Hulda Clark Therapie

Basiscursus online

Het heeft even geduurd, maar hier is de online-versie van de zappercursus! In een hele reeks video's wordt uitgelegd wat de Hulda Clark Therapie precies inhoudt, van het ontstaan van de therapie tot en met hoe je de therapie zelf thuis kunt toepassen.

Dit is de therapie die de basis zou moeten zijn voor elke andere behandeling of therapie of het nu regulier is of alternatief want zij pakt de (fysieke) oorzaak aan van zoveel ziektes.

Deze therapie is niet alleen geschikt voor kleine kwaaltjes, maar ook voor ernstige ziektes als o.a.: Kanker, AIDS, MS, Ziekte van Lyme, Hart & Vaatziekte, Alzheimer en vele ziektes en klachten meer...

Het bijzondere van de therapie is dat Hulda Clark hem zo gemaakt heeft dat je alles zoveel mogelijk gewoon zelf kunt doen en hoewel het bij ernstige ziektes als kanker natuurlijk belangrijk is onder toezicht te blijven van een arts, is ware genezing in feite iets waar je zelf voor moet zorgen want reguliere medische behandeling geneest eigenlijk niet, maar stelt uit, omdat de oorzaak van kanker bij artsen niet bekend is. Elke oncoloog weet dat ook.
Wat betreft kanker had Hulda Clark een ongekend genezingspercentage van 99%, wat duidelijk laat zien dat ze niet alleen de oorzaak van kanker had gevonden, maar ook de oplossing. Zie hier een indrukwekkend patiëntenverslag van haar, waarin je kunt zien op wat voor manier Hulda Clark het leven redde van een meisje van 5 dat eigenlijk op sterven lag door een uitgezaaide botkanker.

De Zapper met Zappicator
(voor meer informatie over de zapper klik hier)

De zapper is een belangrijk onderdeel van Hulda Clark's protocol en daarom is deze cursus inclusief zapper en zappicator.
Wat je in deze cursus leert is:

 • De oorzaak kennen van een verscheidenheid aan ziektes
 • Wat je zelf kunt doen voor je genezing of gezondheid met eenvoudige middelen, zoals:
  • De Nierkuur
  • De Parasietenkuur
  • De leverkuur
  • Darmkuur
  • en dit alles natuurlijk vergezeld van het gebruik van de zapper en zappicator.
 • Leer de bijzondere eigenschappen van de Zapper, die veel meer is dan een apparaat om parasieten, bacteriën, schimmels en virussen mee te doden (alsof dat niet genoeg is!).
 • Leer ook wat je kunt doen met supplementen en voeding om de werking van de zapper te versterken
 • Leer over de buitengewone werking van de Zappicator die voedsel en drinken behandelt.
 • Leer welke fouten je kunt maken waardoor de therapie niet aanslaat en hoe je dit kunt voorkomen (belangrijke details die niemand je ooit vertelt).
 • Rest me nog te zeggen dat de informatie in de cursus ver voorbij dat gaat wat er in het Nederlandse boek beschreven staat.

Tijdens een zappercursus

 

Docent: Homeopaat, Hulda Clarktherapie-specialist en Acupuncturist: Harm Valentijn
Prijs: 245 euro. Dit houdt in: links naar meer dan 10 video's, uitgeprint materiaal + zapper met zappicator (Inclusief verzendkosten)
Prijs zonder zapper en zappicator: 125 euro

Om de online cursus te bestellen: Stuur een mailtje naar: huldaclark@yahoo.com

Met hartelijke groeten,


Meer dan 10 video's

Gebruiksaanwijzing en uitgeprint materiaal als handleiding


Disclaimer: deze cursus is alleen bedoeld als een aanzet tot onderzoek en zelfstudie en op geen enkele manier om professionele hulp te ontmoedigen of buiten te sluiten, in tegendeel.