijden als de pest!).

Deze mogelijkheid van besmetting staat nota bene in de bijsluiter van de Pfizer-injectie vermeld!


Een stukje uit de bijsluiter van de Pfizer-injectie
(let op het stukje "intervention by inhalation or skin contact)
 

De biotische man en vrouw

Nog vreemder is echter het pas geleden ontdekte fenomeen dat magneten, maar ook scharen en andere metalen voorwerpen op de plek van de prik blijven hangen!
Nu wordt het pas echt mysterieus en luguber want dit staat niet in de bijsluiters en wat moet dat wel niet zijn, dat een magneet er zomaar aan vast blijft zitten?! Het gaat dan niet meer over een beetje zware metalen of iets in die trant.
Hier begint de echte samenzwering.

Begin vorig jaar werd er al gesproken over de mogelijkheid van het ingespoten worden met chips of nanobots. Kleine robotjes die, eenmaal in je lichaam, zich daar zelf kunnen vermenigvuldigen, in staat zijn zich door het hele lichaam te bewegen en informatie kunnen geven over: waar je je bevindt, of je stil zit of beweegt, hoe je bloeddruk is of je bloedsuikergehalte, hoeveel stappen je zet of hoe snel je je voortbeweegt, of je valt, of je seks hebt, wat je emoties en gevoelens zijn en nog vele dingen meer... Maar dat niet alleen, deze zijn ook via radiogolven (5G bijvoorbeeld?) te besturen en kunnen je bepaalde gevoelens geven en je gedrag bepalen.
Deze techniek bestaat en is geen geheim, maar is dat wat er in de vaccins zit? En is het daarom dat 5G in de hele wereld met een enorme snelheid wordt uitgerold?
De magneten blijven in veel gevallen inderdaad plakken, maar (om te beginnen) alleen op de plek waar de persoon de injectie heeft gehad en heb ik zelf bij mensen in het tuinencomplex waar we onze tuinen hebben en bijna iedereen is gevaccineerd, uitgeprobeerd. En jawel hoor, niet bij iedereen, maar bij sommigen bleef hij echt gewoon hangen!


Hier één voorbeeldje van de inmiddels honderden die over het internet gaan!

Of nog extremer:

Er zijn mensen die met een metaaldetector hebben aangetoond dat het inderdaad metalen moeten zijn die zijn ingespoten, maar er zijn zelfs mensen die een EMF-meter hebben gebruikt om het gebied van de prik te onderzoeken en die hebben kunnen meten dat die plek heel duidelijk een frequentie uitzendt!
Inmiddels zijn er ook steeds meer video's die laten zien dat de magneten na verloop van tijd zelfs op hele andere delen van het lichaam blijven plakken en je kunt je afvragen of de ingeënte persoon op dat moment niet een zendstation is geworden voor bepaalde frequenties. (Hier een filmpje over dit fenomeen. Of nog extremer: hier)
We zijn elektromagnetische wezens, al de processen in ons lichaam worden elektromagnetisch bestuurd, dus wat doet dat met ons en met onze gezondheid?

Terug naar het begin
 

Totale fantasie of wetenschap?

Kunnen cellen magnetisch worden en zo ja, hoe?
Er is een eiwit in het lichaam dat ijzer bevat en dat heet Ferritine. Ferritine brengt onder andere ijzer van en naar de rode bloedcellen en het is dus een heel belangrijk eiwit, maar het bevat op geen enkele manier genoeg ijzer om het mogelijk te maken voor een magneet om aan je lichaam te blijven hangen.
De wetenschap heeft daar echter wat op gevonden. Het heeft kristalstructuren weten te maken in de menselijke cel die meer ijzer kunnen bevatten (wel 5000 keer zoveel), zonder dat de cel daar aan dood gaat.
Is het dat wat er in de injecties zit?
Hier een artikel over een onderzoek over dit thema:


 

Wat je hier kunt lezen is dat men het dus al voor elkaar heeft gekregen om enorme hoeveelheden ijzer in cellen te krijgen, waardoor deze met magneten te manipuleren waren. Deze tak van wetenschap heet "Magnetogenetics".

 

Dit is nog een artikel dat praat over het manipuleren van het zenuwstelsel en de hersenen met magnetogenetics. Hier de link naar het artikel

Terug naar het begin


 

Maar wat is het doel van dit alles?

Het hele doel van magnetogenetics is het kunnen manipuleren van zenuwcellen en dus het brein met elektromagnetische frequenties.

Ja, je leest het goed: het manipuleren van het zenuwstelsel en het brein en hoewel dat vroeger alleen nog maar kon door elektroden in de hersenen te plaatsen, nu kan het inmiddels draadloos, mits er maar genoeg magnetische eiwitten in het zenuwstelsel en brein terecht komen.

Er is echter een probleem. De hersenen worden heel goed beschermd tegen giftige stoffen van buitenaf en wordt de "Bloed Brein Barrière" genoemd. Hoe krijg je zulke deeltjes in de hersenen en het centrale zenuwstelsel, zodat je deze kunt manipuleren?

Wel, ook daar heeft de wetenschap al een oplossing voor gevonden en heten "vectoren".
Komt je dat misschien bekend voor? Heb je ooit gehoord dat de Covidinjecties "vector-gebaseerd" zijn?
Vectoren zijn dingen die gebruikt kunnen worden om stoffen te vervoeren om deze bijvoorbeeld op die manier door de Bloed Brein Barrière te krijgen.
En wat worden in de wetenschap als vectoren gebruikt? Parasieten en Coronavirussen (of de spike-eiwitten ervan)!

Als parasiet is dat "Toxoplasma grondii", een parasiet waar (volgens deze wetenschappers) 2/3 van de bevolking sowieso al mee besmet is en meestal niet veel schade aanricht (het is de kattenbakziekte), maar wel gemakkelijk door de bloedbreinbarrière kan.
Een andere stof die de bloedbreinbarrière kon overbruggen is de hydrogel "Matrix-M". Wel, die zit in ieder geval in de injecties van Morderna en Pfizer.
En ten derde is het het spike-eiwit dat als vector gebruikt kan worden.

Marix-M is een nanolipid en signaleringsstof en dit is wat dr. Carrie Madej erover te zeggen heeft:

1.   Het kan getriggered worden om zijn substantie af te geven.
Het kan gebruikt worden voor bio-sensoren in het lichaam
Het kan data van je lichaam verzamelen

a.  Je ademhaling, hartslag, bloedsuikergehalte, etc.

b.  Gedachten (een hele nieuwe tak van neurowetenschap)

c.  Emoties en gevoelens

4.   Het bezit de mogelijkheid om via Wifi te werken

a.  Het kan energie/frequenties/impulsen uitzenden en ontvangen

5.   Het is getest op kleine groepen militairen, maar nooit op grote schaal

6.   Het kan reageren op alles om je heen

a.  5G

b.  Je smart apparaat of telefoon

7.   Wat als het op één of andere manier geactiveerd wordt? Je hebt iets totaal vreemds in je lichaam!Je ziet nu overal 5G-lantarens, masten, schoolsystemen, ziekenhuizen, etc. ontstaan (in de hele wereld!).
Dat wat in je lichaam gespoten is kan werken als een antenne en kan zowel ontvangen als uitzenden.
Hydrogel produceert zijn eigen voltage en EMF-straling.
EMF doet van alles met je.

      Inmiddels hebben universiteiten in Spanje onderzoek gedaan naar het Pfizer"vaccin" en hebben daar enorme hoeveelheden Grafeenoxide in gevonden.
Wel, grafeenoxide is de stof die deel uit maakt van de hydrogel (Matrix "M") in de injecties van Moderna en Pfizer. Er is nu dus duidelijk bewijs dat er heel wat meer in de injecties zit dan alleen maar spike-proteïnen met mRNA!

      Hier een link naar een wetenschappelijke studie over het combineren van grafeenoxide met hydrogel (helaas moet je betalen om hem echt te kunnen lezen):

       En hier foto's van de gevonden grafeenoxide in de Pfizerinjectie:

Klik op het plaatje om de video te zien van

En hier de pdf van het daadwerkelijke onderzoek van de universiteit van Almerïa/Spanje

(Nabericht: inmiddels (september 2021) is er veel meer bekend door levend bloed onderzoek bijvoorbeeld  van het bloed van gevaccineerden en de resultaten zijn schokkend. In volgende nieuwsbrieven hoop ik hier meer over te schrijven en bovenal ook over mogelijke oplossingen)

 


Terug naar het begin
 

Voorspellingen uit de vorige eeuw


Jozef Rulof (1898-1952)

Interessant genoeg heeft de metafysische schrijver Jozef Rulof in één van zijn boeken beschreven hoe de techniek het bewustzijn van de mens op een hoger plan zou brengen, net zoals de perioden van de schilderkunst en de muziek dat voor ons hebben gedaan.
Hij beschrijft op een prachtige manier hoe er dan in een bepaalde periode mensen vanuit de sferen van licht, na jarenlange voorbereiding, besluiten om samen te incarneren en zich vervolgens door meesters vanuit de "andere kant" te laten inspireren om zo bijvoorbeeld kunst op aarde te brengen om de mensheid te helpen om tot een hoger bewustzijn te komen.

Zo zijn er verschillende perioden geweest waarin dit gebeurde en waarin de schilderkunst of de muziek dan ook zijn grootste hoogte bereikte. Niemand kan die kunst daarna ook evenaren, zoals de schilderijen van Rembrandt en Vermeer of de muziek van Mozart en Bach. Deze mensen waren voor die taak geboren en konden zich laten inspireren.


Rembrandt - Zelfportret

Jozef Rulof voorspelde dat de tijd waarin we nu leven, de tijd zou zijn van de technische wonderen en dat nu daardoor het menselijk bewustzijn op een hoger plan zou komen. Ziekte zou op een gegeven moment niet meer hoeven te bestaan en armoede evenmin. Veel werk zou door machines worden overgenomen, waardoor we veel vrije tijd zouden krijgen en het leven veel aangenamer zou worden.

In zijn eerste boek "Een blik in het hiernamaals", (hier te lezen en te downloaden) geschreven in de jaren '30, hadden ze het al over een beeldscherm dat opgerold kon worden en dit terwijl de televisie, zoals die na de tweede wereldoorlog bekend werd, nog lang niet bestond.
Een auto bezitten was in die tijd alleen maar weggelegd voor de rijken, maar hij voorspelde dat we in de toekomst allemaal onze eigen "Rolls-Royce" zouden hebben. Wel, die dingen zijn nu allemaal een realiteit. Jozef Rulof - de helderziende taxichauffeur die in de jaren '30 al een boek schreef over het hele verloop van de tweede wereldoorlog van het begin tot het eind en waarvan niet alleen alles is uitgekomen, maar ook de diepere betekenis ervan wordt uitgelegd.

Ook voorspelde hij dat er een apparaat zou komen waarmee alle ziekten genezen zouden kunnen worden en beschreef het als iets met twee handvaten die je vast moest houden. Wel, het lijkt verdacht veel op de zapper van Hulda Clark en al zeker op de latere ontdekkingen van Hulda Clark!  (Uitgelegd in de cursus "De Kunst van het Zappen".)


De zapper het "wonderapparaatje van dr. Hulda Clark

In zijn boek "Een blik in het hiernamaals" staat echter ook beschreven hoe het kwaad ook zijn instrumenten/mediums heeft en hij wordt in één van de verhalen tijdens een astrale reis meegenomen naar een laboratorium waar een uitvinder bezig is met het uitvinden van een apparaat dat een straal zou kunnen produceren die alles in zijn bereik zou kunnen vernietigen. Hoe kon Jozef Rulof (in een tijd zonder internet) weten dat Nikola Tesla in 1930 bezig was met het ontwikkelen van de "Death Ray"?
Zelfs de beschrijving van de uitvinder in het verhaal komt overeen met Nikola Tesla.
We hebben, wat technische ontwikkeling betreft, veel aan Tesla te danken, maar wie een Death Ray creëert is in mijn ogen krankzinnig en werkt voor het kwaad.Nikola Tesla met zijn "Death Ray apparaat"

Zelfs veel mooie uitvindingen worden gebruikt voor oorlog en vernietiging en Jozef Rulof beschrijft hoe de meesters van licht constant bezig zijn om ons (degenen die daar voor open staan) te inspireren om op die manier alles zoveel mogelijk in goede banen te leiden.
We leven op dit moment in hele kritieke tijden want de techniek ontwikkelt nu zo snel, dat, als deze misbruikt gaat worden, dit kan leiden tot totale dictatuur en controle over alle facetten van ons leven, waardoor we alle verworven vrijheden waar onze voorouders voor hebben gevochten en voor zijn gestorven, dreigen kwijt te raken.

Ik ben er zelf van overtuigd dat wat er nu gebeurt karmisch is en dat er een les uit geleerd moet worden.
Het is een strijd goed-kwaad en die moet gevochten worden, voornamelijk in onszelf. Doe je mee aan wat het kwaad wil en maak je je slaaf van de huidige heersers of sta je (in liefde) voor de waarheid, ook al betekent dat, dat je vrienden kwijt raakt, of misschien zelfs je baan? Niet, dat je niet tactisch moet zijn natuurlijk, maar het jezelf laten injecteren met iets dat jouw cellen genetisch manipuleert, is nogal wat! Is dat proces ooit ongedaan te maken? Is dit het ware merkteken van het beest, waar in de bijbel over staat geschreven?

Wappie zijn is wat dat betreft zo gek nog niet. Wappies (door sommige mensen Snappies genoemd) zijn de wakkere mensen die vechten voor de waarheid en de vrijheid van het Nederlandse en Belgische volk en die, volledig geweldloos, karakter tonen en zich voor dit goede doel gewoon laten slaan en constant zich maar weer laten oppakken. Niet dat dat de enige manier is om tegen het kwaad en het onrecht te vechten, maar dat is wel het karakter dat je nodig hebt om deze strijd te winnen!                                  Er wordt door politie op vredige demonstranten "los geramd"

Misschien komt deze hele crisis net op tijd, nog net voordat 5G en andere controletechnieken een feit zijn en kunnen we, omdat het complot tegen de gewone mens, nu eindelijk, duidelijker dan ooit tevoren, aan het licht komt, dit kwaad dat ons al jaren, zo niet eeuwen, regeert, ontmaskeren. Dit, zodat het nooit meer macht over ons zal kunnen krijgen.
Nürnberg Trials 2.0 komt namelijk steeds dichterbij! Het masker van het kwaad is eraf.


Er is alleen leven! Opgang en ontwaking!

Maskers en Mensen, geschreven door Jozef Rulof

Het is niet verkeerd om de boeken van Jozef Rulof eens te lezen want de kern van dit alles staat er namelijk, in de vorm van prachtige verhalen, in beschreven en het lezen van zijn boeken geeft Zielenrust. Zijn boeken brengen de dingen in hun perspectief en laten zien dat het leven eeuwig is, dat we fouten maken, maar dat dat niet het einde is van de wereld. Alles is altijd weer goed te maken want een dood bestaat in feite niet en is in werkelijkheid maar een overgang naar en een geboorte in een andere realiteit, en wel die van het leven na de dood.
In het boek "Maskers en Mensen" staat de prachtige uitspraak:"Er is alleen leven! Opgang en ontwaking! Een "mantra" waar je je tijdens deze woelige en onzekere tijden aan vast kunt houden.

Het levenspad - door Vincent van Gogh via Jozef Rulof als medium geschilderd

Symbolische betekenis: Ons levenspad dat niet gaat naar de "luchtkastelen" (de vaag zichtbare torentjes), de illusies waar we ons soms liever aan vasthouden, maar naar Golgotha, daar waar het hoogste bewustzijn en de grootste liefde is gekruisigd.
De liefde en het hoge bewustzijn worden in ons leven voortdurend gekruisigd, maar door onze (emotionele) pijn te accepteren en op een liefdevolle manier de waarheid te willen zien, in plaats van te vluchten in illusies, komen we tot een hoger bewustzijn.

Terug naar het begin De laatsten der Mohikanen

De voorspellingen van de wetenschappers en specialisten die deze fenomenen van het bloedstollen en de bloedingen hadden voorspeld (zoals professor Bhakdi (zie hier) en Judi Mikovits), voorspellen nu dat er in de volgende coronagriepseizoenen (van de jaarlijkse gewone coronavirusinfecties rond november, december, januari...) vele mensen van boven de 50 kunnen gaan sterven die 2 of meer injecties hebben gehad, omdat het immuunsysteem hypergevoelig is geworden voor coronavirusssen en veel te sterk zal reageren, met alle gevolgen van dien. Voor jongeren is het volgens hen een kwestie van 5 tot 10 jaar.
Een ander probleem is dat alle krachten van het immuunsysteem gericht zullen zijn op coronavirussen, waardoor er geen aandacht meer overblijft voor andere infecties en je alsnog aan de meest eenvoudig  infectie dood kunt gaan omdat het immuunsysteem inmiddels verkeerd is geprogrammeerd.

Het zal toch niet dat wij Wappies, die al jaren proberen mensen te waarschuwen voor een samenzwering, alleen overblijven met de psychopaten als Soros en Bill Gates, of Rutte en de Jonge?!

Hopelijk vinden we op tijd een tegengif! Maar de vraag is nu hoe we onze jongeren, kinderen en zwangere vrouwen kunnen overtuigen zich niet te laten injecteren!

Terug naar het begin
 

De 13 belangrijkste vragen waarmee je elke discussie zou moeten winnen

·         1. Wat is het verschil tussen een normaal vaccin en de covid-19 injecties?
Antwoord:

o   Een gewoon vaccin is gemaakt van een verzwakte bacterie of virus, wat het immuunsysteem helpt om het, de volgende keer dat je ermee in aanraking komt, direct te herkennen en op te ruimen.
De Covid-19 injecties zijn heel anders en bestaan uit 2 onderdelen:

§  Spike-eiwitten, met daarin:

§  mRNA deeltjes bij Moderna en Pfizer en Gemodificeerd DNA en die van AstraZeneca en Jansen.

o   Covid-19 injecties geven opdracht aan de cellen van je lichaam om spike-eiwitten te maken en kunnen dus gezien worden als genetische manipulatie.

·      2. Weet je welke cellen die spike-eiwitten produceren en hoe lang dat door blijft gaan?
Antwoord:

o   Niemand weet hoe lang dat door blijft gaan en zou tot in het oneindige kunnen zijn

o   Wel weet men sinds kort dat het mRNA-vaccin niet alleen maar in de arm waarin geprikt is blijft en daar een immuunreactie  veroorzaakt, maar via de bloedvaten door het hele lichaam gaat en opgeslagen wordt in verschillende organen, waaronder, de milt, de lever, het beenmerg en (zeer verontrustend!) de eierstokken.
Men vreest daarom een grote kans op onvruchtbaarheid door de inentingen.

o   Wat ook heel verontrustend is, is dat de  spike-eiwitten door de bescherming rond het zenuwstelsel en de hersenen (de "bloedbreinbarrière") kunnen doordringen, met alle mogelijke ernstige gevolgen van dien.

·      3. Heb je wel eens gehoord van bloedstolsels en bloedingen die door de Covid-19 injecties zijn veroorzaakt en waar mensen door zijn overleden of gehandicapt zijn geraakt?
Antwoord

o   Spike-eiwitten zijn per definitie giftig voor het lichaam en veroorzaken bloedstolsels. De bloedstolsel en bloedingen vormen een zeer groot gevaar en is nu al de rede voor vele overlijdens en andere ernstige schade door de inentingen.

·      4. Weet je hoelang het normaal gesproken duurt om een vaccin goedgekeurd te krijgen voor toepassing op mensen?
Antwoord:

o   Normaal gesproken duurt het wel 10 jaar voordat men, na proeven op dieren en daarna op proefpersonen, een vaccin als veilig ziet en goedkeurt.

·      5. Weet je waarom de Covid-19 inentingen nu wel zijn toegestaan?
Antwoord:

o   Omdat er een zogenaamde noodtoestand is.

·      6. Betekent dat, dat de inentingen daarom veilig zijn?
Antwoord:

o   Nee, want daar is nog veel te weinig informatie over. Alle inentingen bevinden zich nog in de proeffase en er zijn helemaal geen dierproeven gedaan. De mensen die het nu nemen zijn het proefkonijnen.

·      7.Heb je gehoord dat bij dierproeven met vergelijkbare mRNA-injecties (voor het behandelen van kanker), de meeste dieren dood gingen of ernstige schade opliepen?
Antwoord:

o   Dat is zo.

·      8. Denk je dat de injectie je beschermt tegen Covid-19?
Antwoord:

o   Dat doet het niet en wordt door de fabrikanten ervan ook toegegeven. Minister de Jonge heeft het nu (juni 2021) al over een nieuwe lock down in de herfst omdat het vaccin ons niet zal beschermen tegen de "nieuwe varianten".
Jammer dus, als je je al hebt laten vaccineren met het idee dan veilig te zijn en alles weer te mogen doen. Niet dus!

·      9. Denk je dat er een pandemie is geweest?
Antwoord:

o   Daar is geen enkel bewijs van.

§  Er zijn niet meer mensen dood gegaan dan je elk jaar in een griepseizoen zou verwachten.

§  Artsen in Amerika en andere landen hebben vorig jaar, al helemaal in het begin van de zogenaamde pandemie, een brief gekregen met het advies om zoveel mogelijk mensen die overleden waren, te betitelen als Covid-19 doden.
Er is wat dat betreft enorm veel  fraude geconstateerd.

§  Het Covid-19 virus is zelfs nog nooit geïsoleerd en gereproduceerd en er zijn zelfs wetenschappers die met elektronenmicroscoop bij zogenaamde positieven geen enkel coronavirus hebben aangetroffen, maar wel het adenovirus.

·      10. Weet je dat er een groep zeer invloedrijke mensen is die vindt dat er teveel mensen op aarde zijn en die al jaren plannen maken om de wereldbevolking te reduceren?
Antwoord:

o   Die zijn er  en Bill Gates is daar één van en is de grootste geldschieter van de WHO.

·      11. Heb je wel eens van de “Great Reset” gehoord?
Wedervraag:

o   Waarom niet? Ik zou het maar eens onderzoeken
 

·         12. Weet je wie Bill Gates is?

o   Waarschijnlijk wel eens van zijn naam gehoord, maar niet dat hij als ideaal heeft de wereldbevolking met 10% (of zelfs naar 10%) te willen verminderen;
Dat hij één van de rijkste mensen is van de wereld;
Dat hij event 201 heeft gefinancierd;
Dat hij aandelen in de vaccinindustrie heeft en daar 10 miljard in heeft geïnvesteerd, maar daar het 20-voudige (200 miljard) voor terug krijgt;
Dat hij de grootste financier is van de World Health Organisation (die alles bepaalt wat betreft lock downs, 1 1/2 meter maatschappij, vaccinatiecampagne, etc);
Dat hij lid is van zowel de Committee of 300, als de Bilderberggroep (zie mijn vorige nieuwsbrieven);
Dat hij connecties heeft met een Joodse (krankzinnige) sekte die erin gelooft dat hoe meer destructie je veroorzaakt, des te sneller de Messias zal komen.

Zie hier de documentaire "Meet Bill Gates"


 

·         13. Heb je enig idee waarom Youtube, Vimeo, Twitter, Instagram, Linkedin en facebook filmpjes met kritische tegengeluiden gewoon verwijderen en accounts zelfs opheffen?
Antwoord:

o   In ieder geval omdat zij allemaal aandelen hebben in de vaccinindustrie.

 


Terug naar het begin

 

Vuur met vuur bestrijden

Gewoon praten met mensen en met feiten komen helpt niet, is mijn ervaring. Hoeveel mensen heb ik al niet geprobeerd te waarschuwen... Vandaag hoorde ik weer van iemand, waar ik nota bene een uur mee heb staan praten om uit te leggen waarom het niet verstandig is om de prik te gaan halen. En wat denk je? Ja hoor ze heeft toch het vaccin gehaald! Ik weet het niet meer hoor. Ben ik te beleefd? Tegenwoordig doe ik het anders en zeg ik:"Als je levenmoe bent en doodsverlangens hebt, neem de prik!"
Misschien moet je vuur met vuur bestrijden. Misschien moet je mensen zo enorm shockeren, dat het de angst voor Covid of wat het dan ook maar is, overtreft?

Hier de website van artsenvoorvrijheid.be  met foto's van allemaal zulke mooie mensen in de kracht van hun leven die door het covid-vaccin overleden zijn. Zo schokkend! Mijn hart doet pijn als ik deze mooie mensen zie en besef dat ze hier niet meer zijn. Niets vermoedend uit hun leven gerukt door zo'n stomme prik! Het maakt me boos en verdrietig tegelijk.
Zouden deze beelden mensen helpen overtuigen van de gevaren van de covid-19 prik? Als dit het niet doet, wat doet het dan nog?

Wat ik zelf nu doe: ik print dit uit en laat het aan mensen zien in de hoop dat het hen, en nu vnl. de jongeren zo shockeert dat het ze wakker schudt.

Hier is een pdf-versie met een aantal van deze gevallen, die je als je wilt kunt openen en uitprinten.

 

Tot slot

Er is nog heel veel over te zeggen, zoals bijvoorbeeld het trans-humanisme (de mens versmolten met de techniek) waar men naar toe wil en wat een combinatie betekent tussen mens en robot en het mag duidelijk zijn dat de wereld op dit moment door krankzinnigen wordt geregeerd die voor God spelen en die ons mensen niet zien als unieke, mooie wezens, gemaakt in het evenbeeld van God. Nee, men ziet ons als wezens zonder Ziel, waar je robotten van kunt maken en het hele coronaverhaal is onderdeel van dit krankzinnige idee. Het zijn Goddelozen en Satanisten die met onze levens spelen en daar moet een einde aan komen!
Ik hoop dat deze nieuwsbrief daar een kleine bijdrage toe kan leveren.

De belangrijkste boodschap van dezen nieuwsbrief:

Laat je niet vaccineren (of neem in ieder geval nooit meer nog een prik) en doe er alles aan wat je kunt om vaccinatie van anderen, en zeker de jongeren, kinderen en zwangere vrouwen, te voorkomen!!!
(Tot mijn grote schrik hoor ik trouwens terwijl ik dit schrijf dat onze zwangere schoondochter zich net heeft laten vaccineren! Zij denkt daar beslist goed aan te doen en heeft geen besef van de mogelijke gevolgen. Er is ook, net zoals je zelf al zult hebben ervaren, niet met haar over te praten. Maar goed, je ziet, we ontkomen er geen van allen aan.)

Ik wil graag eindigen met een positieve noot.
Zoals ik al eerder zei: er wordt verwacht dat er in de herfst, als het normale coronaseizoen weer begint, heel veel mensen die de prik hebben gehad, door een veel te heftige reactie van het immuunsysteem, alsnog zullen overlijden.
Ik ben echter veel onderzoek aan het doen naar dat wat we kunnen doen om de processen die veroorzaakt zijn door de injecties ongedaan te maken met natuurlijke middelen en denk mogelijkheden te hebben gevonden (en zoals ik eerder al aangaf is dat wat anders dan dennennaaldenthee). Heel belangrijk want het is niet voldoende om niet gevaccineerd te zijn omdat gevaccineerden ons duidelijk kunnen "besmetten", en naar het schijnt zelfs magnetisch kunnen maken, hoewel ik dat laatste nog verder moet uitzoeken.

Ik hoop daarom binnenkort meer te schrijven over hoe je je, mocht je al geprikt zijn of mensen kennen die de injectie al hebben gehad, op een natuurlijke manier zoveel mogelijk tegen de schadelijke werking ervan kunt beschermen. Er zijn echter al wel aanwijzingen dat de Zapper (zie: hier voor meer informatie over de zapper), die bij uitstek geschikt is om virussen in het lichaam te doden, ook een grote rol kan spelen in het ongedaan maken van zelfs het magnetisme.
Maar spike-eiwitten, die onderdeel zijn van elk virus, zijn natuurlijk ook niets nieuws voor ons lichaam en het gezegde "voor elke ziekte is een kruid gewassen" geldt beslist ook hier. Wie de bijzondere wereld van kruiden en hun wonderbaarlijke werking kent, zal begrijpen wat ik bedoel.
Kruiden zijn een Godsgeschenk en zijn, in de handen van specialisten op dat gebied, tot dingen in staat, die zonder twijfel kunnen wedijveren met de dure medicijnen die trouwens sowieso nog steeds voor 60% gebaseerd zijn op de werking van kruiden, maar gepatenteerd en dus winstgevend zijn gemaakt.
Sterker nog, met kruiden kun je diep doordringen tot de oorzaak van ziekte, iets wat in de medische wereld niet of nauwelijks wordt gedaan en het is deze kracht die we in kunnen zetten als, zeg maar, liefdevol, maar krachtig wapen tegen de aanval die door psychopaten op ons als mensheid is ingezet.
Net zoals kruiden trouwens heel goed in staat zijn om griep te genezen en het maakt helemaal niet uit of deze nu "Corona" heet en tot pandemie is uitgeroepen of niet en mocht je daar meer over willen weten, dan zou je kunnen overwegen om voor weinig geld onze online cursus daarover te bestellen en ons werk op die manier te steunen.

Wil je graag op de hoogte blijven, dan kun je je hier aanmelden voor onze mailinglijst.

Hier tot slot nog een filmpje van een wetenschapper die bij Pfizer heeft gewerkt en die waarschuwt voor de Corona-prik.

Een hartelijke groet en blijf gezond!

 

Terug naar het begin

 

www.huldaclark.tk