Wie was Hulda Clark?

Hulda Clark


"Moeder van de Geneeskunst van de Toekomst"


Zo noemen we Hulda Clark graag want ze was heel moederlijk en haar ontdekkingen zijn, zonder enige twijfel, de basis voor de geneeskunde van de toekomst (een veel mens- en diervriendelijkere geneeskunde trouwens!)
Diervriendelijk, omdat er door de uitvinding van de Synchrometer in feite geen dierproeven meer gedaan zullen hoeven te worden want het mechanisme van ziek worden heeft Hulda Clark immers met de Synchrometer volledig in kaart gebracht.

Interessant genoeg heeft ze, zoals ik al eerder op deze website heb aangegeven, haar hele therapie ontwikkeld voor moeders want ze vond dat elke moeder in staat moest zijn om haar familie en zichzelf gezond te houden.

In deze mannenmaatschappij is het dus uiteindelijk een vrouw/moeder geweest die de moeders (en vaders) van deze wereld de macht om gezond te worden en blijven in handen heeft gelegd. Heel symbolisch!

 

Iemand als Hulda Clark, die zulke gedetailleerde en wetenschappelijke informatie in haar boeken schrijft en zulke belangrijke uitvindingen heeft gedaan, heeft geen titels nodig om nog te bewijzen dat ze een autoriteit is op haar gebied. Als achtergrondinformatie kunnen we echter nog wel vermelden dat Hulda Clark Biologie heeft gestudeerd aan de Universiteit van Saskatchewan, Canada, waar ze werd beloond met een "Bachelor of Arts" "Magna Cum Laude", en"Master of Arts" met "High Honors major" in Biologie. Daarna studeerde ze Biofysica en Celfysiologie aan de Universiteit van Minnesota waar ze in 1958 haar doctoraat voor haalde. In 1979 verliet ze haar door de regering gesubsidieerde onderzoek om ruimte te maken voor privéconsulten en onafhankelijk onderzoek.

Kortom, Hulda Clark is een vrouw die voor ons allen een voorbeeld zou kunnen zijn en haar leven en werk zijn dan ook zeer inspirerend en hoopgevend voor een betere toekomst.