De Hulda Clark Keuken


 

 

(www.huldaclark.tk)

Deze kookafdeling van de website is bedoeld om de Hulda Clark therapie toegankelijker te maken en de angst weg te nemen voor de andere manier van leven en eten die Hulda Clark ons in haar boeken aanraadt.
Veel mensen denken bijna niets meer te kunnen eten als ze de richtlijnen van Hulda Clark willen volgen  Niets is echter minder waar!
We hopen aan de hand van recepten je langzamerhand een beeld te geven over welke dingen belangrijk zijn en waarom, en bovenal hopen we dat onze kookexperimenten je zullen inspireren om jezelf en/of je familie op een gezonde en toch feestelijke manier te voeden.

Omdat er in bewerkt voedsel van alles kan zitten dat niet goed voor je is, raadt Hulda Clark aan om zoveel mogelijk zelf te koken met pure ingrediënten (in het Engels: "from scratch"). Misschien vraagt het wat meer inzet, maar je krijgt er dan ook veel voor terug, een goede gezondheid namelijk! Ongezond eten vraagt op een gegeven moment toch zijn tol. Veel in de supermarkt is gemaakt voor mensen die geen tijd hebben of nemen om zelf te koken, zoals bijvoorbeeld de al gesneden en gewassen sla, maar deze is dan wel ook besproeid met iets om hem "vers" te houden en waar Hulda Clark benzeen in heeft gevonden. Benzeen is volgens Hulda Clark haar onderzoek de oorzaak van het falen van het immuunsysteem en AIDS, om maar wat te noemen. Benzeen wordt door de zappicator wel ontgift (zie de reportage op youtube), maar beter is het natuurlijk om het in het eten helemaal te vermeiden.

Toch kan koken erg leuk zijn en bovenal ook heel erg lekker! Een goede maaltijd is in feite gezondheid op je bord en het voldane gevoel dat je na het eten van een goede maaltijd overhoudt is natuurlijk meer dan alle moeite waard! 

Met deze kookrubriek wil ik proberen te laten zien dat koken "from scratch" helemaal niet zo moeilijk is en bovendien vele malen lekkerder!

Een goede regel is misschien: de adviezen van Hulda Clark serieus te nemen (vnl wat betreft kanker heeft ze daar hele belangrijke dingen over gezegd), te eten waar je je het beste bij voelt, niet bang te zijn om eens iets anders te proberen (dat misschien tegen je oude overtuigingen in gaat), genoeg te variŽren en altijd "met honger van tafel te gaan", wat wil zeggen: alles te eten met mate, één van de regels van het "Okinawadieet", het dieet en de levensstijl waar de mensen in Okinawa allemaal zo oud van worden (Okinawa heeft de meeste honderdjarigen van de wereld).

Ik hoop in de loop van de tijd steeds meer recepten aan deze pagina toe te voegen.

Vast veel kookplezier en gezondheid toegewenst!

Terug in de tijd:

Ouderwetse "doekjes-soep"

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

Maak je eigen Yoghurt en Wei
(Wei is de basis voor veel andere recepten)

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

Maak je eigen Zuurkool

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

"Mango Dream" ijs

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

Rode Bieten Kvass
De superdrank uit Rusland

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

Ginger Ale
(Gemberbier)

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

www.huldaclark.tk