Hulda Clark Therapie

De Therapie van de Toekomst

Onze missie

www.huldaclark.tkIets goeds proberen neer te zetten in een zieke maatschappij wordt vanzelf een missie

Hippocrates

Ik vraag me wel eens af wat Hippocrates, degene die zijn hele leven had gewijd aan het doorgronden van ziekte en gezondheid en de vader van de moderne geneeskunde wordt genoemd, ervan zou denken als hij zou zien hoe de huidige medische gevestigde orde volledig gecommercialiseerd is geworden, met alle gevolgen van dien.
Is er namelijk tussen al de grote monsters van machines, het voorschrijven van tonnen chemische medicijnen met al hun bijwerkingen (of "werkingen", zoals een patiënt van me het noemt) en de honderden miljarden aan gespendeerde euro's nog wel ergens de ware kunst te vinden van het genezen van lichaam en geest?

Mijn persoonlijke levenslange zoektocht

Een kinderlijke droom

Toen ik zo'n 10 à 12 jaar oud was had ik een kinderlijke droom. Ik logeerde toen, zoals zovele zomers, op de boerderij van familie van ons in Zalk (waarvan Klazien (Klosien uut Zalk) grappig genoeg de buurvrouw was) en ik fantaseerde dat ik van de boerderij een hotel zou maken en dat ik overdag op het land zou werken, later voor de gasten zou koken en 's avonds viool voor ze zou spelen (ik speelde viool).


Op de boerderij in Zalk

Een kinderlijke droom natuurlijk, maar als ik op mijn leven terugkijk, hoeveel heeft zich in essentie daarvan dan niet gemanifesteerd? Is de essentie ervan niet het goed zorgen voor, en gelukkig maken van, mensen, maar nauw verbonden met de natuur?
Wel, dat is de rode draad geworden in mijn leven, maar voordat het mijn levenswerk zou worden, moest ik eerst naar België...


Frigolet

Een geïnspireerde oma

Toen ik 16 was, verbleef ik met mijn familie dit keer in de zomer niet in Zalk, maar in België in Tessenderlo. Ik ben in de zomer jarig en zo bezochten we op mijn verjaardag de abdij niet ver daar vandaan, in Tongerlo. In die abdij was een winkeltje en daar verkochten ze boeken, maar ook een likeur. Een heerlijke likeur met allerlei kruiden erin naar een 300 jaar oud recept. Ik was heel geïnteresseerd en één van de monniken legde me uit welke kruiden erin zaten en hoe deze likeur door "collega"-monniken in Zuid-Frankrijk werd gemaakt. Mijn oma, die mee was en die niet wist wat ze me voor mijn verjaardag zou geven, hoorde het gesprek over de likeur en de kruiden en dat bracht haar op een idee. In de boekwinkel vond zij namelijk een boek over het genezen met kruiden en natuurlijke middelen, wat ze zonder dat ik het had gezien, stiekem voor me had gekocht en me later op de dag cadeau gaf.
Eigenlijk was ik heel erg teleurgesteld want mijn oma was welgesteld en ik had gehoopt dat ik een brommertje zou krijgen, ik was immers 16 geworden en mocht nu brommer rijden, maar niets hoor, ik kreeg een boek! Dit eenvoudige cadeau zou echter, zonder dat ik dat toen besefte, belangrijker worden dan een brommertje, het zou een paar jaar later mijn hele levensloop gaan bepalen.


De abdij in Tongerlo

Het boek dat ik gekregen had van mijn oma, was goed geschreven en had, door de enorme positiviteit die ervan uitstraalde, een liefde voor de natuur en het genezen met kruiden bij me wakker gemaakt en, geïnspireerd erdoor, zocht ik kruiden in de natuur en maakte mijn eerste tincturen en praktische dingen zoals een hoestsiroop, e.d.
Wel, drie jaar later begon ik vol enthousiasme aan een studie natuurgeneeskunde.
Ik was klaar met de middelbare school, maar had werkelijk geen idee wat ik verder zou gaan studeren, tot mijn moeder per toeval informatie had gevonden over een vrij nieuwe opleiding en wel: "Natuurgeneeskunde".

De onvervulde verlangens van mijn moeder

Ik kom uit een familie met veel artsen en mijn moeder had eigenlijk altijd zelf medicijnen willen studeren, maar haar geestelijke zoektocht, die sterker was, bracht haar eerst naar een studie theologie en later naar de muziek. Ik denk dat dat onvervulde verlangen van mijn moeder om medicijnen te studeren ook ergens een rol heeft gespeeld bij mijn keuze om natuurgeneeskunde te studeren, een opleiding die in die tijd, wat de medische vakken betreft, parallel liep aan de universiteit, maar met veel leukere extra vakken, zoals: kruidenleer, homeopathie, iriscopie (diagnose via de ogen), voedingsleer, elektro-acupunctuur en allerlei andere interessante natuurgeneeskundige therapieën.

 
Als kind al gefascineerd door de natuur en hier een
verwoede poging om zelf rozenwater te maken

 
of het aandachtig bestuderen van een lief kikkertje gevonden in een slootje op het land in Zalk

Artsen in verzet

Mijn enthousiasme voor deze studie werd echter niet met iedereen gedeeld en er ontstond een enorme commotie in de familie. De artsen in mijn familie waren helemaal niet blij met mijn keuze en hebben me dat tijdens een familiefeest ook duidelijk laten weten en voelen, maar dat heeft me nooit weerhouden. Gelukkig want wat ik in de Natuurgeneeskunde, de Ayurveda, de Chinese geneeskunde en ook de therapie van Hulda Clark en de inmiddels vele moderne onderzoeken op alternatief gebied, aan schatten aan inzichten heb gekregen, heeft me teruggevoerd naar precies dat waar Hippocrates mee bezig was geweest, namelijk het doorgronden van ziekte en gezondheid en het zoeken naar de kern en werkelijke kunst van het genezen, niet gedreven door winstbejag, maar door puur idealisme.

De zoektocht

Oplossingen zoeken voor het genezen van lichaam en geest werd een levenslange zoektocht die me voerde van de Noord-Amerikaanse Indianen tot en met de Chinezen en Japan en van alles daar tussenin!
Zo had ik ook al vrij jong een Chinese meester in de vechtkunsten, die me niet alleen Kung Fu en Tai Chi leerde, maar me ook inwijdde in de bijzondere wereld van de Chinese geneekunst.

     

Met deze hele rijke schakering aan opgedane inzichten en wijsheden heb ik dingen kunnen bewerkstelligen, die de medici van deze tijd niet kunnen (ik hoop dat mijn, voor een groot gedeelte inmiddels overleden familieleden die zo boos op me waren toen ik natuurgeneeskunde ging studeren, dit horen!).

 • Pijn weg binnen 3 seconden met acupunctuur daar waar pijnstillers, soms na jarenlange pijn, niet meer werken.
 • De diepere oorzaken leren kennen van ziekte en deze weghalen met natuurlijke middelen en later ook frequentietherapie en de zapper, waardoor ziekte verdwijnt en de persoon daadwerkelijk geneest, zonder nare bijwerkingen.
 • Diabetes 1 genezen (in kinderen vrij gemakkelijk) ipv je leven lang insuline te moeten spuiten en allerlei extra ziektes te krijgen.
 • Diabetes 2 (ouderdomsdiabetes, waar veel kinderen tegenwoordig trouwens al last van hebben) genezen.
 • Astma genezen ipv je hele verdere leven aan pufjes te moeten zitten, (die bovendien de longen verder beschadigen).
 • Aids en kanker genezen, door de ware oorzaken weg te halen (dit trouwens altijd onder medisch toezicht).
 • De Ziekte van Lyme genezen met natuurlijke middelen en de zapper ipv met antibiotica die de darmflora vernietigen, met heel veel mogelijke ziektes weer als gevolg. (De ziekte van Lyme die trouwens jarenlang, en vaak nog, door artsen ontkend is en dan betiteld wordt als "het zit tussen je oren" !)
 • Alzheimer voorkomen en genezen.
 • Hart & Vaatziekte idem dito,
  en ga zo maar door...

Bovendien leerde ik psychologie en leerde ik door een aangeboren gave diepere lagen zien in de menselijk natuur voorbij het fysieke.
Dit alles heeft me een enorme rijkdom aan ervaringen gegeven waardoor ik meer en meer begrip ben gaan krijgen voor ons als mens, met al onze beperkingen en uitdagingen, maar vooral ook mogelijkheden.

De schaduwzijde

We leven echter in een tijd met veel uitdagingen, met aan de ene kant een medische wereld die, ondersteund door de politiek en de media, bijna geworden is tot een maffia die goud verdient aan hun vaccinatie-leugens die nu zelfs zouden kunnen leiden tot verplichte inentingen; hun onnodige operaties; hun gruwelijke orgaantransplantaties waar mensen voor vermoord worden; hun nepstrijd tegen kanker; hun nep-psychiatrische medicijnen die (onder dwang) de mensen alleen maar zieker maken en genezing niet meer mogelijk waar dat voorheen nog wel mogelijk was, met bovendien als (bij)werking dat de levensverwachting voor deze mensen met 20 tot 25 jaar wordt verminderd (!), en ga zo maar door...

Ziekte is, door de businessgerichte gezondheidszorg, gemaakt tot een verdienmodel en staat logischerwijs op deze manier het zoeken naar echte oplossingen en werkelijke genezing volledig in de weg.
Iedereen die iets af weet van business zal begrijpen dat klanten winnen hoofdzaak is.
Elk bedrijf zal proberen zijn afzetmarkt te vergroten en zo ook de gezondheids-industrie. Maar u en ik en onze kinderen en kleinkinderen worden daardoor wel doelwitten en mogelijk ook slachtoffers.

Zo worden tegenwoordig gewone menselijke eigenschappen en psychische uitdagingen "gesymptomatiseerd" en gemedicaliseerd, zelfs al vanaf de kindercrèche (of is het kinder-crash?) en lagere school, zogenaamd met als doel psychiatrische ziektes vroegtijdig op te sporen en ze zodoende vroeg te kunnen behandelen. Kleine kinderen al als potentiële klanten: een prachtige manier om je afzetmarkt te vergroten!

Om je een idee te geven: In Amerika krijgen 274.000 baby's jonger dan een jaar al psychiatrische medicijnen. — 249.699 waren op anti-angst medicijnen zoals Xanax; 26.406 waren op antidepressiva zoals Prozak of Paxil, 1422 waren op ADHD medicijnen zoals Ritalin en Adderall en 654 waren op antipsychotica zoals Risperdal en Zyprexa. Babies onder een jaar!
Bij kinderen onder de 5 jaar is dat maar liefst in totaal 1 miljoen tachtigduizendhonderachtenzestig kinderen op psychiatrische medicijnen! Vergeet niet dat deze medicijnen je er levenslang van afhankelijk maken en geloof het of niet, maar Nederland gaat ook langzamerhand die kant op! Kinderen worden in de crèche en op school al geëvalueerd en als kind kun je in feite niet meer jezelf zijn zonder in een hokje geplaatst te worden en een potentiële klant te worden van de farmaceutische maffia!
Met de hele vaccinatie-scam is het al niet anders!
Hard lopen, of fietsen en zwemmen voor kanker... Ja, ja. "Public Relations" en niet anders. Goede wil van de gewone mens , maar in feite geld inzamelen voor een organisatie waar miljarden in omgaan en dat bovendien zonder veel resultaat.

Ondanks de "strijd tegen kanker", is kanker alleen maar toegenomen en de definitie van "genezen" is geworden tot "overleven langer dan 5 jaar". Op die manier worden de statistieken in feite vervalst en wordt er een verkeerde indruk gegeven over de effectiviteit van de medische behandeling want overlijd je kort na het aflopen van die 5 jaar, dan behoor je toch tot de "genezen" gevallen.
Naast het feit dat medische behandelingen voor kanker immens duur zijn, wordt ondertussen veel van het lichaam vernietigd en weggehaald, waardoor resistente zeer agressieve tumoren ontstaan en werkelijk genezen vele malen moeilijker wordt of soms niet meer mogelijk is. Rede genoeg voor de meerderheid van de artsen en oncologen om nooit de therapie te willen volgen die ze zelf voorschrijven.

Met hart & vaatziekte is het al niet anders. Het medisch establishment heeft ons geleerd dat cholesterol de oorzaak is en aan dat hele idee is al miljarden verdiend. Laat dat verhaal nu eens niet waar zijn (en wetenschappelijk al bewezen), maar toch zit bijna iedereen boven een bepaalde leeftijd nog steeds aan de statines, "medicijnen" die vele andere ziektes veroorzaken zoals diabetes, dementie en nierfalen, om er maar een paar te noemen.

Ook de enorme toename van onvruchtbaarheid, autisme, dementie en beroertes zijn schrikbarend.

Maar de psychiatrie slaat wel alles!
Zielscrisissen zoals depressiviteit, psychose, bipolariteit, schizofrenie, angststoornissen, etc. worden met zware (soms dure) neurotoxische medicijnen onderdrukt door de hersenen, het zenuwstelsel en vitale organen te schaden en op die manier te vernietigen, waardoor ware genezing bijna niet meer mogelijk is, in plaats van de diepere oorzaken van het psychische probleem te zoeken, waardoor de persoon in de meeste gevallen wel degelijk zou kunnen verbeteren en genezen. Niets is er wetenschappelijk bewezen in de psychiatrie! Verpleging weet dat meestal niet, maar een psychiater zal (moeten) toegeven dat het zo is.
Aan chemische "medicatie" ontkomt echter niemand in de psychiatrie en vanaf 2020 mag dwangmedicatie ook thuis en zitten er in sommige medicijnen zelfs chips die laten zien of je je medicijnen wel hebt ingenomen of niet! Alternatieve therapieën en middelen, waarvan nota bene wetenschappelijk is bewezen dat ze symptomen enorm kunnen verminderen of zelfs volledig weghalen en genezen (zie daarover mijn paper: "Een onderzoek naar de positieve rol die de Chinese Geneeskunst kan spelen in het genezen van psychose en schizofrenie")., worden niet toegestaan.
De medische maffia probeert sowieso alternatieve geneeswijzen op alle gebied stelselmatig tegen te gaan en zal deze op een gegeven moment, via de politiek en Europese wetgeving, zeker proberen te verbieden.

Dat er zoveel bedrog was en dat we als mensheid in een strijd terecht zouden komen met de grote bedrijven die over lijken gaan om geld te verdienen en met regeringen die geen ruggengraat en normen en waarden meer hebben en ons voorliegen en bedriegen, had ik, toen ik jong was en enthousiast aan mijn studie begon, nooit kunnen bevroeden.
Dat de media daarbij ook nog eens de publieke opinie zo weten te manipuleren dat het merendeel van de bevolking, en voornamelijk ook de jongeren, de leugens gewoon gelooft, is schrikbarend.
Denk daarbij aan de vele jongeren die vreselijk bang zijn geworden dat de aarde (door ons toedoen) binnenkort zal vergaan door klimaatverandering (50% van de jongeren in Amerika! Dank je Greta Thunberg!);
en denk aan de angst voor ziektes als baarmoederhalskanker en zelfs de gewone griep, waarvan men je doet geloven dat alleen vaccinaties je er van kunnen redden.
(Dit heb ik geschreven nog voordat we met de zogenaamde "Covid-19 pandemie" werden geconfronteerd, die als nooit tevoren heeft laten zien dat men in staat is om bijna een hele mensheid te doen geloven in iets dat feitelijk gewoon niet waar is en waar door sommigen, maar niet wij, enorm veel geld aan wordt verdiend en die tegelijkertijd zelfs een werelddictatuur mogelijk maakt en ons zo'n beetje al onze vrijheden waar we als mens recht op hebben, zomaar kan ontnemen.)

En dan nu ook nog eens de dreiging van 5G...
5G, waar men ons juist niet bang voor maakt, maar die ons niet alleen ziek kan maken, maar volgende (vrouwelijke) generaties ook nog eens onvruchtbaar, terwijl het ook nog eens als wapen tegen ons gebruikt kan worden. Waar gaat dit allemaal heen...?

Ik denk dat het langzamerhand wel duidelijk is wat onze missie is...!

 
Tante Willempje uit Zalk probeert de viool

De toekomst

Gelukkig zijn er ook positieve ontwikkelingen.
Het levenswerk van Hulda Clark is daar een groot voorbeeld van, die als geen ander het mechanisme van de oorzaak van kanker heeft weten te ontrafelen (met een genezingspercentage van maar liefst 99%), maar daarbij ook van vele andere ziektes en ons de macht over onze gezondheid weer in eigen handen heeft gegeven. Haar ontdekkingen zijn misschien nog geen gemeengoed, maar daar probeer ik, samen met een aantal andere mensen in de wereld, aan te doen wat ik kan en is de hele rede voor deze website en voor een groot deel het doel van mijn werk.

Ook zijn er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die laten zien hoe werkzaam en waardevol kruiden kunnen zijn, ook in de strijd tegen kanker bijvoorbeeld.
Bovendien worden er ontdekkingen gedaan met de apparatuur van nu, die bevestigen wat de Chinezen 5000 jaar geleden vreemd genoeg al wisten en waardoor nu wel te begrijpen is hoe een geneeskunde die al zo oud is, zo effectief kan zijn!

Verder ook nieuwe wetenschappelijke onderzoeken die bijvoorbeeld laten zien hoe belangrijk onze darmflora is, in het grote "Microbiome Project" dat nu, na het "Genome Project" in de wetenschap over de hele wereld aan de gang is en dat laat zien, maar nu wetenschappelijk bewezen, dat heel veel ziektes hun oorsprong vinden in een slechte darmflora en hoe voeding daarom je medicijn kan zijn, dat waar Hippocrates ons al zolang geleden op wees, maar artsen nooit serieus hebben willen nemen!
(Mocht het je interesseren, lees dan ook het artikel dat ik heb geschreven over de Bachbloesemtherapie, die een verband laat zien tussen de gemoedstoetsand en de darmflora. Een therapie die de darmflora geneest juist door de gemoedstoestand te genezen.)

Mijn persoonlijke missie, die hopelijk ook "onze missie" is want alleen samen kunnen we de wereld verbeteren, is zoveel mogelijk kennis met anderen te delen om de macht over eigen gezondheid weer terug te brengen, daar waar hij hoort, en dat is bij onszelf!
Ik doe dat via mijn, op ruim 40 jaar ervaring gebaseerde en denk ik, zeer waardevolle, cursussen, filmpjes, lezingen, artikelen en mijn bescheiden, maar mooie kruidenopleiding, waarin ik genezen met kruiden en andere natuurlijke middelen op een effectieve manier praktisch toepasbaar probeer te maken. Een opleiding die geschikt is voor iedereen die maar de basis wil leren van hoe je jezelf en je familie en vrienden gezond kunt houden of krijgen. (Deze cursus hoop ik, naast het natuurlijk gewoon in fysieke vorm samen te komen, wat we ook gewoon blijven doen, dit jaar ook online beschikbaar te maken voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om in fysieke vorm aanwezig te zijn.)

Kruiden en andere natuurlijke methodes zijn zeer krachtige genezers en we moeten weer terug naar een tijd waarin je als ouder (en mens) weet hoe deze op een effectieve manier te gebruiken!

Dat is de opzet van mijn werk en ik hoop dat je samen met mij deze strijd wilt voeren en als je kunt, steun dan ons werk door de informatie op deze website met anderen, die het misschien hard nodig hebben, te delen.

Mocht dat niet al gebeurd zijn, dan hoop ik je graag eens in één van mijn cursussen te mogen verwelkomen en je te leren kennen!

Een hartelijke groet,


Hier een paar "eenvoudige" kruiden waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een sterke anti-kanker werking hebben

 

Disclaimer: de informatie op deze site is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.
Het zoeken van medische hulp is bij ernstige problemen erg belangrijk, maar samenwerking is uiteindlelijk meestal de enige goede oplossing omdat een goede natuurlijke therapeut altijd zal proberen ook de oorzaak van het probleem weg te halen, waardoor werkelijke genezing plaats kan vinden ipv dat alleen de symptomen en uitingsvorm tijdelijk worden verlicht en weggenomen om later (zoals bij kanker het geval is) gewoon na een aantal jaar, en daar kun je de klok gelijk op zetten, weer terug te komen, omdat de oorzaak niet is weggehaald.

Gebruik je psychiatrische medicijnen, bouw dan alleen af onder zeer goede begeleiding. Plotseling stoppen met je medicatie kan zeer gevaarlijk zijn.

 

Tot slot dank aan mijn vrouw en kinderen zonder wie ik mijn werk nooit had kunnen doen