Lyme Natuurlijk Genezen

workshop

Workshop Lyme Natuurlijk Genezen

- Binnenkort online beschikbaar-


Met Natuurarts, Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist Harm Valentijn


Het is weer Lyme-seizoen!
Lyme is al tijden een door artsen onbegrepen en niet onderkende ziekte omdat hij wel 400 ziektes kan immiteren en nog steeds wordt je wel naar huis gestuurd met de boodschap "het zit tussen je oren". Dit is mede omdat Lyme vaak niet in bloedonderzoek terug te vinden is. De medische behandeling met antibiotica kan in een beginnende fase verlichting geven, maar door het ingenieuze karakter van deze bacterie, die zich op vele manieren kan verstoppen voor ons immuunsysteem en antibiotica, is deze behandeling in veel gevallen alles behalve afdoende. Naast het feit ook nog eens dat antibiotica de deuren open zetten voor vele andere toekomstige fysieke problemen en ziektes.
Staan we daarom machteloos? Wel, om de dooie dood niet!

De Hulda Clarktherapie in combinatie met speciale kruiden en andere nuttige adviezen en slimme tactieken is erg effectief gebleken tegen de ziekte van Lyme en zijn co-infecties en in de meeste gevallen zijn symptomen gelukkig omkeerbaar.
Dit is mijn eigen ervaring van ruim 20 jaar patiënten symptoomvrij krijgen. Daarom deze workshop die je precies die informatie geeft die je nodig hebt om Lyme te voorkomen (ja, dat is mogelijk!), of, mocht je al Lyme hebben en al symptomen hebben, wat je kunt doen om deze zelf effectief te behandelen met natuurlijke middelen.

Leer in deze cursus::

 • Over Lyme zelf en de beruchte Borreliabacterie..
 • Leer over de relatie tussen lyme en verschillende ernstige ziektes en klachten, zoals MS, ALS, Alzheimer, hartklachten, chronische vermoeidheid, reumatische klachten en meer...
 • Leer ook waarom artsen de Borrelia vaak niet vinden ondanks het feit dat je deze misschien toch hebt.
 • Zoals gezegd, Lyme is vaak in bloedonderzoek niet terug te vinden. Leer welke truc je kunt toepassen om deze wel zichtbaar te krijgen (zodat je arts je misschien eindelijk gelooft).
 • Leer over de co-infecties.
 • Leer over de verschillende uitingsvormen en manieren om deze te genezen, zoals zenuwproblemen, hartproblemen, gewrichtsproblemen, vermoeidheid, "mist in je hoofd", concentratieproblemen en meer...
 • Leer ook wat nu sprookjes zijn die op het internet worden verteld (want sommige dingen zijn helaas niet waar).
 • Leer "Lyme-eerste hulp". Wat moet je doen als je gebeten bent om ziek worden te voorkomen?
 • Leer welke Oosterse, maar voornamelijk ook (eenvoudige en gemakkelijk te verkrijgen) Westerse, kruiden je kunt gebruiken om Lyme en de co-infecties te genezen.
 • Welke voedingsmiddelen
 • Welke andere slimme tactieken
 • en Leer over de zeer werkzame combinatie van kruiden met de Hulda Clarktherapie en de zapper, de combinatie die alle verschil maakt met alle andere therapieën en die zoveel succes als gevolg heeft..
 • Zoals altijd is deze dag gebaseerd op eigen ervaringen met patiënten en waar kan, ondersteund door wetenschappelijke onderzoeken.
 • Dit alles en meer...

Kortom: een zeer interessante en belangrijke cursus!

Docent: Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist - Harm Valentijn
Prijs: 125 Euro zonder zapper en 230 Euro met zapper en zappicator inbegrepen
(wel graag aangeven als je ook een zapper wilt hebben)

(Meer informatie over de Hulda Clarktherapie en de Zapper met Zappicator, kun je vinden onder de verschillende rubrieken op de website)

 

Wil je graag deze cursus mail dan naar:  huldaclark@yahoo.com  

 

Een Hartelijke groet,