Verkoudheid & Griep Natuurlijk Genezen

workshop online

Workshop

"Verkoudheid & Griep (het Coronavirus!)

Voorkomen en Genezen met Natuurlijke Middelen"

Nu online!Met Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist Harm Valentijn


De grote vraag, nu we midden in de "cronavirus-crisis" zitten, is: had dit met natuurlijke middelen voorkomen kunnen worden?!
Wel, het antwoord is: jazeker en dat kun je in deze workshop ook onomwonden zien!

Daar waar artsen met de handen in het haar zitten en daardoor (want zij kennen geen medicijnen tegen deze virussen) wereldwijd paniek zaaien en misschien wel de grootste recessie aller tijden veroorzaken, daar hebben natuurlijke therapieën al (eeuwen)lang antwoorden op soortgelijke "enge" infectieziekten als Ebola, de Vogelgriep, Varkensgriep, Coronavirussen als: SARS, MERS, nu het 2019-N Coronavirus en andere infectieziekten en in deze workshop laat ik daar prachtige voorbeelden van zien, met veel informatie over wat je zelf kunt doen om jezelf te wapenen tegen deze ziektes, maar ook tegen onze gewone verkoudheid en griep.

China is intelligent en eerlijk genoeg om zijn "Traditionele Chinese Geneeskunst" (TCG, of TCM in het Engels) in te zetten voor het genezen van zijn burgers en met veel succes. Aan beademingsapparatuur liggen is namelijk absoluut geen verzekering voor het overleven van deze griep als de longen vol zitten met slijm en vocht waardoor zuurstof helemaal niet opgenomen kan worden!
Kruiden kunnen (samen met de zapper en andere aanvullingen) als geen ander dit probleem voorkomen en mocht het toch zover zijn gekomen, opruimen!
In Nederland (Europa) en Amerika, doet men er echter alles aan om alternatieve geneeswijzen in een slecht daglicht te brengen, nu zelfs in kranten, op het internet en op facebook, en dat terwijl onze "Traditionele Westerse Kruidengeneeskunst" juist met zoveel succes virusinfecties kan behandelen! Is hier sprake van een belangenverstrengeling...? Wat is hier gaande?!

In Chinese ziekenhuizen zijn op dit moment meerdere wetenschappelijke studies gedaan (trials) naar de effectiviteit van kruiden bij het behandelen van dit nieuwe COVID-19 Coronavirus en ik zal het één en ander daarvan laten zien in deze workshop.

Natuurlijke middelen (inclusief de zapper) zijn niet alleen heel werkzaam bij het bestrijden van infectieziektes, maar in veel gevallen ook echt onmisbaar. Zo kunnen ze het verschil maken tussen overleven of sterven, in het bijzonder ook voor ouderen of diegenen met een onderliggende zwakte. Dat is dus nogal wat!

Leer in deze workshop:

 • Het onderscheid maken tussen verkoudheid en griep
 • Leer over de bizarre en super-interessante ontdekkingen die Hulda Clark heeft gedaan wat betreft het ontstaan van griep, want niets is wat het lijkt!
 • Leer hoe je met de Hulda Clarktherapie en Frequentietherapie infectieziektes en het Coronavirus effectief zelf kunt behandelen en genezen.
 • Leer hoe de Chinezen in 17de eeuw precies hetzelfde probleem hebben gehad als wij nu met het nieuwe coronavirus, waardoor toen vele mensen gestorven zijn, maar hoe een arts uit die tijd door een nieuwe theorie te ontwikkelen en de juiste kruiden te gebruiken dit probleem heeft opgelost. Kruiden waarvan nu, een paar eeuwen later, wetenschappelijk bewezen is dat zij in staat zijn om virussen onschadelijk te maken, want ja, kruiden zijn daartoe in staat! (medicijnen niet).
 • Maar het "doden" van het virus is niet het enige dat van belang is. Is eenmaal het immuunsysteem geactiveerd dan kan juist een té sterk reagerend immuunsysteem zorgen voor problemen.
 • Leer hoe kruiden en frequentietherapie in staat zijn om die té sterke reactie (waardoor je zo ziek wordt en zelfs kunt overlijden) tegen kunnen gaan en leer wat je zelf kunt doen om griep te voorkomen of om deze direct goed aan te pakken, waardoor bijvoorbeeld longontsteking niet hoeft te ontstaan want dat is het grote gevaar bij coronavirussen en bij ouderen en kinderen ook bij de "gewone" griep.
 • Leer ook hoe je schade aan de longen die door het virus veroorzaakt kan worden, kunt voorkomen.
 • Leer ook hoe je koorts, mocht deze te hoog worden, met eenvoudige middelen zelf omlaag kunt krijgen.
 • Leer hoe China op dit moment artsen die de traditionele Chinese geneeskunde beoefenen inzet om in samenwerking met de westerse artsen (met succes) het coronavirus te bestrijden.
 • Leer hoe kruiden (waar je zelf gemakkelijk aan kunt komen) stap voor stap effectief in te zetten zijn in elke fase van de ziekte, van het voorkomen van het nestelen van het virus (en dus helemaal niet ziek worden), het vermenigvuldigen van het virus, het verspreiden ervan, het voorkomen van ontsteking en longontsteking tot en met het genezen van het geheel.
 • Daar waar mogelijk zal ik wetenschappelijk onderzoeken laten zien (die er inmiddels al zijn wat betreft het behandelen van het huidige COVID-19 Coronavirus) die "bewijzen" dat wat er deze middag wordt besproken geen zweverige onzin is want dat zou bij deze ernstige ziektes absoluut niet verantwoord zijn.
 • Dit alles en nog veel meer...

Een super-interessante en belangrijke workshop, waar je voor de rest van je leven wat aan zult hebben voor je jezelf, je familie en eventueel vrienden en bekenden.

Het is trouwens niet de bedoeling om hulp van artsen buiten te sluiten, integendeel, ga bij ziekte altijd eerst naar uw arts! Maar omdat natuurlijke middelen beter in staat zijn om bovengenoemde ziektes echt goed te behandelen dan medicijnen dit kunnen, is samenwerking (en zeker in noodsituaties) erg belangrijk! Hoeveel leed en ellende zou niet voorkomen kunnen worden als meer mensen open zouden staan voor samenwerking en voor de natuurlijke oplossingen die we tot onze beschikking hebben en die bovendien helemaal niet duur zijn?!

(Update: Inmiddels weten we dat Ivermectine en Hydroxychloroquine ook in staat zijn om Covid op zo'n manier te behandelen, dat ziekenhuisopname voorkomen kan worden)

De workshop bestaat uit: 4 video's + extra informatie in de vorm van een pdf.
Prijs: 120 Euro.

(Meer informatie over de Hulda Clarktherapie en de Zapper met Zappicator, kunt u vinden onder de verschillende rubrieken op deze website)

Stuur om de cursus te bestellen een mailtje naar: huldaclark@yahoo.com

U ontvangt dan na betaling een persoonlijk code waarmee u direct (onbeperkt) toegang heeft tot de 4 video's (met slides) die opgenomen zijn tijdens de live workshop van 15 maart (2020) in hotel Carlton Oasis. (De dag waarop, interessant genoeg, precies om 17.00 uur aan het einde van de workshop Nederland op slot ging en het hotel dicht.)
Tegelijkertijd krijgt u een samenvatting ervan toegestuurd in de vorm van een pdf, met duidelijke richtlijnen over wat u precies kunt doen om de coronagriep (of elke andere griep) te voorkomen en/of genezen.

Het wordt tijd dat we samen deze crisis en de leugens rondom het coronavirus voorgoed beëindigen!
Ik hoop dat te doen door u van de belangrijke informatie te voorzien die, God mag weten waarom, door onze regeringen juist wordt onderdrukt en ons wordt onthouden.

Een Hartelijke groet en natuurlijk een hele goede gezondheid toegewenst!


Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel. Er wordt in de cursussen en workshops zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken die bestaan op het gebied van de desbetreffende ziekte, zowel medisch als wat betreft de natuurlijke therapieën en oplossingen.