Hulda Clark Therapie

Ervaringen & Reacties

Ervaringen met de Zapper

www.huldaclark.tk


Hoewel de zapper slechts een onderdeel is van een hele therapie en normaal gesproken alleen zappen niet voldoende is om ernstige ziektes mee te genezen, zijn de ervaringen met alleen zappen toch de moeite waard om vermeld te worden. Daarom hebben we hier naast de algemenere verhalen van de ervaringen met de Hulda Clark Therapie, ook wat verhalen over het gebruik van alleen de Zapper. Heb je een zapper, dan kan het je zeker aanmoedigen om hem meer te gebruiken en heb je nog geen zapper, dan kan het je er misschien toe bewegen om eens naar een zappercursus te komen!
Let wel, dat zappers op de markt slecht kunnen zijn. Voor meer informatie over waar een zapper aan moet voldoen, kun je de volgende filmpjes bekijken: De Zappertest

 • De zapper brengt comfort.

  Ben zo blij met de zapper.  Kan ik eindelijk opnieuw zappen!
  Ik ben een heus zapmens. Ik vind dat de zapper veel lichamelijk comfort brengt. Als er bvb een verkoudheid zit aan te komen, is die op een mum van tijd weg.   
  En het gezapte water gebruik ik voor zowat alles: drinkwater, thee, koffie, planten, groente stomen, pasta maken, huishoudvelletjes nat maken voor de koperen buizen bij het zappen... Kortom, al het water dat je in de keuken gebruikt en nog meer.
   
   Bie van Vlierden, Belgie.

 • Ontsteking door de zapper genezen.

  Vandaag is Riemke Jarig.
  Is een stuk vrolijker dan vorig jaar, toen vierde ze haar verjaardag in het ziekenhuis.
  Toen had ze een ontsteking die uiteindelijk met "plaat-zappen" (red.: een "gevorderde" manier van zappen die we in onze cursussen laten zien), weg is gegaan.
  Een week aan een infuus met antibiotica en dat ding was nog niet weg.
  Uiteindelijk thuis met een 20 eurocentstukje op de Platezapper en... Violá!
   
   Riemke en Gosse, Friesland

 • Verbetering van suikerziekte.

  Wat..??? Zuigworm? ... Suikerziekte? ... Mijn moeder!
  Diabetes 2. Ochtend en avondspuitje, kan goed gaan zo. Gaat eigenlijk ook prima, nooit hypo's of hypers, keurig constant, vooral voor de kwartaalstatistiekjes van de farmaceuten.
  Dus,...proberen? ...Wie niet waagt,...?
   
  Na 3 dagen 25% minder spuiten, 7 dagen daarna weer minder en nu spuit mijn moeder al ruim 55% minder insuline.
  Navraag bij de diëtiste leert dat zoiets wel vaker voorkomt als iemand meer dan 10% van zijn lichaamsgewicht weet af te schudden. Dus hup, op die weegschaal en, oh, moeders is anderhalve kilo bijgekomen? Dan ... ehm ... zullen we doorgaan ... al zappend de waarheid bovenwater trillen ... nieuwe wegen bewandelend ...  de wereld bevrijden van het woord chronisch ... gezond zijn binnen handbereik. geen dokter meer nodig, medicijnen overbodig...
   
  (Red.: lees onze disclaimer. Dieet (zetmeel en suikerloos), anti-diabeteskruiden, leverkuur en antiparasietenkuur zouden de verbetering nog verder kunnen doorvoeren en uiteindelijk voor een volledige genezing zorgen. Wellicht kan ik hier in één van onze nieuwsbrieven eens over schrijven.)
   
  Lukie van Binsbergen (gedeelte uit het ons toegestuurd, zelf uitgegeven boekje "Karma")

 • Nog een positief berichtje van Gosse: Longkanker genezen door abrikozenpitten.

  Verder naast de gewone dagelijkse bezigheid nog steeds met hulda en haar prachtige technieken onderweg.
  Daarnaast veel lezen en experimenteren met voeding en het vermijden van E nummers.
  Veel mensen blijven momenteel hangen in hun verkoudheden en hebben de ene peniciline kuur na de andere gehad.
  Uiteindelijk worden ze steeds zieker.
   
  Blijkt steeds weer dat een uitgeleend zappertje in een paar dagen in combinatie met ascorbine zuur en de hulpstofjes de zaak vrij snel fixed.
  Ik wijs regelmatig mensen op de cursus die je geeft.
  Helaas is de afstand toch wel een belemmering vanuit hier blijkt.
   
  In een van je nieuwsbrieven staan de bittere abrikozen kernen.
   
  Laatst kwam een collega vertellen dat haar broer opgegeven was met longkanker. Zo naar huis gestuurd met de mededeling "je gaat dood"
  Ik heb haar toen op hulda gewezen maar ook op de pitten.
  Onlangs kwam ik haar tegen in een van de stadjes hier. Ze reed me bijna van de sokken met haar opel corsa.
  Draaide het raam open en vertelde dat haar broer de dag daarvoor weer voor foto's moest om het stadium te kunnen peilen
  van de ziekte. Na vier keer opnieuw foto's te hebben gemaakt bleek dat er niets meer op te zien was.
  Super tip dus, die abrikozenpitjes!
   
  Wist je trouwens dat bij de leverancier van www.abrikozenpitten.nl  (deze website bestaat helaas niet meer ) een inval is gedaan door de keuringsdienst van waren.
  Hij heeft vervolgens via de site laten weten geen info meer te verstrekken. Je kunt hem wel gewoon bellen en bestellen.
  Informatie moet je nu van internet plukken zo meldt hij nu.
  Ze zijn lekker bezig he!!
   
  Groeten, Gosse.
   
  (Noot van Harm: gebruik als het kan verse pitten die je net hebt gekraakt. Mocht je geen hele ongekraakte noten hebben, dan is een al gekraakte noot natuurlijk beter dan helemaal geen noot. De werking ervan zal alleen veel minder krachtig zijn. Zie voor meer informatie het "Abrikozenpittenproject" . Ongegraakte abrikozenpitten zijn te koop bij http://www.drclarkstore.com.html)  De Zapper met Zappicator


 • Jongetje van 4 jaar van botkanker genezen en andere jongen van 9 met hersentumor gestorven.

  Dit is een voorbeeld van twee verschillende ervaringen. Beide heel leerzaam, maar het laatste natuurlijk heel triest. Toch beschrijf ik ze beide want van de fouten van anderen kun je veel leren.
   
  Dit is een voorbeeld uit mijn praktijk in Catalonië en ik zal het eerste jongetje Jordi noemen (spreek uit: Djordi) en de andere jongen Joan (spreek uit: Djoan).
  Jordi was een hyperactieve vierjarige die nooit stil kon zitten en erg dominant was. Zo dominant dat hij op vierjarige leeftijd zelfs zijn moeder al commandeerde en sloeg! Hij had botkanker, maar ondanks dat nog steeds een ongebreidelde energie. Interessant genoeg kwam hij zodra hij bij me binnen was altijd helemaal tot rust  Ik liet hem dan met wat flesjes die ik had staan spelen terwijl ik met zijn moeder zijn toetstand besprak.
   
  Een synchrometertest met zijn speeksel (een prettige manier van testen voor kleine kinderen omdat ze slecht stil kunnen zitten) had de oorzaak van zijn kanker voor mij al bevestigd en zijn moeder probeerde hem regelmatig te laten zappen, wat al kijkend naar een filmpje op tv wel lukte.
  Zwarte Walnoottinctuur is niet echt lekker, zelfs voor ons volwassenen niet, maar interessant genoeg vroeg hij er altijd zelf om. Als het even had gekund dan had hij het 60 ml flesje zelfs in één keer leeggedronken, maar dat liet zijn moeder natuurlijk niet gebeuren. En toch... als zijn moeder soms niet keek, dan pakte hij het stiekem uit haar tas en had het flesje al aan zijn mond!
  Zijn 15 jaar oudere zus was ook patiënte bij me en had net als haar broertje die grote enge parasiet (de Fasciolopsis) die zo'n grote rol bij kanker speelt. (Vaak delen familieleden dezelfde parasieten). Zij had echter geen kanker, zij miste net een aantal andere voorwaarden voor het ontwikkelen ervan.
   
  Beiden deden trouw de parasietenkuur en de zus, die voor dierenarts studeerde, had besloten om naar een zappermaakcursus te komen en had inmiddels haar eigengemaakte zapper die ze regelmatig gebruikte. Al vrij snel waren ze beide de Fasciolopsis kwijt en al binnen 2 weken was de toestand van Jordi stabiel en begonnen zijn tumoren te slinken en wat interessant was, hij begon een zachtaardigheid te ontwikkelen die hij daarvoor nooit gehad had.
  Jordi is nu , 10 jaar later (2015), kankervrij en een schat van een jongen en zeer wijs voor zijn leeftijd.
   
  Met Joan was het anders gesteld. Jordi en Joan en hun moeders, hadden elkaar in het ziekenhuis in Barcelona leren kennen bij de oncoloog voor controle.  Joan was geen patiënt bij me, maar had via de moeder van Jordi inmiddels wel een zapper van me. Ik had via de telefoon uitgebreid advies gegeven en haar gewaarschuwd dat als ze de de kuur zou gaan doen met Joan, zijn toestand tijdelijk zou kunnen verergeren en er ontsteking en griepachtige symptomen zouden kunnen ontstaan.
  Wat ik had voorspeld, gebeurde en Joan moest daarom tijdelijk worden opgenomen. Ik had de moeder van Joan laten weten dat als er een verergering zou optreden, dat dat een zeer goed teken zou zijn en dat het liet zien dat de therapie had aangeslagen met als gevolg dat parasieten in zijn lichaam waren gedood en nu door het lichaam moesten worden opgeruimd.
  De moeder had de kuur en het zappen wel gedaan, maar was vanaf het begin sceptisch geweest en in plaats van me te raadplegen (we hebben een goede manier om zo'n verergering te behandelen), is ze volledig met de therapie gestopt.
  Nadat Joan weer uit het ziekenhuis was ontslagen is zij een Ayurvedische arts tegengekomen die beweerde een bijzonder kruid te hebben tegen kanker en dat hij dat speciaal voor haar zoontje uit India zou laten overkomen. Nog geen jaar nadien (nog steeds onder behandeling van een oncoloog trouwens) is Joan overleden.
  Zo dicht bij een genezing en dan toch je heil zoeken in een hele andere richting, is iets wat ik helaas vaak meemaak. Heeft het zo moeten zijn? Ik denk van niet, maar wie ben ik? Wellicht was het Goddelijk plan anders dan ik me (met een beperkt begrip over Goddelijke zaken en beslissingen) had voorgesteld...
   
  Harm

 • Gezapt water een hele hoge Boviswaarde
   
  Dag Harm,
  Ik ben heel blij met de zapper....ben eerst bezig met voedsel/water op te laden. Dat is opmerkelijk.
  Ik meet met Boviswaarde. Leidingwater is 5000..ongezond ( alles onder de 6500 is bij Bovis ongezond en ziekmakend en energie onttrekkend...tussen 6500 en 7000 is neutraal en 7000-8000 gezond...daarboven geeft het energie. Gezaptcator leidingwater is nu 13.000 bijna 3x zoveel energetisch.
  Het valt mij op dat gezapticator prod. 2x tot soms 3x energetisch opgeladen zijn!!!!!! Ook duidelijk te proeven!!!
   
  Hartelijke groet
  Mariyanne

 • Borstkanker genezen.

  Hallo Harm, Misschien kun je mij nog herinneren, Anja, het is al weer zo’n 2 à 3 jaar geleden dat ik de 2 cursussen bij je gevolgd heb. Ik had toen pas te horen gekregen dat ik borstkanker had! Ik moet zeggen dat het erg goed met mij gaat en dat de tumor bijna verdwenen is, alleen een klein littekentje is er nu nog aanwezig! Hoop iets van je te horen.

  Groetjes van Anja. uit Zandvoort

 • Zenuwtrek in het gezicht en slapeloosheid van een negenjarig jongetje genezen.
   
   Soms verbetert er wel eens wat waar je de oorzaak helemaal niet van kent.
   In dit geval gaat het om een jongen van 9 die een aparte zenuwtrek in zijn geizicht had en ook moeite met goed slapen.
   Grappig genoeg wilde de jongen uit zichzelf graag zappen en pakte af en toe de zapper en ging er rustig mee zitten.
   Na niet eens zo'n lange tijd was de zenuwtrek zomaar verdwenen en kon hij weer heerlijk ongestoord slapen.

 • Geen pijn meer tijdens de menstruatie

  Beste Harm,

  Ik heb voordat ik ongesteld werd mijn eierstokken en baarmoeder gezapt (geleerd tijdens "De Kunst van het Zappen" cursus), en tot mijn grote verbazing heb ik totaal geen buikpijn gehad deze keer
  dat heb ik nog nooit meegemaakt. Hopen dat zo de andere keren ook zo werkt.

  Sh. v. B

 • Voorstadium borstkanker verdwenen
   
  (In het ziekenhuis was een half jaar geleden het voorstadium van borstkanker geconstateerd en een borstamputatie was voorgesteld.)
   

  Ik wil me graag aanmelden voor de kankerbegeleidingsmiddag van 4 januari, maar allereerst wil ik je vertellen dat ik goed nieuws heb. De 2e thermografie heeft uitgewezen dat de patronen hetzelfde gebleven zijn (geen verdachte patronen) en dat het 'onrustige' (fybrocystic) weefsel zich volledig hersteld heeft. Dat betekent dat het eigenlijk beter is dan daarvoor, want dat onrustige weefsel had ik al minstens 10 jaar!
   
  N v.d. H

 • Darmkanker genezen
   
  Hier gaat voorlopig alles goed met mijn gezondheid (scan, bloedonderzoke, coloscopie...allemaal OK). We blijven uiteraard met de hele familie en alle huisdieren de parasietenkuur volgen (onderhoudsdosis 1x per week), en zappen, en voelen ons er allemaal goed bij: We hadden een winter met weinig of geen zieken hier thuis!
   
   Dr. G de S (Arts)

 • Gevaarlijke cyste in korte tijd bijna verdwenen

  Hoi Harm,

  Ik doe graag mijn verhaal want ik ben erg blij met de zapper en de informatie.

  Ik heb al ruim 1 jaar een cyste in mijn borst. De doktoren doen hier niets aan en zeggen dat het goedaardig is en geen kwaad kan. Nu zie ik in mijn omgeving vrouwen met hetzelfde verhaal en dat de cyste uiteindelijk kwaadaardig is geworden. Hier zit ik niet op te wachten. Zeker niet nadat mijn zusje vorig jaar hieraan is gestorven.  Want ik geloof dat alles een oorzaak heeft en als je de oorzaak wegneemt, en niet alleen symptoom gaat bestrijden, dat de kwaal ook kan genezen. Ik zap nu ruim 1,5 maand en ik heb de vervuiling weggehaald die ik dagelijks binnen kreeg via voeding en verzorgingsproducten. Mijn cyste is nu bijna weg! Enorm geslonken omdat de oorzaak weg wordt gehaald waarom mijn lichaam vond dat er een cyste gemaakt moest worden ter bescherming. Ik ben heel blij met Hulda Clark en haar uitvindingen. Meer mensen zouden zich bewust moeten worden wat ze dagelijks voor vervuiling in het lichaam krijgen, daardoor kunnen ze preventief aan de slag ipv wachten totdat je ziek wordt en dan pas voor je lichaam gaat zorgen.

  Groetjes,
  Heidi 

 • Mysterieuze pijnlijke lymfklier snel op retour

  Afgelopen vrijdag had ik een verdikte lymfeklier onder mijn oksel, zo'n 3 cm. Het voelde alsof er een mes in stak bij iedere beweging die ik maakte.  De dag erop heb ik gezapt (een sessie dus 3 x 7 minuten met een pauze van 20 minuten ertussen). Daarna was de pijn weg en de volgende ochtend was de verdikking zo klein als een erwt.

  Astrid Oosterbaan

 • De enge ziekenhuisbacterie (MRSA) door zappen verdwenen!

  Ik kan de mailtjes er helaas niet van terugvinden, maar we hebben twee verschillende reacties gehad van mensen die genezen waren van de normaal gesproken niet te genezen resistente ziekenhuisbacterie(ën).
  Dat is heel bijzonder want normaal gesproken kan zo'n bacterie (die vaak na een operatie de wond binnendringt) leiden tot het helemaal wegwreten van delen van het lichaam zonder dat er iets aan te doen is.
  In beide gevallen hebben familieleden stiekem de zapper meegenomen naar het ziekenhuis en de patiënt de handvaten van de zapper in de sloffen gestopt.
  Binnen hele korte tijd is de bacterie daardoor gedood en kon plastische chirurgie beginnen om de lichaamsdelen weer te herstellen.

  Harm

 • Chakra's geactiveerd door de zapper?

  Ik ben healer (auratouch healer opgeleid door Nederlof Amsterdam) en van iemand die ik in behandeling had, waren in het begin dezelfde chakra's steeds uit balans. Toen vroeg ik haar te zappen (bleef ik bij aanwezig) en daarna waren alle chakra's in orde. Het kan bijna geen toeval zijn... Mooi is het allemaal. Ik ben heel blij met die zapper en jouw wijsheid!

  Groetjes uit Assen Astrid

 • Koude voeten weer warm door de zapper!

  Hier nog een voorbeeldje van het feit dat de zapper de oorzaak van iets weg kan halen waarvan je nooit geweten hebt dat er een oorzaak was! In dit geval was het resultaat letterlijk een aangename verrassing. (Er is immers niets vervelender dan koude voeten!) Hallo Harm, Van de week was ik bij een vriendin die van mij een zapper te leen heeft. Ze zegt dat ze altijd voeten had als ijspegels, en dat deze door de zapper tegenwoordig héérlijk warm zijn. Misschien is dit geschikt als een kleine aanvulling op je website.

  Hartelijke groeten en succes met de lezing in Haarlem! AnneWies.

 • Eierstokkanker met uitzaaiing naar baarmoeder en longen genezen.

  Hola Harm, ¡Como estáis?  Estaba esperando para escribir y dar una estupenda noticia, el viernes pasado recogí los resultados de mis últimas analíticas y ya no tengo marcadores tumorales, entiendo que ya no tengo cáncer,  los glóbulos rojos están en el rango de normalidad, ya no tengo anemia. Todo un éxito parece. Gracias  Amanda  Vertaling: Hallo Harm, Hoe gaat het met jullie? Ik heb gewacht met je schrijven om je fantastisch nieuws te kunnen geven. Afgelopen vrijdag heb ik de resultaten van het onderzoek opgehaald en ik heb geen tumor markers meer in mijn bloed. Hieruit begrijp ik dat ik geen kanker meer heb! Het aantal rode bloedlichaampjes is genormaliseerd en ik heb geen bloedarmoede meer.

  Dank je. Amanda • Vervolg, een maand later:

  Hola Harm, Estoy bien, entusiasmada con un trabajo artístico que estoy haciendo en una casa cerca del mar. Ya te envío fotos cuando lo acabe la semana que viene.  Y tengo nuevos resultados de la ginecóloga con normalidad en las células del cuello, pulmón, uterino y sin infección. Un abrazo grande! Amanda

  Vertaling: Hallo Harm, Het gaat goed met me. Ik ben vol enthousiasme bezig met een kunstwerk in een huis aan het strand. Ik zal je de foto's sturen wanneer ik hem volgende week af heb. En ik heb de nieuwe uitslag van de gynocologe, met weer normale cellen in mijn hals. longen en baarmoeder en zonder ontsteking.

  Een stevige omhelzing! Amanda  Hetkunstwerk van Amanda hier bijna af

 • Chronische vermoeidheid

  Sinds januari 2015 heb ik bij jou een Zapper gemaakt. Dit ter preventie en om het immuunsysteem van mijzelf en mijn man te verbeteren (red.: de anvankelijk klacht was chronische vermoeidheid). Sedert die tijd zap ikzelf, indien mogelijk 2x per dag en mijn man 1x per dag. Ook ons eten en drinken wordt consequent gezapt. Sindsdien is zeer merkbaar dat ons immuunsysteem beter is. Zelden of nooit verkouden/griep en we voelen ons goed. Dit is afgelopen week (half mei 2016) nog eens bevestigd door een onderzoek hetgeen ik via het Dr. Rath Instituut in Eindhoven heb laten verrichten. De metingen waren zodanig dat de onderzoeker zeer verbaasd was over de enorm positieve uitslagen. Mijn darmwerking is optimaal, mijn immuunsysteem eveneens en de PH-waarde van mijn lichaamscellen boven verwachting. Het is een bevestiging van een gezonde (biologische) levenswijze èn het gebruik van de Zapper.

  Vorig jaar jaar april gaf Ard Pisa een lezing bij mij in Kerk-Avezaath en had een apparaat bij zich waar 'Ages' mee gemeten konden worden. Dit apparaat was gemaakt door het UMCG in samenwerking met een bedrijf in Amerika. Met dit apparaat geef je je eigen leeftijd in, waarna het weergeeft wat uiteindelijk qua 'Age' je gezondheidsleeftijd is. Onthutsende uitkomst…. mijn eigen leeftijd was 53 en de 'gezondheidsleeftijd' was 27 jaar.

  Heel graag wil ik t.z.t. een vervolgcursus bij je volgen, maar de financiën laten dit tot op heden niet toe. Sedert ruim 4 jaar verzorg ik lezingen in Kerk-Avezaath, waarbij jij destijds een lezing over Hulda Clark hebt gegeven. Ik ben je daar altijd nog zeer dankbaar voor! Inmiddels heb ik velen doorverwezen om bij jou een zapper te maken en cursussen te volgen en ik weet dat velen daar veel baat bij hebben gehad. Ga zo door Harm! Het is immens belangrijk dat de boodschap/levenswijze van Hulda Clark de erkenning krijgt die het verdient!

  Hartegroet en hopelijk tot snel ziens! Carola de Jongh-Bakker

 • Luizen op de vlucht voor de zapper!

  Ik gebruik mijn zapper bij mensen tegen het coronavirus, een herpesvirus en tegen mensen die last hebben van een Helio bacter. Mijn dochter gebruikt hem voor de paarden die last hebben van luizen, ze zet de zapper op de rug van de paarden en de luizen komen totaal in paniek naar de oppervlakte van de paardenvacht.

  Linda

 • Zeurende kiespijn, koortslip, rugpijn en gebrek aan eetlust

  Hallo Harm,

  Ik wilde graag wat dingetjes met je delen, waar jij vast wel wat aan hebt.
  Als eerste mijn ervaringen met de zapper + zappicator. Voor de cursus had ik al een dag of 3 last van een zeurende kiespijn (waar net een nieuwe brug op geplaatst was) en een groeiende koortslip die bij mij altijd een grote wond achterlaat op m'n lip. Diverse keren op de dag de zappicator tegen mijn hoofd aan gehouden en aan het eind van de dag waren beide klachten geheel verdwenen! Nog steeds niets ervan teruggekomen, mooi hè?

  Mijn vriendin die al een week door haar rug was gegaan (al jaren een grote zwakke plek) en haar eetlust kwijt was gedurende een week of 2 heb ik vandaag 3 uur laten zappen. Ze knapte zienderogen op en na 3 uur voelde alles weer normaal aan. Natuurlijk moet het voortgezet worden maar de bestelde zappers zijn onderweg, dus dat komt dan nog.
  Ik ben dus een fervent gebruiker van de zapper en zappicator geworden.

  Frea