Zenuwziektes Natuurlijk Genezen

workshop

Workshop "Zenuwziektes Natuurlijk Genezen"

Binnenkort online beschikbaar


Met Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist Harm Valentijn


Zijn de ziekte van Parkinson, MS, ALS, de ziekte van Alzheimer, Dementie en andere zenuwziektes met natuurlijke middelen te genezen?
Dat is de vraag die we tijdens deze dag zullen beantwoorden met daarbij prachtige voorbeelden.

Waar artsen met de handen in het haar zitten, daar hebben natuurlijke therapieën vaak al lang antwoorden op deze moeilijke vraagstukken en tijdens deze middag hoop ik u daar prachtige voorbeelden van te geven, met veel informatie over wat u zelf kunt doen om voor uzelf, of eventueel een ander, genezing, of op zijn minst verbetering, tot stand te brengen.

Leer tijdens deze middag:

  • De oorzaken kennen van elk van deze ziektes, gezien door de ogen van de Hulda Clarktherapie, de Chinese geneeskunde, de Ayurveda, de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en andere verhelderende zienswijzen, want veel van deze oorzaken zijn (bij ons) wel degelijk al bekend!
  • Leer wat u direct zelf kunt doen om verbetering tot stand te brengen.
  • Leer bijvoorbeeld ook over speciale zenuwversterkende kruiden
  • Leer over het belang van de juiste voeding
  • Leer over de verschillende succesvolle natuurlijke therapieën die er zijn voor het genezen van deze ziektes
  • Leer, naast het herstellen ervan, ook hoe je de ziekte van Alzheimer en dementie kunt voorkomen!
  • en leer iets over de aanvullende krachtige werking van acupunctuur als extra hulpmiddel om symptomen te verminderen en het genezingsproces te versnellen en wat u eventueel zelf zou kunnen doen om de juiste acupunctuurpunten te stimuleren dmv onder andere massage en moxa..
  • Dit alles en nog veel meer...

Deze bovengenoemde ernstige ziektes zijn zeer zwaar en nemen veel levensvreugde weg, zowel van de persoon zelf als van degenen in de naaste omgeving, Er is echter meer aan deze ziektes te doen dan uw arts weet en daarom is dit zo'n belangrijke informatiemiddag! Hoeveel leed en ellende zou niet voorkomen kunnen worden als meer mensen open zouden staan voor natuurlijke alternatieven?!

Docent: Homeopaat, Acupuncturist en Hulda Clarktherapie-specialist - Harm Valentijn
Prijs: 125 Euro zonder zapper en 230 Euro met zapper en zappicator inbegrepen
(wel graag aangeven als je ook een zapper wilt hebben)

(Meer informatie over de Hulda Clarktherapie en de Zapper met Zappicator, kun je vinden onder de verschillende rubrieken op de website)


Wil je deze cursus graag hebben, stuur dan een mailtje naar:  huldaclark@yahoo.com  


Een Hartelijke groet,Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel. Er wordt in de cursussen en workshops zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken die bestaan op het gebied van de desbetreffende ziekte, zowel medisch als wat betreft de natuurlijke therapieën en oplossingen.