Hulda Clark Therapie

de therapie van de toekomst

Kanker Voorkomen en Genezen met Natuurlijke Middelen - Workshop

Binnenkort online beschikbaar

www.huldaclark.tk

Dit is een workshop voor iedereen (ziek of niet ziek) die zich wil verdiepen in de kracht en het nut van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het voorkomen en effectief behandelen van kanker met natuurlijke middelen.

 

Er is nogal wat verwarring over wat nu wel en niet goed voor je is en hoe je het beste gezond kunt worden en blijven en het liefst ook gezond oud kunt worden.
Vele jaren en honderden miljarden euro's/dollars zijn er al besteed aan het onderzoeken van kanker en ondanks dat en de hele ingrijpende en agressieve therapieën die de medici gebruiken, overleeft een hoog percentage van de kankerpatiënten niet. Zou het zo kunnen zijn dat men wat over het hoofd ziet en dat het genezen van kanker veel dichterbij ligt dan men beseft? Zou het zelfs misschien zo kunnen zijn dat de natuur om ons heen oplossingen biedt die zowel eenvoudig als goedkoop zijn en waar je bij wijze van spreken alleen een schop voor nodig hebt om deze op te graven?
Het lijkt belachelijk en veel te simplistisch, maar zou het misschien toch kunnen...?

Hulda Clark heeft ooit gezegd dat het de biologen zouden zijn die de oplossingen voor kanker zullen vinden omdat zij niet ziekte, maar het leven bestuderen. Wel, wat ik tijdens deze middag wil laten zien is wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in de biologie (en genetica) en hoe deze ons kunnen helpen bij het voorkomen en genezen van kanker.

Verder komen verschillende therapieën aan de orde die in het verleden succesvol zijn geweest voor het genezen van kanker, maar die grotendeels vergeten zijn en daarnaast wil ik graag een vizie van Hulda Clark belichten, die ik in mijn andere cursussen door tijdgebrek normaal gesproken niet kan bespreken, zoals ook hele praktische informatie over hoe je huidkanker en eventueel een open wond het beste kunt behandelen.

Verder ook de visie van de Chinese geneeskunde op het voorkomen en genezen van kanker met wat pareltjes aan bruikbare informatie en voorbeelden van genezingen. Bovendien ook extra aandacht voor bijzondere dingen die men in het ziekenhuis in Tel Aviv op de afdeling oncologie doet om kankerpatiënten te behandelen met Chinese kruiden.

Ook een aantal belangrijke adviezen uit de Ayurveda (de 5000 jaar oude traditionele geneeskunde uit India)

Verder informatie voor diegenen die chemo en/of bestraling ondergaan en hoe je met kruiden en voeding de bijwerkingen daarvan zoveel mogelijk kunt tegengaan, terwijl tegelijkertijd de chemotherapie of bestraling effectiever wordt gemaakt (maar de gezonde cellen beschermd blijven).

Kortom, dit is een super-interessante workshop waarin je leert wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van het voorkomen en genezen van kanker met allerlei natuurlijke methodes en middelen, prachtige en zeer effectieve kruiden, maar ook meer informatie over dieet en eenvoudige voedingsmiddelen die je gemakkelijk aan je dieet kunt toevoegen.

Het is dus absoluut niet zo dat er geen mogelijkheden bestaan om kanker op een natuurlijke manier te behandelen, voorkomen en daadwerkelijk genezen! Wel wil ik ook aandacht besteden aan het zelf dokteren met adviezen die het internet overgaan. Hoewel deze vaak veel waarde hebben, is het soms moeilijk om er ook echt succes mee te hebben. Een gevaarlijke zaak als je je daar met veel hoop en goede wil op vertrouwt. Denk aan: Dr. Hamer, CBD-olie, Fenbendazol, MMS, het Moermandieet, het Budwigdieet, de Gersontherapie, één of ander bijzonder kruid en de vele andere mogelijkheden...

De opzet van deze workshop is om al deze elementen in een werkbare en succesvolle vorm te gieten die je zelf zonder al teveel moeite thuis kunt toepassen, gebaseerd op meer dan 25 jaar behandelen van kankerpatiënten. Op een gegeven moment weet je wat wel en wat niet de moeite waard is om te gebruiken en aan te raden. Ik hoop dus hele werkbare oplossingen met je te delen die door die jaren heen bewezen hebben effectief te zijn en waardoor velen kanker alleen nog maar kennen als een tijdelijke (zij het vaak zeer leerzame) fase in hun leven.

Een super-interessante en zeer belangrijke workshop!

PS: Deze workshop is een aanvulling op en geen vervanging voor de workshops "De Zappercursus" en "De Kunst van het Zappen".

 

Huang Qin - Scutellaria baicalensis - Eén van de anti-kankerkruiden in onze kruidentuin

 

Docent: Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist - Harm Valentijn
Prijs: 125 Euro zonder zapper en 230 Euro met zapper en zappicator inbegrepen
(wel graag aangeven als je ook een zapper wilt hebben)

(Meer informatie over de Hulda Clarktherapie en de Zapper met Zappicator, kun je vinden onder de verschillende rubrieken op de website)


Wil je graag de cursus hebben, stuur dan een mailtje naar:  huldaclark@yahoo.com  


Een hartelijke groet,Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel!