De Hulda Clark Keuken


 

 

(www.huldaclark.tk)

Deze kookafdeling van de website is bedoeld om de Hulda Clark therapie toegankelijker te maken en de angst weg te nemen voor de andere manier van leven en eten die Hulda Clark ons in haar boeken aanraadt.
Veel mensen denken bijna niets meer te kunnen eten als ze de richtlijnen van Hulda Clark willen volgen  Niets is echter minder waar!
We hopen aan de hand van recepten je langzamerhand een beeld te geven over welke dingen belangrijk zijn en waarom, en bovenal hopen we dat onze kookexperimenten je zullen inspireren om jezelf en/of je familie op een gezonde en toch feestelijke manier te voeden.

We leven in vreemde tijden want hoewel er steeds meer mensen bewust worden van de invloed van voeding op onze gezondheid en je via reclame en zelfs propaganda van de overheid steeds meer met gezondheidsleuzen om de oren wordt geslagen, toch is het schrikbarend om te zien hoe weinig gezond eten er in feite te vinden is in een willekeurige grote supermarkt. Bijna alles is voorgefabriceerd en zelfs vast voor je gesneden, gewassen (en gesprayd).
Alles is blijkbaar ingesteld op de mens en het gezin waar in feite iemand die nog kan koken, of tijd en zin heeft om te koken, ontbreekt.
Alles leuk en wel, maar wat is de tol die we daarvoor moeten betalen?

Toch kan koken erg leuk zijn en bovenal ook heel erg lekker! Maar misschien nog belangrijker dan dat: een goede maaltijd is in feite gezondheid op je bord en het voldane gevoel dat je na het eten van een goede maaltijd overhoudt is natuurlijk meer dan alle moeite waard! 

Met deze kookrubriek willen proberen te laten zien dat koken "from scratch" helemaal niet zo moeilijk is en bovendien vele malen lekkerder!

Een goede regel is misschien: de adviezen van Hulda Clark serieus te nemen, te eten waar je je het beste bij voelt, niet bang te zijn om eens iets anders te proberen (dat misschien tegen je oude overtuigingen in gaat), genoeg te variŽren en altijd met honger van tafel te gaan, zoals wij dat noemen, en wat wil zeggen: alles te eten met mate.

Binnenkort hopen we onze eerste recepten te vermelden.

Veel kookplezier en gezondheid toegewenst!

Terug in de tijd:

Ouderwetse "doekjes-soep"

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

Maak je eigen Yoghurt en Wei
(Wei is de basis voor veel andere recepten)

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

Maak je eigen Zuurkool

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

"Mango Dream" ijs

Klik op het plaatje
om naar de pagina te gaan

www.huldaclark.tk