Hulda Clark Therapie

De Therapie van de Toekomst

Hulda Clark Therapie Workshop

Synchrometer-basiscursus

Zondag 7 Juli 2024

 

De Synchrometer is het apparaat dat de basis is geweest voor al de fantastische ontdekkingen van Hulda Clark en was haar eerste grote uitvinding.In deze cursus zullen we samen ieder onze eigen Synchrometer maken (is helemaal niet moeilijk en werkelijk door iedereen makkelijk te doen, jong of oud, man of vrouw!) en daar mee leren werken.

Voor het leren werken met de Synchrometer is een goede begeleiding noodzakelijk, maar één keer aangeleerd is het één van de meest waardevolle apparaten die je in huis kunt hebben!

De mogelijkheden met de Synchrometer zijn bijna onbeperkt. Of het nu gaat om astbest in de volkorenrijst (zie het youtube-filmpje op onze website), chloor in de melk of aluminium in je hersenen; een parasiet in je lever of salmonella in je darmen, candida, ziekte van lyme etc..., het is allemaal met de Synchrometer te meten.
Je kunt zelfs in 2 seconden (2 1/2 om precies te zijn) weten of een tumor nog groeit of al is gestopt! Dit laat je dan bijvoorbeeld meteen zien of je met de kuren op de goede weg zit, wat een enorme stimulans kan betekenen. 
(Het mag echter duidelijk zijn dat het nooit een goede medische begeleiding kan vervangen!)

Je kunt met de Synchrometer zelfs doordringen tot de processen diep in de cel en zelfs het DNA.


Met de Synchrometer zijn er ook geen geheimen meer mogelijk want wil je bijvoorbeeld weten wat er in een bepaald product zit, zoals bijvoorbeeld Isopropyl (volgens de Synchrometer één van de oorzaken van kanker) in je tandpasta, dan kun je dat in een paar seconden weten en vervolgens dat product vermijden.

Met de Synchrometer kun je werkelijk doordringen tot de oorzaak van elke ziekte. Het wegnemen van de oorzaak is de enige echte weg naar genezing. Het vermijden van gifstoffen voorkomt niet alleen ziekte maar is ook levensverlengend.

 

 

Het bijzondere van het werk van Hulda Clark is dat zij, voor bijna elk probleem dat je kunt vinden, ook een oplossing heeft gevonden! Zoals bijvoorbeeld het spoelen met en innemen van eenvoudigweg citroenzuur voor het verwijderen van zware metalen uit je hersenen, zoals die van onze amalgaamvullingen waar we jarenlang op "gesabbeld" hebben en die een weg naar de hersenen hebben gevonden. (Volgens de Synchrometer een belangrijke oorzaak van M.S.)

Kortom, een belangrijke cursus voor een ieder die graag gezond wil zijn en blijven.

Tijdens de cursus is er alle ruimte om over alle aspecten van ziekte en gezondheid te praten en, puttende uit meer dan 35 jaar ervaring met natuurgeneeskunde in de breedste zin van het woord en 20 jaar met de Hulda Clark therapie, zullen we zoveel mogelijk de theorie met praktijkvoorbeelden duidelijk proberen te maken, zodat zij voor ieder eenvoudig mens begrijpelijk en toepasbaar zal zijn.

Tijden: van 11.00 - 17.00 uur
Prijs:
 230 Euro (inclusief alle onderdelen)
Plaats: Spijkenisse (de daadwerkelijke plaats is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt na aanmelding tijdig meegedeeld)

Meenemen:

 • Eigen lunch
 • zo'n 32 flesjes van 10 of 15ml. (Met een wit plastic dopje en liever niet met een zwart dopje met aan de binnenkant aluminium). Deze flesjes zijn bij de meeste Apotheken wel te koop. of anders hier:
  10 ml flesjes en Draaidop-met-garantiesluiting    
 • Stickertjes voor op de flesjes (etiketjes)
 • Iets om aantekeningen te maken
 • Twee oude schoenendozen (Erg belangrijk!) Of als je al eerder de workshop "De kunst van het Zappen" hebt gedaan, de doos met plaatjes die je toen hebt gemaakt.
 • De zapper die je in een eerder cursus hebt gemaakt.
 • 3 AA (penlite) batterijen

 

Stuur om je aan te melden een mailtje naar:   

 


Hartelijke groeten en tot dan!

 

Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.