www.huldaclark.tk

Welkom bij de 14de editie van onze nieuwsbrief.

Deze nieuwsbrief is iets anders dan de vorige nieuwsbrieven in die zin dat we op dit moment wereldwijd, hoe kan het, onterecht (?) in een nachtmerrie terecht zijn gekomen en, hoewel alle feiten nog wel niet bekend zullen zijn, wil ik deze nieuwsbrief toch al gebruiken om wat helderheid te scheppen in de situatie en hopelijk hoop bieden op een goede uitkomst.


Inhoud

 

Feiten om een rijtje

Er komt heel veel bangmakend nieuws op radio en tv, de hele dag door en elke dag al meer dan 3 weken lang en zoals nog nooit eerder is gebeurd wordt elke dode geteld en dagelijks medegedeeld, maar het goede nieuws hoor je niet!
Wel, hier een paar interessante feiten:

 • Wuhan heeft al heel snel, nadat er meer bekend was over het nieuwe virus 50.000 kilo vitamine C laten komen en intraveneus toegediend aan patiŽnten met fantastische resultaten!


         Vrachtwagens vol vitamine C klaargemaakt om naar Wuhan te gaan

  Vitamine C verkort het herstel met een kwart, maar veel belangrijker nog: het voorkomt het kapot gaan van de longblaasjes door oxidatieve stress en het mogelijke overlijden.
  Het toedienen van hoge dosis vitamine C wordt nu ook in een ziekenhuis in New York toegepast.
   

 • Verder heeft men 4 duizend traditionele artsen, bekwaamd in de Traditionele Chinese Geneeskunst, laten komen om de mensen die besmet waren met het virus en op de intensive care terecht kwamen, met heel veel succes behandeld met Chinese kruiden.
  Sterker nog, zij waren de enigen die echt genezing tot stand konden brengen. De normale (allopatisch) medische behandeling die men geprobeerd heeft had weinig succes en kan zelfs juist de oorzaak zijn geweest van het overlijden van mensen, omdat de zware ontstekingsremmers die soms werden gebruikt, juist ook het immuunsysteem plat legden, waardoor het virus zijn gang kon gaan.


  Dr. Liu met zijn team Traditionele Chinese artsen


                 De eerste gezonde patiŽnten genezen dmv kruiden begin februari  Hier nog een link naar een korte documentaire waar ze laten zien hoe Chinese geneeskunde heeft geholpen bij het genezen van patiŽnten met Covid-19: https://www.youtube.com/watch?v=xRZXIH1eoe0
   

 • Extra zuurstof toedienen, waar iedereen het altijd over heeft, heeft helemaal geen zin en je kunt dan gewoon op je dood liggen wachten omdat de longen vol slijm zitten dat niet opgehoest kan worden en waardoor het extra zuurstof toedienen weinig zin heeft omdat het niet door de longen kan worden opgenomen. Dat is wat de Chinesen hebben geconstateerd. Dik slijm dat niet op te hoesten was en waardoor zuurstof niet door de longen kon worden opgenomen.

  Kruiden (in samenwerking met de zapper) zijn in staat om dit slijm dunner te maken en te verwijderen, het immuunsysteem te versterken en tegelijkertijd ontsteking tegen te gaan en pas dan heeft extra zuurstof zin!

  (Mocht je precies willen weten hoe, en mocht je hem nog niet hebben, bestel dan graag (voor weinig geld) de verfilmde lezing  "Griep & Verkoudheid voorkomen en genezen met Natuurlijke Middelen" , een fantastische en zeer leerzame workshop waarin je alles leert over het coronavirus wat je moet weten om het met succes met natuurlijke middelen te bestrijden en waardoor je besmetting met het virus zelfs kunt voorkomen, of indien nodig, deze griep met succes kunt genezen).
  (Het is informatie waar je de rest van je leven wat aan hebt en tegelijkertijd steun je ons werk ermee!)


  Het is inmiddels bewezen dat Covid-19 met natuurlijke middelen
  is te vookomen en genezen.


  Harm Valentijn
   

   

 • Dat het Covid-19 een rotgriep is, mag duidelijk zijn, maar hoe is dit in vergelijking met de gewone griep en is een "lockdown" wel redelijk, gezien de enorme economische schade die dit toebrengt, naast de ongehoorde beroving van onze vrijheden?

  Daarvoor een kleine vergelijking:
  - Wereldwijd gaan er jaarlijks gemiddeld 500.000 mensen dood aan de gewone griep. Meestal zijn dit mensen die lijden aan andere klachten, zoals hart & vaatziekte, longziektes, maar ook andere onderliggende ziektes, zoals kanker waarbij longinfectie sowieso bijna altijd de oorzaak is van het uiteindelijk overlijden.
  Voor de duidelijkheid: je gaat normaal gesproken niet dood aan een griep, ook niet aan het coronavirus, als er niet ergens een onderliggend oorzaak is. Dat hoeft trouwens niet een onderliggende ziekte te zijn, maar kunnen ook andere factoren zijn, zoals Hulda Clark heel mooi heeft laten zien (en in de verfilmde lezing is te zien).

  Daarnaast is kenmerkend voor mensen die aan het eind van hun leven zijn, dat de longen verzwakken.
  In de Chinese geneeskunst horen longen en stem bij elkaar en een zwakke stem duidt daar ook op zwakke longen. Misschien is het je wel eens opgevallen dat zeer oude mensen ook vaak een hele zachte, soms zelfs bijna fluisterende stem hebben.
  Oudere mensen gaan vaak uiteindelijk dood aan een longontsteking, maar is voor de mens met slechte wil genoeg rede om deze nu aan de lijst corona-doden toe te voegen om de lijst groter te maken zodat de maatregelen die genomen zijn gerechtvaardigd lijken.

  - De teller van wereldwijde sterfgevallen staat op dit moment dat ik dit schrijf (7 april) op 75.870. Dat is nog 424.130 verwijderd van het overlijdensgetal van de gewone griep!!!
  - in 2017 waren er, las ik, in Nederland nog 2000 IC bedden beschikbaar. Door bezuinigingen is dat teruggebracht naar ik meen rond de 850 bedden.
  Zitten we dus in een "lockdown" omdat er teveel bezuinigd is?! Ze hadden het er pas over dat er 2400 bedden nodig zijn. (Nabericht: uiteindelijk zijn deze helemaal niet nodig geweest want de griep is al weer op zijn terugweg en de voorspellingen blijken helemaal niet te kloppen).

  - 2 jaar geleden overleden 9.444 mensen in Nederland aan de gewone griep en hadden we precies hetzelfde probleem en werden er ook keuzes gemaakt over wie wel een IC bed kreeg en wie niet. Toen hadden we geen lockdown en dat was ook niet terecht geweest want dan zouden we voor elke griep in lockdown moeten!

  - Er wordt beweerd dat alle maatregelen juist zijn om de ouderen van onze samenleving te beschermen, maar tegelijkertijd gaat men (in verschillende landen en ook Nederland) alle verzorgingstehuizen langs om ouderen een papier te laten tekenen waarop staat dat je niet gereanimeerd hoeft te worden in een noodsituatie.

  - De test voor het coronavirus is geen test die onderscheid kan maken tussen het Covid-19 virus en alle andere coronavirussen die we met zijn allen heel vaak bij ons dragen (en ons niet ziek maken).
  Nu, als mensen dood zijn gegaan en er een coronavirus is aangetroffen, worden deze meegerekend als slachtoffers van het Covid-19 virus, wat dus een totaal vertekend beeld geeft!
  Kortom: er zijn heel wat minder mensen die aan Covid-19 zijn gestorven dan wordt beweerd!

  Vrienden van ons in Spanje vertelden ons dat forensische artsen daar geen autopsies mogen doen. Heel vreemd want zo kan men het aantal zogenaamde overledenen aan het coronavirus zonder nader onderzoek gewoon opvoeren!

  Een ander bericht van een bekende in Spanje liet zien dat een patiŽnt die met een levercirrose naar het ziekenhuis werd gebracht en onderweg overleed, op haar overlijdensdocument als doodsoorzaak "Covid-19" had staan.  Uit ItaliŽ hoorde ik dezelfde berichten en zelfs in Nederland worden overledenen die positief testten voor coronavirus (elk coronavirus dus) aan de lijst coronadoden toegevoegd.

  Onze vrienden zitten trouwens al weken opgesloten in hun flatje met 4 kinderen, die niet naar buiten mogen en de boel zo'n beetje afbreken!
  Toen onze vriendin even ťťn van de kinderen mee naar buiten had genomen naar een stuk natuur in de buurt omdat ze het niet meer uithield, werd ze heel intimiderend door politie benaderd en kreeg bijna een boete van 600 Euro!

  - Kortom, de maatregelen die nu wereldwijd zijn genomen richten enorm veel fysieke, psychische en economische schade toe, iets wat nooit had mogen gebeuren.
  Rede...?
   

 • Een andere factor die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien is de mogelijke invloed van 5G. Een arts in New York (waar , net zoals in Wuhan en Milaan 5G al is uitgerold) heeft laten zien dat er bij hen vreemde symptomen zijn die moeilijk te verklaren zijn en het laatste woord is daar dus nog niet over gezegd.
  Misschien kan ik daar in een volgende nieuwsbrief meer over schrijven.

  Voor diegenen die niet bang zijn voor theorieŽn over een samenzwering tegen de mensheid, is aan het eind van deze nieuwsbrief een opsomming van een aantal merkwaardige feiten. Eerlijk gezegd wisten wij al meer dan 20 jaar geleden dat er plannen waren voor dat wat er nu met ons gebeurt, maar ik had niet gedacht dat ze dit op wereldniveau zo gemakkelijk voor elkaar zouden krijgen.
  In 2009 heeft men precies hetzelfde geprobeerd met de varkensgriep, maar toen zonder succes. Ik heb daar toen een nieuwsbrief over geschreven die door duizenden mensen gelezen is en ik zal wat dingen daaruit aan het einde van deze nieuwsbrief herhalen want de overeenkomsten zijn frappant.

  Voor degenen die niet van theorieŽn over een samenzwering houden, volgt hier onschuldige, maar zeer nuttige informatie over een prachtig kruid en wel: Koningskaars.

Terug naar begin


De Kruidenrubriek

Koningskaars (Verbascum tapsus)

Koningskaars is niet alleen een prachtig statig kruid dat "ruggengraat", sierlijkheid en kleur geeft in een tuin, maar het is bij uitstek een longkruid. Wel toepasselijk in deze tijd!

Er is een theorie die de "signatuurleer" wordt genoemd en die er vanuit gaat dat heel vaak het kruid lijkt op dat waar hij goed voor is. Een interessant fenomeen dat interessant genoeg heel vaak nog waar is ook!
Een bekend voorbeeldje daarvan is walnoot voor je hersenen.

Wel, de recht omhoog groeiende stengels die keihard worden als ze eenmaal uitdrogen in de herfst en bijvoorbeeld voor survival bij het maken van vuur gebruikt kunnen worden, kunnen symbool staan voor een sterke rug en ik heb, interessant genoeg, tinctuur van de wortel ook met succes gebruikt voor het behandelen en genezen van hernia's.
Het geeft meer flexibiliteit en smeert de wervels waardoor zenuwprikkels en pijnen die ontstaan door verdroging van de rug en daardoor het irriteren of beklemmen van de zenuwen vermindert of doet verdwijnen en tegelijkertijd stimuleert het de omhoog bewegende energie waardoor de rug ook weer rechter komt te staan, mocht deze verkrommen.

Vuur maken met de gedroogde stengel van koningskaars

Het kruid kan dus vocht brengen naar plekken die uitgedroogd zijn in het lichaam, zoals gewrichten, kraakbeen en bindweefsel. De vergelijking hier is die van het gebruik van het blad als lontje bij olielampen vroeger, waarbij het blad de olie opzuigt.

Op dezelfde manier is het ook voor een droge en eventueel blaffende hoest waarbij het slijm niet opgehoest wordt, wat trouwens typerend is voor Covid-19.
Dat is de rede waarom mensen stikken, want het slijm wordt niet opgehoest en verstopt de longen.

Koningskaars zou hier kunnen helpen om de slijmvliezen te versterken en de longen weer te bevochtigen, zodat het slijm opgehoest kan worden.
Tegelijkertijd kan het, interessant genoeg, juist ook gebruikt worden tegen oedeem, zoals bijvoorbeeld vocht achter de longen.
Wil je koningskaars trouwens gebruiken bij de coronagriep doe dat dan samen met de andere kruiden die in de presentatie over griep & verkoudheid zijn besproken want koningskaars alleen is waarschijnlijk niet voldoende bij zo'n zware griep.

Een ander kenmerk van het coronavirus is een strak pijnlijk gevoel op de borst.
Omdat koningskaars ook een ontspannende en krampopheffende werking heeft door het zenuwstelsel te ontspannen werkt het kruid ook voor spanning op de borst en zelfs in de hersenen.

De bloemetjes kun je in olijfolie in een glazen pot of fles doen (genoeg olie om het geheel te bedekken) in de zon zetten (niet helemaal afgesloten, zodat het vocht eruit kan verdampen). Je krijgt dan (na 1 week) een fantastische desinfecterende en genezende olie die je in  je oor kunt druppelen en kunt gebruiken tegen oorontsteking en verdroogd oorsmeer.

       

Van de bladeren kun je eenvoudigweg een thee zetten (1 volle koffielepel per kop kokend water en 10 minuten laten trekken) en verschillende keren per dag een kop drinken.
Je kunt de thee trouwens het beste zeven door een stoffen zeef want de fijne haartjes van het blad kunnen je kriebel in je keel geven.Een heerlijke kop koningskaarsthee (eventueel gezoet met honing die ook helpt slijm op te lossen)

Terug naar begin
 

De zin & onzin over hoe je jezelf kunt beschermen tegen het coronavirus

Handen wassen, handen ontsmetten met agressieve middelen, mondkapjes dragen, winkelwagentjes ontsmetten, geen contant geld meer gebruiken, social distancing, allemaal 1 1/2 meter van elkaar vandaan blijven, niet meer samenscholen of naar evenementen... Wat werkt nu en wat niet om besmetting te voorkomen?

Wel, het meest recente onderzoek geleid door de Duitse viroloog en professor Hendrik Streeck, die met een team van huis naar huis is gegaan van mensen die besmet waren door het virus in een dorp met veel besmette personen, heeft laten zien dat het virus niet overdraagbaar is door dingen aan te raken.
Dus niet door deurknoppen beet te pakken, winkelwagentjes, of met contant geld te betalen of dat te ontvangen en ook niet op een wc-bril zitten!
Ook wordt het niet overgedragen door kappers en in winkels.
Het virus wordt alleen overgedragen door langdurig met een grote groep mensen dicht op elkaar in een ruimte te verblijven of te dansen.

Ik denk dat dit voor veel mensen een opluchting zal zijn en ik stel ook voor om die informatie zoveel mogelijk te verspreiden.

Zelfs mondkapjes zijn dus overbodig en kunnen zelfs schadelijk zijn want mocht je het virus toch ergens hebben opgelopen en het bevind zich in je mond en/of keel, maar nog niet in je longen (!), dan kun je het virus regelrecht je longen inbrengen door het inademen van de virussen die zich in het mondkapje verzamelen. Pas als het virus in je longen belandt wordt je er zo ziek van.
Bovendien kan er schimmelvorming optreden in het kapje waardoor je juist ziek en in levensgevaar kunt komen (zie de lezing over griep & verkoudheid, waar wordt uitgelegd waarom dit zo is).

Hier de link naar een artikel in het Nederlands over het onderzoek van dr. Hendrik Streeck: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200401_04910262/virus-niet-overdraagbaar-via-voorwerpen
 

Terug naar begin
 

Samenzwering of geen samenzwering? That is the question!

(Niet bedoeld om gelezen te worden door mensen die gemakkelijk angstig zijn.)

Er zijn veel mensen die niet geloven, niet willen geloven, of het heel angstaanjagend vinden om te geloven dat er opzet in het spel is en dat er in feite nu wereldwijd gespeeld wordt met ons als mensheid.
Maar sommige dingen zijn niet te begrijpen als je dat wat erachter ligt of kan liggen niet onder ogen wilt zien.
Samenzwering is ook niet iets nieuw, wel?

Het is nu Pasen en bijna 2000 jaar geleden dat de Christus aan het kruis is geslagen. Degenen die een Christelijk geloof hebben en de bijbel kennen, zullen weten dat het toen om een samenzwering ging. Een samenzwering tegen het goede en lieve mens, zou je kunnen zeggen, en het kwaad leefde zich uit, geselde, bespotte en uiteindelijk kruisigde dit liefdevolle, geweldloze leven en bewustzijn.
De Christus kon dit laten gebeuren want hij was niet bang voor de dood.

Nu 1990 jaar later brengt de zogenaamde coronaviruscrisis in feite een samenzwering tegen het goede aan het licht als nooit tevoren.

Een samenzwering waar verschillende mensen ons al jarenlang van proberen bewust te maken voordat het te laat is, maar die door de media en veel mensen denigrerend werd afgedaan als complottheorieŽn en fantasie.
Wel, een wereldwijde lockdown en dus een werelddictatuur met, dan wel niet in Nederland, maar wel in andere landen, militairen marcherend door de straten en hoge boetes als je zonder goede rede je huis verlaat en apps die precies laten zien waar je bent of bent geweest, en dit alles gebaseerd op misinformatie over een virusje dat gemakkelijk (met kruiden, vitamines en de zapper) te genezen is, is nu een feit en de vraag is: wat zullen de gevolgen zijn en hoe komen we hier als mensheid weer uit?

Het is trouwens nog maar 80 jaar geleden dat de tweede wereldoorlog uitbrak en het kwaad op aarde zegevierde. Waarom zouden we dan geloven dat dat kwaad zomaar verdwenen zou zijn?

Vele religies kennen hellen, een duivel en demonen die de mens in bezit kunnen nemen of beÔnvloeden om op die manier deze mens aan te zetten tot het aanrichten van kwaad.
Wel, er is een groep mensen, met veel geld en op machtige posities, die geloven boven de gewone mens te staan. Zij zien ons mensen niet als medemens, maar als vee. Zij geloven ook dat er teveel mensen op aarde zijn en willen de wereldbevolking reduceren tot 500 miljoen mensen ipv de 7 miljard.
Dit voornemen is opgetekend op een groep stenen die de "Georgia Guidestones" worden genoemd die in 1980 neergezet zijn door onbekenden in Elbert County in de staat Georgia in Amerika.


                                                 
                                                          De Georgia Guidestones

Deze mensen bestaan dus echt en heb ik in mijn nieuwsbrief van 2011 al beschreven.
Volgens deze psychopaten moeten er dus heel wat mensen van de aardbodem verdwijnen en dat zullen zijzelf niet zijn!
Het lijkt allemaal heel mooi wat er op deze stenen beschreven staat (Unite humanity with a living new language, etc.), maar als je beseft hoeveel moorden ervoor moeten worden gepleegd, dan is het niet alleen arrogant, maar luguber buiten alle proporties!
Het grote probleem (voor ons) is, dat deze krankzinnige arrogante mensen vaak veel geld hebben en/of veel macht.
Bill Gates is daar ťťn van!


 

Bill gates heeft in 2011 (las ik in mijn eigen nieuwsbrief uit die tijd) al gezegd dat hij de wereldbevolking wil reduceren en hij doet dat door zogenaamde liefdadigheid, zoals de vaccinatieprogramma's in Afrika, Afghanistan en India.

Ten eerste is dat zo liefdadig niet want Billy heeft veel aandelen in de vaccinindustrie, maar tegelijkertijd is bekend dat door zijn vaccinatiecampagne in Afrika miljoen vrouwen gesteriliseerd zijn geraakt.
Hier een artikel die dit laat zien:

https://www.globalresearch.ca/mass-sterilization-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-in-un-tetanus-vaccine/5431664

En hier een studie die het verband laat zien tussen het vaccineren tegen polio in arme gebieden in India en  491.000 kinderen die door het vaccin verlamd zijn geraakt en zelfs overleden.


Maar wat heeft dit nu allemaal met het coronavirus te maken?
Wel, hier wat dingen op een rijtje:

 • Ten eerste is dus een belangrijk feit dat Bill Gates behoort tot de eugenetica aanhangers, het geloof dat het ras gezuiverd moet worden en dat wat "waardeloos" is moet verdwijnen. In de tweede wereldoorlog waren dat de Joden, Zigeuners, Gehandicapten, Geesteszieken, e.d., alleen worden wij nu met zijn allen gezien als overbodig.
  Andere mensen die tot de eugenetica aanhangers  behoren of behoorden zijn: Henry Kissinger, Prince Phillip, David Rockefeller,  Ted Turner, Hitler (niet te vergeten),
  John P. Holdren (dhoofdadviseur voor de wetenschap van President Obama indertijd), en nog vele anderen meer...

 • Bill Gates heeft tijdens een Ted talk ooit toegegeven dat hij via vaccinaties de bevolking wil reduceren met 10%!.

 • Hij financiert (samen met China), sinds Amerika zich heeft teruggetrokken, voor het grootste deel de World Health Organisation (Wereld Gezondheidsorganisatie) en maakt deze organisatie dus alles behalve onafhankelijk.

 • Billy waarschuwt al jaren voor een nieuwe pandemie en de vraag is: gebaseerd op wat?!

 • Hij heeft voor 10 miljard geÔnvesteerd in de vaccinindustrie, wat naar zijn zeggen een goede investering is omdat het altijd succesvol is (lees: altijd goed verkocht wordt). Hij beweerde in een interview in Davos zelfs dat hij het 20-voudig terug krijgt!
  Hier een artikel: https://www.cnbc.com/2019/01/17/bill-gates-says-this-is-the-best-investment-he-has-ever-made.html

 • Hij (of zijn stichting) heeft de bijeenkomst "Event 201" gefinancierd, een bijeenkomst van vertegenwoordigers van de NAVO, de CDC (de Amerikaanse RIVM?), de Farmaceutische Industrie, de Media, Communicatie, het Bankwezen. e.a., die in samenwerking met de media een pandemie-uitbraak met een coronavirus hebben gesimuleerd, 6 weken voor de daadwerkelijke uitbraak!
  Toeval?
  Eťn van de dingen die uitvoerig werd besproken is hoe "nepnieuws" (lees: nieuws dat zij niet willen dat jij weet) de kop in konden drukken.
  Sindsdien verdwijnen zomaar verhelderende video's over het coronavirus en de leugens daaromtrent op youtube en vimeo en geeft facebook je grijze vlakken met teksten te zien die je zeggen een bericht nepnieuws is of niet overeen komt met hun reglementen.
  Ook worden facebookgroepen gewoon beŽindigd, zoals de Engels pagina tegen 5G.
  Hier een link naar video's van "Event 201" op youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=Vm1-DnxRiPM

 • Bill Gates heeft aandelen in het bedrijf Pirbright dat een patent heeft op coronavirussen.

 • Het Covid-19 kan door genetische manipulatie door de mens zijn gemaakt, ook al wordt dat nu door wetenschappers ontkent. Volledig onlogisch want zelfs wat natuurlijk zou kunnen ontstaan zou in een laboratorium best ook een handje geholpen kunnen zijn. Dit hebben wetenschappers van het EMC in Rotterdam een aantal jaren geleden ook gedaan, zag ik pas op televisie. Zij hebben een coronavirus dat normaal gesproken niet kan hechten aan de menselijk cel, zo gemanipuleerd dat dit nu wel mogelijk is. Amerika heeft hen toen gevraagd om de studie niet te publiceren omdat dat te gevaarlijk zou zijn!

 • Er is duidelijk een informatieoorlog aan de gang en het wordt steeds moeilijker om goede informatie te vinden want zoekmachines zetten de versie van het verhaal die ze ons willen doen laten geloven bovenaan en filteren andere informatie weg of verwijderen zelfs video's, zoals met de video's van David Icke een paar dagen geleden is gebeurd op youtube en vimeo en een lezing van de Chinese arts dr. Cheng die in een ziekenhuis werkt in China waar ze een studie doen naar de positieve effecten van vitamine C op het coronavirus en waarin hij uitlegt dat tijdens hun studie met (intraveneus toegediende) vitamine C bij 50 ernstige patiŽnten, dit leidde tot sneller ontslag uit het ziekenhuis en geen overledenen).
  Waarom worden al deze goede video's zomaar verwijderd?
  Dit is een onomstotelijk bewijs dat er een plan achter zit!

 • Hier een artikel dat laat zien dat het virus door de mens gemaakt moet zijn:
  Evidence that the Wuhan Coronavirus is Genetically Engineered

 • Billy loopt nu te roepen dat iedereen een chip moet hebben die laat zien of je wel gevaccineerd bent en dat je alleen nog maar mag reizen, bij bijeenkomsten mag zijn, op scholen mag zitten, etc. als je gevaccineerd bent. Ja natuurlijk! Hij zal daar miljarden aan verdienen en het dient tegelijkertijd zijn krankzinnige ideologieŽn. Bill speelt hier de dictator, degene die dat voor ons allemaal wel zal bepalen. Zullen onze regeringen er gehoor aan geven? Zitten ze in hetzelfde spel?

 • Bill is ook regelmatige gezien met Epstein, de pedofiel en kinderhandelaar, nadat dit van Epstein ook al bekend was.
  Is hij zelf een pedofiel en verkeert hij in criminele kringen? Dit zijn geen normale vrienden!


                      Bill Gates met Jeffrey Epstein
   

 • Dat Bill Gates alle belang heeft bij een coronaviruspandemie met verplichte vaccinaties mag duidelijk zijn. Of hij ook iets te maken heeft met de fabricatie van het virus en verspreiding ervan, zal de toekomst ons nog wel leren.

 • Vaccinatiecampagnes van Bill Gates in India tegen polio hebben trouwens geleid tot 490.000 verlamde kinderen!
  In Congo, Afghanistan en de Filippijnen zijn na zijn vaccinatiecampagne angstaanjagende polio epidemieŽn ontstaan en 70% van alle polio in de wereld is terug te voeren naar vaccinatie!
  De Gates foundation heeft ook proeven gefinancierd met vaccins tegen malaria op Afrikaanse kinderen, waarbij 151 kinderen zijn overleden en 1.048 verlammingen kregen en epilepsieaanvallen.
  Bij andere experimenten gefinancierd door de Bill & Melinda Gates foundation met het HPV vaccin op 23.000 meisjes in afgelegen gebieden in India, stierven 7 kinderen en hadden 1200 ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en onvruchtbaarheid.
  Hier een artikel met het bewijs hiervan: Gates' Globalist Vaccine Agenda

 • Vaccins zijn niet veilig. Zo is er bekend dat niet zolang voor de uitbraak van Covid-19 in Wuhan massale vaccinatie heeft plaats gevonden. Toeval?
  - Hulda Clark heeft laten zien dat dat wat ingespoten is als vaccin nooit meer uit je lichaam komt.
    Mocht het nog komen tot verplichte vaccinaties, dan zal ik zeker adviezen geven om schade ervan te
    voorkomen!
  - Er gaan verhalen rond die laten zien dat men in staat is om nanorobotjes via vaccins het lichaam binnen te brengen, die in staat zijn om de functies van cellen, maar ook van het brein te veranderen en bijvoorbeeld logisch nadenken en beredeneren kunnen uitschakelen. Een hele enge gedachte!
  Hier een link naar een site die daar meer over uitlegt: Are Populations Being Primed For Nano-Microchips Inside Vaccines?
  - Vaccinatie brengt gezamenlijke immuniteit van de bevolking in gevaar en doen dus voor de mensheid meer kwaad dan goed en wordt in het volgende filmpje goed uitgelegd: Vaccinaties vernietigen kudde-immuniteit en verzwakken populatie
  Kortom, er zijn nogal wat gevaren aan inentingen die Bill Gates ons door de strot wil douwen.

 • Deze gevaarlijke man die alle tekenen vertoont van een psychopathische autist heeft veel macht, maar zal hij zijn zin krijgen? Het zal waarschijnlijk afhangen van hoe wakker de mensheid is!

Terug naar begin
 

De geschiedenis herhaalt zich

Het is frappant, maar ik heb pas mijn nieuwsbrief nummer 9 uit 2009 eens teruggelezen die ik geschreven had tijdens de Mexicaanse varkensgriep en het lijkt wel precies hetzelfde scenario!
Toen was er ook sprake van een dreiging van verplichte vaccinaties, een wet die in die tijd door BelgiŽ was goedgekeurd en nu met het Covid-19 in Denemarken.
Toen was er ook sprake van dat het varkensgriepvirus door de mens gemaakt was, alleen bleek het helemaal niet zo gevaarlijk als men gedacht (en misschien wel gehoopt) had en dus is er van een totale "lockdown" en verplichte vaccinaties toen niets terecht gekomen.

In mijn nieuwsbrief nummer 10, heb ik laten zien hoe een grote lading vaccins tijdens de varkensgriep besmet was met het echte virus, wat tot massale ziekte en sterfte had kunnen leiden.
Wel, vorige week zijn er in Engeland wattenstaafjes voor het doen van de coronavirustest gevonden die besmet waren met het coronavirus! (Ik ben de link naar het nieuwsbericht helaas even kwijt).
 

Het programmeren van een wereldbevolking

Ik was pas in een supermarkt, heel netjes met een winkelwagentje, zoals tegenwoordig van ons verlangd wordt, maar ik had maar een paar dingetjes.
Er stonden een (brede) vader en zijn (eveneens brede) zoon ieder netjes met hun wagentje bij de kassa terwijl ze nog wat dingen uit de vriezer aan het halen waren en ik vroeg hen daarom of ik niet even voor mocht, ik had immers maar heel weinig om af te rekenen.
"Je moet afstand houden joh!" was echter het botte antwoord van de vader.
Ik kon het niet laten, maar ik antwoordde: "Geloven jullie dan in die onzin?"
Dat had ik niet moeten zeggen! Ik kreeg meteen een sneer naar me toe als antwoord:"Hopen dat jij in het ziekenhuis zult komen, jongen!". Ik antwoordde: "laat het nu mijn beroep zijn". "Nou, dan kun je er meteen bij gaan liggen en zoniet dan slaan we je er wel in!" was direct weer het antwoord.
O.K., dacht ik, en liet het even op me inwerken en besloot er toen maar verder geen punt van te maken en achter hen in de rij te gaan staan.

Later dacht ik over het voorval na en het was me duidelijk dat deze stoere mannen als de dood moesten zijn. Dagelijks bestookt met angstaanjagende berichten op radio en tv had hen panisch gemaakt voor het oh zo gevaarlijke virus, dat zoveel mensen om het leven bracht...
Met deze mannen zou geen fatsoenlijk woord uit te wisselen zijn geweest want het deel van de hersenen dat tot logisch beredeneren in staat is, is uitgeschakeld en niet alleen bij deze lopende klerenkasten, maar bij onnoemelijk veel mensen, is me opgevallen.
Het is namelijk geen bewust proces, maar een reactie vanuit het onderbewustzijn. Het is een overlevingsmechanisme.

"Trauma based Mind Control" wordt dit genoemd en is een methode die al in de tweede wereldoorlog door de Duitsers werd bestudeerd en toegepast, maar later in Engeland en Amerika verder is bestudeerd en "verfijnd" in projecten als MK Ultra, Project Monarch en vele andere projecten waarin onschuldige mensen (vaak al als kind) zwaar werden getraumatiseerd en vervolgens "geprogrammeerd" waardoor uiteindelijk geen enkele vorm van zelfbewustzijn en eigen vrije wil meer overbleef.
Deze "geprogrammeerde" personen werden vervolgens gebruikt in het leger, in de drugssmokkel, als hoertjes in "hogere" kringen, en zelfs als zogenaamde mediums, om maar een paar dingen te noemen, zonder, na zo'n taak uitgevoerd te hebben, zich er maar iets van te herinneren.

Deze vorm van mind control door de CIA is ook officieel toegegeven en excuses voor aangeboden door, toen president, Bill Clinton (die zelf nog steeds in dat netwerk zit trouwens).
Een paar voorbeelden van door "Trauma Based Mind Control" geworden, maar nu herstelde "Mind Slaves" zijn:

              Cathy O'brien                                    Roseanne Barr                                       Brice Taylor

En een paar voorbeelden van nog niet herstelde mind slaves:

           Britney Spears                       Paris Hilton                Lady Gaga           Brabara Streisand

Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar er zijn nog vele anderen...

Voor meer informatie, lees bijvoorbeeld de boeken:
- Trance formation of America, van Cathy O'brien en Mark Phillips
- Thanks for the memories, van Brice Taylor
- of bekijk documentaires op youtube

Wat weinig mensen echter weten is dat deze zelfde mind control niet alleen gewoon is doorgegaan, maar dat een soortgelijke vorm van mind control ook op de massa wordt toegepast en door instituten als het Tavistock Institute grondig is bestudeerd om te zien hoe hele bevolkingsgroepen psychologisch gemanipuleerd kunnen worden.

Een goed voorbeeld van een gebeurtenis die de hele wereld heeft geschokt, is natuurlijk de 11de september geweest. Sinds de 11de september, waar we nu van weten dat Amerika de torens zelf heeft aangevallen om o.a. een oorlog in Afghanistan en later Irak te kunnen beginnen, accepteren we nog steeds dat we voordat we een vliegtuig in gaan eerst alles binnenstebuiten moeten keren, door scans moeten gaan en gefouilleerd kunnen worden.
Te absurd voor woorden eigenlijk, maar we accepteren het allemaal als "normaal".
Het wordt ook helemaal niet meer ter vraag gesteld, maar stel je voor dat dat met elke bus zou zijn waar je instapt of elke trein! (In Spanje is dat trouwens wel zo met de hoge snelheidstreinen).
Allemaal het gevolg van een ons voorgelogen zogenaamde terroristische aanslag door Moslims.
Dat is een voorbeeld van Trauma Based Mind Control want onze massale angst maakt het onmogelijk om dingen ter vraag te stellen. Je zult als je dat doet meteen door je medemens worden teruggefloten!

Het Coronavirus is ook een trauma voor de hele wereldbevolking en deze wordt kracht bijgezet door rituelen waar we aan mee moeten doen zoals de 1 1/2 meter afstand-regel die ons leert om bang te zijn voor contact met anderen. Het psychologische effect daarvan wereldwijd is niet te onderschatten, want dit zal diep inwerken op het onderbewustzijn van mensen (wereldwijd). Krankzinnig, des temeer omdat de
 1 1/2 meter alleen maar geldt (volgens het RIVM) als iemand niest waardoor druppeltjes met virus ingeademd zouden kunnen worden! Niesen in de binnenkant van je elleboog zou voldoende zijn om besmetting te voorkomen (als die persoon al ziek zou zijn trouwens, wat alleen bij wijze van grote uitzondering het geval is), maar nee, we moeten allemaal in bogen om elkaar heen lopen, ieder een karretje in de winkel en wat al niet meer!
Hoe dat in landen moet zijn waar je al weken niet naar buiten mag en waar militairen over straat lopen, is moeilijk voor te stellen.

Geen gratis hugs meer op straat, geen onbezorgd handen geven, zoenen, etc....

Het is bewezen dat omhelzingen geluksgevoelens produceren en levensverlengend kunnen zijn.

Door angst kunnen mensen heel ver gaan, zoals de NSBer-achtige "kliklijnen" die je kunt bellen om te verklikken dat mensen te dicht op elkaar staan of jongeren met zijn drieŽn over straat gaan bijvoorbeeld.

Men ziet dingen niet meer in zijn perspectief. Een groepje van 3 vrienden of vriendinnen op straat zullen elkaar echt niet besmetten. Zoiets heet "paranoia"!

Er is pas zelfs een man (die geen Covid-19 had) in elkaar geslagen omdat hij in een winkel was en even moest hoesten!

En gisteren is er een jongen in het Belgische Anderlecht om het leven gekomen omdat hij door de politie achterna is gezeten omdat hij een "Coronaboete" niet wilde betalen en zich in de vluchtpoging met zijn brommer heeft doodgereden .

Hoe krankzinnig is het dat politie zich bezig houdt met het beboeten van jongeren die te dicht op elkaar staan. Ik zie overal steeds 3 jongens of 3 meisjes over straat gaan. Dat zijn gewoon hechte vrienden en die heb je nodig in deze tijd om niet hartstikke gek te worden! Geef mij het eerste geval van besmetting door zo gezellig over straat te gaan!!!

Inmiddels is bekend dat politie auto's inzet om mensen te filmen op straat om op die manier bewijs te hebben dat mensen te dicht op elkaar hebben gestaan (In wat voor wereld leven we?! Zien ze dan zelf de krankzinnigheid van dit alles niet in?)


                Politieauto's met 360ļ Camera's

Mensen zullen door angst gekke dingen doen en ook bizarre dingen accepteren, zoals alle vrijheden opgeven en apps te accepteren die precies laten zien waar je bent, wat je doet of waar je bent geweest.
We geven vrijheden op waar onze voorouders nota bene oorlogen voor hebben gevoerd en hun leven voor hebben gegeven! Absurd en dat voor een griep die minder slachtoffers geeft dan een normale griep (maar zelfs al zou dat evenveel of iets meer zijn).
Het enige verschil is met een gewone griep is, dat deze coronagriep nu dag in dag uit wordt gedocumenteerd en in het nieuws gebracht.
Hadden we geen krant, radio of tv (en internet) gehad, dan hadden we niet eens geweten dat deze griep bestond. Hoeveel rustiger was ons leven dan niet geweest?

Programmeren doe je trouwens ook zelf.
Zoals ik al zei: elke keer dat je angstig iemand omzeilt geef je je onderbewustzijn het teken dat er iets niet goed is en bevestig je de angst. De angst zal daardoor steeds dieper in je onderbewust komen en ook steeds groter worden, dit net zolang tot het een ingesleten gedrag is geworden.
Zo ontstaan fobieŽn en worden we in feite met zijn allen wereldwijd op een bepaalde manier psychisch ziek gemaakt want zal dit gedrag veranderen als de griep over is, gaan we elkaar ooit weer vertrouwen? Zal ons onderbewustzijn dat ook gaan doen?
Mijn advies: geef jezelf, elke keer als je in een winkel bent of ergens anders en afstand moet houden omdat je anders op de bon geslingerd kunt worden, de affirmatie dat je veilig bent en dat je alleen maar ruimte maakt voor de ander uit respect voor hem of haar en niet vanuit angst dat je erdoor besmet zou kunnen worden.
Zo geef je je onderbewustzijn een andere boodschap en programmeer je jezelf op een positieve manier.

Is er nu sprake van een samenzwering? Ja of nee?
Wel, zoals ik in vorige nieuwsbrieven heb laten zien, is er een groep mensen (onder de naam van onder andere: Vrijmetselaars, Illuminatie, Knights of Malta, Satanisten, etc.,  die een wereldregering (lees: werelddictatuur) willen.
En wat roept Kissinger nu ineens...?
"We moeten een post-Covid-19 wereldorde hebben!"

Dit oude reptiel, dat verantwoordelijk is voor het onnodig, voor de lol, bombarderen en vermoorden van vele Cambodjanen; die een eugenics-aanhanger is in hart & nieren; die de wereldbevolking wil verminderen en ons betitelt als "useless eaters"; een man die ooit heeft gezegd dat macht het beste afrodisiacum is en die bovendien de "handler" oftewel programmeur is geweest en verantwoordelijk voor het zwaar traumatiseren en "programmeren" van Brice Taylor (zie hierboven), roept nu ineens dat we een nieuwe wereldorde moeten hebben?
Juist nu de helft van de wereld in een "lockdown" zit?

Het ziet er naar uit dat het kwaad dat zich jarenlang verborgen heeft gehouden en waar conspiracy theoristen al jaren voor hebben gewaarschuwd , nu met het Covid-19 gebeuren zijn gezicht laat zien.
Tv-zenders en speciale programma's of gespreksleiders, kranten, politici, zogenaamde specialisten (naar andere specialisten met een andere mening wordt niet geluisterd en komen nauwelijks aan het woord) , leiders van verschillende landen, de Wereld Gezondheids Organisatie, etc., etc....
Je kunt simpelweg aan de berichtgevingen zien aan welke kant een ieder staat.
En wie nog gelooft dat men het goede met ons voor heeft...
De vraag is namelijk: waar wil men naar toe?
Rutte die beweert dat het leven na het virus nooit meer hetzelfde zal zijn! Waar wil deze man naar toe?

De advocate Annemarie van Blijenburgh heeft ooit via een video een getuigenis afgelegd waarin ze vertelt dat ze Mark Rutte, minister Donner, Mabel, prins Friso, Geert Wilders, George Soros en vele andere hooggeplaatste mensen uit de samenleving, samen heeft gezien bij een rituele moord in Hattemerbroek, waarbij kinderen voor publiek op een gruwelijke wijze werden vermoord. Moeilijk om je voor te stellen, maar zij is niet de enige die zulke getuigenissen heeft afgelegd en wees eerlijk, wat weten wij over al deze mensen die de dingen voor ons bepalen?
Hier de link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=LWEw4nfhMVM

Dan onze staatssecretaris Mona Keijzer die probeert de tweede kamer te overtuigen van de voordelen van 5G en die doodleuk bij die voordelen "Crowd Control" noemt!
Crowd control is een methode om via (radio)frequentie mensen onder bedwang te krijgen.
Waarom wil de staatssecretaris dat zo graag? Dat lijkt op tirannie en dictatorschap. Niet de wil van het volk, maar het volk volledig aan banden leggen zodat het niet meer kan protesteren tegen dingen die misschien om protest vragen voor een eerlijke en goede samenleving gebaseerd op vertrouwen en in de grondwet vastgelegde vrijheden.
Krankzinnig, want de bedoeling is dat 5G overal komt, ook in jouw huis!
5G kan dus als wapen tegen jou gebruikt worden, tegen je buren, tegen de hele straat, tegen een heel dorp of een hele stad en uiteindelijk tegen een heel land! Helemaal afhankelijk van wie er aan de knoppen zit!
Hier de link naar haar pleidooi: https://www.youtube.com/watch?v=cuui8jAITLI

Het is slinks en ik geloof niet dat de tweede kamer beseft waar ze het over heeft!

Ik kan zo nog uren doorgaan en is meer iets voor een volgende nieuwsbrief, maar ik wil nog even een interessante toevalligheid laten zien en dat is de pas nieuw uitgekomen 20 pound biljet.
Toeval?


Let hierbij op de kroon op de voorkant van het biljet en het coronavirusje (corona is latijns voor kroon) op de achterkant!
Er zijn mensen die beweren dat het vuurtorenachtige ding 5G symboliseert, maar dat wordt door de bank of England tegengesproken (ofcourse!)

Terug naar begin

 

Maakt deze crisis ons wakker en bereid het ons voor op een betere wereld met een mooiere toekomst en saamhorigheid wereldwijd...?

Lessen die we kunnen leren van de corona-crisis:

Er is een Spaanse uitspraak die zegt:"No hay un mal que por bien no viene" (Vrije vertaling: Er is niets slechts dat niet op ťťn of andere manier komt om iets goeds te brengen).
Oftewel om het maar in Cruijf zijn bewoording te zeggen:"Elk nadeel heb z'n voordeel".

Er zijn lessen te leren van alles wat er op dit moment gebeurt.

 • Allereerst: nies of hoest in je elleboog en niet in je hand (toch wel een goed idee want dat had deze hele crisis misschien wel kunnen voorkomen?).

 • Wat ik zelf heel erg mooi vind aan wat er nu gebeurt is dat het een soort samenhorigheidsgevoel geeft met mensen vanuit de hele wereld want overal gebeurt hetzelfde.
  Wij zijn immers met zijn allen de bewoners en behoeders van deze planeet en het groepje criminelen dat probeert te profiteren van dit losgelaten virus is maar heel klein.
  Misschien leert het ons dat we als mensheid ons meer moeten verenigen en actiever onszelf en elkaar moeten beschermen tegen het kwaad dat ons kan worden aangedaan, zoals nu de dreiging van verplicht vaccinatie en de zeer schadelijke en gevaarlijke 5G.

 • Een andere belangrijke les is dat je niet mee moet gaan in de paranoia die door de media en onze regeringen wordt gecreŽerd. Blijf onderzoeken en goed nadenken. Volg niet je overlevingsinstinct, maar blijf analyseren en jezelf positief programmeren.

 • Dan een les die mij natuurlijk na aan het hart ligt, is dat in China bewezen is dat kruiden veel beter in staat zijn om virusziektes te behandelen dan medicijnen en dat deze (ook westerse kruiden) zelfs in staat zijn om ons te beschermen tegen het Covid-19 en andere eventuele biowapens, (zoals ik in mijn videopresentatie over griep & verkoudheid ook laat zien).

 • Onderzoek met Vitamine C heeft laten zien hoe goed het is voor het behandelen van Cov-19 (wat is er gemakkelijker en goedkoper dan dat?)

 • De volgende les is dat complottheorieŽn helaas geen onzin zijn, maar een realiteit en wordt met de dag zelfs zichtbaarder en je kunt nu ook duidelijk zien wie er met elkaar verbonden zijn in dit complot. Youtube, Google, Vimeo, Facebook, Twitter, zo'n beetje alle media, politici over de hele wereld, burgemeesters (zoals die van Rotterdam die Grappenhaus vraagt om het internet te censureren) en... de onbewuste burger, die alle verhalen van de media gelooft en er in meegaat en zo, zonder het te beseffen onderdeel wordt van het complot.  Het zal aan ons liggen of we dit laten gebeuren of niet.

 • Kranten en tv geven geen juiste informatie en maken mensen zelfs ziek van angst.

 • Er is al tijden een groot wereldwijd plan om alle informatie die we krijgen te censureren en dat is door alle belangrijkste media in handen te krijgen, wat ook gebeurd is.

 • Nu het echter allemaal zo zichtbaar wordt, hoop ik dat dit ook een kracht wakker maakt bij diegenen van goede wil, om meer in actie te komen!
  We moeten nieuwe wegen van communicatie zoeken die censuur onmogelijk maken, misschien op andere platformen dan facebook, youtube en vimeo en misschien zelfs wel door ouderwets dingen uit te printen en in de buurt te verspreiden!
  Opvallend genoeg, terwijl alles plat ligt door het coronavirus, zie je in meerdere landen (ook hier in Nederland) trouwens dat men gewoon (en met haast) doorgaat met het aanleggen van 5G. Dat is echt iets dat voorkomen moet worden voordat het te laat is en hoop ik mijn volgende nieuwsbrief aan te wijden.

Een belangrijk ding om te onthouden is, dat psychopaten zichzelf altijd overschatten, geen gevaar zien en helemaal niet zo machtig zijn als ze zelf wel denken.

Als je het mij vraagt wordt het tijd dat we ons meer verenigen en samen besperken wat we kunnen doen om ervoor te zorgen dat deze misbruik van macht en het via de media indoctrineren en conditioneren van de wereldbevolking, door met leugens deze te traumatiseren en angstig te maken waardoor iedereen mak zich alle vrijheden en rechten laat ontnemen, nooit meer voor kan komen!

Ik hoop van harte dat meer mensen deze corruptie nu eindelijk gaan zien en begrijpen, zodat we met voldoende zijn om te vechten voor een goede uitkomst en een betere wereld.

Ik wil eindigen met een prachtig schilderij van Jozef Rulof dat "Het Christuslicht" heet en wens jullie ondanks alles een

Vrolijk en Gezegend Pasen!


Een hartelijke groet en hopelijk tot ziens, horens of schrijvens,

 

www.huldaclark.tk
 

Terug naar begin